goodbye my lover


Jag är just nu i ett väldigt känsligt läge. Det känns som om vad som helst skulle få mig att börja gråta, av sorg eller glädje, det spelar ingen roll. Men min kropp är så laddad med olika känslor, så gråta skulle jag lätt kunna.
Jag känner att jag älskar och bryr mig om alla mina närmaste, jag vill verkligen hjälpa och finnas där för allihop och jag är glad över för de som det går bra för. Jag känner att jag uppskattar alla som förgyller min vardag, jag uppskattar alla som nånsin stöttat mig, men samtidigt känner jag mig väldigt ilsken mot människor som svikit mig genom åren. 
Just nu skulle ett fint sms få mig att bli helt varm om hjärtat, en vacker låt skulle få mina ögon att glänsa och en omfamning skulle uppskattas mer än den någonsin gjorts tidigare..

Jag är känslig helt enkelt. Hela jag ryms utav tusen känslor. Jag vill bara gråta, för att jag har så underbara vänner. Men samtidigt vill jag bara gråta för att lätta på den kvävande ångesten över allt som ger mig ångest i mitt liv, vilket är, tro det eller ej, en hel del.
Jag brukar inte må dåligt och vara nedstämd.. Jag brukar inte tillåta mig själv det, men ikväll pallar jag inte. Ikväll är jag ledsen och nedstämd. Ikväll ska jag vara ensam, läsa, dricka varm choklad, lyssna på deppig musik, deppa och vara känslosam.idag tycker inte världen om mig


men det gör inte så mycket. För jag tycker inte om den heller, inte alls. Jag tycker faktiskt att den kan göra allt annat utan att existera. Jag är så pass snäll så jag kan ge några förslag på vad den kan göra:

- Slänga sig i väggen
- Dränka sig i mjölk
- Hoppa från en bro
- Somna och aldrig vakna
- Hoppa från en flygplan

Ja. Det är nog bara att välja.


adios.


godnatt
jag älskar dig, jag älskar dig !


Jag är en glader. Har haft en så jävla bra dag! :))

Och det beror på många olika saker.

Jag åt frukost
Jag var inte morgontrött
Jag har haft en good-hair day
Jag har känt mig pigg, snygg och bra
Jag fick G+ och VG på datakunskapsproven
Blir bara bättre o bättre kompis med Tomas och Stoffe :))
Jag har gjort flera goda gärningar (man blir glad av att vara snäll!!)
Jag har fått mycket beröm
Det har varit bra väder!!
Engelska nationella vad tydligen på Onsdag, inte imorn !
Christel kanske ska följa med till Gotland :))
Lov om mindre än 5 dagar !

Sådär. Förstår ni nu att jag är glad, glad, glad? :) Åh, allt känns så bra! Idag ska jag läsa boken och sedan har jag träning 19.20 - 21.00, det kan bli roligt. Eftersom det är bra-bra väder :)

Puss och kram, jag är en bumbibjörn ♥


ta fram mobilen & var ärlig

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Alleh - Ja, på kinden :D

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Christel - Går i min klass, en av de jag tkr mest om i klassen. Vi har exakt samma humor och får alltid värsta skrattattackerna tillsammans i skolan

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Emelie L - Tja.. Det blir nog imorn i skolan, om hon inte är sjuk :)

ÄR NUMMER 18 SÖT?

Haha.. gammal kompis mamma..

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33??
Emil söt heter han på mobil, ingen aning. Minns han inte, träffade han på en fest ^_^

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Anna M- På husarö konfaläger i somras! :)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Basse - Ingen aning ;O

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13
Axel - Var min konfaledare på Husarö i somras, vi blev bra kompisar där. Men höll inte kontakten.. Han bor dessutom i Örebro.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Andreas - Nope !

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Andreas Q - Eh, nej.. han är min kusin!

KÄNNER DU NUMMER 1?
Adam - Ewes ex, Annas på-G kille, Josefs bästa kompisar. Vi har typ festat ihop några ggr, men känner varandra skulle jag inte påstå att vi gjorde ;O

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?

Anna G - Haha, vi känner inte varandra längre

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR RELATION?
Anna L - Vi spelade i samma lag förut

BESKRIV NUMMER 31 MED ETT ORD
Emelie P - Ja venne, snäll

HAR DU OCH 25 BRÅKAT NÅNGÅNG? OM VAD?
David - Ojdå. Känslig punkt! Bråkat och bråkat, tjaffsat lite..

VAD HAR DU FÖR RELATION MED 36?
Emilie Z - Barndomskompisar :) :)

SKULLE DU KUNNA GÖRA EN RESA MED NUMMER 50?
Frida F - Nja.. det tror jag inte.

NÄR TRÄFFADE DU NUMMER 60 FÖRSTA GÅNGEN?
Hugo - Konfaläger i somras

HUR MYCKET TYCKER DU OM DEN TREDJE SISTA KONTAKTEN?

Zarin - Jag tycker om henne, men jag tyckte mer om henne förut.

NÄR VAR DET SIST DU TRÄFFA NUMMER 75?
Jonas L - Hm, det var nog på 20års festen i Februari :)

SKULLE DU VILJA LÄRA KÄNNA NUMMER 83 BÄTTRE?
Leah - Ja, det skulle jag :)

VEM ÄR DU BÄST KOMPIS MED UTAV NUMMER 89 OCH 93?
Linn & Linnea L - Oj, är inte bra kompis med nån utav dom. Men Linn isåfall.. Linnea har jag inte träffat på typ ett år, hon spelade i enskede med mig.

HUR ÄR DIN RELATION TILL NUMMER 100?
Lussan - Husarö kompis, vi är bra vänner. Hon är en utav dom jag hållt kontakten med :)

jag älskar söndagar!


Ja, jag gör verkligen det. Okej att det är skola imorn och att det är dåligt väder och att man måste råplugga hela dagen osv.. Men den är ändå så fri. och en dag är liksom lång, så jag känner alltid att jag har lång tid på mig att fixa det och göra allt vad jag nu borde göra.

Ja, dagen är fri. Och ledig. Det är en sån dag man tar det lugnt och gör vad man vill. Vilket brukar resultera i att man sover till 1, skippar frukosten, tittar på TV, äter godis och massa andra onyttheter, kanske pratar i telefonen, tar en fika, går en promenad, pluggar(....), städar lite, sorterar lådor, dricker thé, tittar i gamla album, bakar kladdkaka, ringer en gammal vän, laddar ner musik, sover, skickar sms i mängder, går ut på en joggingrunda, hjälper mamma med middagen, planerar veckan, ritar små anteckningar i ett fult block, bloggar, läser böcker, duschar ovanligt länge, rakar benen, äter efterrätt, kollar på beck, samtalar onödiga samtal med mamma och pappa bara för att man för en gång skull har tid, plattar håret, målar naglarna, bäddar sängen, skriver sångtexter, läser gamla blogginlägg och ja. Ni vet sånt som man kan göra på söndagar.

och det låter inte alls roligt, något av det. Men det är det, eller jag tycker det. Jag älskar den har dagen, för den här dagen har jag tid med alla små saker jag inte hinner göra på en vanlig vardag, men som ändå gör gott. Det är skönt att inte göra nånting men ändå få så mycket ut av det. Åh.. jag vill att det varje dag ska vara söndag..paint the silence


Pulsen ökar och allt runt om kring blir plötsligt suddigt. Det enda jag har framför mig är den gråa grusvägen och det är det enda som just nu spelar någon roll. Alla människor jag springer förbi finns inte. Tankarna flyger sig bort och jag hamnar i en värld som inte finns. Den är overklig och orimlig, för i den världen finns det inga problem, inga komplicerade relationer, ingen olycklig kärlek, inte ens känslan av ensamhet existerar. Men ändå kan jag om jag vill, hamna i den här världen. Där man inte känner någonting, där man bara gör.

Ni borde testa, det är värt det. Så jävla mycket.plugg, plugg, plugg


Måndag - 2 stycken datakunskapsprov på outlook&internet och windows XP
Tisdag - Engelska muntligt nationella
Onsdag - Ledigt
Torsdag - Novell inlämnad på mänken
Fredag - Stor naturkunskapsinlämning och sedan stor svenskainlämning (Romananalys)

Ush, ni kanske inte förstår. Men jag har inte börjat med något av de här sakerna. Jag har ine ens läst ut boken på svenskan! >< Jag är typ på sida 20. Och naturkunskapen har jag inte heller börjat på.. Engelskan kan man inte plugga till, men har verkligen ångest inför det. Att prata på engelska är verkligen något som jag inte kan. Novellen går väl ganska fort att skriva.. men ändå. Jag är så seg att komma igång med sånt >< Dubbeltrippel ångest !
Naturkunskapen är verkligen jättestort.. ush. ångest... ångest.

Undrar hur många gånger jag har skrivit ordet "ångest" i det här inlägget. Nej, nu ska jag sluta oroa mig och gå och äta frukost. Puss och kramis !

Dagens "ska"


Jag ska

Gå ut och springa (sedan eget fys)
Fotograferas med laget
Plugga datakunskap
Duscha
Ringa Anna
Läsa så mycket jag orkar av boken


Har jag sagt att jag tycker om Söndagar? :)

peace


I was born to tell you I love you


Ush, nu känner jag mig som världens sämsta bloggare. Men jag har mina anledningar till att inte ha bloggat. Jag har faktiskt hållt mig sysselsatt hela helgen och om jag tänker efter har jag inte haft många minuter för mig själv ;O Helt fantastiskt. Ändå har helgen inte varit särskilt händelserik.

I Fredags åkte jag in till stan med min vän Anna efter skolan, där hon handlade ett par chinos hon sett ut. Jag åkte dock hem lite tidigare eftersom jag då hade en tid att vara hemma till. När jag kom hem slängde jag i mig maten för att seden bege mig till hovet och se på när AIK - Växsjö spelar mot varandra. Fast inte ensam såklart, det var jag, Frida,  pappa, Janne och Julia (familjekompisar)
AIK vann! 4-0 tror jag. Fast jag har glömt egentligen..

Sedan följde Frida med mig hem och sov här, det var mysigt. Fast vi råkade somna i soffan där nere med ljus tänt och grejer >< hehe.
På Lördag åkte vi två in till stan för att handla lite kläder. Det blev inte så mycket kläder, det blev ett evigt BH-provande, vilket också resulterade i en fin vit en .)
När vi kom till Högdalen handlade vi gräddfil, tacobröd och tacosås. För på kvällen skulle Frida och Anna komma hem till mig och mysa och äta tacos ! :) Mamma och pappa skulle ut, så var ensam hemma!
Väl hemma spelade jag musik på högsta nivå och laddade inför kvällen i typ 45 minuter.

Vi gjorde mat, lyssna på hög musik, åt, skrattade, pratade och hade väldigt mysigt :) Första gången Frida och Anna träffades, och det var inte det minsta stelt :O :)
På kvällen var det meningen att vi skulle träffa Ewe och Kim på skansen och följa "the earth hour", men vi ångrade oss in i sista sekund, så Ewe och Kim kom hem hit. Vi typ umgicks och såg på matchen, trevligt trevligt :)
När alla hade gått gick jag och Frida ut på natt promenad, och bara jag och Frida vet vad som hände då ;D haha!

Idag är det Söndag och jag är nöjd och glad, kexchoklad :) Lite ångest inför jobbig vecka. Speciellt inför engelska nationella muntligt på Tisdag. UHS USH USH.
Annar lugn dag, ska fotograferas med laget bara och typ lite så!

Tack och hej.

saker som gjort min dag
Idag kallade Sofia mig för hennes ögonsten. Det var väldigt fint sagt tycker jag .)

Mamma berömde mig jättemycket idag, hon sa att jag var duktig som bet ihop när jag hade mycket plugg och att jag var duktig som tränade så bra och så vidare. Kändes som om jag behövde den pushen av henne faktiskt.. Jag tycker för övrigt väldigt mycket om min mamma.

Det var jättemånga som brydde sig om mig idag när jag hade ont i magen, fick många sms och sånt. Trodde jag aldrig, men det gjorde mig lite smått varm.

Idag hände det en sak för Anna, som hon förtjänar. Det gjorde mig också glad .)

Idag lagade mamma pannkakor till mig, min favoriträtt. Gissa om jag njöt!

Ja, det var väl lite små saker som hände idag och som gjorde mig lite extra glad och varm om själen

what goes around comes around


Inatt somnade jag jättesent, kanske 2-halv 3. Inte alls bra, för jag hade allvarligt talat stora problem med att gå upp imorse. Det var ett rent helvete :(
Dagen har väl varit sådär. Jag fick 2 % ifrån G på datakunskapen, jävla otur alltså ! Men det gör inte så mycket kom jag fram till. Orkar inte förklara varför..
Sedan på ped.led fick jag värsta ont-i-magen-attacken, så jag skippa matten och gick hem. Egentligen skulle jag och Sofia hitta på något efter skolan, menmen..
Somnade på bussen hem och när jag kom hem la jag mig på vardagsrumsgolvet och sov. och sov, och sov. Mamma trodde att jag hade typ hade dött när hon kom hem och såg mig ligga helt utslagen där på golvet >< Sov minst 2 timmar. Och jag vet att det är lite mysko att sova på golvet, men solen lös precis där och jag var så jävla trött bara..

Sen vare träning, som gick dåligt. Och ikväll kmr jag inte kunna somna pga att jag sovit så mkt idag på dagen. Bra Pelle, bra jobbat.

Nä. nu ska jag duscha.. Eller först blir det väl lite situps.
Imorn kmr Tomas o Stoffe tillbaka till skolan! Blir väl lite kul iaf.


sug efter något dåligt


jag vill röka mycket, länge och långsamt. Det låter så hemskt patetisk, men jag kan verkligen inte hjälpa att jag ibland blir såhär röksugen om nätterna. Det är helt otroligt.. (not in a good way..)
fråga inte varför.


varför det är synd om mig ikväll.Ja, det ska jag berätta för er. För ikväll tycker jag faktiskt väldigt synd om mig själv av många olika anledningar. Och när jag har problem, eller när jag mår dåligt. Så behöver jag faktiskt berätta det för folk och jag behöver få klaga, så nu får ni 13 läsare faktiskt stå ut .) Annars kan ni dra. NU !

Okej.
IG i matte -  har fått IG på tre prov, men ska väl försöka ändra på det.. eh..
IG i spanska - IG på ett prov, G+ på ett annat och ett har jag inte gjort.
Datakunskapsprov imorn - IG på mig på det, men jag har fått MVG och G på de två andra. så det kanske inte gör så mkt.. eller?

Det var tre anledningar till att det var synd om mig. Men faktiskt så står mitt liv ganska stilla just nu, och faktiskt har jag inga kläder jag trivs i, och faktiskt så har jag en vecka (jag skiter i om ni också har det..) kvar att gå i skolan innan påsklovet. + att alla är typ fett deprimerade.
Så snälla, säg att det är synd om mig! Eller säg att det inte är det. Så kan jag tänka att det kanske inte är så farligt ändå.. Jag behöver kanske inte vara så orolig : ) Fast jag är det ändå. Ångest.

Skolan förstör mitt liv. Alltid när jag mår dåligt, så har skolan bidragit med minst 50 % till det. När man klagar på saker så brukar alltid skolan komma in på något vis. Typ "snyft.. min pojkvän gjorde slut.. snyft snyft.. och skolan går dåligt också.. snyft snyft. snyft"
Förstår ni? Och alla ungdomar är alltid överlyckliga när det är lov. Det är typ på skolavslutningar som jag alltid varit som mest lycklig, visst är det tragiskt?
jaja. Livet är tragiskt.. och magiskt..

Äh. Godnatt!

jag. hatar. datakunskap.


JAG HATAR DATAKUNSKAP. JAG HATAR DATAKUNSKAP. JAG HATAR DATAKUNSKAP.

det är så jävla tråkigt och onödigt och jag dör på den där jävla kursen. fyfan, jag hatar datakunskap, bara en jävla massa onödig text som inte ger mig ett jävla skit.
jag hatar det. hatar hatar hatar. DET ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT.

rädda mig från denna skit. okej `?


Idag..


..har jag haft en dö trist språklektion
..satt jag och Ewe och grimasera åt varandra på engelskan
..åt jag ingen lunch
..har jag varit hos optikern
..såg jag och anna alla våra snyggingar i skolan
..har jag labbat
..hjälpte jag ewe med hennes nya löshår
..var jag med Anna en stund efter skolan
..köpte jag en chokladboll och en kärleksmums i caféterian
..åt jag dillstuvad potatis med gravad lax till middag
.. ska jag plugga datakunskap
..har jag ingen träning
..glömde jag min kalender hemma
..missade jag inte en enda buss
..hjälpte jag Sofia att plugga
..har jag haft en helt normal dag!


trött, trött, trött


Jag är trött och jag orkar ingenting. Jag vill bara äta kladdkaka, chokladbollar, chokladkakor, dricka oboy, äta paj, palle kuling, lösviktsgodis, glass, delicatobollar och chokladpudding. Och annat gott. Sen vill jag ligga hemma och ta sovmorgon varje dag. Ni vet när man så skönt sover bort dagara..
Men mest av allt vill jag ha sommar. Jag vill kunna somna i hamocken, äta ute, skippa jackan, sola mig, gå i shorts och äta glass.. Jag vill så mycket. Jag längtar obeskrivligt mycket efter sommaren. Efter att ha sommarlov.. Jag vill känna evig ledighet och frihet. Ni anar inte..

Uh. Nej nu ska jag slagga i soffan.
Godnatt..

där elden falnar, men fortfarande glöder


låt mig vara mänsklig.


Låt mig få misslyckas och vara ful. Låt mig skrapa upp mina knän och göra bort mig. Låt mig få tro att jag kan vara bäst fast jag egentligen inte kan, låt mig göra om alla mina misstag, låt mig få förora och aldrig vinna.
Snälla låt mig få försöka. För vet ni?
Det är det som en dag kommer göra mig till så mycket bättre än er. Det är det som kommer göra mig till den jag vill vara.

Människor som inte vågar riskera, chansa eller testa sig fram i rädsla för att misslyckas, kommer alltid stå där dom står. Människor som alltid strävar efter att aldrig göra fel kommer aldrig göra rätt. För ingen kan göra rätt utan att ha gjort motsatsen.

Men om ni väljer att inte göra som jag, om ni väljer att förbli det ni nu är, så är det erat val och jag ska inte alls säga till om vad ni ska göra eller hur ni ska leva era liv. Men ni får aldrig hacka ner på mig bara för att jag försöker. Eller, ni får aldrig hacka ner på någon som försöker överhuvudtaget.
Okej att man är feg, men man ska inte spotta ut sin feghet på andra. Man ska inte låta andra få sota för att man är feg. Så gör inte det bara. Jag blir seriöst upprörd.

Adios.


bilder som beskriver

något som berör


Niklas Strömstedt - Sista morgonen

Du kom till mig. Våren var som vackrast, när du kom till mig
Om jag vetat det jag vet nu, när du fanns hos mig. Nu är det försent.

Förälskade satt vi på balkongen och berusade.
Vi delade en flaska till och älskade varandra till sömns.

Och när vi vaknade var rummet ljust och gatan utanför var lika full av liv och rörelse som jag.
Och i en säng på tredje våningen drack vi te med mjölk och honung.
Du hade en gitarr och jag spelade, du dansade.

Den sommaren. Vi åkte ut på Lidingö och hem igen.
Och körde på en fågel och begravde den nånstans vid en sjö.

När hösten kom sa du att nu känns det som det börjar om.
Men jag var bara tyst och tom när hösten kom och sommaren dog.

Men det händer att jag går förbi huset som du bodde i.
Det händer att jag ser dig då och då.
Vi trodde att vi fattade.Vi blundade och skrattade.
Vi tog allting vi kunde få. Jag undrar vad vi tänkte på.

Den morgonen. Jag minns dig där i fönstret sista morgonen.
Det hände nåt på natten och på morgonen var allting förbi
.

Jag kan inte hjälpa att den här låten berör mig något så otroligt.the way we get back


Vädret är konstigt. När jag tittar åt höger fönster snöar det och ser otroligt kallt ut, när jag tittar rakt fram ser jag bara en sol glimta fram genom träden och det ser väldigt varmt ut, och när jag ser vänster ser jag både och. Hur går det till egentligen?

Just nu känner jag mig lite konstig. Varken glad eller ledsen. Jag känner för att sitta i min soffa med dig och en kopp kaffe. Jag vill ha sockor på mig och prata om allt och inget, sedan skulle jag vilja lyssna på bra musik som sister hazel eller coldplay. Det skulle vara helt perfekt..
Men istället måste jag

Gå och träna - Fast det ska väl ändå bli helt okej..
Plugga datakunskap - Har prov på exel på Torsdag
Köpa en dagbok - Jag har faktiskt börja sakna dagbokskrivandet på riktigt nu..
Jobba matte - Fast det är inte så överdrivet jobbigt. typ.Ge mig något som känns

Jag orkar inte fler långa nätter. Jag har ju lovat mig själv att det är slut på dom.


i'm scared of being alone

Love is not a victory march


fuck you all


uuuh, jag är stört irriterad.
jag börjar bli knäpp


Jag har börjat känna mig väldigt konstig på sistone, det känns som om jag håller på att förändras som person. För jag känner mig inte som mig längre.. Fast ändå gör jag det.
Ush. Kan inte sätta ord på allt. Jag känner mig väldigt konstig iaf. Och just nu är jag frustrerad och omotiverad, sen har jag ångest inför ganska mycket.
Jag vill bara ha lov så att jag kan tänka och ta det lugnt.

blä.

this is why

                                                 

Vi två, nästan 17 år.
Om du är min bästa vän.


Veckans plan ;


- Jag ska lägga killarna på hyllan (iallafall när det gäller ögongodis på skolan, hehe)
- Jag ska göra datakunskap (kanske kan jag fixa ett VG.. ? )
- Jag ska göra matteprovet (Få det överstökat bara..)
- Jag ska plugga matte hemma
- Jag ska inte göra av med pengar på en massa crap
- Jag ska vara en snäll och god människa (inte för att jag inte varit det..)

Vad säger ni? Det ser väl bra ut ;O

hugs!


Nya tag inför ny vecka


Jag och Anna jobbar lite tillsammans har jag kommit fram till. Vi ställer alltid samma mål, vi gör alltid samma saker, vi vill alltid samma saker och vi satsar alltid på samma saker. Och vi finns alltid där för varandra och vi peppar alltid varandra till max =)
Anna är en bra vän att ha, speciellt för mig. Alla borde skaffa sig en sån ;O

Idag har jag tränat och pluggat. Jag var ute och sprang ca. 5 km, sedan hade jag eget fyspass i min glasveranda. Jag stretchade också väldigt mycket, vilket jag inte brukar göra!
Dessutom har jag under förmiddagen pluggat datakunskap, ikväll ska jag göra resten.

Det känns alltid så mycket bättre att träna utan press. Det kom jag fram till igår under matchen. Jag skulle aldrig palla spela i ett lag där jag var sämst. För då skulle jag känna press på mig, tränaren skulle sätta press och alla skulle pressa mig för att jag skulle bli bättre. Nu spelar jag i ett lag där jag platsar väldigt bra om jag vill. Men typ igår på matchen så ropade min tränare på mig att jag skulle sluta småjogga och istället kuta på rätt bollar, och efter det blev allt jättehemskt och tråkigt. Bara för att han ställde lite, lite press på mig.
Av den anledningen tränar jag mycket hellre för mig själv, i min ensamhet när ingen vet. För jag mår inte bra av tanken på att vara bäst och nå högst. Jag vill bara känna ro i mig själv, och det gör jag efter jag tränat.
Hajar ni?

Nej, nu ska jag äta. Ikväll ska jag plugga. Jag hann aldrig komma till rubriken, får ta det senare. Jag har iallafall tänkt ut lite bra mål inför veckan!

Hare bra hörni !


The weekend


Nu hade jag tänkt sammanfatta min helg lite.

I Fredags var det fest på Dalarö hos Ewe! Det var kul, förutom att jag blev fullast. Kan vara därför jag hade roligast också. Men det var mysigt, vi klädde upp oss och gjorde pizza tillsammans. Det var dock ett spektakel för mig att komma hem själv helt dyngrak. Men jag klarade det trots allt.

På Lördag morgon spelade jag match som gick bra för hela laget (4-0 till oss) Men jag spelade uselt, kanske inte så konstigt..
Påväg hem från matchen åker vi förbi en Frida som var ute och gick, jag hoppade av och vi satte oss på vägen och pratade lite, sedan kom vi fram till att hon kunde följa med mig in istället. Vi samtalade lite om allt och inget och efter en timme eller två tog vi cykeln och cyklade mot Örby. Det är vad jag kallar vår.

I Örby träffade jag en gammal vän vid namn Camilla. Vi gick omkring i de gamla Örby kvarteren, vi gick bland annat förbi mitt gamla hus och efter en stunds tvekande gick vi in där och frågade några som stod vi garaget om vi fick ta oss en titt utanför, och det fick vi! Det såg väldigt annorlunda ut, jag fick lite av en chock. Alla väggar var borta, allt golv var bytt och väggarna var målade med andra färger. Det var helt enkelt inte mitt hus längre. Och det gjorde mig lite ledsen faktiskt, id et där huset hade jag växt upp, utvecklats och blivit den jag är. Och nu var allt borta! Ush. Jaja, livet går väl vidare.
Vi vandrade också vidare och pratade. Det var en bra promenad tycker jag och det tackar vi Camilla för :)

På kvällen mötte jag upp Anna och Stoffe vid Högdalen och vi hyrde film och köpte godis, för att sedan gå hem till mig och hare cozy. Stoffe kunde dock inte stanna allt för länge, eftersom han skulle på studentskiva. Anna sov inte här men vi låg i min säng, eller rättare sagt, jag låg på sängen och hon på golvet. Vi pratade ganska mycket, sedan gick hon hem och inatt har jag sovit 12 hela timmar!

Idag har jag inga större planer. Jag ska åka till farmor och kanske gå ut och springa. Äsh, vi får se hur det blir med den saken.
Ska börja läsa en bok också och förhoppningsvis prata i telefonen med Ewe.

ush, vilket otroligt ointressant inlägg. Men det skiter jag i, HAH!

peace


Idag är det Söndag


Vet ni vad jag gör just precis nu? =) Jag sitter i min säng i pyjamas och äter frukost. Jag brukar aldrig äta frukost på sängen, så det blir lite extra lyxigt för mig denna ohändelserika Söndag. Dessutom lyssnar jag på Lars Winnerbäck och då blir det lite extra lyxigt. Dock serverade jag frukosten själv, men det gör inte så mycket.
Min frukost består av:

- En kopp kaffe
- Ett glas juice
- En rostad macka (längtan) med goada ost och 4 gurkbitar
- En vanlig macka med samma pålägg
- En banan

Intressant va? Nej, men det är så jävla rätt att unna sig sånt här ibland.


jag tycker att vi spolar ner alla killar i toaletten


Det är faktiskt så jag känner just nu. Jag orkar inte förklara varför, men det bara är så.
Egentligen skulle jag behöva ta en rejäl disskusion med alla killar som jag någonsin träffat och banka lite vett i allihop, men det är bara slöseri med tid, för dom är födda att vara dumma. Alltså kommer dom alltid vara det.

Nej, nu ska jag lägga killarna på hyllan ett tag, det förtjänar dom. Ikväll ska jag Anna komma hem till mig, vi ska hålla på med varandras hår, snacka skit, se på mamma mia, måla naglarna, sminka oss och göra allt som tjejer brukar göra. Det ska bli kul! Just för stunden är jag så trött på alla oseriösa killar. Jag vill träffa en kille som jag kan disskutera livet med, jag vill ha långa och djupa samtal.
Jag är så trött på playiga, okänsliga och oseriösa killar. Ge mig något seriöst, allvarligt och på riktigt.


Nu ska jag ta på mig rosa kläder och släppa ut mitt hår. adiosall for you


Jag mår inge bra. För jag kommer inte att få se och träffa dig på ett tag nu.. Det känns faktiskt riktigt dåligt. Och jag mår uppriktigt sagt dåligt över det här.. Fast jag inte borde.

Kan du inte bara stanna? Jag behöver dig, även fast jag inte har dig.
hjälp. Vad är det som händer med mig egentligen? Har jag blivit knäpp? Varför behöver jag dig?
Men hela grejen är så knäpp, så mobbad. Jag garvar åt mig själv.

dö frustrerandeVarför är du så konstig? Varför är du så ofärutsägbar? Varför beter du dig olika? Varför är du så mystisk? Varför sänder du ut olika tecken, så att man aldrig fattar något?
Varför kan jag inte bara få dig? ;-)

It's a beautiful dayJag känner verkligen hur allting löser sig när det är ljust. Allting känns så enkelt, alla problem helt bortblåsta.
Jag känner mig mer motiverad och gladare. Känslan är så skön!

Åh jag är glad, glad, glad!

Don't blame me


Vet ni vad jag önskar mig i sommarpresent?

En muskulös, solbränd kille med brunt rufsigt hår, slitna jeans och blå-vit rutig skjorta.
Han ska ha gitarr-fingrar och sångröst som en gud. Sedan ska jag kunna prata seriöst och djupt med honom, för sånt tycker jag om. Han ska också vara väldigt beskyddande, romantisk och bjuda mig på fina, avslappnade och personliga middagar vid en båthamn.
Han ska vara runt 20, han ska vara lång, rolig och otroligt ärlig och omtänksam.

Och jag vet precis vad ni alla tänker nu.
"Pelle, gå och släng dig i väggen och sluta dröm så jävla mycket. det kommer aldrig att hända."
Så tänker ni ungefär. Men grejen med mig är att jag tycker det är behagligt att drömma mig bort, jag gör verkligen det. Jag blir inte besviken för att mitt liv inte ser ut sådär, jag får inte ångest eller en stickande känsla i bröstet. Det enda jag känner är välbehag. Och jag tycker att jag gör så jävla rätt i att drömma. För det ger mig verkligen mycket.

I'm a dreamer and I dream of what will be
A better destiny
I'm a dreamer and as far as I can see, Amarula trees
I'm a dreamer and I dream of what will be
A better world for you and me
bra, bättre, skjorta !
Titta vad snygg den är! Visst smälter man sådär rakt av och brutalt? Jag älskar den och ska köpa den. Så är det bara. Jag ska köpa den...
Förresten är skjortor väldigt snyggt på killar. Lite sådär blå-vit rutig vore väldigt snyggt!

Adios.

you told me I was beautiful

Nu ska jag berätta om min dag.


Anna sov hos mig inatt. Och när vi vaknade gjorde vi oss en rejäl frukost med pannkakor!
Vi åt mycket och länge och pratade om livet och lite sådär.


Vi var väldigt glada vi två, för det var vår ute! När vi vaknade sken solen och det luktade vår. Så varför inte ta en promenad? Måste bara påpeka solglasögon bilden inte är seriös, vi hittade några roliga hemma och tänkte att det kunde vara skoj att ta bild på! Promenaden var iallafall härlig.


Sedan träffade jag Frida och lunchade med henne i Globen. Vi pratade inte så mycket om det vi kanske borde ha gjort. Men det gör inte så mycket faktiskt. Vi har god tid på oss. Och det är precis vad det här kommer ta, god tid.
Men hon hade iallafall söta kläder på sig.


Efter jag lämnat Frida ringde den här typen till mig. Vi pratade mycket, länge och om viktiga saker.
Sedan mötte jag upp dessa två små filurer. Vi hälsade på ungdomsmottagningen av lite privata skäl och sedan umgicks vi lite.

Ja, resten av dagen har jag varit barnvakt och tränat. Båda har varit roligt, så rätt och slätt så har jag haft en jättebra dag idag! En sån där dag som man önskar oftare.

Puss!


jag borde..

 
- Börja jobba mig ikapp i matten

Jag ligger så sjukt mycket efter. Jag är nog Sveriges mest omotiverade människa när det gäller matten just nu, för jag orkar verkligen inte. Jag hatar matten. jag mår dåligt av den. Och jag är inte en sån människa som gör saker jag mår dåligt av. Så är det bara. Jag behöver någon som tvingar mig. och det är INTE pappa.

- Fixa G i spanska
Samma sak gäller det här.. jag hatar spanska, jag hatar min spanska lärare. Jag har inte diciplin nog.. Fan..

- Göra datakunskapen
Jag har gjort ett av tre prov här. Det jag gjorde fick jag MVG på, så nu vågar jag inte göra ett till. FETT pinsamt om jag får IG..

Ja. Det där var mina tre borden. Har jag sagt att jag hatar borden? Jag gör iallafall det.
Jag hatar att det jag gör nu kommer speglas i min framtid. Därför är de här tre borderna tre steg till ett bättre liv senare.. Ush. Så om jag inte gör det här.. kommer jag troligtvis inte få ett lika bra liv som jag skulle få om jag gör dom.

Fan. Jag hatar borden.

jag älskar dig egentligen


Jag är så jävla arg på min pappa. Jag stör mig som fan på honom !

Allt han gör är att irritera mig
"Sänk ljudet Helena"
"Stäng dörren Helena"
"Jobba matte Helena"
"Ställ in i diskmaskinen Helena"
"Ät frukost Helena"

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DENNA JÄVLA BESERWISSER! Jag orkar seriöst inte med honom. Han kan slänga sig i väggen.
 Det som är mobbat är att han inte är så mycket bättre själv. Han har aldrig erkänt att han gjort fel :S
så jävla störande. och jag lever med honom varje dag. hur fan överlever jag. fan fan. jävla skit pappa.

GAAAH
AGGRESIONS ANFALL

vårkänslor
Idag är det vår här där jag bor, fina Fagersjö! Det gör mig glad. Imorgon har jag studiedag och ikväll har jag ingen träning. Så ikväll ska jag ha skoj på stan med Anna ! :)
Anna är en vettig människa, så att ni vet. Tänk om världen bestod av fler som henne, då hade världen varit en bra värld (inte för att den inte är det..)

Idag har jag hängt runt med Tomas, Stoffe, Stoffe och Christel stora delar av dagen, jag har också pratat lite med Magda i telefon :) Så jag har haft en någorlunda bra dag, men jag hoppas på att den blir bättre ändå.
Engelskaprovet gick också bra för er som undrar det!

Nej, nu ska jag ta och skura mitt golv. För sånt tycker jag är så himla roligt.

Massor med kärleksbrev !


21 saker om mig


♣ Jag överanalyserar allting
♦ Jag brukar fantisera om andra människors liv på tunnelbanan
♣ Jag har spelat fotboll sen jag var 5
♦ Jag har aldrig färgat eller slingat mitt hår, ändå är jag extremt blond
♣ Min första fylla var på ett bröllop inför hela min släkt
♦ Alla kallar mig för Pelle
♣Jag har väldigt lätt för mig att lita på människor
♦ Jag förstår mig inte på allt det här med dragningskraft
♣ När min gamla Nokia gick sönder, köpte jag en till likadan på blocket
♦ Jag har en tendens att alltid prata seriöst och djupt med människor
♣ Jag tycker extremt mycket om mitt hus
♦ Jag har både varit emo och fjortis
♣ Idag har jag gröna byxor
♦ Jag känner mig alltid hemma hos alla
♣ Jag pratar väldigt mycket
♦ Jag tänker mycket på hur jag bemöter människor
♣ Det ligger 25 utskrivna dagböcker i en låda i mitt rum
♦ Jag har jobbat ca. 20 tal i matte under hela ettan
♣ Jag blir aldrig arg på andra
♦ Jag använder nästan aldrig smink
♣ Jag har verkligen jättemycket livsglädje i mig

    


kul att man får reda på saker


Ja, imorse vaknade jag upp trött som fan efter att ha pluggat engelska till klockan 2 inatt. Men självklart tänkte jag att nej, nu ska jag fan ta och slita mig upp för att komma i tid till skolan för en gång skull. Sagt och gjort.
Sen väl uppe. När jag slitit mig upp, tagit på mig kläder, ätit frukost, borstat tänderna och framför allt; blivit pigg, får jag reda på att nej,nej,nej vi har ingen svenska idag! Så nu helt plötsligt har jag sovmmorgon till 10.05 - Det är ju inte sådär så att man hoppar av glädje.

surt.
Riktigt surt.


You know I'm good


Klockan är kvart i tolv och jag har precis duschat och kommit hem från träningen. Det gick riktigt bra på träningen! Var så jävla länge sen jag hade på mig grässkorna, fan det var skönt. Känslan av att få skjuta riktiga skott, springa på stora ytor, slå krossbollar, spela fotboll på en stor plan, röra sig med bollen och allt annat. Helt obeskrivligt vad min kärlek till fotboll är stor.
Jag har känt att jag varit så trött på allt nu senaste veckorna, men det är ju inte fotboll jag varit trött på. Det är all fys och inomhusträning. För inomhusfotboll är en helt annan sport för mig, och det sporten förstår jag mig inte på.

Ikväll ska jag plugga engelska. Sedan ska jag dricka kaffe. Och äta bananer. Det sägs vara bra. Typ.


och vi två 17 år, vi klarar oss - men det kommer inte av sig självtjag tror på karma


Det gör jag. Eller jag tror inte att om man lever på ett visst sätt i det här livet blir man en högre människa i nästa liv blabla..
Men tror stenhårt på att man alltid tillslut får man vad förtjänar. Dåligt som bra.
Jag till exempel. Jag hade det jättetufft på högstadiet, jag bokstavligen led mig igenom hela. Under dessa tre år hölls det ett hemskt krig inom mig och ja.. jag mådde väldigt dåligt periodvis.

Jag trivdes inte med mig själv, jag varken kände mig eller var accepterad, jag mådde dåligt, hatade skolan, hatade världen, världen hatade mig osv. Det var jobbigt. Men jag överlevde, jag tog mig igenom alla tre år och jag började gymnasiet utan några större skador. Men jag kände ändå att högstadiet och allt som hänt mig speciellt den sommaren var droppen. Jag orkade inte kriga mot mig själv längre, jag orkade inte se till att jag stod upp. Men lägga mig ner, det skulle jag inte. Jag gick helt enkelt in och hoppades. Jag klistrade på ett leende på mina läppar och hoppades på det bästa.
Nu står jag här idag. Allt har kommit tillbaka till mig. Jag har hamnat i världens bästa klass med otroligt jordnära människor som accepterar mig precis för den jag är och jag trivs med mig själv och mitt liv. Medans människor från högstadiet som faktiskt många gånger klankat ner på mig, inte alls lever lika bra liv. Dom har till och med börjat höra av sig till mig, är det inte helt sjukt? Snacka om ombytta roller.

Nej, jag och Anna pratade om det här idag på lunchen och hon berättade att hennes jobbiga period var på mellanstadiet och i högstadiet blev allting motsats. Och jag tror på det här. Samma sak med misstag, om man begår ett misstag så får man faktiskt igen det en vacker dag. Och då står man där och ja.. får skylla sig själv helt enkelt.

Men uppriktigt sagt skiter jag i vad andra tycker om mig och hur jag lever mitt liv. Det är totalt oviktigt för mig. Jag dricker om jag vill, jag pluggar hur mycket jag vill, jag har de kläderna som jag vill, jag beter mig som jag vill och ingen kommer någonsin kunna ändra på det. För det här är jag och jag har valt mig själv.
Öh.. inte för jag vet varför det här har med det andra att göra. Men struntsamma.

/Kärlek till någon som förtjänar det  ♥


man väljer sina dagar


Idag är det som många vet Måndag. Jag har skolkat två av tre lektioner och det ger mig en väldig ångest, men å andra sidan så är det inte bra att tänka på allt som inte är på topp, så jag tacklar helt enkelt den tanken och börjar istället tänka på att.. :

- Jag har bara ett prov den här veckan
- Jag har studiedag på Onsdag
- Vi i klassen planerar stor lokalfest i helgen med färg-tema och grejer
- Det ser ljust ut mellan mig och en viss person
- Påsklov om 14 skoldagar
- Jag lyssnar på ABBA =)

Sådär, vad är bra i era liv?
Fundera på det över något gott. Sedan bestämmer ni er för att fokusera på det och så lovar jag att det kmr kännas lite bättre.

Nu ska jag fortsätta lyssna på ABBA, ta en macka och sedan har jag träning ikväll tror jag.

Puss på din hand  ♥

du är ensam i själen.

med den här bilden säger jag godnatt.
godnatt !

the winner takes it all.

This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath

No, this is how it works
You peer inside yourself
You take the things you like
And try to love the things you took
And then you take that love you made
And stick it into some
Someone else's heart
Pumping someone else's blood
And walking arm in arm
You hope it don't get harmed
But even if it does
You'll just do it all again


lalalal


Det blev som jag tänkte. Jag drog hem till Tomas där Stoffe och Evelina också befann sig =) Vi såg melodifestivalen och pratade mest. Det var väldigt trevligt och nu är jag jättelycklig!

Nu ska jag gå och sova. Har somsagt inte gjort det inatt, så kan vara behövligt. Alla är ute och festar ikväll typ, jag undrar lite hur det går faktiskt :)
Hoppas ni inte blir för fulla där ute ! Godnatt :)

jag är mesig


Det är jag ! Jag har festat en natt och nu jag är helt slutkörd! Jag är inte bakis. Men slutkörd, det känns som om jag verkligen ansträngt mig hela natten och aa, jag vet inte vad. Helt slut är jag ! Så jag pallar inte gå på 18fest idag. Jag vill, men jag orkar inte. Jag orkar inte klä upp mig, vara social, dricka, mingla och vara pigg. Jag vill gå på filmkväll ! Det är vad jag vill. Men finns det såna längre? Jag får väl smöra in mig hos tomas eller någon =) Jag tror dom skulle se på melodifestivalen. Eller så stannar jag bara hemma, fast det vill jag inte heller..

Aja, jag förstår iallafall inte hur folk orkar festa flera dagar på rad. Flera helger på rad! Om jag har festat en helg så bangar inte jag på att vila nästa :P Herregud.. är jag pensionär eller ? Något fel måste det vara.

sockor och kaffe


Igår var jag på fest, eller ska jag säga inatt? Och jag kan verkligen säga att jag var på fest för det var verkligen fest. Det var mycket folk, det var grymt bra och hög musik, det var bra med dricka, det var dans, det var sköna människor och snygga killar, det var fylla, mingel och allt vad fester innebär.
Jag behövde verkligen det! Och jag har aldrig dåliga fyllor. Det är så konstigt, jag blir för exempel aldrig bakis och jag har alltid jättejättekul verkligen =) Spy kan jag göra. Men det är inte så att jag mår dåligt efteråt. Efter fortsätter jag bara ^^
Det var jävligt roligt iallafall! Och vi slutade inte festa förns 6-7 inatt.

Här är lite bilder :


Christel och Linn var igång hela kvällen ;) Deras fest!


Träffade en Lucas som liknade Björn Gustavsson på pricken typ. Och det är inte så som det ser ut på bilden :) Kompis puss på den!


Jag och Tobbe hade skoj med kameran


Dagen efter, imorse. Vi tjejer hade stört kul med grädde och grejer =)

Idag har jag på mig sockor och ska dricka kaffe hela dagen typ =) Jag har inte sovit en blund men mår finfint iallafall, kommer säkert somna strax men ändå..

Puss och kram !

HEELG


Åh allting är över och nu ska jag inte lägga en tanke på skolan den här veckan. Den här helgen kommer bli grymt bra!

Dagen har varit bra. Jag "försov" mig på specialdrotten och tog sovmorgon till 11.15, men jag kom till skolan 10.30 för att se på när treorna hade spelning. Tomas och Stoffe skulle ju vara med där och jag hade lovat att kma och titta >< Dom var väldigt bra iallafall och det var kul att se vad dom kunde :)

Helgen kommer bli jättebra och jag har fullt upp hegen ut. Ikväll ska jag på fest i Tyresö hemma hos Christel. Det är hon och Linn som fyller år =) Det ska bli hur skoj som helst! Jag tacka nej till fest hos Emma, till att träffa Camilla och tjejkväll med högstadietjejerna. För det första är jag sjuk och för det andra så har jag lovat Christel sen långt tillbaka, av någon anledning påminde hon mig om festen igår. Satt..
Imorgon ska jag på morgonen gå på en spelning med Fanny =) Sedan på dagen vet jag inte rikitgt vad som händer. Jag ska nog dra mig hem till Anna och sno lite kläder.. hehe. På kvällen ska jag på 18fest med Frida, det blir nog skojigt :) På söndag har jag match, sen ska jag träffa Jonas, som faktiskt ska hjälpa mig med matten (:

Åh, ikväll ska jag supa och glömma bort alla problem som finns ! =)

PUSS OCH KRAM !

cdj"#%¤%&¤hjsfrhre&%¤#"!"dfre22!""#¤%&/

Ikväll har jag daaampppppp på allting !

Jag är jävligt frustrerad. Åååhåhååhåhåhhåhåhåå förlåt men faaannnn ångest damp damp damp.

damp inlägg är OK ibland. och jag är verkligen frustrerad just nu..........................

KAN INTE BARA NÅGON KOMMA OCH SNURRA MITT LIV FLERA VARV OCH SEDAN VÄNDA DET UPP OCH NER??

bläääääääääääääääääääääää

ångeeeeeessstttt


Godmorgon


Idag vaknade jag och kände mig ganska så frisk faktiskt, så idag ska jag definitivt vara i skolan. Jag har faktiskt saknat allihopa och jag har fått många fina krya-på-dig-vi-saknar-dig-i-skolan-sms, så det känns väldigt bra :)

Jag mår bra =) Och igår var jag överlycklig av några speciella anledningar. Åh jag vill bara skriva av mig allt här, men jag kan inte.. :/

Aja, puss på er. Hoppas ni får en bra dag :)Can't you see? I'm having a good day.


en till dag hemma


Idag stannade jag hemma igen. Jag gick väl upp runt halv elva och det kändes skönt med lite sovmmorgon ändå :) Jag har blivit klar med mitt svenska tal också, men det var kämpigt ska ni veta. Nu är det bara att öva, öva och öva. Jag tror jag går till skolan imorn, håller talet och sen går hem igen. För jag är fortfarande sjuk och har spanskaprov på Fredag som jag öh.. inte har börjat plugga till. Illa pelle, illa.

Nu har jag precis duschat och ska strax åka till skolan för att ha möte med rektorn och pappa... ush vad ångest jag har. Jag mår verkligen psykiskt dåligt av att ha detta framför mig! Vi ska prata om matten och jag jag ska försöka byta mattegrupp, för jag går verkligen inte ihop med min lärare.
Gissa om jag längtar tills nästa vecka. Då har jag bara ett prov och sen har jag studiedag också. NAJS BAJS! Allt plugg är över i stort sett och mötet med rektorn är också över =)

Snart är det helt kära vänner. och i helgen har jag tänkt;

Fredag- Fest hos Emma, kväll med tjejer från högstadiet, träffa camilla eller (observera eller) ligga hemma och vara sjuk.
Ja, jag har inte riktigt bestämt mig vad det blir faktiskt. jag har sagt till alla att jag ska höra av mig. hm..
Lördag- Träffa Camilla om inte det blir av på Fredagen och sedan äta middag hos Vibbe :)
Söndag- Match och engelska plugg

Ja, chill-pill helg har jag framför mig (: Men jag lär nog hitta på annat. Kanske fest på Lördag, fik med någon random på Söndag, städdag på Lördag dag osv. Mina helger brukar aldrig bli som tänkt ;O

AJA. Ta hand om er nu.
Puss.


lista

Dagens humör: varken glad eller ledsen
Dagens borde: Plugga svenska och spanska
Dagens frisyr: Slarvig knut
Dagens klädsel: jeans-tajts, stora sockor, tshirt med tryck
Dagens planer: plugga och kanske vinterpromenad med Anna
Dagens materiella vill ha: lypsyl
Dagens längtan: Våren och att bli frisk!
Dagens beroende: Kladdkaka (a)
Dagens tråkigaste: Plugget :(
Dagens person: Ingen speciell..

1. Är du singel? ja
2. Är du lycklig? Ja, det är jag =)
3. Är du uttråkad? nej, inte så värst
4. Är du ledsen? nix
5. Är du italienare? nej
6. Är du gravid? nej
7. Är du full? nej
8. Är du en cooling? Jag är mr. cool
9. Är du från Irland? nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja, det är dom ;o

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, verkligen inte.
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja det har jag :P
5. Har du pussat någon inom de senaste tre veckorna? ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? hur ska jag veta (?)
7. Är du kär? nej. mer intresserad =)
8. Vill du gifta dig i framtiden? någon gång, ja

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? ögon
3. Katt eller hund? katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? få bästa vänner
5. TV eller Internet? internet
6. Coca-cola eller Pepsi? coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? svårt. Men just nu är det nog alternativ två :O
8. Pengar eller lycka? lycka
9. Dag eller natt? jag är natt människa :P
10. MSN eller mobil? mobil

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej har ja inte :)
2. Brutit ett ben? nä inte
3. Gjort nåt du ångrar? ja en hel del :O
4. Hoppat Bungee Jump? nix
5. Ljugit för någon du tycker om? ja..
6. Ätit en hel tårta? räknas kladdkaka ?
7. Gjort bort dig offentligt? ja
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? kanske i början. men nej inte längre.
9. Gråtit när ett husdjur dog? yes, ville :(
10. Velat försvinna? ja

skit
Vad såg du på tv sist? Juventus - Chelsea match :)
Vems blogg läste du sist? andrea.frankarna.blogg.se
Vad åt du sist? äpple :)
Vem pratade du med sist? mamma o vibbe
Vem ringde du sist? Anna ;o
Vem messade du sist? Stoffe
Vad läste du sist "bok"? eh.. ?
Vem pussade du sist? Anna panna
Vem kramde du sist? mamma
Vem bjöd du sist på något? Hm..
Vad köpte du sist? Jag minns inte !!

en fråga bara.


Ni är typ 10-15 stycken som läser min blogg varje dag. Kan inte alla bara kommentera och säga vilka ni är? ;o
Jag kan faktiskt inte komma på vilka ni är allihopa och jag är verkligen nyfiken!

Så kommentera, vem är du?

I'm sorry if I hurt you


Idag är jag hemma från skolan och är sjuk. Inte sådär jätteroligt precis, men ändå skönt med en dag hemma. Dock vet jag att såna här dagar alltid går fort som fan. Klockan är redan kavrt över två och jag har varit uppe sen halv åtta. I och för sig har jag sovit i flera timmar, men ändå =)
Jag är genomtät i näsan. Hur förkyld som helst och det gillar vi inte, detta är också orsaken till huvudverken jag går runt med. Så, vad ska jag göra denna dag då?
Inte så mycket faktiskt. Jag tänkte laga pannkakor, städa lite och sedan plugga förstås. USH!

Just nu mår jag bra. Men jag mår dåligt om jag tänker på det som är dåligt i mitt liv. Typ som att jag har spanskaprov på Fredag och svenskatal på Torsdag + att jag typ kommer få IG i matte om jag fortsätter såhär :( Och en till sak, som nog är den saken som påverkar mig mest negativt. Detta är dock lite för privat för att ta upp här i bloggen.

Men jag gör som Totte, jag tänker positivt. Livet är för kort för att man ska må dåligt och gråta. Man ska inte slösa bort livet på sånt. Självklart tillhör det, men man ska inte överdriva. Man ska inte gråta mer än nödvändigt och man ska aldrig vilja må dåligt. Man ska ta tag i sitt liv, gå in i sig själv och ställa frågan: vad mår jag bra av?
Och man kan aldrig säga att man är missnöjd med sitt liv. För det är den enda uppgiften människan har, att bilda sitt egna liv. Och vi ska vara så glada att vi kan förändra våra liv hur mycket vi vill, visst? Så släng inte bort den gåvan.
Ditt liv är ditt val.

♥ Kärlek & förståelse ♥


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


PRECIS VAD JAG BEHÖVDE! BRA NYHETER!

Och snacka om att Totte kom med goda nyheter när hon bad mig ringa. Snacka om..
Okej! Vi har fått vecka 33 på Gotland, precis som vi ville! 10 Augusti - 17e :D Och vet ni varför det här är så jävla bra?! För nu kan Hanna och Magdis följa med. Och vid det här laget har vattnet blivit varmt och det är sommar i högsta hugg. Minns ni i somras då det var 30 grader hela Augusti typ? Fyfan, vad kul vi kommer ha! Jag behövde verkligen någon bra nyhet, och det fick jag idag. Serverat på ett silverfat :)
Och sen kommer vi kunna längta efter den här veckan hela sommaren, om den är i början kommer den snabbt ta slut men nu har man nånting att se fram emot HELA sommaren. Och få ett grymt bra avslut! Jag längtar. Jag har fjärilar i magen.SOMMAR 2009 KOMMER ÄGA SKITEN UR ALLT OCH ALLA!

- Nordnorge
- Västervik
- Skåne
- Gotland
- Dalarö
- Festival

Och det där är bara konkreta saker jag kommer göra. Sen allt annat. Tillbringa hela dagar i hamocken, dricka saft, köpa glass, gå barfota, sola mig asbrun, gå i klänningar och bara ben, lyssna på galet mycket musik, chillkröka ute, träffa nya människor, bada mig blå, tälta, fjällvandra i nordnorge, båtturer, träning, äta jordgubbar, cykla mig fram, sovmornar, vara hemma och ha tråkigt, äta frukost ute, känna lukten av grill, ha middagar med kompisar, nattbada och nakenbada, röka vattenpipa, springa i regn, vakna med att man har solen i ögonen och så vidare. Altl vad sommar innebär, och det här är sommar för mig i högsta hugg.

Har jag sagt att sommar är min årstid?


this is how it worksoch en dag försvinner jag ur dina ögon som en svår och jobbig grej.

sthml vs västervik


 Jag vill bo landet. Ni vet.. Dricka folköl, åka moppe, gå barfota hela somrarna, hänga i gäng vid järnvägsstationerna, äta korv med bröd, ragga upp killar i keps, piercingar och converse, kunna cykla till centrum, längta till storstaden, slippa dumma krav från samhället, bli accepterad, slippa dumhuvuden och ja..

Nu säger jag inte att det är så. Jag hatar fördomar.. men det är såhär jag ser landet ^^ :) Och jag tycker det låter jävligt najs.
Anna säger att jag nog skulle passa bättre på landet. Eller i en småstad, typ som Västervik (: Jag längtar till sommaren. Då ska jag följa med Anna dit!

Hejdå på er.

oseriöst, nä?


Känns som vår kärlek kom på sne från början
precis som lutande tornet i Pisa
men tornet står där än idag och här står du och här står jag


you may say I'm a dreamer..


but I'm not the only one.fuck you

Istället för att deppa ska jag glädja mig åt sånt som att...

... jag ofta får många fina söta små sms
... jag får pengar imorgon (jag ska ut och shoppa..)
... jag inte är ett lidande barn i något u-land
... jag ser inte hemsk ut
... en speciell har börjat prata med mig och det ser ljust ut
... jag har världens finaste vänner
... vi fått nytt bröd hemma igen. mm....
... engelskaprovet är uppskjutet
... det snart är vår
... jag hade en good-hair day idag

Detta ska jag tänka på nu. Det enda.

Tack och hej, jag är bäst, snyggast och snällast. Gå och skit på er.

keep on smiling

Ledsen för mitt ryck-anfall.

Nu ska jag plugga och vara glad. Punkt.

this is the life.


jag orkar inte hålla emot. men jag måste vara stark. jag måste stå emot, jag måste det.
Jag måste finnas där och orka.
Jag orkar.


Fast jag vill bara försvinna. Jag vill bli kär, bara få försvinna in i någons famn. Jag vill höra trygga, varma, kärleksfulla ord. Jag vill kunna springa hem till någon. Jag vill gömma mig hos någon, under någon annans täcke, i någon annans hus.
Och tänk om det kunde vara du..
 


true story

Jag älskar digge mig nåt som känns ...


Nä, jag måste rycka upp mig. För det värsta jag vet är att tycka synd om mig själv.

Vet ni vad jag ska göra? Eller vill göra? Just för stunden.

Jag vill sluta på fotboll, eller åtminstone ta en paus.
Sedan vill jag köpa en dagbok
Lägga undan datorn
Träna själv varanan dag ungefär
Ta tag i matten
Köpa nya kläder
Förbättra min relation till mamma och pappa (den har tydligen blivit dålig..)
Hålla mer i ordning här hemma
Plugga mera


deppig

 Bara för att jag är deppig ska jag lägga ut lite bilder från glada tider, som gör mig glad.you don't know me.


Jag mår inte så bra idag. Varken fysiskt eller psykiskt.
 
Jag vaknade med att jag hade extremt ont i mitt huvud, jag kände mig tjock i halsen och väldigt förkyld. Dessutom sov jag så djupt att det var verkligen jobbigt att stiga upp. Jag bokstavligen slet mig upp ur sängen.
Direkt insåg jag att jag hade matteprov om en timme, som jag visste skulle gå åt skogen. Eftersom jag inte öpnnat matteboken på flera månader. Jag visste inte ens vad vi hade prov på, så illa är det. Det är så illa så på onsdag ska jag och pappa ha möte med rekotorn om matten, jag vill verkligen inte! Dubbel-ångest :(

Sen mår jag för övrigt inte bra. Jag vet inte vad jag vill, jag orkar inte ta tag i saker och jag känner mig omotiverad. Jag vill inte festa och ha kul på så vis, men jag vill inte mysa med filmkväll och vänner, fast samtidigt vill jag verkligen inte ligga hemma själv. Sen finns det vissa människor som jag verkligen inte orkar träffa just nu. Typ människor som man måste göra sig till för, som man måste hitta på saker med. Fast ändå är jag sugen på att börja umgås med nya människor, speciellt en viss person.

Ja, som ni hör är jag väldigt velig. Jag vet inte vad jag vill överhuvudtaget. Det känns inte som om jag har något att se fram emot eller sträva efter. Dagana bara går utan att jag gör något, jag står bara stilla mitt i all röra och ser på, jag låter bara alla dagar passera. Det känns som om jag väntar på att något ska hända, men det händer aldrig något...hello sunshinemys.

affirmationer


Vet ni vad det är för något? Jag vet inte, ingen aning egentligen. Men jag tror att jag vet, men jag vet inte.
Fast det spelar ingen roll, för det är innebörden som räknas och nu ska ni få veta vad affirmationer är för mig och varför jag tycker det är så himla viktigt.
 
Affirmationer är när man innan man gör något kan se att man gör det, i bilder i huvudet. Förstår ni? Det gör man ju hela tiden. Till exempel om man ska hålla ett tal, då tänker man ju medans man förbereder talet, på hur man kommer se ut, vad man kommer göra och så vidare. Och det blir oftast så som man tänker också, det är det bästa och det värsta.
Allt beor på hur man tänker sig själv innan.
Om man tänker sig själv ramla påväg fram mot tavlan, om man ser sig själv stamma, bli generad och flacka med blicken. Ja, jag är ledsen. Men då kommer erat tal antagligen se ut så på ett ungefär.

Så tvinga fram bra bilder i era huvuden när ni ska göra något! Det går. Jag håller nämligen just nu att jobba fram en bild då jag inte blir generad imorgon då jag antagligen kmr stöta på en viss person.

För det kommer jag inte bli. Jag kommer va ko-lugn och helt chill, ni vet sådär som alla vill vara. Personen kommer liksom bli lite räd för mig, för att jag är så säker och lugn. Jag kommer verkligen inte säga något konstigt och om jag gör det kommer jag skratta självsäkert åt det och folk kommer tycka jag är rolig, in a good way. Jag kommer vara så jävla grym, så jävla snygg och självsäker. Åh, det är verkligen så det kommer bli.

Puss.


najs bajs


Åh ni anar inte vilken najs helg jag haft! Den har verkligen varit skön. Njutit mig igenom hela! Och vet ni vad jag har gjort? Ingenting. Jag har gjort ingenting hela helgen och det har varit så jävla skönt.
Fredagen tillbringades med Totte. Vi gjorde pannkakor och satt och samtalade i hennes kök i timmar kändes det som. Gustav deltog också lite =) Sedan såg bi fucking åmål. Bli inte för chockade, men det var första gången jag såg den. Och den var bra! Lite konstigt slut, eller plötsligt. Sedan forsatte vi samtala, tills klockan närmade sig tolv och jag blev tvungen att bege mig av. Alla som har följt min blogg vet att jag inte får sova över hos folk denna helg, i och med förra helgens incident.

På Lördag vaknade jag upp som en utvilad och glad Pelle. Jag kände att dagen skulle blir bra! Först ringde Anna mig och vi samtalade lite. Sedan segade jag lite för att klockan 15 möta upp Anna i stan.
Först skulle vi träffa massa och bowla, men sedan kände jag och Anna att nä, vi har faktiskt ingen större lust att bowla. Så jag ringde Alleh och vi bestämde oss för bio istället. Det var ju kul, för Stoffe och Tomas skulle tydligen på samma och då skulle jag få träffa dom också (: Zarin och Alleh hur som helst in till stan och precis när vi skulle betala för bion fick jag ryck och ville inte se på bio längre. Så vi fick för oss att vi skulle hem till Alleh och supa istället. Sen åkte vi mot Alleh, fast det blev inget sup. För vi blev sugna på vega-baren, så vi stannade där. Fast där var vi bara i en halvtimme. Sedan åkte jag och Anna hem till mig och såg walk the line, åt mackor och snacka hela natten. Nåja, åtminstone till klockan 5. 
Idag har jag och Anna suttit vid köksbordet och ätit frukost i flera timmar och samtalat med min mor.

Ja, förstår ni vilken helg jag haft? Så jävla bra =) 


torsdag eftermiddag


Jag har så mycket känslor i mig just nu, så jag vet inte riktigt vart jag ska placera dom.

Jag är
Glad, skoltrött, uttråkad, förväntansfull, pirrig, nervös. generead, trött, villig, nyfiken, maktlös, ivrig, hoppfull, osäker, självsäker, rädd, fundersam, nostalgisk, sötsugen, pratig, nöjd och exalterad.
Ja, det var nog det jag kunde komma på. Men kan ni förså att jag går runt med alla dessa känslor? Kan ni förstå att jag håller på att sprängas? För det gör jag. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vart jag ska göra av alla mina känslor. Det är faktiskt ganska jobbigt ;O

Men jag är nog mest glad och uttråkad. Knasig kombination va? Jag mår bra, det gör jag. Men mitt liv står ite stilla så på så vis känner jag mig uttåkad. Jag vil att det ska hända något! Så på Lördag ska faktiskt jag och Anna, som känner likadant, göra något jättekonstigt. Det är verkligen mysko. Vi ska gå ut och intervjua folk på stan! Vi ska göra en intervju med jätteknasiga frågor sen gå runt och ta kontakt med folk. För att få kontakt ;o självklart säger vi att det är ett skolarbete eller liknande.
Vi ska typ fråga frågor om sexualite och typ raggningsätt och så vidare (: För skoj skull. Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi kommer få ut av det. Men då händer der något i alla fall. Kul att höra hur andra människor tänker och kul att veta saker om andra människor överhuvudtaget :)

Nej hörni, nu ska jag gå och äta rostade mackor (längtan) med goada ost på och sedan ska jag dricka två koppa kaffe, för att sedan sätta mig ner och plugga specialidrott.

Hejsvejs!

lyckorus


Jag ville bara meddela att jag mår bra nu. Jag känner lyckorus! Åh det är så härligt.något att se fram emot! <3


Åh nu är det typ spikat!
Gotland i sommar med ett stort gäng tjejer, fan vad kul vi ska ha ! Jag bara längtar. Åh vad jag längtar!

Vi kommer ha massa grillkvällar, nattbad, vi ska ragga upp massa snygga killar, gå långa strandpromenader, supa, röka vattenpipa, spela massa kubb, bada, bli bruna, va uppe hela nätterna, bli bitna av myggor, gå barfota, ta massa sommarbilder, äta glass, snacka sönder alla kvällar, laga middagar till varandra, göra god sommarfrukost, gå i bara ben, cykla, gå inne i visby, äta på restauranger, gå inne vid små torg, shoppa, skratta dö-mycket, lära känna varandra bättre, lyssna musik, lyssna på gitarrspelande och fina sångröster (Magdis kan gitarr, Linda sjunger sjukt fint + spelar gitarr och Hanna sjunger också), nakenbada ska va också göra och massa massa mer! Den här veckan kommer bli helt underbar och det bästa av allt är att den faktiskt verkar bli av. På riktigt.

Drömmen vore om alla kunde följa med. Alltså: Jag, Frida, Frida, Anna N, Anna D, Linda, Christel, Hanna, Magda och Siri ! Och hela det här gänget kommer passa så bra tillsammans känner jag.
Men det kommer nog inte gå så att alla kan följa med. Men så många som kan iallafall! Fan vad kul vi kommer ha hur som helst.

I sommar kommer jag också följa med Anna ner till Västervik och gå på deras egna lilla festival, förhoppningsvis kommer jag besöka Anna i skåne, jag kommer spela fotboll, ha minst 2 veckor i nordnorge, vara massvis på Dalarö, umgås med kompisar i Sthml och massa annat. Bara leva livet!

Jag längtar till sommaren, fan vad jag längtar! <3jag går inte isär när jag går med dig


Jag måste bara få ur mig en grej.

Jag har gått vidare allihop! Jag är över mitt ex, 100 % ren är jag! Och det känns över hela kroppen, det känns i hela mig och det är så jävla skönt. Jag har varit över honom ganska länge, flera månader. Men har inte riktigt vågat tro på det. Men nu är jag hundra på det. Jag är verkligen över honom på riktigt!

Han kan slänga sig själv i väggen =) För jag ska leva nu, jag ska ha det bästa liv som jag någonsin kommer kunna få och åh vad jag ska bygga upp det. Jag behöver aldrig mer ägna en tanke åt den människan :) Och det här känner jag verkligen, annars hade jag aldrig sagt det. Gud vad han är borta ur mig. Så jävla skönt ät det!

Och jag säger det som alla borde säga. Jag älskar mitt liv och hur jag lever det. Jag älskar alla i det och jag älskar alla som nånsin stöttat mig. Jag är så grovt, evigt och djupt tacksam!
Fyfan. Alla som sårat mig kan ta sig och slänga sig i väggen för jag tänker aldrig sjunka så lågt som ni gjort mot mig. Och jag kommer aldrig låta någon trycka ner mig sådär igen. Nu ska jag leva mitt liv och jag skiter fullständigt i hur ni lever ert. Men det jag vet är att jag är den starka. Jag är den som kan gå vidare men gott samvete. Jag. Jag. Jag.
Och snälla, lägg en tanke på mig när ni ligger sårade och lämnade på en grusväg.

Ha ett gott liv allesammans!

kyss!
Äntligen!


Spänning i mitt liv! OMG :D :D

Just nu börjar det hända grejer alltså. Fan vad bra det känns .) Har chattat med en viss person i flera timmar nu och allt känns verkligen asbra. Och det börjar hända grejer.
Nu ska jag börja plugga. 00.45, duktig pelle (A)

Jag är glad iallafall. Trots mycket plugg.

Hugs!jag och träning


Jag har en ganska konstig relation till träning. Eller jag förstår mig inte riktigt på mig den själv, jag kan inte alls sätta fingret på den. Relationen alltså.
Och jag skäms något fruktansvärt när jag skriver det här inlägget, så jag vet inte ens om jag vågar publicera det. Varför jag skäms vet jag inte, men jag skäms inför exakt alla som läser.

För mig finns det två olika sorters träning. Det finns en träning med mitt lag, där det är press som får mig att träna. Det är min inre röst som får mig att gå dit. Det är den rösten som säger att jag är dålig om jag inte går dit, eftersom jag alltid brukar gå dit, den säger också att jag blir sämre om jag inte går dit och det får inte hända. Det är den rösten som också är anledningen till att jag får ångest om jag inte går dit, det är den som får mig att må så jävla dåligt ibland.
Men jag känner också mycket press utifrån såklart. Om jag inte går till dessa träningspass känns det som om jag sviker laget, dessutom framstås jag som lat och dålig på något vis. Jag är rädd att folk ska tro saker om mig. Att jag för exempel maskar eller att jag har blivit allmänt dålig på att träna. Jag är rädd att folk ska tro att jag gett upp, att jag inte orkar mer, att jag blivit sämre, att jag är svag eller att jag fått dålig kondition, dålig styrka och så vidare. Jag vill att folk ska se mig som flitig och duktig. Jag vill att de ska se mig som en kämpe som alltid orkar och som alltid närvarar. Jag vill vara bäst och starkast. Jag vill komma först och längst. Jag vill vara en förebild och ha en solklar plats i det första laget. Och om jag inte uppfyller dessa krav har jag förlorat stenhårt mot mig själv. Många tävlar mot andra, men jag tävlar oftast bara mot mig själv. Jag vill inte komma först för att alla ska veta att jag kommit först, jag vill komma först för att göra mig själv stolt. För att jag ska kunna somna lugnt och för att jag ska kunna leva normalt. Det låter så hemskt, men det är verkligen så. Det är en jävla röst i mig som tvingar mig till alla jobbiga fyspass med laget och jag hatar denna röst för den förstör så mycket. Jag mår egentligen inte bra av att gå på dessa pass, eftersom jag inte genomför dom för min hälsas skull. Utan jag utför dom för att lugna rösten inom mig.

Det är så många som inte tränar alls och jag förstår dom verkligen inte. Hur överlever dom? Jag skulle psykiskt sätt dö, av tusen olika anledningar. Jag får liksom super-ångest om jag skippar ett pass, tänk att inte träna alls då, jag skulle verkligen avlida. Sen existerar det en aningen lite vikthets också. Jag tycker inte att jag är tjock, verkligen inte någonstans. Jag tycker om min kropp och jag vill ha den så, men jag känner att om jag missar ett pass så kommer jag gå upp ett eller två kilon, det kommer jag. Jag känner också att jag kommer tappa kondition och jag kommer definitivt bli sämre på fotboll.

Och tanken på att jag försämrats klarar jag inte av. Ni anar inte vad dåligt jag mår av den tanken, den dödar mig direkt. Jag får inte bli sämre. Jag skulle för exempel aldrig tillåta mig själv att stanna mitt under ett joggningspass pga mjölklsyra. Inte om jag tidigare klarat av att springa den rundan. Aldrig! Jag fortsätter springa, hur jobbigt det än är. Då är det är också den där jävla rösten som spökar, " du kan inte stanna nu helena, detta har du klarat förut och ska klara nu. Eller har du blivit sämre? Har du blivit dålig? Du måste fortsätta. Annars är du dålig, annars förlorar du. Du måste vinna!"

Nu låter jag som en psyko. Det är jag verkligen inte! Jag älskar att spela fotboll. När jag är ute på planen kopplar jag bort allt annat och jag flyter in i en värld som jag inte ens kan förklara. Det är en värld utan bekymmer, det är som att man drömmer. Sen när man kommer av planen så börjar man tänka igen på vad som egentligen hände. Jag analyserar ingenting på planen, jag spelar bara. Jag lyssnar aldrig på taktik, jag går bara in och kör och det är lika skönt varje gång. Det är frihetskänsla för mig! Det är vad det är. Jag rensar alla mina tankar och jag känner mig så lätt på något vis. Ingenting annat spela någon roll, det är jag och bollen. Jag spelar utan press helt enkelt, jag släpper loss och det är roligt. Det är riktigt jävla kul, för ofta känner jag att jag lyckas. Jag tar mig igenom, jag orkar, jag kan, jag vinner. Utan att tänka, jag bara gör. Ja, jag kan som sagt inte beskriva känslan. Den är bara helt underbar och fantastisk. Jag känner mig lycklig när jag spelar och jag mår alltid bättre efter. Så är det bara.
Nu beskrev jag den andra sortens träning. I det som jag förklarade just nu finns det ingen röst som står med pekfingret och säger att jag måste göra si och så för att vara bra. Detta är frivillig träning utan press, den bästa träningen alltså.
Det finns inte heller någon röst inom mig som pratar om jag går och tränar själv. Så jag mår mycket bättre av att gå ut och springa själv utan att någon vet om det, än att springa med laget. Fast samtidigt måste jag gå på lagets träningar också, annars dyker rösten upp.

Jag är lite cp. Och jag förstår om ni inte orkade läsa, det behövde ni inte. Det här inlägget var faktiskt bara för mig, jag behövde få ner mina tankar bara.
Kommer nog lägga till saker och ta bort saker från det här inlägget fler gånger.
Nu måste jag ialafall plugga. Puss hejdå.


Mål och syfte

(nej detta är ingen skoluppgift)

Men ja. Mål är extremt viktigt, för att göra något måste man ha ett eller flera mål med det. Ett syfte med hela saken. Vad det än gäller så tänker man någonstans där i baktanken: "vad händer om jag gör det här?", "varför ska jag göra det här?", "vad händer om jag inte gör det här"?
Och om svaren på dessa frågor överväger till att göra det, gör man det. Så är det bara .) Det kallas att bli motiverad. Det kan vara motiverad till att gå ut och hämta tidningen eller att börja leva. Men på något sätt måste man ändå hitta motivation och som sagt, det gör man genom att sätta upp mål och förstå syfte.

Och just nu känner jag att jag inte har några mål med någonting i mitt liv. Jag känner att det inte finns något jag kan sträva efter och se fram emot. Så jag tänkte sätta upp lite mål (:

- Jag ska försöka vara mer framåt när det gäller nya människor, inte backa och vara blyg
- Jag ska sluta tveka på att säga det jag tycker
- Jag ska försöka sitta mindre vid datorn
- Jag ska köpa nya kläder som jag verkligen trivs i
- Jag ska våga mera
- Planera och prioritera bättre
- Hålla mer ordning hemma

Nu blev det en blanding av allting. Men detta är några saker jag vill göra i mitt liv .)
Men just nu vill jag bara krypa ner i min varma säng och lyssna på Lilly Allen. Fast först måste jag ju borsta tänderna! Imorgon är en ny dag och jag ska faktiskt ta på mig något riktigt snyggt hade jag tänkt mig och kanske till och med sätta på mig lite smink ? Det skulle kännas bra.
Jaja. Godnatt på er. Hoppas ni får en underbar nattsömn och drömmer vackra drömmar (inatt drömde jag att jag blev jagad av en mördare, jag gömde mig under vår soffa i mitt gamla hus, det var en obehaglig dröm, så dröm inte det, dröm något annat fint)

©


glad pelle


Det är aldrig kul på Måndagen efter lovet då skolan startar.. Men jag fick nog den bästa starten man kan få måste jag säga. Så just nu mår jag väldigt bra faktiskt, och då menar jag det verkligen.

1. Fick träffa Anna
2. Fick MVG på datakunskapsprovet ;O
3.Tog ett bra beslut när det gäller J
4. En viss person tog kontakt med mig
5. Engelskaprovet var nästa Tisdag och inte imorn
6. Jag och Anna hade de skoj efter skolan .)
7. Klassen var rolig och glad

Just nu lyssnar jag på Tomas och Stoffes egna låt, den är sjukt jävla oseriös men ändå så jävla grym. Jag garva som fan när Tomas skicka den till mig. Haha ! "dansa med mig" heter den =)
Annars då. Livet rullar på men ändå står det stilla på något vis, kenpigt det där. Det känns som om jag står och väntar på att något ska hända, fast ändå så händer det ganska mycket hela tiden.

PS. 99 dagar kvar till sommarlovet (Källa: emiliez.blogg.se)

 Jag och Anna bakade god kladdkaka idag .)

Hejsvejs!

dan före dan


jag mår bättre, tack!
Har inget kul att skriva. Imorgon börjar skolan, gamla rutiner införs och så vidare, De här veckorna fram till påsk är fullpackade med plugg :( Det ska bli hemskt jobbigt, hoppas verkligen att jag överlever.

Det som glädjer mig just nu är:

- Frida är hemma
- Anna är hemma
- Samhällskunskap A avslutad = bättre schema
- Ska strax äta semlor
- Får träffa klassen imorn

Jag ska inte säga de sakerna som får mig nedstämnd, då blir jag ju bara deprimerad!

Puss och kram, nu ska jag käka semlor.

dagen jag länge längtat efter!


Idag kommer två utav mina älsklingar hem. Åh, så jag har saknat dom! Jag har verkligen gjort det.

Jag saknar Frida för att hon är min bästa vän. Jag saknar våra impulspromenader mitt i natten, jag saknar att jag kan ringa henne när som helst, jag saknar att läsa hennes blogg, jag saknar att få komma hem till henne och äta pannkakor, jag saknar de stunderna då vi är totalt rastlösa tillsammans, jag saknar att umgås med henne, jag saknar att vara övertrött med henne, jag saknar sättet bara vi två pratar på, jag saknar Frida helt enkelt. För hon är en utav världens bästa.


kom hem nu!


Sen saknar jag Anna. Jag saknar henne för att vi umgicks väldigt myket under en kort period, vi pratade igenom allting och vi hade oftast samma mål med allting. Jag saknar våra peptalk och allt vi gjort tillsammans under den senaste månaden. Köpt pizza, tittat O.C, festat, pratat telefon, sovit över, lagat pankisar,


du får också a och komma hem nu!

<3

är du lycklig nu, innan allting tar slut?


Det känns som  om hela världen för stunden är deprimerad, även jag. Det känns inte så bra. Det känns inte bra alls. Det känns dåligt, dumt och fel.

Nej, såhär kan vi inte fortsätta. Det måste ske en förändring.
Nu ska jag sova i min säng, i mitt täcke, under mitt tak. Ensam. Fan vad skönt. Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtat efter det här.

Och jag skojar inte när ja säger att jag inte vill vakna. Egentligen mår jag inte så dåligt, det är inte direkt så att massa skit har drabbat mig nyligen. Jag känner bara för att försvinna ett tag. Bara för en stund kunna bestämma mig för att vara borta. Åh, najs det vore. Aja, in my dreams.RSS 2.0