mitt stockholmNu åker jag. Och jag ska försöka att koppla bort ALLT som tar min energi här i Stockholm. Jag ska gömma mig under mina solglasögon, drömma mig in i en bok, befinna mig i en helt annat världsdel, äta en helt annan mat, se helt andra människor, uppleva helt andra människor - men framför allt känna en helt annan temperatur. Det ska bli fruktansvärt skönt. Mitt liv har varit stressigt de senaste dagarna. Men framför allt så har mitt liv varit upp och ner hela hösten och det ska bli så skönt att typ lämna mitt liv i en vecka nu, för att bara vara. Ingen press på någonting, det kommer bli helt underbart hoppas jag. Och kanske tänka på vad jag vill nästa år? Vad jag vill ändra i mitt liv? Vad jag ska göra bättre? Vad har jag för mål? Hur ska jag uppnå de? Vilka människor vill jag satsa på? Vilka ger mig bra/dålig energi? Jag hoppas på att kunna tänka klart, eller inte tänka alls. Jag vet inte och jag får se. Vilket som så kommer det bli skönt, och jag vet inte vad som kommer bli skönast, lämna stockholm eller åka utomlands? Det är en riktig jävla kombo iallafall.

Jag vet vart jag har mitt liv nu iallafall, såhär innan jag åker. Jag hoppas att få kunna slappna av ritkigt ordentligt.

kram!


sånt där.Jag känner mig väldigt lugn och trygg i mig själv och i mitt liv för tillfället. Jag lever mitt ultimata kompromiss liv just nu och det känns skönt.
Ikväll har jag gjort sådant man annars aldrig hinner med och det känns skönt. Ordning och reda. Jag vet precis hur jag ska inreda min första lägenhet också, längtar! Jag längtar tills jag skaffar mig ett jobb, får göra alla de där resorna jag vill göra, flytta till den där lägenheten jag vill flytta till, inreda den på det sättet jag vill, gå på de kurser jag vill, lära mig de sakerna jag vill, gå på de föreläsningarna jag vill, köpa de där sakerna som jag vill, umgås med de där personerna jag vill, låna de där böckerna som jag vill, leva det där livet som jag vill. Jag längtar verkligen.

Jag vill kunna allt, jag vill ha varit med om allt, jag vill ha sett allt och jag vill ha träffat alla slags personer som går att träffa.

Sluta sluta, börja börja!

Hugs


hur??


Hur roligt har inte jag haft det senaste dygnet? Hur bra har jag inte mått det senaste dygnet? Hur mycket har inte jag längtat efter att få känna precis så som jag gör nu?

Skolan är över för det första. Det känns så jävla bra, en stor last från min rygg har tagits bort. Så mycket som jag kämpat med att klara av det och nu är det paus och det är verkligen behövligt, äntligen får jag andas ut. För det andra så har jag umgåtts ovanligt mycket i en vecka, skrattat ovanligt mycket och varit ovanligt glad. (det har blivit allt ovanligare på senare tid)

Och nu känner jag mig så genomlycklig. Känner att jag har så mycket bra vänner, så mycket äkta vänskapsrelationer. Det finns ingen i min klass som jag på något vis inte kan vara mig själv med. Igår var vi ett gäng på 17 personer ute på EGO, de allra flesta från klassen, andra som alltid brukar vara med ändå. Alla kände alla och det var länge sen jag hade så stört roligt. Mina lår värker idag efter all dans igår, det bränner i dom så fort jag böjer mig ner. Och jag kan inte sluta le när jag tänker på gårdagen, det var länge sen jag hade så himla roligt. Det var den roligaste "fest kvällen" jag någonsin haft faktiskt. Och det var för att det var så många människor där jag tycker om så jävla mycket. Allt var så åh underbart! Och det var liksom inte själva festandet som gjorde kvällen, utan det var alla människor. Så mycket vänskap! Så mycket kärlek!

Alltså det var så länge sen jag kunde säga det. Men nu kan jag verkligen säga det och jag tänker verkligen säga det, uppskatta den här stunden. FAN VAD JAG MÅR BRA!


Och idag har jag varit hemma hos min älskade och underbara Moa hela kvällen med hennes helt sjukt vänliga, roliga, gästvänliga, undeerbara och snälla familj! Har bakat pepparkakor och gjort pepparkakshus med hon och hennes bror. Ätit middag med hennes familj och haft en helt sjukt bra kväll. Jag mår så bra, känner mig så stabil och åh. åh åh åh.

Nu ska jag bada och tänka på alla fina människor. peace out <3haha, den här bilden gör mig så varm om hjärtat!  gotta say itJävlar vilken bra dag jag har haft. Bästa dagen på länge och jag känner mig riktigt riktigt glad mot alla odds! Jag är verkligen glad. Och jag är så glad för att jag känner mig så glad. Glad! Glad, glad, glad! GLAAAAAD
!!


Jag vill att tiden ska gå fort så att min vardag blir någon annan. Jag vill inte vänta på att min tankar automatiskt ska börja gå i andra banor, jag vill att det ska ske NU. Jag vill bygga upp något nytt snabbt, jag vill att det ska hända något snabbt så att min hjärna kan ställa om och inte fastna i allt gammalt. Jag vill accpetera och gå vidare nu, men det går inte. Jag har en uppförsbacke framför mig och jag vet inte vad som är bäst. Tränga undan tankar eller låta dom ta över om det är så dom vill? Jag vill inte må dåligt, jag har inte tid att må dåligt, jag förlorar tid och annat på att må dåligt. Det blir intressant att se hur det här urartar sig, jag har inte varit i den här situationen förut och vet inte hur bra jag är på att acceptera, gå vidare och tänka positivt. Just i en sån här situation. Jag undrar verkligen.svikensviken är ordet
20 december


“What we see depends mainly on what we look for."
- John LubbockDe 24 senaste timmarna har christel förgyllt min vardag. Hon kom till mig igår, vi körde på bastu och utspringning nakna i snön. Mycket prat, ännu mera skratt. Sedan gick vi ut och skottade och sjöng massa julsånger så hela grannskapet hörde :D Efter det åkte vi till helgesta pizzeria och delade på en pizza. Även där massa skratt och prat. Och sedan gick vi en liten promenad i örby för att sedan hamna i högdalen för att hyra "remember me" och "änglavakt". Somnade runt tre! Idag har vi suttit mitt emot varandra med var sin laptop och pluggat hela dagen, duktiga som vi är.
Har haft ett jättebra dygn verkligen. Behövligt!

I Lördags var jag, Anna och Natasha på fest hemma hos Clara. Tråkigt att inte fridorna kunde följa med :( Gratisfylla för mig och Anna, det är också den bästa fyllan. Var en stört rolig kväll, skönt med en äkta hemmafest.
Nu har jag suttit och planerat jullovet och insett att det blir ganska fullt i och med att en vecka av lovet är jag i Egypten (som jag för övrigt längtar stört mycket till)

Planer som jag har:

Badtunna på Dalarö med fina tjejer från klassen
Middag för Lea och utgång på juldan
JULAFTON
Frukostmys med Moa
Köpa kamera!!!
Julhandla


noterat

Its hard to fall in love when you know you can't win


måste demostrera


Såhär mycket bryr jag mig om ordning och reda nu för tiden:
JÄTTESTÖKIGTjag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns


Nu är det inte långt kvar till jullov, jag längtar så himla mycket efter att få känna sig fri bara.en dag försvinner jag ur dina ögon som en svår och jobbig grej


“Fear.
It can stand in the way of everything you have ever wanted
to have, do, and be, and yet, it can also be your greatest
ally - if you know how to use it.”Godmorgon! Idag när jag tittade ut var det snöstorm, det kändes sådär. 

LARS WINNERBÄCK - EN SVÅR OCH JOBBIG GREJ

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Och det värsta utav allt: Det här är sången - från en tjej - till mig..

en vecka med sol, vind och vatten


Kan inte beskriva hur obeskrivligt jävla in i helvetes mycket jag längtar tills vi ska åka till Egypten! Skit i nyår, skit i fin vinter, skit i kompisar hemma, skit i alla fester jag missar, skit i att jag bara kommer få umgås med mamma & pappa, skit i att jag inte får sova i min egna säng, skit i att jag inte kan ha kontakt med folk osv. Skit i allt! För det ska bli så underbart att komma bort ifrån kylan, bort ifrån stressen, bort från alla problem, bort från stockholm, bort från plugget, bort från verkligheten, bort från allt som gör ens vardag här hemma ångestfylld. Det ska bli så underbart att få ligga på en strand, med lurarna i öronen och bara få ha tiden att läsa och komma in i en bra bok. Ingen känner mig. Hotelfrukost. Långt hemifrån. 30 graders värme, ingen stress, ingen press på någonting. God mat. Inga planer. Bara underbar natur, underbar värme och åååh. Att kunna vara främling, att få bli brun, få fräknar, gå i klänningar, smöra in sig i solkräm och bara njuta. Fan vad jag längtar! Den där resan kommer så jävla rätt i tiden- den är precis exakt vad jag behöver. Exakt vad jag behöver! ÅHvinter dagens citat 13/12"The best things in life arent things"


why do all good things come to an end?

Hej där.
Jag känner mig tom
Men ändå fylld med känslor
Jag känner mig ledsen
Men ändå oftast glad
Jag känner mig besviken
Men ändå inte förvånad
Jag känner mig manad
Men ändå verkligen inte villig
dagens citat
“Your attitude is either the lock on,
or the key to the door of success ."
- Denis Waitley
___________________________________________


Jag ska börja med att varje dag lägga in ett av mina favoritcitat. Jag har länge samlat på massa citat som jag tycker är så jävla rätt. Ni vet när ni läser något och verkligen känner "fan vad rätt! fan vad sant! shit!". Och alla citat stämmer verkligen in på vad jag tycker, lite min livsfilosofi på något sätt.GODMORGON!!!Idag skiner solen, det är inte så långt kvar till jullov, vi är inte ens 20 år, studenten är om ett halvår, vi har all anledning att leva här och nu, våra liv har inte ens börjat och förstå hur mycket vi har framför oss. Och vi får i princip välja helt själva.

Det tycker jag vi alla ska tänka på idag!


acceptera, välja, ageraFan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanFan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanFan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanFan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan
Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan
Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan
Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fankänsla - förnuft - känsla - förnuft
det här är inte mitt livMitt liv har inte börjat, tänkte bara säga det.
december.
förändringar jag vill och ska göra i mitt liv.Jag ska bli mera spontan, åka hem till folk spontant, fika spontant, handla spontant, prata spontant, sova spontant, smsa spontant. Mitt liv ska bli mera spontant!

Jag vill köpa en bra digitalkamera. Jag VET att det hade gjort mig till en snäppet lyckligare människa.

Jag ska göra ett album, med bilder som gör mig lycklig. Och som påminner mig om vad som är bra i mitt liv.

Jag ska åka till bibloteket och låna böcker. Inga romaner, utan mer böcker om saker som intresserar mig. Drömtydning, kroppspråk, självboagrafer osv. Låna bok efter bok som jag tror kan ge mig något, som jag kan lära mig något av, inspireras av.

Jag ska skriva ett nytt CV och gå ut och lämna och verkligen gå in för det lite mer den här gången.


Det var det. Nu kommer Magdis hem till mig, jag ska bjuda henne på chai och njuta av hennes vänskap. Hugs!På vilket sätt ser du det?Är glaset halvtomt eller halvfullt?
I nöden prövas vännen


Vänskap handlar inte om hämnd, inte heller om hat. Vänskap handlar inte om en person. Vänskap handlar inte om att bara ta. Eller att bara ge. Det handlar inte om att avundas varandra eller att känna skadeglädje.

Riktig vänskap handlar om att ge och ta. kanske inte samtidigt, men i längden. Vänskap är då man kan se tillbaka på vänskapen och känna att man gjort båda delarna.

Det handlar om att finnas där för varandra och ha tålamod för varandra. Det handlar om att ge det man själv fått. Och att ta emot det man själv gett. Det handlar om tillit och känslan av att kunna glädjas med varandra. I nöden prövas vännen. När man inte har kraft kvar och vännerna ändå finns kvar, det är då man inser.
Vänskap är ingenting själviskt, vänner trycker man inte ner, vänner lyfter man upp.

RSS 2.0