Det är vackra namn.


Olga,Vilma, Therese, Magda, Alice, Måns, Ida, Katja, Astrid, Tilde, Esther, Vera, Linn, David, Tuva, Elsa, Siri, Louise, Kevin, Melker, My, Petter, Alma och Tove

Godnatt människor.


Jag ska äta upp dina kanelbullar förstring mig


summer of 69'Det här är sommar för mig
Att kunna somna i hamocken, saftdrickande, iskall glass, smultron, kallsupar, nakenbad, trötthet, solen i ögonen, nordnorge, att ligga i ekan och se molnen ovanför, cykla barfota, regn, svett, gyllene tider, klänningar, bara ben, solbränna, rastlöshet, långa brev, saftigt grönt gräs, körsbärsträd, sandkorn innanför kläderna, Gålö havsbad, picknick, röd-vit prickigt, ballerinaskor, sovmorgon, träning, lukten av grill, bikinilinje, jordgubbstårta och vandring.och varje moln är trasigtJag är tom på ord.

Pretend that you love me

Det ser ut som att jag blir ensam ikväll, första Fredagen på länge om jag ska vara helt ärlig. Självklart har jag saker jag kan göra om jag vill, men det är inget som jag har någon större lust med. Det är fester överallt och Clara och Ewe ville träffa mig och fika. Egentligen skulle jag träffa Camilla, Frida, Frida och Lisa, vi skulle kunna chilla hos mig. Typ spela lite, göra smoothie osv. Men det är såhär, mamma ska upp och jobba tidigt imorn (första gången på flera månader) Och jag vill inte störa henne ikväll. 5 tjejer i samma hus lär inte bli så tyst..

Det gör ingenting att jag är ensam ikväll. Det gör absolut ingenting :) Kommer antagligen bli mycket kaffe, och mycket blogg.

Peace


Fredag


Dagen har vart skön. Men nu ska jag ta bussen till Högdalen för att simma med Camilla :) Det blir nyttigt och säkert helkul. Ikväll får vi se vad som händer .) Funderar på att ta med tjejerna hem till mig och bara chilla.

C ya


I skolan för typ hundra år sen :) Augusti.

Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på


Don't look back in anger


Jag är faktiskt nöjd med alla mina val i livet hittills. Självklart har jag gjort misstag, men det har alltid kommit något gott ur dom. Och som jag känner nu ångrar jag ingenting av saker som hänt i mitt liv. Mina misstag som andras misstag, jag mår bra nu och allt som jag varit med om har gjort mig till den jag är just nu.

Jag har fått det liv jag har och jag är verkligen nöjd. Jag tycker inte man ska ödsla tid på att ångra saker, tänkt att man skulle gjort något annorlunda. Istället ska man satsa på att förändra framtiden om det finns något man inte är nöjd med. Jag kan inte förändra vart jag kommer ifrån, men jag kan förändra vart jag ska. Allt som har hänt har hänt och det har påverkat mig, självklart. Positivt och negativt. Men jag lämnar det nu, jag låter det förbli 2008, 2007, 2006 osv.. Det jag vet nu är att jag har ett år framför mig och jag ska göra mitt allra bästa för att det ska bli ett riktigt bra år.

Jag tycker alla borde göra det. Strunta i vad som hänt, skit i alla som dömer dig för vad du har varit med om osv. Gör det du vill och känner för. För det är verkligen aldrig försent för förändringar...

Jag låter så jävla klyshig när jag skriver. Typ "allting är perfek". Men jag menar verkligen det jag skriver, jag tänker så. Och jag har inte heller haft ett perfekt liv utan motgångar, jag har också många gånger mått väldigt dåligt och känt mig totalt misslyckad. Det har jag verkligen gjort. Jag har haft perioder då jag bara velat dö. Jag har skurit upp mina handleder och gråtit mig till sömns många, många nätter. Jag har varit där, gått så långt. Hela mitt högstadie sög verkligen apa. Jag hatade min skola och jag hatade min klass. Jag kände att jag inte passade in, att alla hatade mig, jag tyckte att jag var ful, att jag inte förtjänade livet. Jag var rebellisk och allmänt bitter. Jag tyckte synd om mig själv. Jag struntade i resten och tänkte att det var mig det var synd om. Och jag vet inte, ändå sitter jag här nu och lyssnar på gyllene tider. Imorgon ska jag till en skola jag trivs i och umgås med vänner som jag älskar. Jag är lycklig och levande. Det jag menar är att det går att förändra sig, det går. Jag tycker folk hakar upp sig för mycket vid att man är någon och måste fortsätta vara den. Men man föds inte till att vara en speciell, till att vara på något speciellt sätt, eller leva ett speciellt liv. Det är ditt val, hur du ska vara, hur du ska leva. Du kan förändra ditt liv och dina vanor över en natt. Det går, du måste bara tro på det. Och jag snackar inte skit, jag vet vad jag säger.

Jag vill också påpeka att jag har full förståelse över att alla liv inte är lika lätta att leva. Jag menar, vissa saker kan man verkligen inte rå för. Som att man har en mamma som är alkolist, en död syster, en jobbig uppväxt, man kanske blivit våldtagen eller något annat tragiskt. Men jag tror att det finns en mening med det, jag tror att alla fått sitt problem. Vissa problem kanske är större och det är orättvist, men livet är orättvist. Det är verkligen det och jag önskar att jag kunde ta bort all orättvisa, men jag kan inte. Fast jag känner såhär, om man ändå fått ett liv, kan man lika gärna leva det. Man kan välja hur man hanterar sitt problem, väljer man att kasta bort livet genom att supa kanske, ja då får man kanske skylla sig själv senare. Väljer man istället för att kämpa och iallafall fortsätta stå upp, då är jag säker på att man tillslut får det liv man förtjänar. Jag tror att livet måste vara hårt för att man ska vilja leva det. Alla har det jobbigt någongång, alla måste vilja lägga sitt liv åt sidan nångång, det tillhör liksom. Jag menar, hur många vuxna människor har inte lyckats? Hur många är det inte som gift sig, skaffat sig det liv dom önskat? Och de allra flesta, om inte alla har minst en gång gått igenom något väldigt, väldigt jobbigt. Precis som vi.


Men våga tänk stort, våga tro på att du inte är ensam, våga chansa. Vi lever bara en gång och har alltså ingenting att förlora. Ta livet med en klackspark, se det som något kul. Bara för att man misslyckas en dag, betyder inte det att man nästa dag inte kan lyckas.
.

skicka ett vykort älskling


Jag har kommit på en sak som jag stör mig på hos mig själv, men som jag verkligen inte kan ändra på. Jag går aldrig på den säkra sidan >< Men det värsta är att jag gör det medvetet. Jag vill det! För känslan när man lyckas är så jävla nice.

Jag ska ge er några exempel. Typ när det gäller att hinna bussar, om min buss går 40, då går jag ut 38-39 för att vara på den osäkra sidan om ni fattar, för om jag hinner den kommer jag bli så jävla glad och känna att "fan vilken tur jag har idag!" Och såhär lever jag mina dagar och det är verkligen hemskt. Jag pluggar typ aldrig till prov eller läxförhör för att känslan av att få provet och kunna frågorna ändå är så jävla härlig! Och jag tar med min data ut, ändå om jag vet att jag inte får, ändå om jag vet att pappa kommer dampa om han får reda på det, vilket han får om han går in i mitt rum. Men om han inte kommer på mig, blir jag sjukt glad och känner mig lite småstolt över att jag lyckades, den enkla vägen vore egentligen övertala honom eller säga till bara. Men det gör jag inte, för ja.. ni fattar. Det gäller samma om att dra ut på fester, jag ljuger och säger att jag ska sova hos någon, ger dom numret dit och hoppas på att dom inte ringer eller ber mig ringa från deras hemtelefon. Och när dom inte gör det blir jag asglad och kvällen blir så mkt bättre :)
Och tillbaka till det med bussar, jag skulle aldrig i livet ta en buss tidigare. För då vet att jag att jag kommer hinna och komma i tid >< Och då blire inge kul, ingen spänning ><

Det är typ som en sjukdom! Känns som om jag inte kan glädjas åt något som inte är tur. Någon som känner igen sig? Inte?

Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det kännsFredag
- Superfemman återförenas :D Jag, Totte, Frida, Camilla och Lisa ska ses och hänga :) Ingen aning hur och var! Men jag tror det blir av .)

Lördag- Plugga/umgås med Anna, klippa mig, träffa Josef och sen ut på krogen :D :D :D

Söndag- Kanske match, men är fortfarande skadad. Sen är det ju krogen på Lördag.. så jag tror inte! Sen ska jag på bio med Linda, Norea, Fia och Nanna :)

Åh vad jag längtar!


springnär våren kommer, då jävlar.


Ps. I love you

Dagens

Dagens bästa - Blev klar med engelskan!

Dagens sämsta - Var sjukt trött imorse :(

Dagens Tabbe- Hm, pappa kom på mig ta med mig datan ut... igen

Dagens asgarv-Haha, jag och marre på pendeln. Vi sitter och pratar och helt plötsligt får jag syn på ett hårstrå som flyger rakt framför näsan på mig (marre ser det inte) så jag typ stannar upp mitt i samtalet, gör någon jättekonstig grimas med munnen och kollar i kors. Det var dock roligast för Marre, eftersom hon inte förstod varför jag gjorde det. Jag började garva för att jag tänkte mig framför mig hur dumt det måste se ut. Vi höll på att dö iaf, och alla tittade snett :)

Dagens personer- Anna D!

Dagens lunch - Hm. Köttfärslimpa med ris. och jag åt med Linda :) Vi pratade om.. hur mkt vi två pratar.

Dagens prestation - Jag och Anna åkte in till stan efter skolan och råplugga på ett mysigt fik

Dagens dagen - Kakan fyller år! <3

Dagens höjdpunkt - Fika med Anna!

Dagens lektion -  Samhällen! Jag fick värsta massagen av Fanny och Mardröm!! Åh det va värsta underbart. Marre masserade mina fötter (men hon skrattade åt min stortå) och fanny pillade i mitt hår :) Till och med Gustav (lärare) påpekade det. "är det någon spa-avdelning här eller?"Jag har haft en bra dag helt enkelt!
Godnatt


Åh, vad härligt det kändes att få krypa ner i min mjuka säng, på nytvättade lakan med rakade ben och hår som doftar ljuvligt nytvättat .) Rummet är städat, jag har varit nyttig. Det känns verkligen bra, sådär på en tisdag liksom.

Imorgon väntar en dag med mycket, mycket plugg! Men jag tycker att det ska bli kul .) För jag har verkligen bestämt mig för det här nu, man tar en dag i taget liksom.
Jag har dock en spanskalektion som jag måste ta mig igenom. Men med Linda och Leah som sällskap ska väl det gå bra, som alltid .) Men inge mera skolk på mig nu alltså.
När vi ändå pratar om framtid så tänkte några tjejer från klassen och jag hyra en stuga på sportlovet och mysa där i några dagar. Åh vad det ska bli kul, om det blir av!
den 17-e februari blir det Romme med skolan också, vi är ett gäng som ska lära oss snowboard, det blir intressant. hehe.

Jag tänkte i alla fall bara säga godnatt. Godnatt vänner!


vill ni höra ett citat som stämmer?


"Tjejer behöver anledningar för att ha sex, killar behöver bara en plats"

There you go!(Gäller dock inte ALLA killar, men många)

Låtar som alltid kommer göra mig gladGyllene Tider - Flickan i en cole porter sång (http://se.youtube.com/watch?v=b-6y5q38mQ8&NR=1)

Lars Winnerbäck (duett med Lisa Ekdahl) - Kom änglar (http://se.youtube.com/watch?v=BXAe4xruJNI)

Marit Bergman - Let's just fall in love (http://se.youtube.com/watch?v=ufZO1FIJN4g) 

Gyllene Tider - Ska vi älska, så ska vi älska (http://se.youtube.com/watch?v=Zdi3f1ir_-A)

Håkan Hellström - Kom igen lena! (http://se.youtube.com/watch?v=OfuuKUpb24M)

Ted Gärdetsad - Come give me love (http://se.youtube.com/watch?v=L7MmMY4yydk)

U2 - With or whitout you (http://se.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI)


Han där Lasse


Lasse Lindh är en smart prick han. Läs bara de här utdragen från hans fina texter:


Jag kan aldrig mäta mig med ett hjärta så gott som ditt
Det är så stort och sväljer mig helt
Jag är Gabriel på väg ner genom himlen
Och jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam
Och jag känner mig bara så jävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam
Jag klarar mig aldrig ensam

Lasse - Jag klarar mig aldrig ensam
____

Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller
och så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte
och det finns inga kläder som tål det dåliga väder du och jag haft så länge nu
och det känns som om jag har ett litet privat djävla moln över mig som följer mig
vart jag än går.
Och jag älskar dig men fan vad vi håller på

Lasse - Satan vad ont det gör
____

Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen

Lasse - Svenska hjärtan
____

Vi skulle ju visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.
Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.
Men varför kan det aldrig vara jag?

Lasse - Varje litet stegKonsten att komma över någon


Jag tror inte det finns något konkret svar på det faktiskt. Det finns inget som säger att man ska 1. göra så 2. göra si och så vidare. Men jag tror nog att jag har svaret på vad man inte ska göra lite grejer som underlättar för att komma över den man nu ska komma över. Bara lite tips :o

Först måste man nog ge sig själv tid att vara arg och ledsen. Bara gråta ut, hata livet och gå runt och vara allmänt bitter. Men sen kommer man oftast till en gräns som säger att såhär kan man inte fortsätta och det är där man måste göra ett val. Det är precis där man måste bestämma sig. Antingen fortsätter man att vara sur, ledsen och bitter eller så bestämmer man sig för att komma över det, gå vidare. Och det bästa (dock svåraste) är ju då alternativ 2. För vad tjänar det till att gå runt och hata världen? Om man har sjunkit så långt ner att man förlorat den man älskar så har man ju i stort sätt ingenting att förlora längre. Och vid det här laget så har man samlat sig lite också, efter att ha varit i en period som man varit arg och förvirrad. Man har insett vad som hänt, smält det.
Nä, jag tror stenhårt på att det enda man behöver göra är att bestämma sig. Och det kommer vara skitjobbigt och man kommer verkligen misslyckas men det får man ta. Livet är inte alltid enkelt, men jag tycker inte man ska göra det svårare än vad det är. Ta livet med en nypa salt, tänk att det kanske inte gör så mycket. Tänk att om två år har du glömt det här, och två år är ändå bara en 40-del av ditt liv ca. (sa jag rätt nu?) Det är ju ingenting i alla fall!

Sen ska man låtsas. Spela glad och lycklig, för tillslut blir du det. Om du följer med kompisarna, låtsas då att du har sjukt roligt även fast du bara går runt med gråten i halsen, för det kommer blir bättre .) Helt plötsligt träffar du kanske en annan helt underbar människa som får dig att tänka från ett helt annat håll. Man måste bara ge livet en chans och det gör man genom att vara med och hitta på grejer. Jag lovar och svär på att det är såhär, jag vet att jag har rätt för jag har varit där. Men du kan inte följa med och sen sitta tyst i ett hörn och tycka synd om dig själv, du måste spela fullt ut!

En annan bra sak är att prata om det. Dra historien om och om igen för alla, främling som bästa vän. Berätta, ut med alla känslor. Ut med allt du nånsin har velat säga om det. Det är samma där, i början kommer du bara säga massvis med hatiska saker, du kommer vara arg efter och gråta som en tok. Men sen kommer du sakta men säkert börja ta fram lite positiva sidor ur det hela, du kommer sluta gråta och helt plötsligt se det på ett helt annat sätt :)

Sen ska man aldrig ge upp. När det känns som om du gjort allt som du kan göra, det är då som du ska fortsätta, det är då du måste tro på det som mest. Eller, det måste du göra, du har liksom inget annat val. För det är självaste "sluspurten" till frihet. Jag lovar.

Sista saken då :) Jag tycker att man ska få tycka lite synd om sig själv faktiskt, det förtjänar man, men man ska dock inte leva på det. Men tröstät! och köp dig själv superfina kläder och bjud dig själv på massa fint. Gör dig snygg och lyxa till det het enkelt. Köp choklad efter skolan, proppa i dig delicatobollar :) Ta ett bad, gör massa inpackningar, tänd massa ljus, köp den dyra müslin som du aldrig annars köper osv osv :) Det hjälper kanske inte sådär överdrivet mkt, men det är behövligt tycker jag.


Vad du inte ska göra då;
Du ska inte försöka hålla inne tårarna om du behöver gråta
Du ska inte stanna hemma om du blir bjuden någonstans
Du ska inte stöta bort människor som försöker hjälpa till
Du ska inte skämmas
Du ska inte tro att du är ensamSenaste skvallret

Nu ska jag efter att ha sovit i 30 minuter (Ställde klockan) och gjort massa magövningar åka till högdalen för att köpa nötter, frukter och skvallertidningar, som jag faktiskt länge längtat efter att läsa. Det är första gången på länge som jag verkligen känner ett sug efter att läsa riktiga tjejtidningar som Vecko Revyn, FRIDA, SOLO och ELLE :) Läsa om nya modet, kändisars skilsmässor, skönhetstips, olika människors problem med sexliv och förhållanden, hälsoavsnitt, insändare, åsikter och massa annat som såna tidningar består av.

... Men jag måste erkänna att jag inte ser fram emot bussresan dit och hem (snälla kan inte typ bara gud ge mig vingar!?)

Take care!


såhär blev resultatet av mitt inköp:
smultronstunder


När dom spelar ens absoluta favoritlåt på radion
Att få komma hem och känna doften av mammas kanelbullar
När man får håltimme
När man får tillbaka ett prov där det gått bra
Att få ett fint och oväntat sms
Att hitta ett plagg man länge letat efter på rea
Stunden efter då man precis städat
När någon främmande på pendeln kommer fram och berömmer en för fina kläder
Att hinna med bussen, ändå om man gick ut försent
Att titta i TV-tidningen och upptäcka att ens favorit tv-serie går om 5 minuter
När mamma har köpt hem mitt favoritbröd
Att bli bjuden på fika av en nära vän
När träningen varit rolig och gått bra
Att vakna upp på morgonen, dra upp gardien och se att det är blå himmel och sol
Att vakna upp jättetrött och tro att klockan är sju, men sedan märka att klockan bara var 2 och att man kan somna om
När det bara finns ett par fina skor kvar i butiken och det råkar vara din storlek
När man hittar pengar i jackfickor och väskor
När ens horoskop stämmer
När barn skrattar
När mamma har överasskat genom att städa mitt rum åt mig
Att få sova till klockan 15
Att få känna doften av vår
Att ta på sig flipflop för första gången
Att somna i hamocken på somrarna
Att grilla
Att få åka bil
Att få känna doften av nytvättade lakan

Det kallas att uppskatta små saker i vardagen

Idag är det min dag.


Ja, jag tänkte det. Idag tänker jag ta hand om mig själv riktigt ordentligt .) Ge mig själv lite vardagslyx! För det tycker jag att jag förtjänar, eller alla förtjänar nog det. Egentligen ska jag ju träna ikväll, men jag är ju skadad så det får bli lite hemma-träning för min del istället!

Åh jag är så glad idag :) Eller det har gått lite fram och tillbaka, men dagen har varit så himla nice! Dock saknar jag Ewelito som ligger hemma i influensa, stackare!
Jag har iaf haft en lektion, en lektion! Först hade jag håltimme i Svenska så jag fick sovmorgon till 10.05 vilket var behövligt :) Sen hade jag engelskaskrivning, som för övrigt gick åt skogen men det gör inget, jag finslipar det imorn! Efter engelskan gick jag och Anna till matsalen för att äta och senare kom Christel. Sen kom Stoffe och Tomas och satte sig bredvid oss också :) Vi tre skolkade iaf Matten, vi kom på en story som vi skulle dra för L.O (matteläraren) Anna skulle ha fått damp och kastat ketchup på oss, sen skulle vi blivit tvugna att åka hem för att byta kläder. Vi glömde dock att berätta den för honom >< Efter matten hade vi lunch, fast vi hade ju redan ätit lunch så vi sällskapade bara resten. Sen fick vi reda på att vi fick håltimme i pedagogisk ledarskap också, men vi stannade kvar och pratade ändå x( Vi är så nördiga i våran klass.

Alla har vart så glada idag, speciellt Zarin :) Åh, jag blir så glad av glada människor!
Ikväll ska jag iaf åka till Högdalen och handla nötter, exotiska frukter och tidningar. Sen ska jag ta ett bad och mysa hela kvällen. Innan ska jag göra massa situps också :)

Imorgon ska jag och Anna åka in till stan och råplugga hela dagen, vi är sjukt taggade!

Hoppas ni tar hand om er!


I'm sick of this


Många killar är på riktigt dumma i huvudet. Jag blir så trött på det, jag blir så less på att alla tjejer blir förnedrade av killar, jag menar, det händer ju hela tiden.
Jag förstår inte hur man kan utnyttja en annan människa, jag hör det varje dag av kompisar. Hur deras pojkvänner tar dom förgivet, hur de är otrogna, hur de skiter i deras känslor. Och vi tjejer som har blivit satta i en lägre sits, är i dom situationerna för svaga för att säga ifrån.
Det behöver inte handla om förhållanden, det kan handla om en engångsgrej också (som ibland kan vara värre) Som att killar utnyttjar fulla tjejer, för det gör dom. Hur många tjejer är det egentligen som skulle gå och tafsa på en aspackad kille som knappt kan stå på sina egna ben? Hur ofta händer det på en skala? Aldrig skulle jag säga. Men killarna gör det så fort dom får chansen, sen dagen efter leker dom att dom har massa luft inför grabbarna. Då leker dom att dom fick massa bank jätteenkelt och sedan struntar dom i tjejen.

Jag blir så jävla arg, så jävla frustrerad att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Alla tjejer söker killen som väntar med att ha sex, men eftersom ingen kille (i stort sett) är sån, söker tjejerna efter det istället. Och låter killen göra sin grej, för om han inte skulle göra det, är det många som skulle ta åt sig personligt. Det handlar om bekräftelse alltså.

Sen vill vi tjejer tycka så bra om killar. Vi tar åt oss av allt negativt, men så fort det kommer något positivt vill vi så gärna att det ska vara så- Så vi intalar oss att det är så och försöker ta bort det negativa med undanflykter, som att "nej, han var nog bara trött.." eller "nej, han var ju faktiskt arg på sin mamma, så jag förstår att han var arg och kanske lite, lite dryg mot mig" eller "han sa ju faktiskt förlåt".

Det här är verkligen jättehemskt. Det borde verkligen inte vara så, men det värsta är ju att killarna inte ens får dåligt samvete, för "det är så det ska vara".
Åh, det är bara så fel, så fel, så fel.

Hitta killen som kallar dig vacker istället för het, som ringer tillbaka om du lägger på luren, killen som håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover. Vänta på killen som kysser dig i pannan, killen som vill visa dig för hela världen även om du har luffiga kläder på dig. Killen som håller dig i handen framför hans vänner, han som alltid påminner dig om hur mycket han bryr sig och hur lycklig han är för att han har dig.

Och bara en sista sak, när jag säger "killar" menar jag inte exakt alla killar. Jag menar killar i allmänhet.

Musik är vackert.Håkan Hellström, Gyllene tider, Marit Bergbman, Lars Winnerbäck, ABBA, Lasse Lindh, James Blunt, Amanda Jenssen, Amy Whinehouse, Coldplay, Gavin Degraw, Goo goo dolls, Green day, The Hives, Sahara hotnights, Imogen Heap, Kent, The kooks, Laleh, The killers, Melissa Horn, Magnus Uggla, Snook, Oasis, Patrik Isaksson, Raymond och Maria, Regina Spektor, Säkert!, Ted Gärdestad, U2, Veronica Maggio, Timbuktu, Roxette

Musik är något vackert.

Den vackraste dikten jag vet


Jag vill gärna stå på gatan här och frysa
för att se två fönster på en gavel lysa.
Den som bor där inne är mig mycket kär.
Jag blir sjuk i hjärtat, när det lyser där.

Jag vill gå till hörnet, jag vill långsamt vända,
så att jag får se dig skymta fram kanhända.
Att du är så nära... Varför står jag här?
Jag blir sjuk i hjärtat, när det lyser där.


sweet sugar


Jag fick precis en fin idé !

Jag ska ta alla mina lösa sedlar som jag har hemma just nu, sen ska jag skriva på dom. Jag ska skriva uppmuntrande fina ord, ordspråk med bra budkap och andra kloka meningar.
Tänk om man har en dålig dag för exempelvis och sen köper man något och får sedan tillbaka en tjugolapp med peppande ord på? Jag skulle bli underbart glad isåfall! Åh, det ska jag verkligen göra :)

Sen ska jag börja skriva saker på andra offentliga ställen. Skriva på lappar och sedan klistra upp dom någonstans, jag är ingen hjälte. Men jag kan iaf bidra med att göra några människor lite gladare!

Och jag tycker att ni ska göra samma sak! Verkligen, förstår ni vilken bra idé det här är?

My (bad)luck?


Jag har haft väldigt mkt tur på sistone. Känt flow, mått bra, varit glad. Men fysiskt har jag haft riktigt jävla otur!

Mina skador sen helgen;

Brände mig på plattan, så min handflata är sönderbränd. Jag var packad också, så seg som jag var höll jag kvar handen någon sekund extra. Vilket orsakade värre skador ><

Rakade benen och skar mig som fan. En halv cm brett och långt tjockt skärmärke på höger vad. sjukt ont.

Höger stortå nagel är blå från stämpling, nu håller den på att gå av så jag kan inte gå normalt i skor, gör asaont ><

Skadat vänsterfoten. Är svullen runt om vristen och kan inte böja foten upp och ner, kan vara en väldigt väldigt mild stukning. För jag är svullen på precis samma ställe som jag var när jag stuka foten. Men det gör inte lika ont, fast jag haltar.

Jag tror inte att jag kommer kunna träna så mkt den här veckan! >< Stackars lilla mig.

Men jag är glad och nöjd för det! :)

You are not gonna belive this..


Men jag ska bli infixad på krogen! :D Fatta vad kul. Jag, Anna, Josef och Adam i helgen, fyfan vad kul vi ska ha då! Det är inte helt spikat än, men nästan. Jag längtar verkligen, det kommer bli hur grymt som helst.

Kommande helg ser iaf ut såhär:

Fredag - Träffa Camilla och Lisa
Lördag - Plugga stenhårt hela dagen med Anna, sedan ut på krogen och festa! (kakan och allehs fest blev flyttad/inställd)
Söndag - Träning (kommer troligtvis inte gå, eftersom jag är handikappad just nu, skadad överallt)

Och senaste helgen såg ut såhär:

Fredag - Var ute med familjen på wallmans. Sjukt roligt! Blev bjuden på cigg och dricka av random människor, som jag snackade mkt med. hur kul som helst att leka vuxen för ett tag!
Lördag - Var i Farsta med Pippi. Sedan tjejmiddag hos Silvia, sedan fest hos Jonas (som för övrigt var en väldigt lyckad fest)
Söndag - Match när jag var bakis, men det gick jättebra. Gjorde tre assist (enligt anna spelar man som bäst som bakis, kanske stämmer ?)

Måste bara säga det- det är så jävla skönt att bara skita i vad alla tycker. Jag gör som jag vill och jag lever mitt liv. Huvudsaken är att jag trivs och mår bra i mig själv. Vilket jag gör just nu :)

Åh vad jag är glad!


åh coolt

kolla vilka stora bokstäver det blev, hur lyckas jag ?


If ...


Om jag fick se ut som någon annan, så skulle jag vilja se ut som Lindsay Lohan. punkt.
Jag är unik.


- Jag tycker ärr är något vackert. Om min kille skulle ha ett ärr under ögat skulle jag spana in det hela tiden.
- Jag älskar att spara små onödiga saker som choklad papper, kapsyler och handlingslistor
- Jag älskar strumpor. Jag bär olika hela tiden och det är i hål i alla, men jag älskar alla mina strumpor ändå.
- Jag kan inte slänga tyg i papperskorgen. Sist när jag skulle slänga en trasig tröja fick mamma göra det istället medans jag stod med ryggen till, sedan fick hon gå och och slänga påsen.
- Ibland ljuger jag om onödiga saker. Som att jag har sett en film jag inte har sett. Jag vet inte varför jag gör så :s
- Jag hatar te, men jag önskar verkligen att jag tyckte om det. Jag tycker att det är fint att dricka te.
 - Jag har inget sinne för inredning.
- Pannkakor är min absoluta favoriträtt och kommer alltid vara
- Jag gick på toa två gånger i min förra skola, där jag gick i tre år.
- Jag känner mig hemma överallt. Människor som jag precis börjat lära känna blir oftast ganska paffa när jag kommer hem till dom för första gången och går raka vägen in i deras kylskåp, tar ett äpple och sätter mig på deras köksbord samtidigt  som jag nynnar högt till "hakona matata". Folk kan uppleva det som otrevligt, men jag är sån.
- Jag använder sällan smink. Kanske 1-4 gånger i månaden.
- Jag kan inte leva utan choklad
- Jag drömmer konstiga, meningslösa drömmar. Som att det rullar stora gröna klot mot mig som jag måste akta mig för, sen helt plötsligt kommer Göran Persson och rädda mig.
- Jag tvingade mig att gilla kaffe
- Jag startade sock-trenden i min skola!!!! Jag började en dag använda sockor, sen började jag låna ut lite sockor till några i min klass för dom tyckte det såg så mysigt ut. Och nu ser jag folk varje dag som använder sockor. Coolt va?
- Jag tycker mer om randigt än vad jag tycker om prickigt och rutigt
- Jag heter Helena men alla har kallat mig Pelle sen mellanstadiet
- Jag är besatt av The O.C
- Jag kommer alltid på massa konstiga saker som man kan göra. Typ "ryck" som att springa tre varv runt huset och sen proppa i mig massa körsbär
- Jag har jättesvårt att komma in i böcker
- Jag har ganska bra självkänsla, dock ganska dåligt självförtroende
- Jag älskar detaljer i vardagen! Jag försöker hitta små speciella saker med folk och min vardag består av att uppskatta småsaker. Som fina kommentarer och glada bussshaufförer .)
- Jag har varit i ett långt förhållande
- Jag tror att jag har svårt för att bli kär
- Jag tror att jag är enkel att lära känna, men svårt att komma riktigt riktigt nära
- Jag har extremt svårt att säga nej. Vilket gör att folk ser mig  som en snäll, oskyldig ängel. Jag hatar det! och måste verkligen jobba mer på det
- Min största idol är Håkan Hellström
- Jag har jättelätt för att tycka om människor, men svårt att passa in.
- Jag har komplex för mitt hår, fastän folk berömmer det hela tiden.
- Jag hatar när folk säger att jag liknar människor
- Jag älskar att påverka människor.
- Jag tycker om känslan när någon ropar på mig, för då känner jag verkligen att jag är någon. Det är helmobbat jag vet...
- Jag avskyr när folk kallar mig "Helena" Det är okej när mamma och pappa gör det dock .)
- Jag får ångest när jag tappar kontakten med folk, även med människor som jag inte ens tyckte om
- Jag har verkligen asmånga kuddar när jag sover. 7 stycken för att vara exakt .)
- Jag älskar verkligen livet! Livet är det bästa som finns.
- Jag har fobi för spindlar. I somras tänkte jag komma över det, men jag lyckades inte.
- Jag tycker bättre om mammas sida i släkten än pappas ><
- Jag är mer lik mamma än vad jag är pappa
- Jag älskar att åka bil!
- Jag brukar göra grimaser åt folk i bilköer
- Jag ser upp till människor som vågar vara sig själva.
- MIn favoritlåt är Life is a song med Patrick Park

ojdå. nu blev listan väldigt lång, men det där är lilla jag iaf.
XOXO

This day is special


Idag pratade jag, Anna, Paola och Marielle om paraplyer.

Annas paraply är blåvitt randigt, Paolas Paraply är gult med röda prickar, Marielle har inga fina paraplyn men hon önskar sig ett grönt som ser ut som en groda (ni vet såna med öron ovanpå) och jag har bara ett blått paraply som jag aldrig använder.

Vi pratade faktiskt om det ganska länge, tänk vad mycket man kan säga om paraplyer. Hur ser ditt drömparaply ut? Hur ser ditt nuvarande paraply ut? Vart går gränsen för att låta paraplyet stanna hemma? Hur många bör man ha? Finns det några fula fula paraplyer? Paraply, paraply, paraply, paraply. Säg det många gånger så märker ni hur kul det låter också .)

Nej nu ska jag gå och fördjupa mig i historien om Romeo och Julia.

Kyss på pannansame but different

Tänk vad olika vi alla egentligen är. Ingen förstår sig på någon, alla går och kommenterar människor och påpekar hur deras liv ser ut. Slänger ut sig sånt som " det där skulle jag aldrig kunna ha på mig!" eller "Uh, hon har ju inget liv"

blablabla. Men det är så vi är, alla har gått igenom olika saker och därför formats till helt olika människor. Där har vi anledningen till att vi människor är så intressanta. Det är faktiskt det som min hjärna till mesta dels ägnar sig åt att tänka på när jag åker buss och pendel. Hur har egentligen den där självsäkra kvinnan framför mig i röd basker, rött läppstift, hög knut och lösögonfransar blivit till den hon är idag? Hon har kanske inte hittat sig själv än? Eller så gjorde hon det redan som 15-åring efter ett långt förhållande med en brunett som älskade att måla? Och vem är det hon pratar i mobiltelefon med? Är det kanske hennes första kärlek som hon träffade under ett basketlägret när hon var 14? Eller är det kanske hennes tjatiga kompis som hon träffade under praktiseringen i åttan? Eller kanske, så låtsas hon bara prata med någon för att hon tycker det är tufft med människor som pratar mobiltelefon, men eftersom det aldrig är någon som ringer henne låtsas hon för att verka lite sådär småcool. Kanske, kanske inte. Men troligtvis så är hon ingenting av det där, eftersom alla människor är helt olika och det är väldigt svårt att gissa sig fram till någons liv. Men vem vet? Kanske har jag lite rätt. Kanske var hon på baskteläger när hon var 14?
Eller så hatar hon basket. Jag vet inte, jag har ingen aning. Men det jag vet är att hon är en helt vanlig människa som någongång känt sig osäker, förvirrad och kanske totalt misslyckad. Hon har som alla andra någongång gråtit sig till sömns och hatat sitt liv mer än något annat. Hon har också någongång sett sig själv i spegeln och bara velat fly. Sedan vet jag att hon har gjort bort sig också, minst en gång har hon gjort bort sig sådär äcklig mycket så att hon bara velat dö. Hon kanske bajsade på sig under en flygplansresa med hennes nya lag där hon inte kände någon? Eller så råkade hon spilla ett glas mjölk över sin pojkväns mamma första gången hon träffade henne? Egentligen spelar det ingen roll, det viktiga är att hon har gjort bort sig och känt sig sig extremt dum och generad, någongång. För hon är bara en människa, och vi människor är inte perfekta. Vi människor gör grova misstag och har dåliga dagar, det är mänskligt.

Haha. Gud vad jag svamlar.. men visst är det intressant? Hur som helst, om ni ser en blond tjej med lockigt hår och färgglada kläder som stirrar ut er på pendeln behöver ni inte alls bli oroliga, för då är det förmodligen lilla jag .) Helt ofarlig alltså.C ya


Café Pierrot

Är ett litet men väldigt mysigt café på söder. Personalen är extremt trevlig och väggarna är fyllda med såna här tavlor .) Det har varit mitt favorit café sen åttan.

Puss

Life is a song

Jag känner att jag måste ha en lugn helg så fort som möjligt. En helg då jag verkligen bara tar det lugnt, då jag ägnar mig åt mig själv bara. Jag ska träna, äta nyttigt, bada, vara ensam, plugga osv :) Det kan dock inte bli nästa helg, då är det ju Allehs och Kakans stora fest. Men helgen efter det! Då ska jag verkligen bara tat lugnt. Åh, vad jag längtar tills dess! Jag känner typ hur min kropp bara skriker efter lite andrum ><

Jag bekymrar mig fortfarande över hur jag ska överleva matchen, det känns som ett stort omöjligt projekt.


jag är en trötter


Nu är mitt liv precis som jag vill att det ska vara. Impulsivt :)

Gårdagen blev inte som jag tänkt mig, inte alls. Den blev roligare! Först var vi 15 tjejer hemma hos Silvia, det va verkligen dötrist. Vi var endast två blondiner, två stycken! Så jag passade verkligen inte in. Påväg hem till Silvia skriver Ewelito till mig och frågar om jag ska med på fest hemma hos Jimmie eller Jonas och eftersom jag inte är någon bangare, så det blev bestämt att jag skulle dit efter middagen hos Silvia. Det var jag, Alleh, Kakan och Zarin som var hemma hos Silvia från klassen och alla skulle med till Jonas utom Kakan, för hon var sjuk :(
Jag blev iaf jättejätte opepp på att åka till Jonas, av alla anledningar man kan tänka sig. så om det inte vore för Kim, Ewe, Jimmie och Fanny så hade jag aldrig åkt dit .)

Först blev vi iaf upphämtade i Farsta strand med bil, sedan åkte vi typ inte hem till Jonas ändå, utan det var någon random kille som hade en annan fest 5 min bort så vi drog dit, till en början .) Sen händer något helt sjukt, när vi kommer in dit (jag fortfarande opepp) så träffar jag Sarah! Det var helt sjukt. Sarahs och min mamma är jättebra vänner och våra familjer brukar umgås ibland. Fast det händer typ en gång varanat år bara. Så jag och Sarah har aldrig fått chansen att lära känna varandra, ändå om vi har jättekul när vi väl umgås. Aja, det var iaf värsta slumpen och det tog lång tid innan jag kopplade allting. Där var det roligt iaf, vi var ganska många från klassen faktiskt. Jag, Alleh, Zarin, Fanny, Christel och Ewe .) och vi var yngst också. Men sen hände något där, så han som bodde där blev tvingad att slänga ut alla, men det var inga problem för oss! Vi drog ju hem till Jonas och fortsatte festa där. Sen ska jag faktiskt inte avslöja mer av den här kvällen, men jag hade jävligt roligt :) Och endast en olycka skedd, jag satte handen på en varm platta och brände hela handflatan, som tur var så var jag ganska dragen då så jag fick inte så ont. Men nu gör det ont som fan ><

Nu är jag helt slut. Jag har sovit kanske 3 timmar inatt och klockan tre har jag match, det känns inte sådär alltför bra ändå. Jag har lust att ligga i min säng hela dagen, ush för match. Jag kommer inte direkt göra bra ifrån mig.
hungrig är jag också.

Nu ska jag sova lite, pusshej.


yes! I'm over you.


Nej, vet ni exakt vad jag har lust att göra idag?

Jag vill först plugga lite, kanske två timmar. Sen vill jag gå och gymma för att sedan ta ett friskis och svettis pass :) Sen skulle jag vilja gå och handla nötter och exotiska frukter. Och avsluta kvällen helt för själv med det jag inhandlat. Det här är exakt vad jag har lust med! Jag har inte lust att åka in till stan. Jag har inte lust att åka till Silvia ikväll. För det första så är det många många människor som jag inte känner där, mer än hälften. Och för det andra.. det finns ingen punkt två. Men jag känner inte för det bara. Min magkänsla säger att jag inte kommer passa in där >.< Och jag hatar att hamna fel.

Men jag kan inte göra det här. Jag har lovat Silvia att jag ska komma, jag skulle iofs kunna ljuga och säga att jag är sjuk, men jag hatar att ljuga. Sen skulle jag aldrig kunna få tid för mig själv här hemma, eftersom syster är här med hennes familj, som bland annat består av två bråkiga killar på 9 och 6 år. Jag kan alltså inte göra det jag har lust med :(faller du så faller jag .)


Tänk att man har så lite tid att blogga på helger! Gårdagen var packad med saker att göra och som alla vet är inte jag världens bästa på att planera >< Mamma fyllde iaf 50 år och vi (jag, mamma, pappa, syster, syster, systers pojkvän och moster) skulle fira det på Wallmans med show, god middag och dricka. För att komma in där måste man vanligtvis vara 20 år, men eftersom jag var med vuxna så var det okej!

Till en början var det ganska tråkigt. Totte satt barnvakt till Magnus och Stian hemma hos oss och ett tag ville jag nästan åka dit .o Men det blev bättre! Showen var grym och det var kul att se alla vuxna leka ungdomar ^^ Jag har aldrig varit inne på ett sånt ställe tidigare och det var kul att få vara med om det. Efter middagen blev jag iaf grymt röksugen, så när alla blivit fulla gick jag ut och tiggde cigg av några. Dom var typ 20-25 år och hur snälla som helst, dom berättade massvis för mig och vi hade värsta samtalet. Jag kände mig verkligen vuxen som stod ute och rökte med massa vuxna och prata om livet typ. Sen gick jag in och då var den dans för full rulle .) Jag dansade inte, men fick massa öl och cider så jag var glad :) Sen resten av kvällen minglade jag runt och lekte vuxen. Haha!

Tidigare hade jag iaf varit inne i farsta med Emilie, hittade ett par jättesnygga jeans som jag nog ska köpa idag. Sen köpte jag en present till mamma. Och jag vet att jag var ute lite sent :)

Vi kom hem från Wallmans runt halv ett (jag hade inte bangat på att stanna längre) och så låg jag och Totte och prata halva natten. Klockan 3 ringer Jimmie mig också, fast jag vågade inte svara (a) Han var säkert full.

Idag är det Lördag och jag borde plugga. Men jag ska in till stan med eller utan Totte, jag måste köpa present till Silvia eftersom jag ska till henne ikväll på tjejmiddag! Sen ska jag köpa jeansen också :)
Jag kommer troligvis skriva imorgon. Då har jag match men jag hinner!

PUSS OCH KRAM

Godmorgon världen.

Idag är det en speciell dag. Det är nämligen så att min kära mamma fyller år idag! Så ikväll ska vi ut och äta på fin restaurang .) Vet inte om jag ser fram emot det eller inte, det kan väl bli trevligt .) Grattis lilla mamma iallafall!

Klockan står på 07.21 och det var länge sen jag gick upp med en sådan fart. Grejen var att jag hade bestämt mig för det inatt, att jag inte skulle ligga och dra mig. Jag hade också pekat ut kläder jag skulle ha på mig, så då var det lättare att gå upp .)

Innan mörkret faller
ska jag lämna några varma rader
ska jag vara din starka vän
ska jag visa upp några bättre sidor
och lova dig nånting igen

innan morgonen kommer
ska jag vända alla kappor tillbaka
och lita mer på min kraft
ska jag hämta nånting jag förlorat
en vilja som jag faktiskt haf
t

Lars Winnerbäck - Innan mörkret fallerJajja. Nu ska jag gå och vara nyttig. Hoppas på en bra dag i skolan. <3


längst fram i taxinJag undrar hur mitt liv ser ut om ett år?

Varning för långt ego-inlägg ><


Så, nu var min dag förstörd. Igen. Idag frågade mamma mig om inte jag hade någon sjukdom och det skulle inte förvåna mig överhuvudtaget! Jag vet inte vad det är, men det måste vara något fel på mig.

Jag fryser och svettas i omgångar, hela tiden
Jag kan inte somna innan klockan 2
Jag sover istället i skolan och 2-3 timmar när jag kommer hem (och nej, om jag skippar det kan jag fortfarande inte sova innan 2)
Jag har börjat rodna! >< (???!!!)
Jag känner yrsel allt oftare och oftare
Jag får ont-i-huvudet-attacker
Jag kan vara utan mat en dag, sen nästa måste jag äta hela tiden
Jag irriterar mig jämnt och ständigt på skitsaker

Som idag; Det var en helt oskyldig kille som gick fram och tillbaka i korridoren, ensam, tyst och oskyldig. Men jag blev bara så irriterad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag fick också något slags raserianfall när jag kom hem och märkte att dörren stod öppen, jag frös som fan och mamma ansåg att vi behövde vädra. Senare fick mamma för sig att hon skulle sortera halsdukar och vantar som ligger huller om buller på hyllan, men då blev jag arg och ansåg att det skulle se lika rörigt ur imorn igen så det var ingen idé och när hon inte lyssnade blev jag (rosen)rasande. Nyss fick jag damp för att mitt rum aldrig blev städat, hur mycket jag än städade. Men om man ska irritera mig till max, om man vill att jag ska bli riktigt jävla förbannad, då ska man väcka mig när jag sover, jag slår till den personen som försöker. Jag klarar inte av det och det har hänt två gånger idag redan ><

Så, vad beror detta h-vette på? Har jag som mamma säger en sjukdom? Man skulle kunna tro att jag är ett barn som precis kommit in i puberteten och som snart ska få sin första mens, men så är det ju inte! Annars skulle man kunna tro att det bara är vanligt pms. Men 1. Jag har inte pms 2. Om jag hade, skulle jag ändå inte få pms nu 3. Det här har hållt på sen jullovets slut, och man har inte pms i flera veckor.
Något fel är det ju. Mamma sa att det kunde vara brist på någon vitamin, och det är möjligt. Pappa frågade om det inte kunde vara dåliga matvanor. Menom det är nånting som jag har, så är det bra matvanor! Jag har tom börjat äta frukost.
Näej, jag måste gå till botten med det här. För det börjar faktiskt bli ganska så jobbigt ><

Hoppas ni fick ut mycket av att läsa mitt långa ego-inlägg :)
Hugs!

Ps. anledningen till att min dag är förstörd är för att jag precis vaknat ur min skönhetssömn på 3 timmar, och detta betyder att jag troligvis inte kommer somna förns ca 4 inatt .( Tyck synd om mig.


redovisningar


Ja, jag ska idag hålla en redovisning inför en liten grupp. Och ja, jag är  nervös. Jag har typ inte förberett mig alls egentligen, slängde ju bara ihop 3 sidor igår ca. Men jag är väl så nervös som man borde vara, går det att inte ens vara lite nervös inför redovisningar? Skulle inte tro det. Men det är ändå en obehaglig känsla, Tusen grejer snurrar i mitt huvud om vad som skulle kunna hända, fast jag vet egentligen att det inte kommer hända. Jag kommer inte bara prata i 2 muinuter, eftersom jag har tre sidor att läsa upp + att jag är bra på att fördröja tid. Jag kommer heller inte bli knallröd i ansiktet eftersom jag är i en liten grupp där det säkert finns människsor som är sämre än mig. Jag kommer inte stamma, eftersom det har jag aldrig nånsin gjort. Jag kommer inte ramla och jag kommer inte börja svamla. Näej,

Sen är jag så fruktansvärt trött också, jag mår dåligt för att jag är så jävla trött. Min kropp skriker efter sömn och jag hatar den känslan.

Aja. Nästa gång jag skriver är redovisningen över. SKÖNT

Ge. mig. nu.

 Killar som kan sjunga och spela gitarr är nog det sexigaste som finns! Jag smälter rakt av då. direkt. Om dom kan det så har dom klarat av halva provet .) Åh, i helgen fick jag spelat in 2 låtar som josef och adam sjöng och spela gitarr till. det låter ju bara så jävla bra. Jag dör och längtar tillbaka, live och grejer. Åh, det väcker så mycket känslor och det blir sån stämning! Man vill bara kura in sig i deras famn, luta huvudet tillbaka och bara lyssna. Det var fan det bästa på länge det jag fick höra.
rawr alltså. Snacka om att man fick gåshud .)
I will survive


Nu har jag läst ut hela boken och det känns som att resten kommer gå fort att skriva .)

Om en kvart ska jag åka till träningen, vi ska ut och jogga. Sedan ska vi ha fys inomhus och stenhårtjag ska köra  hade jag tänkt, precis som förra gången. Beach 09, here I come! Nej, men jag ska iaf satsa på lite magrutor (a)

Puss och Kram skumbanan .) <3

Jag mår bra!

Ingen självdiciplin


Idag stannade jag hemma från skolan, det kändes bra. Det känns väldigt bra .) Jag har pratat med Anna D i telefonen och tagit det chill. Innan jag somnar ikväll ska jag ha gjort klart min svenska redovisning, det är faktiskt mitt enda mål för idag!

Imorgon ska jag umgås med massa tjejer från klassen. Vi tror att vi ska åka skridskor, mycket skridskoåkning nu för tiden alltså .) Det väntar också en dubbeldejt längre fram tror jag och Anna! Haha, kanske lite oseriöst hittills, men vem vet? Det ligger i mina och Annas händer.

Nu ska jag väl fortsätta plugga, så dålig som jag är. Att skriva en bokrecenssion borde inte ta längre en en timme, nu har jag hållt på sen klockan 10.00 och jag har inte ens kommit en sida! Skandal.
Hoppas eran dag har varit bra iaf, för det har min varit. Jag är mycket gladare idag .)

/Fröken P

Who needs a heart when a heart can be boken?


Hur vet man om man är redo för ett förhållande? Jag känner mig iaf väldigt osäker, på mig själv. Jag vill ha en pojkvän som vill ha mig och som accepterar mig. Men det är så jävla svårt att vara sig själv ibland, man är rädd för att personen ska tro att man är någon som man inte är, så därför spelar man någon annan för att göra den andre nöjd, men det är så jävla fel. Sen kan jag tänka "okej, jag ska vara mig själv", men hur ska jag bete mig då? Speciellt med någon ny? Första gången man går ut på riktigt det är ju verkligen viktigt att vara sig själv. Visa sitt riktiga jag, för annars kommer förhållandet (om det går så långt) bli stelt och oavslappnat och man kommer aldrig kunna andas lugnt. Så vill jag inte att det ska bli! Nej, jag hittar bara en lösning; Ligga lågt. Inte ta för sig för mycket.
Men på något sätt känns det som om jag glömt bort hur man gör, jag har varit i ett långt och seriöst förhållande men jag känner mig ändå inte alls erfaren på något sätt. Jag känner mig vilsen, förvirrad och osäker. När jag blev kär första gången hade jag inte hunnit fundera över det ännu, det hände bara. Men nu i efterhand analyserar jag allt, allt, allt. Ändå om man bara träffats en gång kanske så tänker jag jättelångt. Jag vet iaf vad jag är ute efter, frågan är bara hur jag ska få det, för man vill ju inte sumpa något. Jag är ute efter ett seriöst förhållande där man kan vara sig själv och bli accepterad. Jag vill inte gå för fort framåt, jag vill inte kasta mig in i något förhållande, men jag vill inte strula runt. Jag vill lära känna killar för att sedan hitta rätt .) Därför tycker jag inte att man ska ha sex första gången man ses! För då kan man aldrig bli kompisar, eller det kanske man kan, men det blir svårt. För om man vi säger "dejtar" lite grann, och sen visar det sig att man passar hur bra som hellst ihop som kompisar men inte alls som par. Ja, om man då haft sex och strulat innan så blir ju det verkligen svårt att ställa om och se varandra som kompisar. Men om man istället inte haft sex, bara umgåtts som kompisar blir det ju mycket enklare att fortsätta så, right? Men om det visar sig att båda har känslor för varandra, eller på något känner något annat för varandra, ska man inte tveka! Sen tycker jag att om en kille vill ha sex första gången man ses, är det ett tecken på att han bara är kåt, eller oseriös. Eller jag brukar tolka det så iaf. Och om man ses på en fest för exempel, och har sex. Ett så kallat "one night stand" så finns ju risken att det kan bli stelt att ses för en andra gång. Så om man är ute efter ett förhållande tycker jag att istället för att strula runt på fester, prata istället. För om man har fåt lite dricka i sig är det ju mycket enklare att prata också .) Sen om det känns bra med någon, slutar man dricka och blir tillslut nykter. Smart va? Men hellst ska man kunna börja prata nyktra också, men det är inte många som vågar .) Och jag säger inte att man ska dricka sig aspackad. Men mer lullig .) Då blir det avslappnat.


Jaja, det här med killar och förhållanden är en krånglig sak tycker jag. Men också väldigt spännande .)

Jag brukar tänka på en sak när jag ser par på stan, hur träffades dom egentligen? Det känns helt omöjligt att träffa sin älskling för många. Många går runt och tänker att dom aldrig kommer få vara med om det där osv. Men jag tror att saker bara händer, det finns inget svar på vart man träffas sin kille. Men jag tror verkligen inte att man ska leta, låt det hända bara .) För det kommer hända. Det är bara en tidsfråga om när.

En sak jag vet iaf, jag vill verkligen inte träffa min kille på internet.Varför får jag inte på mig dina blå jeans?


Jag har tänkt på en sak som jag inte riktigt vetat hur jag ska förklara. Men när man hör vissa låtar, visst kan man få en väldigt speciell känsla då? En känlsa som man tidigare haft. Typ som jag känner när jag lyssnar på väldigt många låtar av bandet Kent som förövrigt är ett jävligt bra band. Jag har typ alla deras skivor, nästan alla låtar på datan och kan väldigt mycket om det bandet, men jag lyssnar inte på dom längre. För jag vet inte.. Det väcker en känsla i mig som jag inte riktigt gillar. När jag för exempel hör "pärlor" så tänker jag så starkt tillbaka på den tiden jag mådde dåligt. Jag känner inte att jag mår dåligt, men om jag blundar känns det som om jag är tillbaka i den tiden. Jag känner dofter som jag kände då, jag hör ljud som jag hörde då, jag tänker tankar som jag tänkte då, det känns som om jag är då. Fast samtidigt är jag mycket medveten om att det är 2009 och så, men jag får bara en stark tillbakablick och just i den här stunden när jag hör låten får jag denna speciella känsla. Gud, det är verkligen jättesvårt att förklara.
"Elever" grät jag alltid till förut, inte för att den är så sorglig eller så, men den var bara skön att gråta till liksom. Och den kan jag verkligen inte lyssna på längre, just för att känslan som jag får när jag lyssnar på den är obehaglig. Men låten är verkligen jättebra!

Därför har jag slutat lyssna på kent. Deras låter väcker alltför mycket minnen. Men en dag, så ska jag börja lyssna på dom igen. Jag vet att jag kommer det! För jag älskar kent, och kommer alltid att göra det.

Frukost

Jag äter sällan frukost, men det är verkligen hur underskattat som hellst. Det är en trevlig grej man kan göra tillsammans med vänner men också något som man kan lyxa till det för sig själv med, i sin ensamhet .) Jag ska oftare gå ut och äta frukost med vänner, jag har iofs gjort det förut (Anna?) men det ska jag göra oftare .)nordnorge 2008 .) åh ser det inte underbart gott ut?

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig

Låten är kanske en av världens vackraste låtar, just för att det stämmer så jävla bra


Opimist? javisst.


Om jag ska beskriva mig själv med lite ord skulle det nog vara de här orden:

Optimisisk - Ja, jag måste alltid, alltid, alltid springa till bussen. Jag tror att jag kan saker som jag verkligen inte kan och jag tror att saker som verkligen inte går, går.

Empatisk- Jo, jag har väldigt enkelt för att känna med människor. Ja sklle nog aldrig medvetet kunna vara elak mot någon, eftersom jag vet precis hur den personen då skulle känna >< Jag kan gå förbi en uteliggare och sen verkligen må jättedåligt för dens skull, sen har jag för övrigt enkelt för att tycka synd om människor. Och förstå hur dom känner. 

Accepterande - Jag dömer inte människor, jag försöker alltid acceptera alla som dom är och försöker alltid se deras personliga sida.

Positiv - Alla är negativa ibland, jag med. Men oftast är jag nog väldigt positiv faktiskt.

Klantig/slarvig/klumpig- år 2008/2007 slarvade jag bort säkert 6-7 mobiler, ett busskort, min ipod, de va nycklar, vantar, kläder och andra småsaker som av någon anledning också alltid kom bort. Jag är fortfarande så, men inte lika extrem. Jag ramlar också alltid, går in i saker och snavar över trösklar. Jag tappar glas, tallriken i skolan osv. Jag spiller också väldigt mycket när jag äter >< Och säger fel saker vid fel tillfällen.

Mångsidig - Jo, jag anser att jag har väldigt många sidor eller vad jag ska kalla det. Jag kan vara hur oseriös som hellst, typ skratta åt allt jag ser. Samtidigt som jag kan vara världens mest seriösa och djupa människa. Jag kan tycka det är otroligt kul att prata med gamlingar, men jag tycker det är minst lika kul att prata med små barn. Jag kan vara tjejig, men också ganska killig, jag älskar att ibland är vara ensam, men det finns också stunder då det är det värsta jag vet.

Personlig - Det här är faktiskt vad folk beskrivit mig som. Typ att jag är enkel att beskriva, jag har verkligen personligheter som är jag. Och det här är nästan den bästa egenskapen, för jag vill verkligen vara någon. Jag vill vara pelle och jag vill att när folk hör mitt namn ska dom få upp en helt unik bild i huvudet om hur jag är. Folk brukar säga till mig "Du är verkligen en Pelle!" Och jag blir verkligen hur glad som hellst när jag hör det

Pratglad - Det är jag, jag pratar gärna med främmande på tunnelbanan,  med mina lärare efter lektionen, jag pratar jämt och ständigt med alla verkligen, ibland blir jag nog för mycket med mitt prat >< Men jag älskar att prata! Jag älskar också att få höra saker, jag frågar ofta ganska mycket och är väldigt nyfiken på andras liv och hur andra är. Så om man pratar med mig blir det nog sällan tyst .)

Och ja, det är ganska många bra egenskaper. Självklart behöver vissa av sakerna jag nämnde inte vara bra alls. Som optimistisk, pratglad, klantig och mångsidig. Det kan ju vara dåligt beroende på .o
Men jag har ganska bra självkänsla. Jag har bättre självkänsla än vad jag har självförtroende och det är något jag jobbat på jättelänge verkligen. Men jag hade nog inte haft den självkänslan om jag inte varit med om mitt tidigare förhållande, det var nog det som hjälpte mig att hitta och tycka om mig själv!

För alla som inte vet, så är självförtoende något andra ger en, typ beröm och så för något man gör. Det kan vara att man gjort en bra fotbollsmatch, köpt en ny tröja eller gjort bra ifrån sig på ett prov. Men bara för att man är grym i skolan, är bäst i fotbollslaget och går i snyggast och dyrast kläder betyder inte det att man tycker om sig själv. Självkänsla handlar om att kunna se sig i spegeln och säga "fan vad jag är bra". Självkänsla får man genom att bli accepterad för den man är och få beröm för ens inre sidor. Som "du är så himla ärlig" eller "Du är verkligen en genomsnäll människa". Det handlar om trygghet, från alla, familj, vänner, sig själv osv. Bra självkänsla är oftast svårare att få också ><

Men att skriva listor på bra egenskaper hos en själv har jag hört att är bra .) Gör det! :)

Puss och Kram jag älskar regnWhat can I do


Jag känner för att stanna hemma, för fan vad bra närvaro jag har haft på gymnasiet. Jag har varit borta två hela dagar samanlagt! En dag sjukanmälde jag mig, fastän jag var frisk. En dag var jag ledig. Sen ha jag ju självklart skolkat/försovit mig några lektioner. ca 5 mattelektioner, 3 spanska, någon mänk, någon svenska typ. Men det är inte alls mycket! Jag minns hur jag var i 8-an och 9-an, jag skolkade fan asmkt .( Eller gjorde jag det? Det känns som det iaf.

Mina läxor:

Svenska redovisning på Torsdag
Spanska läxa
So-hemtenta
Engelska läxa

Jag känner iaf för att ligga i min säng en hel dag. för jag känner mig inte alls motiverad till någonting. Vädret suger som fan, blir sjukt deppig av att kolla ut och så fort man går ut blir man blöt och kall >< Sen orkar jag verkligen inte plugga, jag fattar inte hur jag ska få bättre självdiciplin. hjälp. någon?
Sen känns fotbollen tråkig, dålig närvaro av alla, jag saknar alla seriösa tekniska men väldigt nonchalanta enskede spelare faktiskt, ändå om det känns bra i stuvsta. Får väl skylla lite på vädret också, men jag känner bara att jag vill stanna hemma, men samtidigt får jag ångest om jag gör det. Jag tränar ca. 4 gånger i veckan nu och jag tycket det är allt för lite, jag är van vid 7 eftersom jag förut tränade med skolan också och det låter mycket, men man kom in i det, det var en självklarhet för mig att träna flitigt varje dag, nu när jag tränar hinner jag aldrig komma in i det >< Och det blir bara tråkigt. Jag saknar att spela flickfotboll på elit nivå faktiskt, det var sånt jävla tempo och så sjukt mycket träningar. Jag saknar nästan att vara stressad, för på ett sätt var det skönt, det gick runt. Man hann aldrig tänka och man va alltid sjukt trött på kvällarna.

äh, jag antar att det här bara är en vanlig dag, imorn är det nog bättre. Känner mig irriterad och sur på mycket just nu och jag hatar det. Det var samma sak igår också .o

Aja, så länge jag får mitt ögongodis varje dag så är jag väl nöjd. Imorn ska jag allt gå ytterligare ett steg framåt .)

Dagens


Dagens bästa - Jag och Ewe gör stora framsteg när det gäller ***** och ****** (a)

Dagens sämsta - Vädret ! :(

Dagens Tabbe- Det finns ingen sån idag .) Jag och Ewe gjorde bort oss lite.. Tror vi.

Dagens asgarv- Haha. Amanda går upp för trappan och ramlar plötsligt, iställer för att ställa sig upp hukar hon sig och går på huk resten av trappan för att dom nedanför trappan inte ska se att hon ramla. Men det måste ju sett ännu dummare ut om hon ramla och aldrig mer kom upp + att hon tappa skon och blev tvungen att vända mitt i allt. Haha! Jag och Christel låg på golvet och tjöt av skratt i några minuter .)

Dagens personer- Ewelito och Christel

Dagens lunch- Fiskpanetter med potatis, massa grönsaker och god sås .)

Dagens prestation - Mitt och Fannys otroliga engagemang på mattelektionen ...

Dagens dagen - Pappa fyller år!

Dagens höjdpunkt - Kvällen, när träningen är över!

Dagens lektion - Pedagogisk ledarskap. Jag låg i fönstret och chillade hela lektionen! 

Jaja, nu ska jag äta, sedan träna vilket jag verkligen inte har någon lust med! Fan. Men om jag inte gör det får jag ångest så lika bra att göra det >< Men har vekligen ingen lust. FAN KAN JAG INTE VARA SJUK 

Adjö.

.

Jag känner mig väldigt irriterad just nu känner jag, men jag vet inte riktigt på vad. Men jag känner mig riktigt irriterad.

Näej!

gud så trött jag blir. Varför måste killar vara så extremt svårtolkade?!

näej, nu ska jag sova och klura ut ett bra svar. godnatt!

Jag är en upptagen en

oj, vad det händer grejer i mitt liv känns det som! Jag hänger nästan inte med själv, det är också därför jag inte hinner att blogga. Jag tycker verkligen att det är hur kul som hellst att blogga men jag har verkligen inte tid. Ändå känns det som att jag aldrig gör något. uh, det är jobbigt.

Idag har Anna varit hemma hos mig, vi har faktiskt mest pratat. Har vart väldigt kul och givande .) Känns verkligen att man börjar lära känna folk mer nu från gymnasiet, vilket självklart är hur kul som hellst! Jag som verkligen behöver folk som känner mig också. Skolan har vart kul också, mycket att prata om nu efter helgen .)

Jag är dock väldigt osäker på vad jag vill just nu. Jag kan verkligen inte placera mina känslor någonstans vilket är extremt jobbigt, min hjärna vägra samarbeta med mitt hjärta >< Men jag försöker verkligen!

pusshej

Helgen

Helgen har varit bra, men stressig och rätt så impulsiv .o

Fredag - Gick i skolan. Åkte skridskor på kungsan med Sofia, Lisa K, Moa, Lussan, Jessica och Anna S, väldigt trevligt .) synd bara att vi inte kunde umgås längre >< Sen sprang jag hem för att fixa mig inför tjejkväll hemma hos Frida där vi blev 11 tjejer (tror jag) Jag blev alldeles lagom lullig och jag anser att kvällen blev lyckad, eftersom jag hade väldigt kul! Tack för en jättefin kväll iaf .)

Lördag - Åt en härlig frukost hemma hos Frida till att börja med, sedan åkte jag in till medis för att träffa Fanny, Poli, Ewe och Anna .) Vi skulle verkligen se på bio, fika och ha det cozy .) Men allt slutade i chillkrök i Tyeresö .o Vi sågs och gick i lite affärer, sen åkte vi först hem till Ewe, hade sjukt kul och gjorde pannkakor. Sedan fixade vi oss fina för att sen åka vidare mot Tyresö. Vi liftade oss faktiskt fram dit, vi ställde oss på sidan av motorvägen och liftade, haha och det funkade .) Där var det typ 10 andra personer, varav 8 var killar. Och ALLA kunde sjunga och spela gitarr, speciellt två stycken. Det lät helt underbart, jag och Anna smälte direkt. Så vi önskade massvis med låtar och dom bara spelade, det bästa var när Adam spelade "du gamla fria nord" med Lars Winnerbäck och Hallelujah med Jeff Buckley och sjöng med. Gosh, jag trodde jag skulle dö. Jaja, till en början var det där bara förfesten .o Jag, Josef, Adam, Ewe och Anna skulle vidare till Hässelby där det var 20-årsfest .) Där var bland annat Jimmie, Martin, Kim och komp. Men jävla taxi sthml som har stora problem kom inte med en taxi förns klockan var 01.30 och då var vi alla skitarga så vi sket i det och skickade tbka taxin, så det slutade med gitarr och sång uppe i Josefs lägenhet ändå .) Vilket var minst lika nice! Vi var iallafall uppe hela natten. Jag somnade kanske 6, och halv 7 var jag tvungen att gå upp eftersom jag och ewe var tvugna att vara på Dalarö vid en viss tid. Där sov vi vidare och sen vakna jag typ 11-12 av att Kim och Ewe petade i mitt ansikte ><

Söndag - Idag är jag helt slut! Har iofs hälsat på farmor och tränat men jag är verkligen d-ö-d. Ska sova runt nio, för imorn är det skola och jag verkligen komma i balans när det gäller sömn.

Jag har haft kul, självklart. Men det har gått lite för fort känner jag. Nästa helg blir betydligt lugnare och det ser jag fram emot .) På Fredagen ska vi fira mamma på restaurang hela familjen. På Lördagen ska jag på tjejmiddag hemma hos Siliva, inge alkohol. Ska bli roligt!


Uppdatering

Helgen har varit helt sjukt packad, jag har varit hemma ca 30 minuter på hela helgen .) Fast nu är det söndag och nu är jag på hemmaplan igen, men jag har inte hunnit blogga alls eftersom jag inte ens varit hemma. Jag ska hälsa på min farmor nu, sedan ska jag träna. Jag känner inte för något av det. Jag känner för att mysa i min säng hela kvällen och hämta mig från helgen, är bokstavligt talat helt slut ><

Ni kan ju roa er med den här videon som är extrmt vacker och sorglig

http://se.youtube.com/watch?v=G0nA74_0K30

Handlar om en kille som är ute i krig och sedan när han kommer hem till sin fru kommer han på henne när hon är otrogen och det tar så himla hårt på honom så han försöker hela tiden supa sig till döds, men lyckas aldrig. Sen när han dör får man höra hur hon sjunger också, det slutar med att hon gör samma sak och dom begravs bredvid varandra. Låten berör mig verkligen men om man redan är ledsen ska man inte lyssna på den, för den får en verkligen att brista ut i gråt ><

Såhär börjar låten:
She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind,
Until the night

puss på er, ha en härlig söndag! Skriver senare.


Bra ord.

Den personen som är värd dina tårar, skulle aldrig få dig att gråta. Men när du ändå gråter, håll huvudet högt så att inte dina tårar sjunker så lågt som personen som fick dig att gråta gjort.
Här kommer lyckan för hundar som oss

Idag har det varit en riktigt jävla bra dag! En höjdardag. En sån dag som man inte upplever allt för ofta, jag har haft så mycket.. flow .)

Imorse missade jag min första buss, men den bussen som jag skulle ta från farsta körde jättesnabbt så jag hann till skolan i tid ändå! Vi hade heller ingen datakunskap, vilket var grymt skönt .) Idag har jag känt mig nöjd med mitt utseende också, Ni vet såna dagar då man verkligen känner sig äckligt ful, dom blir sällan bra >< Men idag har jag känt mig väldigt snygg och bra, många har berömt mig och orden har lagt sig som ett stort, vitt, skönt, mysigt täcke runt om mig. Dagen började med människoikunskap, där vi disskuterade kärlek i olika grader, om att älska, och vad som är viktigast i en relation, vi fick också läsa kärleksdikter (vissa var dock lite skumma..) men det var verkligen kul att disskutera just kärlek, just för att det är en sån himla klurig sak som har många sidor. Jag fick  senare också reda på att jag fick MVG på mitt ped.led arbete, vilket kändes hur bra som hellst. Åh, vad glad jag blev då! Pedagogiskt ledarskapslektionen var rolig som vanligt, vi har alltid långa, givande och intressanta disskutioner där .) Idag pratade vi om flow och uppskattning bland annat. Dock gjorde Zarin bort mig inför hela klassen, men det gjorde inte så mycket, eftersom min klass är världens bästa! Hade också matteprov idag, som gick väldigt bra det med! Efter skolan hann jag precis bussen och när bussen kom till farsta så stod den andra bussen inne redan. När jag kom hem omfamnades jag av världens bästa mamma som hade städat hela mitt rum som en överasskning, åh så fint det var. Sedan hjälptes vi åt att plocka ut ur min garderob och sortera lite .) Sedan åkte jag in till stan och träffade Totte, vi gick sedan på ett ki-gympa pass som var otroligt roligt måste jag säga! I början kände man sig som en våldsam indian som bara sprang omkring, men tillslut kom man in i det och det blev jobbigt, men riktigt kul! Vi tog sedan lång tid på oss att duscha, föna/platta håret, smöra in oss i bodylotion och allt vad vi höll på med, nödvändigt med vardagslyx .) Etfer gick vi in i några affärer och jag hittade assnygga tröjor på H&M, köpte 4 stycken! PÅ rea och grejer .) När jag kom hem var mitt rum fortfarande fint och jag har nu tagit det lugnt hela kvällen. Dagen har verkligen varit helt.. fantastisk.

För er som läste detta så tycker jag att ni ska tänka på att jag inte nämnde något negativt som hänt idag. Allt jag sa vände jag till något positivt, iofs har jag haft väldigt mycket tur idag. Men jag tycker ändå att man ska tänka på det, att alltid se det positiva. Att alltid vända det negativa till något bra.
Livet är verkligen vad man gör det till, och du är den ända som kan förändra ditt liv! Ditt liv, dina val.kreta 06


Jag älskar livet .o

Pelle säger:

frida tänk vilka liv vi ska ha när vi blir vuxna

Frida säger:

ja ja kmr vara världens lyckligaste

Pelle säger:

haha, jag med!! verkligen. jag kommer verkigen leva! vi kommer va lyckliga !

Frida säger:

och sen levde dem lyckliga i alla sina dagar .)En alldeles speciell Frida !Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år !!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag fyller en utav mina allra närmaste kompisar år, hon heter Frida och är alldeles speciell och idag blir denna prick 17 år, så nu ska hon fylla 18 (det låter bättre)
Hoppas din dag har varit bra, jag saknar dig och längtar tills imorn!

Älskar dig, kramar Pelle !

vardagsproblem


Det finns vissa människor som jag verkligen inte tål. Människor som jag inte känner men som jag ändå bara vill smälla till på käften ><

Människor som spottar inomhus
Jag menar, hur disgusting är inte det?! Speciellt för mig som tar av mig skorna så fort jag kommer in någonstan. Det kan vara på tbanan, i skolan, i festlokaler, på tågstationer, whatever mina skor åker av! Ändå om inte alla gör det, så är det fortfarande så jävla äckligt. Man måste kunna hålla sig tills man kommer ut..

Människor som sätter sig på sätet längst ut i en full buss och placerar sin lilla väska på stolen bredvid bara för att dom inte vill ha någon bredvid sig.
Det är bara egoistiskt, speciellt när det kommer in en liten ranglig tant på bussen som inte ens kan hålla balansen, nej då blir jag faktiskt riktigt irriterad.

12/13/14-åringar som röker, sminkar sig, går i högklackat, använder märkeskläder, färgar håret varanan vecka, dricker och sprutar ner sig i parfym
Snälla, varför kan man inte bara få vara barn? Jag 16 och fortfarande barn, på mitt lilla sätt. Jag tycker det är grymt kul att spela, jag älskar att leka med småbarn, jag går i randiga strumpbyxor, jag älskar pippi långstrump, jag har barbie-överkast, pannkakor är min favoriträtt, vin är äckligt och jag tittar gärna på barnfilm med mina syskonbarn .) Självklart är jag också vuxen och ungdom på många sätt, Men om jag fick välja skulle jag verkligen vilja behålla det här barnasinnet. Och som jag och Zarin sa, man ska inte röka om man inte ens fått bröst- eller kommit in i puberteten. Ush, jag mår dåligt av dessa människor! Vart är Sverige påväg nånstans? ><

Människor som ser ner på andra
Det är kommentarer, blickar, suckar, andra ljud, kroppspråk och allt annat man kan göra för att visa att man ser ner på någon. Näej, väx upp ! Har man inte bättre för sig?

Ja, det var nog det .) Eller, jag satt och funderade på det över en kort bussresa idag och det var dessa slags människor jag kom på.


Våga älska pippi hela livet, det kommer jag göra .)


tvspel och crap .)


Dagen har vart så jävla onödig! >< Tänk, jag skulle kunnat få sova hela dagen istället för att gå till skolan idag, först hade vi svenska där vi skulle läsa ut en bok för att sedan kunna göra en bokrecenssion nästa tisdag, men eftersom alla struntar i att läsa ut en bok och istället tar en bok man redan läst så satt alla bara i bibloteket och prata. På engelskan hade vi håltimme, på matten satt jag Fanny, Christel och Ellin i ett grupprum och snackade. På ped.led fick alla tillbaka sina prov, hon hade inte rättat mitt prov så jag fick sitta inne i klassrummet istället och.. ja, göra ingenting. Sen slutade jag för dagen .)

Men jag har haft kul ändå, jag har skrattat jättemycket och varit glad .) Ikväll har jag träning sen ska jag och Fanny sova hemma hos Emilie, vi ska äta choklad och spela tv-spel hela natten! :D så jag åker nog direkt från träningen hem till Emilie och duschar där. Vi tre har också bestämt att vi ska åka till Göteborg den 23-e, Vi ska åka på sista-minuten biljett direkt efter skolan och sedan ta natttåget hem. Det kommer bli grymt! Komma bort från Sthml bara :D

Men är sjukt trött och inatt somnade jag halv 5, tror att jag ska skippa att vara vid datan efter klockan 20.00 och istället läsa eller liknande. Nu ska jag dricka kaffe, plugga so och sedan byta om för att träna. Ska bli sjukt kul att träna .)

Kärlekskramar från mig

suktad..GAH!! Jag har ett äpple framför mig, jag har tagit en tugga. Men jag vågar inte ta en till i rädsla för att pappa i rummet bredvid ska vakna och höra >< Vad fan ska jag göra ? Jag är verkligen så sjukt sugen på det där jävla äpplet
Saker jag vill göra innan jag dör


Jag vill så himla mycket med mitt liv! Vet ni det? Jag är så jävla taggad på att resa, vara med om saker, träffa underbart konstiga människor, flytta, gifta mig osv osv. Leva helt enkelt

 - Jag ska Resa
Jag vill upptäcka världen. Men jag vill faktiskt inte resa till dom här klassiska ställena som Thailand, Grekland, Spanien osv. Jag ska resa till Indonesien, till Kenya, till colombia och Brasilien. Jag vill lära mig något också, jag vill veta om deras kultur. Och mitt drömyrke är ju faktiskt att kunna hjälpa fattiga barn och familjer i u-länderna, så Afrika står nog högst upp på listan! Jag vill bidra med något, känna att jag gör nytta.

- Jag ska öppna ett café
Det är något som jag länge velat, jag vet precis hur det ska se ut. Jag har värsta bilden i mitt huvud .o Det ska vara hemtrevligt, när man kommer in ska det dofta kaffe och vaniljljus och alla bord ska ha en egen liten duk med fint broderi på. Musiken ska vara blandad, allt från Håkan Hellström till Robbie Williams. Jag ska baka allting helt själv och göra allt jag kan för kunderna ska känna trivsel. Här inne ska det ska finnas sittplatser i fönstrerna, myshörnor med kuddar och fina stearinljus. Väggarna ska prydas med poetiska bilder och det ska finnas tidningar/böcker som man kan ta och läsa om man vill .) Det ska också finnas en mistel som hänger i dörröppningen hade jag tänkt. Varje stol i hela cafét skulle vara unik och borden skulle ha ett fint men gammaldags stuk. Utsidan på cafét skulle vara färgglatt, jag vill ha en blå dörr och sen små dekorationer i fönstrerna. Jag skulle satsa mycket på detaljer! Jag skulle hänga upp fina artiklar och tidningsutdrag, jag skulle servera endast ekologiska produkter men priserna skulle ändå inte vara alltför dyra. Jag skulle göra hela cafét personligt och mysigt. Men vet ni vad det bästa av allt är? Jag hade inte tänkt öppna cafét helt själv, en speciell vän skulle öppna det med mig! Så egentligen är det här vår gemensamma dröm .)

- Jag ska ta sabbatsår
Nu blir det lite i oordning här, men vad gör det? När jag slutar gymnasiet ska jag ta ett sabbatsår, jag vill göra som min syster gjorde. Åka till Ibiza och jobba i en bar/restaurang, festa galet mycket och bara leva livet. Detta har jag planer på att göra med Frida :D

- Jag vill lära känna konstiga människor
Jag älskar unika männiksor. Eller, varje människa är unik, självklart. Men ni vet såhär riktigt speciella människor! Som har en jätteannorlunda syn på livet och allt vad det du innebär. En typisk sån person är Marielle i min klass, hon är verkligen världens bästa! Hon pratar jättefort, hon klär sig alltid i alla färger, hon älskar töntiga människor, hon har jätteroliga åsikter om allt och ja.. hon ser livet från ett annat håll än vad många andra gör .o Hon är verkligen speciell och det är det jag älskar med henne - sen har hon och jag jättemycket gemensamt också såklart. Men det är inte därför jag ser upp till henne .)

- Jag vill tågluffa. I Sverige!
Har ni tänkt på hur underskattat Sverige egentligen är? Folk pratar om utomlands hit och dit och blabla.. Men herregud, med rätt människor kan man ha roligt vart som hellst! Så en gång ska jag ut och tågluffa i Sverige. Bara sådär random åka till Norrland och äta renskav, sedan åka tilbaka ner mot Dalarna typ och sen fortsätta ner till södra sverige, gå på massa konserter och festivaler. Är jag den enda som tycker det verkar sjukt roligt? Kanske, kanske inte.

- Köpa lägenhet på Essingen
Jag vet inte varför, men jag tycker att det är så himla fint där >< Så där vill jag köpa en lägenhet, sen vill jag inreda den själv också .)

-Bilda familj
Nu har jag typ skrivit jättemycket utom det viktigaste. Självklart ska jag bilda familj! Jag ska ha många barn och bli världens bästa mamma .) Egentligen passar inte den här punkten in bland alla andra punker, men om jag inte skulle skriva ner det här så skulle väl folk tro massa om mig (a)

Sådär. Här var några saker jag ska göra innan jag dör. Jag skulle kunna skriva en hur lång lista som hellst! Det är så himla viktigt att våga drömma om framtid. Det behöver inte alls bli såhär, om tio år kanske jag har jobbar som advokat i Malmö, vem vet? Men genom drömmar ser man livet ljusare. Då har man något att sträva efter! Något att längta tillva några år sen bilden togs, men visst passar jag som brud? ^^

Laddar om

Nu sitter jag här igen, i min säng, med min laptop och lyssnar på Amy Winehouse (Så jävla bra!!), precis som jag gjorde igår. Jag ska snart jag gå och göra mig två goda mackor med ost på och sen en kopp kaffe .) Ikväll ska jag plugga So, för det har jag lovat mig själv och Elisabeth. Men som ni vet, jag skjuter ju upp allt jag kan så det kommer antagligen göras inatt. Men göra det. det ska jag! .)

Jag har kommit på mig själv många gånger nu, av någon anledning prata/tänka mycket på framtidsdrömmar som jag har. Om vad jag vill göra med mitt liv när jag blir äldre, typ efter gymnasiet osv. Jag ska berätta senare om vad jag kommit fram till för nu ska jag gå och göra mig lite kvällskaffe och macka :]

Humör right now:
Sovseg ( ni vet när man precis vaknat ) och ganska chillglad .)


Amy Winehouse - Tears dry on their own
adjö

Ensam är stark?


Jag kommer ihåg på högstadiet när vi hade den disskutionen i klassen, det var hela min klass mot mig. Alla ansåg att den som är ensam är svag och jag blev helt galen eftersom jag tyckte helt tvärt emot och jag var verkligen hundra procent säker på min åsikt. Självklart röstade alla ner mig och jag fick inte ens chansen att förklara mig eller få alla att förstå hur jag tänkte. I och för sig förstod jag inte heller vad dom menade, vilket var extremt frustrerande, för jag ville verkligen förstå! Så jag gick faktiskt under en längre period och funderade över detta. Vad klassen menade och hur så många kunde ha samma åsikt. Men det som störde mig mest var att åsikterna som klassen hade, var så fel i mitt huvud. Okej att jag var lite udda på högstadiet men så mycket kunde det väl inte skilja? Men eftersom jag aldrig fick klura klart, så antog jag bara att det var så, att jag var konstig.

Och nu, typ här om veckan kopplade jag! Fantastiskt va? Ett år senare. yay liksom, duktigt, inte alls efterblivet. Jag är så jävla trög! När jag påstod att "ensam är stark" menade ju jag såklart att om man går igenom något själv så är man stark, om man tar sig igenom en tuff period helt själv eller liknande så växer man oftast som människa och blir stark. Jag anser också att man är stark om man vågar vara självständig, om man vågar ta sin egna väg och strunta i vad alla säger.  För det är verkligen inte världens lättaste sak att göra idag, med tanke på hur vårat samhälle ser ut och hur ungdomar dagligen beter sig mot varandra. Jaja, tillbaka till ämnet. Det klassen menade var att, om man har många kompisar att luta sig mot så blir man automatiskt stark, om man har kompisar runt omkring som stöttar en, berömmer en och finns där för en så blir man stark.
    Så det visade sig att jag inte var så dum som jag trodde. Men ändå, så håller jag inte riktigt med. Jag vet inte, men man blir ju stark på ett annat sätt. Om man har kompisar om kring en blir man ju stark på så sätt att man vågar säga emot folk, uttrycka sin åsikt, ta för sig. Man får självfötroende helt enkelt, kompisar ger en självförtroende. Men om man blir stark på något av de sätten som jag nämnde tidigare så tror jag att man får ett hårdare "skal". Man blir starkare som människa och tål mera när man blir äldre. Jag tror att det är viktigt att ha en kombination av båda, det är hur viktigt som hellst att ha stöd från vänner, få självförtroende, men det är också viktigt att man kan klara sig utan dom ibland. Man kan inte luta sig mot sina vänner hela livet igenom, för det är ju ändå ens egna liv som man ska gå igenom. Man måste lära sig att ta sig igenom saker på egen hand, göra egna val och inte göra något bara för att andra gör det, det är också viktigt att våga göra misstag för jag menar, vad har man att förlora? Jaja. Våga lev ditt liv, ingen annan kommer göra det åt dig .)nordnorge 2008

Planer, älskade planer

Bestämda datum att se fram emot:

Torsdag den 15e Januari - Friskis och svettispass med Totte (+stan, handla present till C)

Fredag den 16e Januari - Skridskor på kungsan med konfakompisar. Fest hemma hos C på kvällen

Måndag den 19e Januari - Fika med Becka

Fredagen den 23e januari - Göteborg med Fanny och Emilie

Lördagen den 31a Januari - Fest för Kakan och Alleh (Lokal)

Fredagen den 20e Februari - SPORTLOV

Lördagen den 21a Februari - Laleh konsert med Emilie

 


Söndagar

Det kommer bli en lång natt för min del, men jag är rätt så peppad .) Vet ni? Jag känner mig lite som en ny människa. Jag vet inte varför, jag är bara mycket gladare (inte för att jag har varit särskilt ledsen) Men jag känner att jag tar det lugnt, jag hinner med sånt som jag tycker är viktigt och har för tillfället gott om pengar också!

Så, natten kommer bestå av enormt mycket kaffedrickande, håller på att brygga nu .) Sen ska jag läsa så mycket som 41 sidor ekonomi >< Och om jag inte är allför däckad tänkte jag jobba lite matte också! Ni förstår, jag ska nå ända till trädtopparna .) Sen kommer jag lyssna på Amy Winehouse hela natten, som för övrigt är en grymt bra sångerska, jag blir helt förhäxad av hennes musik.

Well, wish me luck!

   
Idag fikade jag med världens bästa vän .)

pelle goes plugghäst


JA, du läste rätt! Jag ska börja satsa på skolan, och jag menar det verkligen. Det är såhär, jag hatar skolan. Jag vet att alla säger så, men tro mig, jag hatar verkligen skolan. Under hela höstterminen har jag gjort 13 mattetal, jag har aldrig pluggat till ett matteprov och allt jag gör (inlämningar osv) gör jag dagen innan det ska vara inlämnat, om inte dagen efter, eller så gör jag det inte alls. 
    Självklart undrar ni då, varför jag i hela friden skulle börja satsa på skolan från och med ikväll, sådär helt random. Kan knappt fatta det själv, att jag gör det här. Men, det är såhär, att från och med ikväll har jag fått en alldeles egen personlig coach! som ska hjälpa mig så som ingen nånsin har hjälpt mig tidigare. Hon heter Elisabeth och är lärare, hon och hennes familj är jättebra vänner med min familj och ikväll var dom och åt middag hemma hos oss. Hon och jag kom fram till det här och nu ska det vara så! Hon är hur pedagogisk som hellst och jag känner henne vilket underlättar + att hon är en allmänt underbar människa. Hon är förstående, rolig, inspirerande, genomsnäll, djup, seriös, sträng, pedagogisk, rättvis, sympatisk, omtänksam, klok, uppskattande osv osv.

   Det kommer bli jävligt tufft, imorgon ska jag läsa ca. 100 sidor och hela veckan är fylld med plugg! (so och matte) Men, jag behöver det verkligen. Tänk, jag får ringa henne när jag vill och hon hjälper mig. Vi ska ses ganska ofta också, hon ska bland annat lära mig studieteknik .) Jag har aldrig känt mig så motiverad som jag gör nu, det är helt fantastiskt!

Men vet ni vad det bästa av allt är? Det bästa av allt är att Elisabeth inte bara kommer bli min coach, hon kommer bli min vän också. Jag känner att jag kan prata med henne och hon är så förstående, så våra möten kommer nog inte bara gå ut på att plugga. Jag är så himla glad att det här faktiskt händer, jag ska börja plugga. Vem kunde förutspå det?

Själv är jag helt chockad.Bara för att

Jag måste bara säga det. men doften av kaffe, är inte den godaste av dom alla? Jag tycker verkligen att det luktar stört gott. Ni vet när man blir lite yr i huvudet om man doftar för länge, för att det doftar så gott. (observera att jag säger dofta, inte lukta) Bara för det så ska jag gå och göra mig lite kaffe nu .)


Louise ibland.

Idag har jag sovit väldigt länge, faktum är att jag fortfarande ligger i min säng och just nu lyssnar jag på Lasse Lindh. Såna dagar känns alltid lite extra myspys.

yes man

"Då förstod jag vad som hade hänt - Han hade gjort entré, fyllt tomrummet och när han sen stack hade han tagit med sig mer än vad han haft med sig när han kom. Med hjälp av sin charm hade han nästlat sig in i mitt hjärta, vunnit min tillit och sen, när jag tittade bort, hade han stulit allt. Mitt känslomässiga möblemang och nu var mitt inre vardagsrum plundrat. Jag hade blivit blåst, och det var inte försa gången."

Ångest

Jag har ångest! Riktigt jobbigt faktiskt.

Btw!

För er som kanske är lite deppiga ikväll eller bara är allmänt opepp på allt. Lyssna på den här, den gör iaf mig väldigt pepp :)

Håkan Hellström - Inte skyldig nån nåt

http://www.youtube.com/watch?v=YC9nrHdbEA8


Fredag 9/12-2009 16.41


Idag är det Fredag och nu ikväll kommer Mardröm, Elliot, Poli och fannuuuh hem till mig! (jag vet, smeknamnen är lite konstiga) Vi ska laga middag, äta, spela, snacka och lyssna på Håkan hela kvällen (eftersom vi alla 5 älskar Håkan). Det kommer bli hur kul som hellst. Men först ska vi handla, så nu ska jag iväg och handla!

Hoppas eran fredagkväll blir lika rolig som min. Jag har börjat bli lite av ett fan när det gäller blondinbella så jag är lite ledsen för att jag missar let's dance ikväll, det är lite konstigt att tänka på men för bara för några veckor sen tyckte jag inte alls om henne >< Herregud vad allt förändras .o Men det var nog mina fördomar som spökade!
Imorgon träffar jag Moa på dagen (vi ska fika och jag tar med laptop så vi kan kolla upp språkresor för nästa sommar, ska bli cozy) och på kvällen får vi gäster, om det inte vore för gästerna hade jag gått ut med tjejer från klassen och firat Leah. Och träffat Emilie G som jag också hade planer på >< Men har man gäster så har man! :( På söndag har jag träning och hittar väl på något då också antar jag .) Känns bra med bokningar. Jag får alltid panik om jag inte har saker planerat ><

Jaja, nu ska jag iväg och träffa tjejerna och handla. Puss på er, och heja blondinbella! (:

<3

En sommardröm


Jag skulle pryda min sommarstuga med blåvita små saker och
fokusera på detaljer, som växter.Mitt barn skulle få det sötaste rummet man kan få


Själv skulle jag ta det finaste rummet. MIn säng skulle vara klädd i ett stort
lapptäcke och jag skulle ha ljusa möbler med små blommor. Snetaket är
ett stort +


Varje söndag skulle jag bjuda hem goda vänner och baka egen tårta .)


MItt kök skulle vara vitt


Jag skulle haft mitt egna växthus där jag planterade allt från örter till grön-
saker


Sen på min tomt skulle jag haft ett litet lusthus som skulle vara i utsikt mot
vattnet, runt om skulle jag ha körsbärsträd


Under ett träd skulle jag ha en hemgjord gunga där jag kunde sitta och tä-
nka över allt mellan himmel och jord


Sen så skulle jag skaffa en söt hund, den skulle få följa med mig överallt.Jag skulle ha en egen liten kammare, med garderober och en gammaldags
säng, den skulle vara fylld med kuddar i blå-vit nyans.Och sist men inte minst. Jag älskar burkar och allt jag hade skulle jag för-
vara i fina plåtburkar .)


You're choise


Jag vill bara säga till alla som inte förstår det. Det är bara du som bestämmer hur ditt liv ska se ut! Lita aldrig på att någon ska göra ditt liv eller ge dig det liv du vill ha, du måste kämpa, kämpa och kämpa för att få det du vill ha. Om du inte får det, får du kämpa ännu mera. Leta någon annanstans, sök nya lösningar och fortsätt kämpa.
Ibland kommer det perioder där man har tur, då man kanske får allt serverat, men det är strängt förbjudet att lita på att det alltid kommer vara så. Vänner till exempel, dom hittar man, men man hittar dom inte om man inte letar, right? Man måste gå in med rätt inställning, söka kontakt själv osv. Ändå om det känns typ värsta läskigt. För annars står man där en dag helt själv! Och det är heller aldrig försent. Alla går igenom det, alla startar på samma ställe. Man gör det bara vid olika tillfällen, så det är lika bra att göra det så fort som möjligt så har man det överstökat .)

Så, du bestämmer hur ditt liv ser ut. Du bestämmer om du är ensam eller inte. Bara du. Jag tycker inte att man kan skylla på något faktiskt >< Självklart kan man få det tufft, det kanske händer saker som man inte själv kan styra över. En kompis kanske dör, dina föräldrar kanske skiljer sig, din mamma kanske är alkolist. Eller liknande, men det är fortfarande du som bestämmer hur du ska jobba, hur du ska gå vidare och hur du ska bearbeta allt. Livet är ingen dans på rosor.

Förlåt om jag låter väldigt sur eller irriterad. Men jag blir så arg på människor som bara klagar och klagar men aldrig gör något åt det! Skyller på saker för att dom är för lata för att ta tag i det själv. Jag vet hur livet är, jag är inte dum. Vem har inte haft det tufft? Vem har inte gråtit sig till sömns flera nätter i rad? Vem har inte känt sig väldigt, väldigt ensam och vart utan hopp?
Men det är också en del av livet! Fast man får inte glömma bort att livet består av så mycket mera, men det kommer inte av sig självt, man får leta efter det och finna lyckan själv.

Här skulle det va bra med några smarta visdomsord men jag har tyvärr inga ><

Aja. imorgon har jag en lektion och jag vet att jag borde skolka. Men det är inte jag längre, skolka är så mycket.. 20007/2008 :D
Helgen är bokad iaf och det känns bra, jag och mina planer alltså .) Nu ska jag försöka sova och det borde ni också göra.
Och jag vill inte att ni misstolkar mig, det är verkligen helt okej att hata livet ibland. Men det får inte bli så att man skyller på andra för att ens egna liv är pissed off, eller överhuvudtaget tro att andra ska fixa det, det är det jag menar .)

Nåja. Godnatt vänner!


James Blunt

Jag älskar James Blunt. Jag tycker att han har en underbar röst! Han har också jättefina texter och är lätt underskattad!!

Han kom ju först ut med sina två hiter "you're beautiful" och "Goodbye my lover". Det var typ dom han blev känd för, och några andra låtar hör man ju aldrig spelas på radion. Och om det inte vore för min käraste syster hade jag aldrig upptäckt att han har andra underbara låtar också, flera skivor faktiskt! Jag vet inte hur hon lyckades, men hon fick för sig att det var James Blunt jag gillade och inte bandet Kent. Så jag fick hans skiva "All the lost souls" och jag blev faktiskt lite paff när jag öppnade presenten. Jag tänkte iaf inte mer på det och skivan hamnade typ längst ner i en låda eller liknande, men sen en dag tog jag upp den när jag städade och det var jävla tur! Skivan var grym och nu älskar jag honom, seriöst, han är bäst! Egentligen är jag en indiepoppare som inte alls borde gilla james Blunt musik men jag kan verkligen inte låta bli av någon anledning. Det komiska är att nu jag lyssnar mer på James Blunt än vad jag lyssnar på kent! Iofs finns det ju andra anledningar till det också men.. Jag får nog allt ta och tacka min syster en gång till!


Här har ni några utav hans bästa låtar iaf, några som ni bara måste lyssna på .)

Annie
Shine on
1973
You're beautiful
High
Goodbye my lover

Tyck om dig själv!


Ja, se till att du gör det! För hur ska man annars kunna tycka om andra människor? Och det gäller ganska mycket egentligen, man ska alltid prioritera sig själv först. Alltid se till att man själv mår bra innan man blir psykolog för alla sina vänner, det är jätteviktigt! Hur ska man kunna hjälpa en annan människa när det egentligen är en själv som behöver hjälp? Hur ska man kunna få en person att se ljust på livet om man själv inte gör det? Det är ju i stort sett omöjligt. Men tillbaka till vad det här inlägget ska handla om. Tyck om dig själv! Se till att du ser upp till dig själv och att du är nöjd med den person som du är. För det blir så mycket lättare då att tycka om andra människor isåfall och det blir lättare för andra att tycka om dig också.

Det är verkligen inte världens lättaste sak att göra, det är något man måste jobba på, men det är värt jobbet. Jag brukar tänka på hur jag vill att andra folk ska se på mig. Man kanske vill ha respekt, men för vad? För att man klankar ner på andra människor utan att vara rädd? knappast. Det är verkligen viktigt att tänka på hur man beter sig mot andra, det är viktigt att känna sig bra mot andra, om andra människor uppskattar en och det man gör är det enklare att man själv också gör det. Det handlar om att man ska kunna se sig själv som en bra människa. Man ska kunna gå hem från skolan/jobbet och känna att idag har jag varit mig själv och idag har jag bidragit till att andra människor mått bra .)

Sen är det självklart viktigt att känna sig nöjd med sitt utseende också, därför tycker jag att man aldrig ska snåla med att unna sig själv fina kläder, fint smink osv. Det är en självklarhet att man ska känna sig snygg när man kollar sig i spegeln! För utseendet är faktiskt också viktigt för en själv. Men man får inte ta på sig något som någon annan anser är snyggt, eller som "ska vara snyggt", man ska klä sig i något som man känner sig trygg i och som man själv tycker ser bra ut! Det är det som spelar roll. Och om man trivs i något, då märks det, och då är det snyggt! I promise (:

Det är skitbra att vara ego! Sen kan man ju skriva en sån här töntig lista varje kväll också .) Skriva ner typ 5 grejer man har gjort bra idag, eller 5 goda egenskaper hos en själv. Jag har hört att det kan hjälpa, inte för att jag har testat men jag borde kanske göra det?
Men lägg ner mycket energi på dig själv iaf, var inte rädd för det och sug åt dig allt positivt folk säger till dig.  För om du tycker om dig själv kommer du att kunna ta dig igenom mycket, om inte allt! .)
Pälle

Ålder? 16 .)
Uppväxt i..? Stockholm
Skola? Östra Gymnasiet
Inriktning? Sam Beteende

Kär? nope !
Singel? japp
Oskuld? Nej
Vill jag bo någon annanstans? Jag trivs verkligen jättebra här där jag bor, så nej .)
Ser du dig som attraktiv? Smaken är som baken (.
Hur ser jag på alkohol? Man har inget liv om man krökar fre-sön. Men självklart ska men festa!
Droger då? Aldrig i livet!
Röka/Snusa? Feströkning är jag för
Största rädslan är..? Att bli ensam .o

Senaste:
Filmen jag såg? The notebook
Senaste filmen jag köpte? hm.. köper aldrig filmer faktiskt
Låten jag hörde? Moonlight shadow - Mike oldfield
Låten jag laddade ner? Only hope - Mandy Moore
Personen jag pratade telefon med? Anna D .)
Person du tänkte på? Anna N

För/Emot?
Emos? Jag dömer inte människor efter vilken stil dom har
Fjårtisar? Samma. Jag dömer inte .)
Utnyttja någon..? Dum fråga
Självmord? Jag är emot!!
Ungdomar som röker? Man får väl skylla sig själv!
Sex? Om båda är med på det, så, varför inte?
Drink and drive? Don't drink and drive ;)
Förhållanden? Absolut!

Favorit:
Mat? Pannkakor lätt
Låt? Patrick Park - Life is a song, utan tvekan!
Sak att göra? Middag med tjejer från klassen imorn!  
Sport? fotboll
Dryck? vatten
Film? Titanic, 50 first date och The notebook
Serie? The O.C. Helt klart!

Antal (gånger)

Jag varit riktigt, riktigt kär? En gång .)
Gånger mitt hjärta brustit? Två gånger ><
Brustna hjärtan pga. mig? Två tror jag.. ><
Personer jag kysst? Det är väl några stycken
Personer du fortfarande har kontakt med från 1-6an? Frida, Frida, Camilla och Lisa. Sen händer det att jag pratar med Becka, Dea, Madde mm.    


Håkan Hellström


mhm

Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar pannkakor! vill. ha. nu.

Så, på fredag har jag studiedag och då jävlar blir det pannkakor med grädde och sylt för min del .) På kvällen kommer Elliot, Mardröm och Poli hem till mig och vi ska äta middag, se på film och umgås! Jag och Elliot kanske åker in till stan på dagen också. Synd att Ewelito är i Sälen annars hade hon också fått hänka med oss >< Men åh vad jag längtar. Sen blir det städning för min del också, och alla som känner mig vet att jag älskar att städa! (a) :)

Puss pannkaka

Det kan ha varit mitt smartaste drag..


Att börja på Östra gymnasiet!
Seriöst. Det kom precis lägligt eftersom halva sommaren hade jag gått och kämpat med att leva normalt, det var som ett krig inuti mig kändes det som .o Ett krig mellan mig och.. mig. Jag hade precis blivit dumpad och ja.. jag hade blivit dumpad. Hade gått ur ett förhållande som varat i nästan ett och ett halvt år. Han var min bästa vän, min pojkvän, mitt alllt och från en dag till en annan var han bara borta. Det var kämpigt må jag säga ><
   Men jag visste att det bara fanns en utväg, en sak att göra för att gå vidare. Att fortsätta kämpa helt enkelt, alla kommer nångång bli sårade och riktigt svikna. Alla kommer gå igenom det minst en gång. Jag fick bara gå igenom det i tidig ålder. Men som jag sa, det kommer gå över bara man fortsätter leva. Jag kunde liksom inte bara lägga mig ner och dö (ändå om det kanske var det jag ville). Det var nog det kämpigaste jag någonsin varit med om. Fyfan, ett rent helvette fyllt med olika ångestattacker.
  
När sommaren var slut skulle jag börja gymnasiet. Sommaren hade inte varit dålig, jag hade ju redan upplevt det roligaste innan allt hände. Husarö för exempel, men efter sveket hade jag inte lust att träffa folk som jag inte kände utan och innan. Eller som inte kände mig utan och innan, husaröfolket bl.a. Det slapp jag också, eftersom jag åkte till nordnorge med Totte och Camilla direkt efter .) När jag hade smällt allt under Juli - Augusti och gymnasiet började närma sig kände jag att det kunde bli en nystart för mig, men det fanns ett hinder. Klassen kunde ju vara hemsk! Tänk om den skulle rymmas av osäkra fjortisar och äckliga gangster killar som lever för att vara på ett visst sätt. Alla möjliga tankar härjade i mitt huvud då, jag drömde massa mardrömmar osv >< Men sedan bestämde jag mig för att gymnasiet kommer att äga, jag var så bestämd att jag tillslut trodde på mig och allt jag intalade. Jag var helt inställd på att det skulle bli helt perfekt, att alla mina problem skulle gå över när jag började där. Farligt agerande, men jag kände att det var bättre att gå in med positiv inställning. För som jag nämnde i ett tidigare inlägg, utan tro och hopp kommer ingenting att uppfyllas.
    
   Jag började iaf gymnasiet och jag vet faktiskt inte om det var min extremt positiva inställning eller om min klass/skola är ett under, eller kanske att jag vantrivdes så mycket i min förra skola att vilken skola/klass som hellst skulle bli underbar. Men jag stormtrivs! Jag har träffat underbara människor på gymnasiet som jag känner mig trygg med. Liksom  Marre, Elliot, Linda, Ewe, Zarin, Poli, Kevin... osv osv. Alla helt genomsnälla människor! Sen finns det typ hur många människor som hellst som jag håller på att lära känna. Eller, jag håller ju på att lära känna alla just nu. Men som jag inte kommit lika nära med som jag känner att dom skulle jag kunna få jättebra relationer med .o Gymnasiet har verkligen räddat mig och om min skola och klass hade varit dåligt hade jag nog gått och dött eller något. Nej, men jag hade verkligen mått dåligt >< och inte alls vetat vart jag skulle ta vägen.

   Det bästa med min skola är nog ändå att man får vara som man är. Alla är accepterande och det är så jävla skönt. Det nästbästa är nog att alla berömmer alla hela tiden, man blir dränkt i uppskattning och det var verkligen något som jag personligen behövde. Sen har min skola väldigt bra samanhållning också, jag har fått många kompisar från paralellklasserna också. Bland annat Linda, Eve, Norea och Fia. Så alla som ska börja gymnasiet är Östra Gymnasiet verkligen en skola som jag rekomenderar! Nu blev det här en onödigt långt inlägg om min skola men jag var bara tvungen att få skriva ut min glädje >< .)

Trygghet är nog det viktigaste utav allt. Man måste känna sig trygg för att bygga upp självkänsla, man måste känna sig trygg för att våga, för att må bra och trivas osv.

Ta hand om varandra nu. Puss på era näsor .)Åh ...

Åh, jag är jätteglad! Imorgon ska mitt nya liv börja. Jag stod faktiskt i duschen när jag insåg det, tänk vad klok man kan vara när man duschar. Det kanske är det ultimata tänkautsmartatankarstället .)

Iaf. Jag har varit ganska deppig hela kvällen faktiskt .o Eller egentligen inte. Jag blev jätteglad när det började snöa, verkligen skitglad. Och sen vann vi ju guld i indoor-cup, vilket var asroligt det med! Men skolan börjar imorgon och det är mindre bra.. Fast jag känner inte så längre. Från att jag kom på det i duschen tycker jag det ska bli kul .)
Jag ska verkligen börja ta ansvar. Här är mina mål ;

- Gå upp direkt när klockan ringer 07.02. Inte ligga och dra mig!
- Äta havregrynsgröt varje morgon
- Lyssna och vara aktiv på lektionerna
- Gymma/yoga eller friskis och svettispass minst 2 ggr i veckan
- Göra läxorna i tid
- Stressa mindre
- Lägga mig i tid (23.00-00.00)

och jag vet.. Det är bara snack tror ni och ni kommer inte tro mig förns jag bevisat det och det är helt okej .) Men jag är övertaggad nu. Jag vill verkligen det här.

Jag är sugen på livet.
I love my life, let's see if my life loves me

En historia som berör


En dag när jag var ny på high school såg jag en kille från min klass som var påväg hem från skolan. Hans namn var Kyle. det såg ut som om han bar på alla sina böcker. Jag tänkte "varför skulle någon dra hem alla sina böcker på en Fredag? Han måste vara knäpp". Själv hade jag planerat ett riktigt bra veckoslut (fest och en fotbollsmatch med mina vänner imorgon eftermiddag) så jag ryckte på axlarna och gick vidare. När jag gick där såg jag ett gäng ungar springa emot honom, de sprang rakt på honom, slog alla böcker ur hans grepp och satte krokben på honom så att han landade i gruset, hans glasögon flög iväg och jag såg dem landa i gräset ungefär 1 meter ifrån honom. Han tittade upp och jag såg jag en fruktansvär sorg i hans ögon. Mitt hjärta blödde, så jag joggade över till honom när han kravlade efter sina glasögon och då såg jag att han grät. När jag gav honom glasögonen sa jag "de där killarna är töntar, de borde få sig en omgång". Han tittade på mig och sa "tack så mycket". Han log med hela ansiktet, ett leende som visade på verklig tacksamhet. Jag hjälpte honom att plocka upp hans böcker och sen frågade jag vart han bodde. Det visade sig att han bodde ganska nära mig, så jag frågade varför jag inte sett honom tidigare, han berättade att han hade gått i en privatskola tills nu.  
   Vi pratade hela vägen hem och jag bar några av hans böcker. Han visade sig vara en riktig reko kille så jag frågade honom om han ville spela fotboll med mig och mina vänner dagen efter och han sa ja. Vi träffades hela veckoslutet och ju mer jag lärde känna Kyle, desto mer tyckte jag om honom och mina vänner tyckte likadant.

    Det blev måndag morgon och där gick Kyle med sin jättehög med böcker igen. Jag stoppade honom och sa "Gissa om du kommer bygga feta muskler om du ska bära den där högen varenda dag". Han bara skrattade och gav mig halva högen.
    Under de följande fyra åren blev jag och kyle allra bästa vänner. När vi skulle sluta High School började vi planera för college, Kyle bestämde sig för att läsa på Georgetown och jag skulle till Duke. Jag visste att vi alltid skulle förbli bästa vänner så avståndet var inget problem. Han skulle bli läkare och jag skulle till handelsskolan där jag fått ett fotbollsstipendium.

   Kyle hade blivit avsedd för att hålla avskedstalet för våran klass. Jag retades med honom hela tiden och kallade honom för plugghäst, han måste förbereda talet på examendagen, jag var glad att det inte var jag som skulle stå där uppe och hålla tal.
    På examendagen såg jag Kyle, han såg verkligen bra ut. Han var en sådan kille som verkligen hade hittat sig själv under High School tiden, han hade mognat i kroppen och klädde verkligen i glasögon. Han träffade fler tjejer än jag och alla tjejer älskade honom verkligen. Jodå, det fanns dagar då jag var avundsjuk, idag var en utav dom dagarna. Jag kunde se att han var nervös inför talet han skulle hålla så jag klappade honom på ryggen och sa "hej, snygging, du kommer att göra bra ifrån dig!". Han tittade på mig med det där riktigt tacksamma uttrycket och log. "Tack!", sa han.
    När han började, harklade han sig först och började sedan prata: "examen är ett tillfälle att tacka alla som hjälpt dig att ta dig igenom de jobbiga åren. Dina föräldrar, dina lärare, dina syskon, kanske en tränare. Men mest av allt dina vänner. Jag står här för att tala om för er allihop att detta att vara en vän med någon är den finaste gåva du kan ge. Jag ska nu berätta en historia".
    Jag kunde knappt tro min öron när han berättade historien om den första dagen, då när vi träffades. Han hade planerat att ta sitt liv på veckoslutet. Han berättade hur han hade städat ut sitt skåp i skolan, så hans mamma skulle slippa göra det senare, och bar på alla sina grejer påväg hem. Han tittade mig rakt in i ögonen och gav mig ett litet leende. "som tur var, räddades jag, min vän räddade mig från att göra det outsäga bara".
    Jag hörde hela foklmassan dra efter andan när den här vackre, pupuläre pojken berättade om sitt mest sårbara ögonblick. Jag såg hans mamma och pappa titta på mig och le samma tacksamma leende. Inte förrän då hade jag förstått djupet av innebröden i det leendet.

Under skatta aldrig kraften i det du gör. Med en liten gest kan du ändra en människas liv. Till det bättre eller till det sämre. kom ihåg det.The Notebook


Jag har alltid sagt att jag varit känslig för böcker och filmer .o Men jag tror inte jag är det faktiskt! Jag tror bara det är något jag velat vara för jag tycker det är så himla sött när folk är känsliga för sånt. Jag har nog rätt svårt att bara börja gråta sådär inför folk, eller jag har inte det. Men nånting i mig har det, det är något jag inte kan styra över liksom ><
Men igår grät jag över en film, faktiskt. "The notebook". En av världens bästa filmer insåg jag igår.
"It's not gonna be easy, it's gonna be very hard. But we'e gonna have to work at this every day, but i wanna do that... because I want you. All of you... forever"

Den beskriver verkligen äkta kärlek. På alla sätt och vis och den är verkligen så jävla bra, man får exakt samma känslor som dom i filmen. Den får en (mig iaf) att vilja mera! Att fortsätta kämpa och leva + att jag började gråta till den vilket är ett bevis på att den väckte starka känslor. Så jag vill att alla som inte sett den går och ser den, ni kommer inte att ångra er .)
Jag skulle kunna se den 1000 gånger om!

Randigt

Yess, imorn börjar skolan!! yes fan vad kul :D
ush, tänk om det ändå vore så väl..

Nej. Jag vill inte gå till skolan, och idag är det dan före dan. Ångestdagen! Men självklart saknar jag allihopa. Verkligen, jag älskar min klass och det känns lite konstigt att inte träffat dom på några veckor. Eller, inte träffat alla, klart har jag träffat många från klassen under lovet .) Och inte minst snackat med dom!
Kom och tänka på det igår, fan vad jag kommer grina på vår skolavslutning. Jag kommer gråta tills jag inte har några tårar kvar >< Jag skulle grina om avslutningen var idag.
Jag har inte skrivit på ett tag nu och jag tänker inte ursäkta mig! Jag skriver när jag har lust och känner för det.

Det här är mina senaste dagar;

Fredags - Fest (dock skittråkig,,,,)
Lördags - Sovmorgon. Stå i cafeterian från 15-20 med Erica. Skulle på fest men jag kände att jag behövde en hemmakväll .) Mådde inte så bra!
Söndags - Turnering. Skulle på konfafest på kvällen men jag banga >< Blev lite dramatiskt senare på kvällen också. Behöver inte gå in på detaljer. Pratade iaf med Ewe i telefonen och såg "you, me and Dupree" .)
Måndags - Stan med Magdis, Hanna, Vera och Totte. Fika också. Senare hade jag kväll med Totte, vi bubbelbada, såg "the notebook" och hockey .) sov över där också! Myspys.
Tisdag - Ska ha ångest och tröstäta hela dagen >< Ikväll är det final!! 
 
Jag har haft 5 bra dagar helt enkelt!

Peace

Lars Winnerbäck - Tvivel

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...

aj

jag har så jävla ont i mitt vänstra öra. ja håller seriöst på att avlida. gud imorn måste ja uppsöka läkare.fyan va ont det gör, så ont att jag inte kan sova :/

life is life

åh, ibland kan livet vara riktigt härligt alltså .) Jag sitter här i mitt lilla hemtrevliga kök. Jag har mina sovshorts och en stor T-shirt på mig och äter min havregrynsgröt samtidigt som jag lyssnar på vinyl 107 :D
Klockan tre ska jag vara i Skogås för att spela turnering. Jag ska faktiskt möta mitt barndomslag Örby IS, fantastiskt va?
Hittade en apsnygg tröja. Rea. Jag köpte den inte. Jag är dum i huvudet .)


True

Jag vill bli jagad och jag vill springa så fort och långt så att jag tillslut inte får luft, fast..
milkaNyårslöfte

Jo, jag ångrade mig. Jag ska faktiskt avslöja ett av mina nyårslöften för er. Men jag avslöjar det för min skull, endast.

- Jag ska sluta tänka på vad jag kanske borde göra, och istället göra saker som jag själv verkligen känner för att göra.

Som idag blev jag bjuden på en fest där det tydligen skulle vara värsta draget. Jag är inte alls taggad, jag har ingen lust att supa mig full. Jag har ingen lust att vara social ikväll eller klä upp mig. Jag har ingen lust att gå där och låtsas som om jag vore värsta pepp. Och jag vet, det borde vara så enkelt att jag inte går dit bara. Men för mig är det verkligen svårt, om jag går dit så skulle jag vantrivas och hela kvällen skulle jag gå runt och tänka på hur mycket jag vill där ifrån. Men om jag stannar hemma skulle jag gå runt och oroa mig för att jag missar något. Tänk om jag skulle träffa mitt livs kärlek där eller om jag bara skulle få grymt jävla roligt.  Men alla dessa tankar måste jag få bort från min hjärna, dom måste bort. Jag måste börja lyssna på mig själv och på det jag vill göra med mitt liv. Hur svårt den än verkar, så är det precis vad jag måste göra. Lyssna på mig själv.

Jag vill. Jag vill gå långa vinterpromenader i stora tjocka randiga halsdukar, jag vill träna stenhårt varje dag och bli sjukt vältränad, jag vill lägga mina pengar på musik, jag vill gå på konserter, upptäcka nya band, jag vill prata oftare i telefonen, jag vill verkligen lära känna fler människor och komma dom nära, istället för att bara ha en lång lista med namn på mobilen, jag vill betyda något för folk, jag vill fika oftare och lära mig dricka thé, jag vill göra mina egna ansiktsmasker och lära mig mer om mat o hälsa, jag vill prova mig fram när det gäller träning, jag vill börja på yoga, jag vill göra massa friskis och svettis pass, jag vill skriva brev till folk och skicka fina kort, jag vill komma in i en riktigt bra bok som kan ge mig något, jag vill läsa och analysera fler texter, jag vill göra min egna fruktsallad varje kväll och äta havregrynsgröt till frukost varje morgon, jag vill sova mera och ge mig själv flera dagar där jag bara är ensam, jag vill bada oftare, gå och simma, jag vill åka till kiruna bara för att folket där är så jävla härligt, jag vill umgås mera med min mamma, jag vill skriva till min mormor, jag vill köpa fina sängkläder, jag vill gå en dag i stan och bara handla kläder som jag verkligen trivs i (för det har jag allt för lite av), jag vill gå till en psykolog bara för att testa om jag skulle behöva det, jag vill lära mig åka snowboard, jag vill köpa ett par skridskor, jag vill hitta mig själv, jag vill hitta någon som vill ha mig, jag vill, jag vill, jag vill leva mitt liv.

Det där är jag. Och jag kom just fram till att detta är anledningen till att jag inte är nöjd med mitt liv. Jag är inte som ni, jag tycker inte om att göra samma saker. Folk kanske önskar sig mitt liv, för att det händer så mycket i det och visst, det händer grejer. Mitt liv är fyllt med nya människor hela tiden. Men jag måste verkligen lära mig att göra vad jag vill. Jag måste sluta att tänka att livet ska se ut på ett visst sätt, att det finns en mall över hur en 16årings liv ska se ut. Jag måste verkligen lyssna på mig själv.

Alla är födda med olika personligheter. Alla vi har utvecklats till olika människor och det är bara att acceptera.
Jag tror att de människor som festar fre-sön är osäkra på sig själva. Och jag erkänner själv, jag är ingen säker människa och jag festar för att få bekräftelse. Och för att det är kul men det är lite olika beroende vad det är för fest. Men jag ska verkligen försöka jobba bort dom tankarna, för det är ju ett stort problem jag  har .o

Det här inlägget skrev jag bara för min egen skull.

Take care!


Magiskt men tragiskt

 Jag orkar inte göra något ikväll,  just nu struntar jag i vad jag missar. Är bjuden på fest men ikväll ska jag bara ägna mig åt mig själv:

- Städa
- Bada
- Börja Läsa en bok
- Titta på The O.C
- Lyssna på musik + göra mys i rummet med ljus och så.
- Sova tidigt

Jag har suttit i en kassa hela dagen med Erika, det var iofs jättetrevligt men nu är jag helt slut. Jag la mig inte förns 5 inatt heller. Så jag behöver verkligen den här kvällen känner jag.
Ni borde göra samma sak! Det är nyttigt .)

Fan .o

jag. orkar. inte.


Kanske en av världens bästa låtar

http://www.youtube.com/watch?v=tt4REiGB_-wI have a dream..


Jag funderar på att åka och hyra dirty dancing, köpa massvis med godis och sen bara ha en kväll i mjukisbyxor .) Jag har faktiskt inte varit onyttig på väldigt länge! Dock har jag inte tränat (ÅNGEST!!!) på jättelänge heller eftersom jag har varit sjuk och är fortfarande det. Men det skulle verkligen sitta fint med massa onyttgheter. Jag har extremt med sötsug! Men det är jobbigt att åka och handla. Måste typ ut i kylan, ta buss och grejer och sen göra av med massa pengar ><

Vi får se hur det blir!
Obegripligt


Något som jag verkligen inte förstår mig på är hur folk kan lägga ner energi på att göra andra människor ledsna och det här är verkligen något som jag har gått och funderat på nu över en ganska lång tid. Men jag hittar verkligen inget svar! Hur kan man njuta av att se en annan människa lida? Till exempel blondinbella. Jag är inte hennes största fan,och det är klart jag tycker att hon skulle kunna göra saker bättre osv. Men när jag läser alla kommentarer hon får, typ "du ser ut som en gris, jävla äckel" så tycker jag mer synd om henne .o Hur orkar man slänga en sån kommentar åt någon bara sådär? Vad vinner man på det? Mår man bra av det? Jag tycker bara att man är dum i huvudet. Det är en sak att disskutera åsikter emellan, men en annan att säga att man tycker någon är ful utan anledning. 
Blondinbella kanske var ett dumt exempel eftersom hon verkar vara jävligt bra på att tackla såna kommentarer, men det handlar ju inte bara om henne. Folk gör ju sånt hela tiden, trycker ner andra människor. Får andra att må dåligt.

Sen är det det här med att ha kul på andras bekostnad, det förstår jag mig inte heller på. Hur man kan skratta åt någon som gör bort sig, det är bara elakt och egoistiskt. Bara för att andra människor ska få mer respekt för en själv medans personen man skrattat åt bara mår sämre. Man skulle kunna säga att man tar en del av den andra personens självförtroende, man snor det helt enkelt och det är egoistiskt. Förstår ni hur jag menar?

Nej, ush för dom som trycker ner andra människor och får andra människor att må dåligt bara för att.

Man ska ta hand om varandra istället. Jag menar inte att man ska älska och tycka om alla, men det är alltid fel att trycka ner någon bara för ens egna skull. Om man inte tål en person kan man hellre ta avstånd och undvika den personen .o

Kärlek till dom som står mig nära. Jag älskar er!


jag och totte på vinter-promenad

Nyårsbilder!


      

Och dom här bilderna är bara tills tolvslaget .) Efter tolv så tog vi inga bilder. Tydligen ><


...


Who needs a heart when a heart can be broken?
Here we go again


Klockan är 03.12 och jag är jättepigg, kan inte sova .( Jag vet inte hur jag ska göra för att vända tillbaka dygnet. Jag kan ställa klockan tidigt så kommer jag bli trött tidigare också. Men jag orkar inte det, jag kommer däcka runt 5 och sen sova typ 3 timmar och sedan kommer jag inte kunna sova igen när klockan närmar sig tolv. Det är så typiskt ><
Idag sov jag längre på dagen också, jag somnade 5 och sen vaknade jag typ 10 jättepigg och nu har jag varit uppe sen dess, förstår ni vilket problem jag har? Jag sov min nattsömn mellan 17.00-22.00 !
Det är därför det är så bra att ha en blogg att underhålla sig med .)

                                                                                     

Hejdå, 2008


The O.C


Jag är ett stort fan av serien The O.C. Kanske deras största fan genom tiderna .o Det skulle inte förvåna mig! Jag har alla säsonger (4 st) och jag har nog sett varenda avsnitt minst 5 ggr och jag tröttnar aldirg. Jag tycker det är lika intressant och roligt att se på ändå om jag vet exakt vad som ska sägas och vad som ska hända.
Det låter verkligen hur töntigt som hellst, men O.C är typ en del av mitt liv >< Varje gång när jag har ångest eller mår dåligt sätter jag mig alltid och kollar, för man glömmer verkligen bort allt runt omkring då och sen mår man alltid mycket bättre efteråt! Och serien är inte som en film. Eller det är som 60 bra filmer ca. (ett avsnitt = en film) och det gör att man kan se hur mycket som hellst och det bra tar liksom aldrig slut .)
   Jag började att titta på The O.C för två-tre år sen typ .) Så, alla som inte har sett O.C förut, då ber jag er, för eran skull. Låna säsong 1 av någon. Du kommer inte ångra dig. Det är verkligen så jävla bra! 

 

My promise


Så, jag lovade att visa min plan på nästa sommar .) Planen är bara en dröm, typ förslag på saker jag vill göra. Men självklart kommer det mesta bli av (..får man hoppas)

- Åka till Gotland i 5 dagar med ett gäng .) Vi ska tälta, bada, grilla, somamrkröka och allt som man gör på sommaren
- Åka på språkresa med Moa J
- Gå på festival (Hultsfred?) med Totte
- Åka till nordnorge, såklart
- Va på Dalarö :D
- Förhoppningsvis åka ner till Skåne och umgås med Anna .)

Så, tänk om sommaren blir så pass! Jaja. Det är bara en dröm, en önska. Men om man inte drömmer och hoppas på saker och ting kommer dom aldrig att ske. Sen måste man tro på att det går, annars blir det fail >< Och jag är en riktig drömmare! Jag tror verkligen att allt är möjligt. Eller, för mig är allt möjligt.

Nu ska jag gå och äta lite havregrynsgröt, jag blev så fruktansvärt sugen på det .) Det är jätteenkelt, jättegott och jättenyttigt:
1 dl havregryn (jag brukar ta lite mer)
2 dl vatten (jag brukar ta mindre)
Nypa salt

Sen har man det i mikron i 2 minuter på 650 grader. Serveras med mjölk och jordgubbsylt. Supergott !
 

Mamma Mia

Jag älskar min mamma.

Hon är verkligen världens bästa och när inte hon fungerar, fungerar inte jag. Jag hade aldrig tänkt på det innan om jag ska vara helt ärlig, men det är verkligen hemskt när någon i ens familj mår psykiskt dåligt.
Jag har alltid vetat att min mamma har sömnproblem men jag trodde aldrig att det skulle gå såhär långt, jag trodde inte ens att det kunde gå såhär långt. Min mamma är min andra halva och det känns verkligen. Hon ställer alltid upp och hon är väldigt klok ändå om hon verkar ganska dum. Jag kommer ihåg när jag vat liten och skulle sova, så höll hon om mig som om hon höll i ett litet fågelbo. Vi låg liksom sked. Och om jag ska vara helt uppriktig saknar jag det för det var verkligen det bästa jag visste. Och det ligger fortfarande kvar i mig,  värmen, tryggheten och kärleken från hennes kropp. Bara det lilla draget som hon gjorde minns jag fortfarande så tydligt att det skulle kunnat vara igår
Underskatta aldrig din mamma (eller din pappa), dom har ju ändå bidragit till att du är den du är idag.
I feel good


Först vill jag bara passa på att säga gott nytt år alliohopa, hoppas erat 2008 har varit lika bra som mitt!

Såja. Nyår blev galet! Egentligen skulle ju bara jag dit, men Totte ringde mig helt förstörd runt 7-8 (tror jag) och berätta att hennes nyårsfest hade blivit inställd. Så jag tog med henne helt enkelt! Så hon kom hem till mig och vi förfestade lite på vårat lilla egna sätt .) Klockan 21.00 skulle vi vara på Dalrö men bussarna gick en gång varanan timme så vi kom inte dit förens klockan var 23.00 ><
   Först åkte vi hem till Alleh (hon behövde hjälp att bära drickan som vägde stört mycket), sedan åkte vi till handen där vi hitta två jävligt rastlösa Leah och Danne. Till en början trodde jag seriöst att dom hade fått i sig något men sen berättade dom att dom hade stått i busskuren i nästan två timmar och då blev allting genast mycket mer begripligt .)

Det var väldigt trevligt där, jag och Ewe höll våra löften jävla bra. Först att vi skulle vara nyktra tills nyår (vilket vi var). Sen att vi inte skulle dricka mer än cider innan tolvslaget (det gjorde vi inte heller) och sen lovade jag Frida att jag inte skulle däcka innan 3 och jag somnade typ 6 kanske .) Jag vill inte gå in på några detaljer om vad som hände den här kvällen men det spårade ut lite.

Hemresan i morse var nästan bäst. Jag, Totte och Elliot satt och tittade tillbaka på kvällen och vi hade sjukt roligt,  Sen bestämde vi att imorgon så ska vi ta en fika tillsammans och sen ska jag och Elliot fixa mig några piller (............)

Egentligen borde jag göra det klassiska nu, skriva upp mina nyårslöften- men för den här gången tänker jag behålla dom för mig själv .)

Hugs!


RSS 2.0