knas
Igår var Christel hemma hos mig, vi snackade, gjorde och åt tacos och drack vin o lite så :) Sedan drog vi hem till Christel med Adde & Linn och drack mera vin (a) En kväll med mycket snack, skratt och.. dans (?!) Mysigt iallafall. Idag var vi i stan också :)

Jag är dock sjuk och det känns lite halvsämst. Men jag får väl leva med det. Har planer på att åka till Nordnorge på Onsdag, och på Lördag är jag bjuden på en landsbyggd fest haha ;D Så då får jag se hur det är att festa där med alla lantisar. intressant!

puss&kram¨

wanna be starting something


Gosh, vad tiden rullar iväg. Jag hinner inte andas emellan allting som händer! Fast det är väl min egna förtjänst. Men bra mår jag, psykiskt iallafall! tyvärr så börjar jag bli sjuk. Ni vet.. täppt i näsan, ont i huvudet, seg i hjärnan.. osv.

Eftersom det inte blev något sommarjobb för min del den här veckan så har jag tagit mig tiden till att umgås sådär som man umgås när man har sommarlov. Träffat Emelie gammal dagis kompis och skrattat åt gamla filmer från dagis, övningskört, parta lite igår hemma hos nana med paralellklass människor o stoffe&tomas, gått promenader, ätit glass, pratat telefonen, solat, grillat, varit uppe alltför länge och sovit bort dagen, köpt nya kläder (!!!), kollat på lite för många avsnitt av O.C, vandrat i stan, fikat, tältat har jag till och med gjort, lyssnat på gitarrmusik, sprungit i regnet och umgåtts med gamla örbygänget :)
Tänk vad mycket en vecka av sommarlovet kan ge :) Jag är gladgladglad och ikväll är jag ensam hemma o då ska jag o christel göra tacos o dricka vin :)

puss&kramwoho!


Jag har skaffat spotify o därför är jag glad nu! :)


jag är trött


Jag är trött på att vara seriös. Jag är trött på att tänka långt, jag är trött på att vara komplicerad. Jag är trött på att göra allting komplicerat och jag är framförallt trött på att tycka synd om mig själv.
Det har jag inte gjort på länge, men jag gjorde det.

Livet är vad man gör det till, i min värld är det så och jag kommer alltid hålla mig till det. Det finns ingenting som heter tur eller otur, det finns ingenting som är slumpmässigt och man mår inte bara dåligt för att man bara gör det. Jag kan förstå, jag kan ha överseende, jag kan tycka synd om folk. Men ingens liv är perfekt och allas består av motgångar, valet är bara hur man väljer att tackla dom. Man kan inte heller jämföra sina motgångar med andras, för vart leder det? Du behöver inte fundera för jag har svaret. Det leder ingenstans.
Tiden läker alla sår. Kanske, men jag skulle aldrig palla vänta så jävla länge. Gosh, jag har ett liv att leva, varför ska jag låta tiden läka dem när jag kan göra det själv?

Nej, jag är faktiskt trött, trött på det. Jag skäms över att jag tyckt så mycket synd om mig själv, jag kan acceptera att andra gör det men jag kommer alltid tycka att det är fel och lite patetiskt.

Nu menar jag att jag aldrig tycker synd om folk. För självklart är det synd om människor, även mig. Men jag tycker inte synd om personer som inte anstränger sig och som tror att dom är speciella för att dom är med om motgångar och tror att andra ska särbehandla dom bara för det. För det är inte så det går till.

Nu ska jag titta på O.C, göra lite situps, dricka lite kaffe o äta en glass, eller två.

adiossommaren är kort


Gosh, jag har aldrig haft det tidigare. Men nu har jag det verkligen! Det är början av Juli och jag har ångest för skolan. Jag känner mig inte redo att börja skolan överhuvudtaget och när jag tänker på att börja skolan är det någon som tar enkniv och vrider om i min mage. Det känns inte bra! Om jag ska vara helt uppriktig så känns det skitdåligt, hemskt. Katastrof!
Men sedan tänker jag lite mer och då blir jag arg, för sommarlovet har man längtat efter hela året och när man har det kan man inte njuta, för det enda man tänker på är att det ska ta slut. Det här är mitt nästsista sommarlov, jag får inte tänka på skolan. Jag måste slappna av. Jag måste!

Okej, hur har jag utnyttjat sommarlovet nu när jag varit hemma några dagar då? Jag vet inte. Varför rinner tiden bara iväg utan att man gör något speciellt?
Jag kom hem i Torsdags, på Fredag dag mötte jag och Linda varandra i stan. Det var meningen att vi skulle gå där ett tag, men vi åkte hem till mig istället och bada :) Sedan på kvällen åt jag pizza med Frida och på något vis hamnade vi efter det hemma hos mig, klockan blev 11 och vi bestämde oss för att nattbada, hur mysigt som helst, att bada i månljuset! Vattnet var riktigt varmt, sommarkänslor på hög nivå! :) Sedan sov vi hos mig. Dagen efter vet jag inte vad jag gjorde på dagen. Vi sov jäkligt länge och gjorde pannkakor till frukost :) När hon gått hem rensade jag min garderob! Juste!
På kvällen kom släkten och grilla :) Mysigt o gott. Sedan kom Frida hem till mig o lite senare Fråda. På med en ögonbindel på henne för nu skulle vi överasska henne med att fira hennes födelsedag! :)
Det var galet kul. Vi putta putta ner henne i vattnet, nakenbadade o allt senare. Åt druvor o jordgubbar o hade det mys :) Sedan somnade vi inte förns klockan 6-7 !

Igår övningskörde jag och på kvällen hade jag dö-trist så jag gick en promenad med Tomas. Idag har jag tränat på morgonen och nu är Linda påväg. Ikväll blir det café 60 med Christel :)

puss på nosen

är det detta som kallas sommarledigt?


Jag har ju varit borta nu ganska länge och jag vet att mina tränare ska lägga ut ett sommarprogram över hur vi ska träna själva under sommaren. Men inte anade jag att det var så tufft som det är :S

Vi ska träna tre pass i veckan själv.

Pass 1 : 
Man ska springa stegringslopp (börjar lugnt, ökar och sedan kutar) på en sträcka på 40 meter. Upprepning 5 gånger.
Man ska springa sprintlopp (maxlöpning) på en sträcka på 30 meter. Upprepning 5 gånger.
Man ska göra två upphopp, kuta 10 meter, göra två upphopp till, kuta tio gånger. Upprepning 5 gånger.
Man ska springa 2 minuter i 75 % hastighet och sedan 3 minuter i 90 % hastighet och det ska man också upprepa 5 gånger!

Det där var ett av de tre passen man ska göra i veckan.

Pass 2 :
Hoppa jämfota framåt 12 gånger. Upprepa 3 gånger (alltså 12x3)
Göra 20 stycken skridskohopp och upprepa 3 gånger (20x3)
Man ska göra 16 stycken enbenshoppa, också upprepa 3 gånger (16x3)
Sedan 20 stycken utfall. Upprepa 3 gånger
16 stycken push-ups (vad är det?! någonsom vet?) upprepning 3 gånger
Sedan enbens knäböj 8 + 8 stycken (8 på varje ben anatar jag) upprepning 3 gånger
Sedan plankan 5x10 sek. (mildaste övningen hittils)

Det var det andra passet.

Pass 3 :
16 utfall x 3
push-ups 12 st x 3
enbens knäböj 8+8 x 3
fällkniven 12st x 3
dips 12st x 3
chins 10st x 3

Löpning i 20 minuter 80 %
intervall maxlöpning 30 meter, gå 30, max 30, gå 30 (upprepa 10 gånger)

Sådär. Dessa pass ska jag göra varje vecka (yes!)
jajja. önska mig lycka till!

jag har saknat stockholm!


Jag är hemma gott folk! Jag har varit borta så stört länge att jag nästan glömt bort hur det är att sova i min egna säng. Jag har glömt hur stockholm luktar och hur mycket jag älskar den staden. Men jag har haft det så bra, jag menar det verkligen när jag säger att varende resa jag varit på har varit lyckad! Och det är tre resor.

TROSA


FRANKRIKE


FREDRIKSTADJag ska lägga in fler bilder sen, från Frankrike framförallt :) Men jag har haft det galet bra och nu ska jag gå ner och äta frukost med mamma :) Sen kommer Linda. Åh så jag har saknat henne!

puss

RSS 2.0