2009 var ett bra år

Januari





Februari




Mars







April







Maj









Juni









Juli










Augusti






September





Oktober









November







December











Lars Winnerbäck - Elegi
Patrick Park - Life is a song
Kate Nash - Birds
David Guetta - Memories
Band of horses - The funeral
Håkan Hellström - Jag har varit i alla städer
Håkan Hellström - Kom igen Lena
Kings of leon - Sex on fire
Rocky Votolato - Suicide medicine
Queen - Don't stop me now
Michael Jackson - Black or white
Lars Winnerbäck - Du gamla fria nord
U2 - With or without you
Melissa Horn - Jag kan inte skilja på
Billie the vision and the dancers - Summercat
Bon Iver - Skinny Love
Gyllene Tider - Flickan i en cole porter sång
Sister Hazel - Your winter
Veronica Maggio - 17 år



värt att tillägga


Jag har fått världens finaste album från en kär vän till mig;

















Samlad med alla minnen som vi har. Jättebra o ta upp när man är lite nere eller liknande. Hur som helst blev jag väldigt glad och det kunde inte bli mer personligt. 
tack linda, du är vänskap ♥

 


shopping








och två nya klänningar






sen har jag köpt spetstajts, två toppar, en svart tröja och ett par jeans (va nån vecka sen men ändå) Det känns bra.
Nyår är i stort sett spikat nu också och jag tror att jag ska ha på mig klänningen längst ner. Jaja! Kram på er



julen 2009, fredrikstad




















långa promenader med mamma, korsord framför brasan, julmat, långfrukost med hela familjen, snöbollskrig med barnen, knästrumpor, tomten, paket, dagbokskrivande, fika och övningskörning med pappa, ipod, sovmorgon, kaffedrickande, julgodis och sena kvällar.

Det har gått en vecka på jullovet och jag har umgåtts med familjen under samtliga dagar. Nu är jag hemma och mobilen är fylld med pengar igen, jag har en egen data också och är alltså inte längre lika oberoende och fri. För det är vad jag känt mig den här veckan, fri! Trodde från början att jag skulle få väldigt tråkigt men det har bara varit skönt och säkert nyttigt. Jag behövde den här veckan. Bort från stockholm, bort från vänner, bort från skolböcker och bort från alla krav! Men nu är jag tillbaka och nollställd.

ciao





pms


jag har varit hos frisören och nu är mitt hår borta. allting är borta, jag har jättekort hår och nu har jag stått o kramat mamma i en kvart o gråtit
sen har jag inga pengar på mobilen
och pms

så nu ska jag gå och se new moon.



fjärde advent



















Det är jul hemma och det är riktigt mysigt. Men jag känner mig inte riktigt nöjd med min tillvaro ändå, känner mig allmänt osäker. Därför ska det bli skönt att på Tisdag åka ifrån Stockholm och ta mig en funderare. Hur som helst så såg jag en svensk film idag och det var nog första gången jag grät till en svensk film. Den var stark och förmedlade mycket känslor. Åh vad jag älskar såna filmer.
Hoppas resten av världen mår bra iallafall. Kram på er.


snökaos


Herregud. Länge sen man såg så mycket snö och det snöar fortfarande, vart är världen påväg? Det är verkligen minst en meter snö som ligger ute och vilar på backen.
Måste ju erkänna att en dag hemma känns ytterst lockande.. Men jag måste gå på aerobicsen iallafall, den börjar 15.00.

Nu ska jag istället spela julmusik och äta en härlig frukost med min mor. Tända ljus, pressa apelsiner, duka fram knäckebröd och massa pålägg. Sedan ska jag göra mig en kopp kaffe och en kopp te. mm...



ett varm bad..


Inatt har jag sovit inte mer än 3 och en halv timme. Och det första jag märker när jag går upp är att vi inte har någon frukost, inte ens äcklig frukost. Det var tomt och slut! Bra start på dagen.
Resten av dagen gick bara nedför och det sista jag gjorde var matteprov som gick åt helvete, bokstavligen. Jag kan sätta mitt liv på att jag fick IG.

När jag skulle gå hem var det snöstorm, jag hade lite kläder och gick i motvind till bussen. och när jag äntligen var hemma så var hela jag helt nedfrusen. Sedan somnade jag i soffan och mådde allmänt dåligt. Ont i halsen, frusen, irriterad, ont i kroppen och ont i huvudet. 
Jag mådde verkligen jättedåligt. Så efter middagen kom jag till en gräns där jag kände att det inte funkade längre, så jag tappade upp ett varmt bad, tände massa ljus, hade skum i badet och la i massa rosblad i vattnet. Hela badet doftade rosor! Och sen låg jag där och bara njöt. När jag gick upp satte jag på mig tofflor och myskläder och gjorde mig en kopp te, tänka sig att idag smakade det helt okej. Det var inte äckligt och jag gjorde till och med en till kopp.
Men det jag ville säga var att ett varmt bad kan vara riktigt bra ibland.. Mot stress, frusenhet, huvudverk eller vad som helst...




01.48



Nu måste jag sova, ska upp 7 imorgon. Inte okej o sitta så sent och plugga, jag behöver jullov.



Lars Winnerbäck - Elegi


Har varit på en ruskigt bra konsert med en ruskigt bra Sofia Åhlund! Jag skulle ju ljuga om jag sa att ögonen inte tårades då början av elegi började spelas. Stark kärlek till den låten.
Saknade dock du gamla fria nord, du hade tid, jag är hos dig igen och kom änglar. Menmen, jag ska inte klaga för jag hade gåshud genom nästan hela koserten.
Bästa födelsedagspresenten och Fia är en underbar vän. Klockan är snart tolv på natten och jag har matteprov imorgon, jag tror att jag kommer få IG. Men jag ska försöka göra mitt yttersta för att inte få det.

Lägger upp bilder från konserten senare! Puss på er.



Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt


Gårdagen blev riktigt lyckad.

Vi bakade pepparkakor, drack glögg och julmust, hade tomteluvor på oss, åt julgodis, spelade julmusik, hade pepparkaksdegs krig och tände massvis med ljus. Det var hur mysigt som helst och timmarna bara rann iväg, klockan blev inte 4-5 förns vi gick och la oss. Eller det var nog den ungefärliga tiden då vi alla somnade i en klump framför "john tucker must die"
Mycket skrattattacker, tjejsnack och tillbakablickar på hela gymnasiet. Kvalitetskväll med några av dom bästa helt enkelt. Och jag älskar såna kvällar!

Nu är det 5 skoldagar kvar tills lov. och vad ska denna vecka innehålla då?

Jag har 5 saker kvar att göra!

Skicka in historian
Skicka in specialidrotten
Göra människokunskaps uppsatsen
Skriva matteprov
Skriva engelskauppsats

Borde skicka in historian o specialidrotten idag. Borde verkligen det. Men jag orkar inte. Men jag måste, för jag pallar inte ligga efter. Jag vägrar sitta på lovet o ha saker att ta igen


julmys



Nej nu blir det att åka hem till ewe istället! Ska baka pepparkakor med henne, elliot o mardröm. Mys! :)



all the crazy shit I did tonight. those would be the best memories




















Galen natt, men sjukt rolig. Länge sen jag var på en sån rolig fest! Dock så blev allt vi ägde snott men det var det nästan värt. Av någon anledning så känner jag inte att det är så farligt. Mobilen är bara skön att vara utan och resten kommer jag få tillbaka. Det som känns sämst är mitt presentkort på 400 kr, hundralappen och mitt smink typ. Konstigt nog så känner jag så.
Det var en galen kväll hur som helst. Jag blev i slutet nerdränkt i öl vilket var mindre trevligt men det var dansgolv hela natten och om vi dansade. Alla släppte verkligen loss. Det var roligt att få festa med Jennifer och Linnea också. Ikväll blir det en lugn kväll iallafall, jag ska plugga och lägga mig tidigt :)

puss


I will survive!



Jag mår riktigt jävla bra!
Igår köpte jag ett par sjukligt snygga jeans. Sedan spenderade jag kvällen hemma hos Christel och hennes sjukt sköna familj. Nu förstår jag varför hon själv är världens skönaste och roligaste människa! Jag och Crillan såg på Pretty woman och Pearl Harbour, två filmer som man bara måste se. Kvällen/natten bestod av massa krampliknande skrattanfall, tårar och prat. Christel får mig alltid att må så bra, hon är ren lycka hela hon faktiskt. Sedan hade vi nobeldag idag (totalt onödig dag) så vi tog sovmorgon till 12 :)

Här har vi min darling:



Andra saker som är bra i mitt liv:

• Nya jeans
• Ny upptäckt musik
• Gjort av med killar som jag egentligen inte vill ha något med att göra (det där lät jätteskrytigt och fult men det är sant. Jag måste lära mig o vara ärlig o sluta vilja bli så bekräftad. Stå på egna ben ni vet)
• Hittat en sjukt snygg kille som brukar ta samma buss som mig! (alltid en anledning att gå till skolan..)
• Jag förstår historian. Och fick VG+ på min senaste hemskrivning i historia!
• Imorgon är det fest på gång! Jättetaggad redan nu.
• Jullov om en vecka!
• Fick pengar idag och det känns faktiskt bra ekonomiskt
• Det verkar gå framåt för alla just nu. Trots mörkret! :)






fuck



Jag börjar bli inteduktig. Klockan är snart två och jag har inte börjat med historian. Istället har jag läst bloggar o laddat ner musik, försökt att övertala mig själv att det är en orsak till att inte plugga. Fast jag vet att det aldrig kommer bli en bra orsak.

sen har jag inte borstat tänderna. jag orkar inte. jobbigt
sen har jag inte tagit bort sminket. det orkar jag inte heller
jag har inte heller tränat som jag avtalat med mig själv att jag ska göra varje kväll
och jag har inte lagt mig lagom tid
och jag har inte gjort plugget jag planerat att göra

men jag fattar inte, för jag har inte hängt med på lektionerna. Jag har för lite kunskap och jag har försökt kolla upp fakta, men jag fattar inte ändå. Historia arbetet kan dra. Jag förstår inte vad jag ska skriva, får liksom inte ihop det i mitt huvud. Renässansen ? Reformationen ? Upptäcktsresor? Vetenskaplig revolution? JAG FATTAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!

näh. Palla historia skit, jag vill inte skjuta upp det men jag fattar verkligen inte.
Jag vill att det ska bli fredag, för jag vet att på fredag kommer jag känna flow.






00.02 - historia plugg



Hej bloggen.

Haha, nej fan vad töntigt det lät att säga så! Jag skulle bara kolla hur det såg ut :) Jag sitter iaf vid mitt skrivbord nu och bakom mig ligger en (tror jag) sovandes Linda. Vi har varit i stan idag och jag har köpt en klänning och lagt undan ett par galet snygga jeans! Har skrattat hela dagen i stort sett. Men nu är det slut med skratt, för nu är det historia plugg som gäller.. Har hemskrivning tills på Fredag. Det suger, men göra den ska jag. Bäst att börja i tid. Imorgon ska jag köpa jeansen och plugga matte med Crillan, hoppas ju på ett G på detta prov också. Känns dock inte som om det kommer gå vägen, men fan. Man måste ju försöka.

Min vecka :

Måndag - Träning
Tisdag - Stan med Linda. Börja på Historian
Onsdag - Köpa jeansen. Plugga matte och sova hos Crillan.
Torsdag - Träning. Plugga historia
Fredag - Historian ska in. Farsta med Anna. Lokalfest i Södertälje på kvällen med kindströmmarna och annat folk från klassen!
Lördag - Plugga matte och ska till släkten på dagen. Fest på kvällen med Anna
Söndag - Plugga matte

Nej nu måste jag verkligen sätta igång med historian. Jag har verkligen INGET val! Fyfan!



helgen


Trots känslorna efter helgen så har jag ändå gått igenom den så att säga. I fredags blev det hemmakväll med anna. Vi tittade på idol, åt kladdkaka, sjöng/skrek westlife och typ satte på oss jättefula kläder och var allmänt dampiga ;







I lördags var jag och anna i stan. och sedan på kvällen blev det utgång med dom här tjejerna:




Helgen har varit okej. Men nu ska det bli lugn och ro i mitt liv som sagt! Känner mig inte så nöjd med tillvaron av någon anledning. Hej med er!


take a chillpill


Många lever på det dagliga ruset för länge. Och när jag säger det dagliga ruset så menar jag glädje som man känner för stunden. Typ genom att dricka alkohol, dansa en hel kväll, skratta för stunden åt något roligt osv. Många lever på "det kommer lösa sig. Tiden löser allt" - fasonerna. Och jag är vanligtvis en sån människa. Eller jag är ofta en sån människa, jag tar inte tag i saker och jag ger mig inte tiden som jag kanske behöver.

Det vanligaste är väl att man under en period festar för mycket, utan att ägna sig tid åt viktiga kvaliteér som man verkligen behöver i livet. Man lever ett roligt liv där man alltid är på språng, men grejen är att det livet håller inte i längden. Det är roligt osv, men det finns saker som är viktigare än att ha roligt. Och jag har kommit till en gräns nu där jag måste börja ta hand om mig själv mera.
- umgås mer med familjen
- sova mera
- fika och ha fler filmkvällar med nära vänner
- städa mera

jag har träffat för mycket främmande människor, sovit för lite, druckit för mycket och umgåtts för lite med mamma och pappa. För att vara mig! Jag känner hur mycket jag måste ta det lugnt nu. Hitta tillbaka till lugnet. Jag kanske inte har festat för mycket för att vara någon annan, men för mig har det blivit för mycket. Nu ska jag ta det lugnt.

Så ikväll ska jag städa mitt rum och delar av huset. Jag ska sätta mig och läsa må-bra tidningar och skriva dagbok, för det är något som jag behöver nu. Känner mig stressad inombords. Förut klarade jag av det livet mycket bättre, nu säger min kropp stopp av någon anledning.


ett nattbad i juli




















närmaste framtid spikad


Herregud! Jag har verkligen blivit en plugghäst. Nu har jag skickat in samhällsarbetet som jag hållt på med hur länge som helst och jag gjorde det för helhjärtat. Sjukt stolt över mig själv :)

Vad har jag framför mig nu?

Torsdag 3e - sovmorgon 12.35. Träning o Linda sover hos mig :)
Fredag 4e - moderna museét med skolan. Slutar tidigt. På kvällen blir det antingen krök i södertälje, krök i hammarbyhöjden eller hemmakväll
Lördag 5e - Turnering. Fest på kvällen med Anna och Christel!
Söndag 6e - Plugga. Gäster på kvällen
Måndag 7e - Skola 12.50 - 14.15. Träning
Tisdag 8e - Shoppa med Linda!
Onsdag 9e - Skola 11.15 - 16.00
Torsdag 10e - Skola 8.30 - 16.15. Träning
Fredag 11e - Historiainlämning och människokunskapsinlämning. Fest med Anna på kvällen!
Lördag 12e - Stor fest i södertälje med Linnea, Jennifer, Anna, Linda och Emelie! Förkrök hos mig.
Söndag 13e - Turnering. Charlie 1 år! Clara 17 år!
Måndag 14e - Skola 12.50 - 14.15. Träning
Tisdag 15e - Matteprov!
Onsdag 16e - Skola 11.15 - 16.30
Torsdag 17e - Skola 8.30 - 16.00
Fredag 18e - JULLOV !!!!!!!!!!!!!!!!




vägrar skola


det är kallt, det är mörkt och jag vill inte gå till skolan :( Det här är verkligen en dag som man vill skolka. Hoppa den och stanna hemma iklädd i pyjamasbyxor och titta filmer hela dagen.
Men jag måste till skolan. Jag måste ha närvaro och jag måste fråga massa om min hemtenta. Jag måste också hämta en del av mitt svenska tal och öva lite mera på det, hann inte göra hela delen i Fredags. Fan. Har ingen lust överhuvudtaget. Det är 17 dagar kvar till jullov, ink. helg.

- Redovisa sista delen på svenska
- Samhällstenta
- Hemskrivning historia
- Hemskrivning människokunskap
- Prov matte B
- Inlämning specialidrott

Jag vet att jag kommer klara det, men jag vill ha lov nunununu :(



RSS 2.0