HÖSTLOV


Det är Tisdag. och jag älskar höstlov.

Jag har tillbringat en hel kväll med gotlandsgänget, ätit god middag och druckit vin. Jag har vaknat bredvid tre utav mina bästa vänner och skrattat mig tills magen krampat. Jag har gjort toast med linda och flummat en hel förmiddag. Jag har fikat med 9 konfirmander på wayenes och blivit på riktigt bra humör. Jag har tittat på oth, druckit läsk och ätit chips en hel natt med anna. Jag har hämtat ut foton i farsta centrum och jobbat med mitt album till mormor. Jag har tillbringat en hel dag för att prova klackskor som jag ska köpa. Jag har gjort kycklingsallad på Dalarö med Ewe och pratat och kommit närmre henne. Vi somnade halv 5 och ägnade natten åt disney-filmer, de bästa klippen ur The O.C, prat och skratt i överflöd. Under natten levde vi på kaffe och cigaretter. Underbart. Jag har somnat i min egen säng helt själv och sovit till 12.30 och ägnat flera timmar till one tree hill, och här är jag nu. Idag ska jag vara med mig själv. Göra kladdkaka, fixa med mitt album, städa och lyssna på den bästa musik jag vet på högsta. Och det är bara Tisdag.

Det är bara Tisdag och jag är lycklig. Jag har en fin familj, fina vänner, fint hus, fint liv, fin musik, fin vecka framför mig, fina minnen. Osminkad, ofixad, i mjukisbyxor och stor tshirt så känner jag mig fin.

På Fredag ska jag på stor Haloweenfest, på lördag ska jag få smaka på fotbollen igen, under veckan ska jag träffa människor som jag inte träffar för ofta. Men just idag ska jag vara med mig själv.



inse dig själv


Jag vill skriva något. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, det är ingen idé att försöka sig på något som berör om man inte har känslan på plats. Det är svårt att beskriva en känsla som man för stunden inte riktigt har, för det är endast vid dom stunderna som man känner något som man kan sätta ord på själva känslan. Nu pratar jag inte om de här klassiska känslorna som ensamhet, hopplöshet osv. Jag menar en känsla i allmänhet, för det finns inte namn på alla känslor. Långt ifrån. De flesta känslor har inte namn rättare sagt. Och det är dom känslorna man vill komma åt, det är dom man vill dela med andra.

Sedan betyder inte känslorna med namn på bara en känsla. Känslan hopplöshet är för exempel bara en rubrik. Det finns tusen olika känslor av hopplöshet som står under just den kategorin. Hänger ni med?

Men jag har ingen specifik känsla just nu. Jag mår bara bra, inget mer. Det är höstlov nästa vecka och jag har hittat en jättebra låt nyligen som jag lyssnar på hela tiden, den väcker känslor ska jag säga er: R kelly - Beleive. Så sjukligt bra.

Jag mår bra iallafall. Alla har säkert känt den känslan, att dom bara mår bra. Ingenting mera. Jag kan ju göra bra-lista:

° Höstlov nästa vecka
° Kväll med gottisarna på Fredag
° Bra vecka framför mig (Ta-tag-i-livet-känsla)
° Idag beställde jag foton, ska hämta ut dom på Lördag
° Myskväll med Ewe&Anna på Söndag
° Plugget är verkligen i stort sett över nu
° Har en mobil igen
° Jag känner att jag gör något bra av mitt liv
° Tar mig tiden till familj mera

Jag saknar dock sommaren. Nu när jag valt ut bilder till mitt album jag ska göra till mormor har jag hittat fina bilder från i somras och minnen dyker upp, jag kom faktiskt fram till att jag har så himla mycket minnen från sommaren 09. Det var en riktigt bra sommar!


















morgontrötthet


Så fruktansvärt trött om mornarna. Ändå om jag har sovmorgon till 11.15, hur går det ihop?

Idag så ska jag och Anna plugga efter skolan, vi ska ta tag i lite grejer. Det känns bra för mitt samvete! Jag tar med datan och sedan ska vi sätta oss på ett fik :)
Näej. Nu ska jag snart kila till skolan. Vill verkligen stanna hemma idag, men det är nästa vecka till för, tacka gud för det. Jag känner mig verkligen redo för höstlov. Kommer väldigt passande.

I helgen blir det middag och lite småfest med mina gotlandstjejer, det ska bli helt underbart. Saknat allihopa, ska bli skönt att ha oss återförenade. På Lördag är det en annan fest på G, så blir en riktig rivstart på höstlovet.

Jag och Anna har planerat hur vårat höstlov ska bli, får berätta om det en annan dag. för snart går min buss

KÄRLEK



LYCKA







And I'm free, free from fallin'





pain


Jag har försovit mig idag. Och jag vill verkligen inte gå till skolan, jag är sjukligt trött och skulle sjukligt gärna bara vara hemma. Det vore så obeskrivligt skönt ni anar inte. Ibland finns det dagar då skolan suger men man går ändå, ibland finns det bra och okej dagar då man också går dit, men ibland så dyker det upp dagar då skolan verkligen är pain. Jag har allt utom lust att gå dit. Och mamma är ledig så hon märker om jag stannar hemma, annars hade jag gjort det. För den här känslan är inte okej. Fan.



don't stop me now


Jag mår riktigt bra hörni. Jag har en sån där bra pirrkänsla i magen som får en att le helt automatiskt. Det är hur skönt som helst.

Det var riktigt roligt igår! Massa folk och bra musik. Dock satt jag ute med en viss Nicklas halva kvällen och hade värsta deep talk. Det var givande men är dock lite ledsen att jag missade en del på dom timmarna vi satt och pratade :/ Men det var hur som helst jätteroligt. Nya människor, människor man bara träffat några gånger och sen hade jag ju frida, mickis, nanna och Linda med mig från skolan. Drack cider och vin vilket är gott också :)

Så nu mår jag bra. Ikväll ska jag på bio med Anna, vi ska troligen se "the ugly truth" som sägs vara grym och sen blir det kanske ett restaurangbesök också :) 

Sen måste jag ju bara påpeka hur stolt jag är över att jag uppträdde och dansade inför hela skolan igår. Jag kan knappt förstå att jag gjorde det, för jag var så himla nervös! 1, jag kan inte dansa, har liksom inte det i mig. 2, det var inför hela skolan.
Och jag liksom övervann min rädsla. Måste också säga det att vi i vår grupp (vi var 6 stycken) har kommit jättenära varandra efter att vi övat så mycket tillsammans. Och alla är verkligen snälla. Jättekul för nu kan man se fram emot aerobicslektionerna :D

Här är vi hela gänget! <3






välförtjänt helg


Det har varit en grym vecka. Och idag hade vi danstävling och min grupp uppträdde med high school musical inför hela skolan. Det var galet kul och gick faktiskt riktigt bra! plocka hem tredje priset och fick puckla.

Nu är det fest,fest,fest. Va länge sen.




Hoppas er kväll blir trevlig!




och så var det det här med att ta tag i livet ..


Jag försökte idag. Men misslyckades.
Eller egentligen gjorde jag väl inte det. Men jag är inte nöjd nu. Min magkänsla är inte vad den borde.

Jag hade matteprov, det gick bra. Jag kom i tid, la mig tidigt igår (med en christel som sov över), vi gjorde pannkakor till frukost.

Nä. Men jag mår bra nu för tiden ändå. Livet är liksom helt normalt, och av någon anledning trivs jag något otroligt. Ingenting speciellt har hänt. Jag trivs med att det är lugnt.
Just nu lever jag för hur löven blir rödare och rödare, och orangeare och orangeare för varje morgon som jag tar min buss och tittar ut genom fönstret. Jag lever för hur solen tränger sig igenom träden och speglar sig i vattnet. Jag lever för fina toner som spelas i mina öron, jag lever för impulsiva joggingturer och slumpmässiga påspringningar med folk man inte sett på länge.

Det behöver inte hända något stort för att livet ska vara vackert. Livet kan vara litet. Det kan gå ut på att hålla rummet fint och tända ljus vid frukosten. Det kan gå ut på att krama folk lite extra länge, eller åka några stationer extra med bussen bara för att det kändes skönt.
Så länge man trivs med det man gör av sitt liv. Så länge man gör något som känns rätt för dagen. Och idag gjorde jag pannkakor till frukost, jag gick ut och sprang innan middagen och la mig sedan på marken för att pusta ut. Idag gjorde jag mitt bästa på matteprovet och jag spelade lugna favoriter på högsta nivå.
För det var vad jag kände för att göra idag.




linda karlsson


Inatt snarkar linda hos mig. Vi har stått i mitt vardagsrum hela kvällen och dansat oss svettiga (bokstavligen) till high school musical låten "we're all in this together". På fredag är det nämligen danstävling på Östra gymnasiet, och gissa vem som ska delta? gissa vem som ska dansa inför hela skolan? Jo, JAG! Hela vår aerobics grupp ska ha värsta uppvisningen. Så det är Linda & jag bland annat :) Men eftersom varken jag och Linda inte har dansen i oss så krävs det lite extra träning för oss två, så idag har vi kört stenhårt! Haha, men det känns mer som om vi övar till roliga timmen på lågstadiet. Haha!

Nu ska vi sova. Så godnatt gott folk!



Ett år sen exakt. Samma dag som förra årets danstävling. Älskar dig




plugg


Klockan är snart halv åtta och jag ska plugga historia. Senare ikväll ska jag umgås med mamma, vi ska dricka kaffe och välja ut bilder till ett album vi ska göra.
Men nu, historialäxa!












jag är duktig



Jag har varit duktig i helgen och det känns bra nu.

I fredags var jag ju hemma hos frida och vi typ kollade på idol, pratade och tog det lugnt. Det var en skön hemmakväll helt enkelt :) I Lördags åkte jag ut och övningskörde ganska länge. och håll er i hatten nu,  jag var uppe i 90 km i timmen! Jag körde inte på motorvägar, men näst intill.. :) Jag körde hem till vibbe och så tog vi en fika där. Och hemma hos henne hittade jag även MINA MATCHSHORTS! Och sedan körde jag hem till anna och lämnade av mig själv så att säga.
På kvällen gjorde jag och Anna fläskfilé med klyftpotatis vilket var stört gott och ytterst trevligt. Och sedan somnade vi hyfsat tidigt och sov länge.

Igår, söndag då. Var jag hemma hos crillan, vi pluggade matte, kollade på kopps och pratade. Jag passade även på att städa hennes rum, det såg liksom förjävligt ut :D Men notera att vi pluggade mest matte. Det blev otroligt mycket matte.
Idag har vi haft en lektion som vanligt och efter skolan stannade jag i skolan och gjorde lite småläxor. Kändes bra!








Såhär såg det ut när jag och Anna lagade mat i Lördags. Mums! :)




fredag- plugga !


Bra dag, bra vecka! Och nu äntligen är det Fredag. Och det ska jag fira med idol tittande med frida (Vaniljbullar, chai, korsord, tidningar, musik och mjukiskläder ingår också) Mysigt!
Men först.. plugga!



Höstiga bilder från idag, anna & emil :D











det är inte hur man har det, utan hur man tar det


ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.





med detta säger jag godnatt. Jag är trött och glad.


olika nyanser av kärlek










Och dagens låt: Pink - Dear mr. president


laddar


Ikväll kommer jag vara befirad och problemfri (nästan)
Jag ska nämligen åka till träningen nu och erkänna (..till att börja med spela osyldig) att jag tappat bort mina matchshorts. Det är verkligen ångest att göra det. Fyfan. Jag kommer säkert få storskäll ;( Fyfan.
Efter träningen är det över, och då är det över. Om jag längtar.

Då är det Fredag imorn och jag har iofs svenska redovisning och sådär, men den största ångestfaktorn i mitt liv är verkligen matchshortsen. Jag har ju letat överallt. Vart fan kan dom vara ?!
Jag blir så arg, jag blir så arg.

Nä, jag skriver efter träningen då det är över. Om jag kommer hem levandes .....



dagens ångest


Jag har tappat bort mina matchshorts. och jag kommer få så jävla mkt skit för det. så jävla mycket skit. Fan. Klump i magen.



frukost






Klockan står på 08.37 och jag sitter just nu vid mit köksbord och äter frukost. Egentligen har jag sovmorgon till 11.15 men eftersom jag och Anna har blivit så duktiga så ska vi åka till flemingsbergs tingsrätt och hämta ut ett brott typ, det är en del av en läxa vi har. Så pass duktiga har vi blivit.

Livet då? Livet är varken bra eller dåligt. Jag har inga särskilda problem, men jag har inte heller något särskilt att glädjas åt. Men det är lugnt, det är faktiskt skönt när det är lugnt på drama-fronten.
Så jag sitter här i mitt kök, med tända ljus, kaffe och lyssnar på lasse lindh. Jag fångar dagen helt enkelt. Och det känns bra!
Dessutom förstår jag matten. Vilket jag aldirg gjort under gymnasiet. Jag förstår ! Så om ni undrar hur man räknar ut K-värdet, så är det mig ni ska söka upp!



dit du går, hamnar du


Alla gånger jag tappat/haft sönder min mobil sen typ 8an:

- En gång tappade jag den i bergodalbanan (fick inte tillbaka den)
- En gång plockade jag sönder min mobil, drog av massa eltrådar, så det gick inte att skicka/ta emot samtal eller sms (kunde inte användas)
- En gång tappade jag den i skogen när jag var ute med flizan, det var snö (fick tillbaka den några månader senare, när snön smält. det fungerade)
- En mobil tappade jag för mkt i marken, så tillslut dog skärmen (går inte att använda)
- En annan gång hände exakt samma sak (går inte att använda)
- En gång tappade jag mobilen på tunnelbanespåret (en vakt fick hämta den. Gick att använda)
- En gång glömde jag mobilen på pendeln (Kom aldrig tillbaka)
- Tre gånger har jag tappat mobilen i skolan (fått tillbaka den alla gånger)
- En gång glömde jag den på bussen på gotland (En bussshaffis hittade den och den kom tillbaka)
- En gång försvann den på en fest (kom aldrig tillbaka)
- En annan gång försvann den när jag åkte buss, i sthml då (Kom aldrig tillbaka)
- En mobil tappade jag nog också för mycket i marken, så tillslut var det bara vissa knappar som fungerade (Går inte att använda)

Andra saker jag tappat:

- Mina nycklar i 5an (kom tillbaka efter 5 år !!)
- Mitt busskort en gång, våren 2008 tror jag (kom aldrig tillbaka)
- Mina nycklar i våras (Kom tillbaka. Blev lite busted när polisen ringde o sa att dom fått in nycklar o att jag inte hade sagt till pappa att dom var borta än)
- En ipod (kom aldrig tillbaka)
- 500 kr på gotland (hittade aldrig lappen)
- Hela plånkan i nynäs påväg till gotland (nån ärlig snubbe hade lämnat in den)
- En kompis bok (Spårlöst försvunnen)
- Matchshortsen (helt borta)
- Mammas vantar (inte hittade)

Så det är väl det som jag kommer på just nu på rak arm. Det finns nog mycket mera kan jag tänka mig, det är så mycket att jag glömmer bort det.
Någon som vet vad jag kan göra åt detta ?
Nu är jag iaf stört trött. Imorgon har jag sovmorgon till 11.15 men ska upp tidigt (8.30) För att möta upp Anna och så ska vi fixa lite plugg :)

Pussgodnatt



pelle duktig vara


Igår kände jag mig lite smådeppig om jag ska vara helt ärlig. Och det tröstade jag med mat och plugg, plugga brukar man ju inte göra om man är deppig. Men jag kände att min medicin just nu är att ta tag i saker och ting, där med pluggandet. Så igår pluggade jag. Sedan idag efter skolan åkte jag och Anna in till farsta och råpluggade mattematik. Så nu är min hjärna slutkörd och jag vet knappt vad jag själv heter. Kan inte tänka helt enkelt. Men det gjorde vi bra iaf !

Imorgon planerar vi att ses tidigare för att fixa en skolgrej också. Vi får se hur det blir med den saken :)
Nu är det träning, nästsista innan uppehållet. Jag är trött för jag somnade sent igår, men jag ska bita ihop och köra ändå. Jag vet att det kommer vara kul när jag väl är där.
Jag behöver inte plugga ikväll heller, vilket känt skönt. För det första har jag pluggat hela eftermiddagen och för det andra har vi inget akut som jag behöver plugga på :)

värme och kärlek




svartvit



GOSH, jag är helt tom på inspiration. Tom på tankar och inspriation. Jag måste inspireras av något. Jag måste ta fler bilder, vistas ute mera, lyssna på mer ny musik, prata mera och lyssna mera.
Jag måste inspireras! Bli nyfiken. Vilja veta mera. Mitt liv känns svartvitt. Tomt och tråkigt. Jag måste till nya ställen, göra något nytt. Klä mig nytt. Förnyas.
Det måste ske snart.
Det håller inte.
Något måste förändras.
Jag är inte svartvit.



rain that never stops


Det har varit ett bra dygn. Varför har jag då en dålig magkänsla? Vid såna här dagar brukar jag vara lycklig. Jag ska vara lycklig nu, jag brukar vara det. Vanligtvis är jag det.

Igår somnade jag runt 10, jag gick sedan upp runt 9 och pluggade lite rättkunskap. Tog det lugnt, gjorde mig fin till skolfotot, stressade inte så slapp springa till bussen, inga sena ankomster, allt flöt på. Råkade ta fel på tiden dock, så kom en timme för tidigt till skolan. Men det var skönt av någon anledning.
Skolfotot gick bra.

Jag och Emelie satt på ett otroligt mysigt café hela eftermiddagen. Vi satt utomhus omtumlade i färgglada filtar, drack kaffe och té, och njöt av höstsolen som värmde våra kinder. Vi satt där extremt länge, timmarna flög iväg och plötsligt var klockan halv 7. Jag förstod inte vart tiden tog vägen, solen hade nästan gått ner och ett tag ville jag att tiden skulle stanna. Det tog emot att gå där ifrån. Solen låg så fint, människorna som gick förbi kändes så fina, vi pratade om så bra saker och alla problem kändes så långt borta.
Vi satt där, pratade om allt man kan tänka sig. Jag och Emilie, vänner sen dagis. Och allting kändes bra. Riktigt bra.
Tack för en fin dag Emilie. Du är den person jag känt längst som jag fortfarande har kontakt med. Och jag uppskattar din vänskap, du är en fin människa med många bra personligheter. Du vet det!

Hur som helst har kvällen känts tom på något vis. Ingen träning. Ingenting att göra. Inget plugg i stort sett. Tomt helt enkelt. Inget speciellt att tänka på. Och av någon anledning gav det mig lite ångest, så jag gjorde lite onödiga läxor, som det egentligen inte var bråttom med.
Och nu har vi träningsuppehåll länge, jag ska försöka träna bra själv. Jag ska göra det. Jag vet själv att jag mår bra av det.

Jag funderar på att köpa en bok. Jag ska nog köpa en bok.


en dröm


Jag klarar inte av människor som klagar på att de inte har saker som de så gärna vill ha, när de inte ens anstränger sig för att få det. Det är nog något bland det värsta jag vet.
Jag blir också upprörd när folk förväntar sig saker av andra och klagar på att saker och ting inte händer, när dom inte ens lyft ett finger själv.

Jag kan drömma om att ha saker, men jag klagar inte på om jag inte har det. För man kan inte förvänta sig att få saker utan att anstränga sig, man kan inte förvänta sig att äkta vänner ska dyka upp bara sådär och att helgerna ska vara bokade utan att man gjort allt vad man kan för att uppfylla det. Man kan inte förvänta sig att någon gör ens liv eller att ens liv blir fixat bara sådär utan att man ansträngt sig för att göra det så.

Åh jag blir så störd bara, jag hatar när människor gör så. Jag hatar när folk kommer fram och säger att andra har tur för att dom får det och det, det handlar inte om nån jävla tur. Det handlar om hur man gör sitt liv och vad för val man väljer och tar. Och jag kan förstå att man är lat, att man inte orkar ta tag i saker och ting, jag är det ofta. Men man kan inte komma efter och klaga då, det funkar inte.
Jag pluggar inte, men jag kräver inte MVG i allt då. Jag accepterar att det är ett val jag gjort och jag förstår att det går sämre och att jag kommer få leva med konsekvenserna.

Jag drömmer om ett vitt hus med blå fönsterluckor i Grekland, jag drömmer om en pojkvän, jag drömmer om att äga pengar i mängder, jag drömmer om att få en katt, jag drömmer om äkta vänner som alltid finns där, jag drömmer om fullbokade helger och snygg mage, jag drömmer om en säkrad plats i första laget oh MVG i alla ämnen, jag drömmer om att vara grym på att laga mat och att ha ett större rum.
men jag låter allt stanna som drömmar, jag klagar inte på att jag får allt det här om jag inte anstränger mig för att lyckas med det. Men om man försökt och kämpat för att uppnå en dröm, men ändå misslyckats, då kan man få klaga lite. Men annars får man faktiskt bara acceptera att det finns ingetning här i världen som man får helt gratis, eller vissa saker, men det ska man inte ta förgivet. 

Det här skrev jag i våras. Jag tog nog i en aning (var antagligen i ett upprört tillstånd) Men det ligger något i det jag skrev ändå. Måste jag ju säga.



 

idolidolidolidol

seriöst jag hejar på alla i idol. Eller det står mellan:

Tove, Erica, Calle, Erik, Rabih, Mariette, Clara, Carolina och Reza. Så, jag hejar på dom!


Och det var skitsvårt att inte välja Eddie bland en av dessa, och det var också svårt att plocka bort Niklas. Men seriöst, jag kan inte vara så mesig att jag bara kan välja bort en. Camilla då. Fast jag tror ändå att hon kan vara bra, om hon slutar göra bort sig. Hon har ju faktiskt en bra röst, egentligen. Och jag tycker så himla synd om henne, att jag nästan hejar på henne lite av den anldeningen :/


Men om jag ska välja ut några absoluta favoriter. Så är det nog ändå Reza, Tove, Erica och Rabih. Just nu iaf.



no party to go to


I helgen har jag verkligen känt av hur det är att inte ha någon mobiltelefon. Och jag börjar oroa mig för hur det ska bli i framtiden. Grejen är att jag saknar inte det här onödiga smsandet, jag saknar inte telefonsamtalen till bussen eller spelen som man spelar när man har stört tråkigt, eller inte kan somna.

Jag saknar den bara i sådana här kniviga, krisiga och absolut nödvändiga tillfällerna då man verkigen behöver den mer än något annat. Av någon anledning hamnar jag ofta i sådana situationer. Typ jag igår när jag kom på mig själv snart vara i Akalla, när jag i själva verket skulle till Alvik. Eller nu, när jag inte får tag på Christel! Vad ska jag göra?
Jag får helt enkelt planera en kväll utan henne. Sen om jag får tag i henne, så ja, då får jag det :)

Min kväll ska bli lugn hur som helst. Den ska bestå av en ipod, några doftljus, en miniräknare, en mattebok och en penna. Sen ska den också bestå av mjuka sköna sockor, mjukisbyxor och håret i knut. Och det sista den ska bestå av är det vanliga, kaffe och mackor med ost och gurka.
Det kommer bli en bra kväll :)


och idag fyller min magdis år



                

Yes, denna pudding fyller 16 idag. Och inte nog med att hon är en pudding, hon är också världens bästa vän. Det finns ingen annan som henne.

kanbullens dag


Idag är det Söndag och det känns helt okej faktiskt. Det har varit en riktigt bra helg faktiskt.

I Fredags var jag inne i stan med mamma efter skolan, sedan på kvällen var jag hemme hos Annelie som fyllde år. Vi typ såg på idol och åt tårta, sedan var jag så trött att jag somnade bums när jag kom hem och sov länge på Lördagen, snacka om att jag behövde den sömnen. På lördagen, igår alltså. Var jag och Anna i skärholmen på en liten shoppingrunda :) Jag köpte en tröja, en tjocktröja och ett par leggings :)

Pä kvällen var vi säkert 9 konfisar hemme hos Tuva. Jag råkade dock åka till Akalla istället för Alvik, men kom sedan på mig med att närma mig slutstationen akalla, när jag egentligen skulle till Alvik! Utan mobil var jag också. Så dom blev lite oroliga, men levde gjorde jag ju :)
Det var trevligt hos Tuva iaf. Vi åt glass och pratade massa och sen såg vi på film och sådär. Hela grejen var ju för att Magda fyller år :) Är alltid jätteskönt att träffa alla konfirmander, alla är så himla genomsnälla och ändå om vi inte träffas alltför ofta så känns det inte så. Det är som vi känt varandra hur länge som helst varje gång vi ses.
Jag var hemma lite efter 3 iaf och somnade fort då med. Hade sällskap av Magda, Vera & Moa hem, sen träffade vi på My också :)

Idag ska jag övningsköra, spela match sen ska jag och crillan leka. Typ göra bullar och plugga :)

Helgen har varit lugn, skön och nykter. Känns riktigt bra! Och i veckan ska jag inte boka upp mig alls har jag tänkt mig. Jag ska satsa på sömn och skolan, vilket också känns rätt. Och om folk undrar så fyller ju faktiskt jag år om en exakt en månad :) 

Puss&kram




idol 2009


Helt otroligt hur många som tittar på idol i år, även jag är ovanligt insatt. Jag är så pass insatt att jag kollar repriser och kollar upp alla interjuver och uppspelningar på youtube som jag missat. Jag är verkligen intresserad över hur det går för allihop, helt sjukt. Och alla som känner mig vet att jag inte är någon typisk TV-människa, TV-n i mitt rum står nästan alltid svart.

Nej men det har varit mycket disskusioner om allt, vem som är bäst, vem som borde åka osv. Jag tror vi disskuterar det varje dag i skolan, och det är verkligen livliga disskusioner, folk blir typ arga på varandra. Det känns typ mer som om vi sitter i någon debatt om politiska åsiker än i en vanlig disskusion om TV-programmet idol. Helt otroligt haha.
Mina idoler måste jag ju ändå säga är Tove och Erika! Men Reza är också riktigt bra, och ingen har ju missat Erik. Sen har jag nog blivit lite småförälskad i Calle jag med. Näej, det är svårt det där. Tur att man inte sitter i Juryn :)

Annars så ligger jag som vanligt efter i sömn och imorgon har jag ingen sovmorgon heller. Klockan är nu tio över tolv och innan jag får somna måste jag läsa ut två tjocka sjukligt tråkiga häften om typ antiken (vi håller på med antiken på svenskan också. suck.) Och just ikvälll tar det emot, för jag är sjukligt trött, så jag har en känsla av att jag inte kommer göra det jag borde. Men man ska inte gå in för att misslyckas så försöka ska jag iallafall :)
Nästa vecka har jag planer på att inte boka upp den överhuvudtaget, jag tänkte satsa på skolan faktiskt. Och nu efter engelskaproven och historia provet är det ganska lugnt med plugg. Och då är det lättare att göra saker tycker jag :) Jag tänkte se till så att jag ligger lite före.

Jaja, nu ligger dom där två häfterna här bredvid mig och tjatar om att bli lästa. c ya ♥




11.21


Idag hade jag historiaprov på morgonen, första lektionen 8.30. Vet ni när jag vaknar!? Jag vaknar 8.21!! Det är så typiskt mig. Så otroligt typiskt mig, jag höll på att hoppa ut genom fönstret eller något, bara för att jag blev så arg. Jag råkade alltså somna om, fuck mig alltså. Men hur som helst så hinner jag. Drar upp mamma ur sängen och hon skjutsar mig till farsta och sedan tar jag bussen där ifrån 33, är då i skolan 45. Springer allt vad jag har och kommer en kvart försent. Sen gjorde jag provet, som gick hur bra som helst! Jag kunde svaret på alla frågor och skrev 8 sidor.

Efter historiaprovet åkte jag hem, för vi har håltimme till 12.30 efter historian. Kände att jag behövde fixa min tomma mage, min morgonfrisyr och mina ringar under ögonen (: och det har jag gjort nu. Så nu ska jag ta bussen 47 och försöka ta död på tre lektioner, engelska-matte-arobics. 

hejhej



RSS 2.0