check lista för dagen


Städa
Sola
Köpa lösögonfransar
Köpa frukt etc till champagnefrukosten imorgon
Hjälpa mamma
Klippa mig
Prova allting
Ladda kameran
Tvätta klädertime for a change


Imorgon tar jag studenten imorgon.

Hur än vädret kommer bli, vad som än kommer hända, vilken bild mamma och pappa än valt på plakatet, hur än mitt hår kommer bli, hur full jag än kommer bli så kommer det bli en dag jag kommer att minnas hela livet. Tiden på gymnasiet är en tid som jag alltid kommer att prata om och minnas tillbaka till... människorna jag lärt känna här kommer alltid att vara "de människorna jag lärde känna på gymnasiet". Jag har inom några dagar passerat en tid som jag alltid kommer att minnas. Det är som om jag just nu håller på att gå upp ett trappsteg till, jag är påväg från fasen "gymnasiet" till fasen "efter gymnasiet". Min gymnasietid är över, slut. Det är en ny fas som börjar snart, och jag vet inte hur den kommer bli. Jag har facit i hand på hur gymnasiet var. Jag vet hur jag kommer prata om den och minnas den, för jag har gått klart nu. Jag kan inte få något ogjort eller något mer gjort. Det är helt sjukt. Jag känner starkt att jag inte förstår att vissa människor kommer jag aldrig träffa igen, gud det är så otroligt sorgligt.

Jag har mått så bra under gymnasiet. Alltså helt ärligt nu, just nu sitter jag och gråter, det kom som en chock faktiskt. Det är så många människor jag kommer sakna något otroligt mycket, så många stunder jag kommer längta tillbaka till. Det finns så många människor på Östra gymnasiet som förändrat mig, berört mig, inspirerat mig, format mig, stöttat mig, lärt mig. Jag älskar varenda människa för det. Jag har byggt upp så många vänskapsrelationer, fått uppleva så mycket med så många människor. Den tiden är över nu, imorgon är det en dag kvar sen är den här tiden över. Det är så många själar som jag vandrat runt med i den där byggnaden nu i tre år som betyder så fruktansvärt mycket, som gett mig så mycket, som jag gått igenom så mycket med. Tre år är inte så mycket, men dessa tre år har innehållit så mycket mer än vad några andra tre år i mitt liv någonsin gjort. Det känns så sjukt att dessa tre år är över. Aldrig mer få gå till lunchen ihop, prata med lärare efter lektioner, plugga i bibloteket ihop, sova i sofforna utanför skåpen tillsammans, va nervösa inför prov ihop. Aldrig mer köpa kaffe i cafeterian, aldrig mer flumma med folk i paralellklassen. Alltså det är så jävla mycket små detaljer som kanske inte är så stora, men som betytt så mycket i skolan. Att få hälsa på folk i korridorerna kommer jag sakna. Små stunder är så stora minnen. Just nu känner jag bara att jag älskar varenda människa i skolan.

Jag kan inte beskriva mina känslor just nu. Jag är bara så himla glad och ledsen samtidigt, jag minns inte ens sist jag grät. Och jag vet inte varför jag gråter, jag gråter nog av glädje faktiskt. Jag gråter nog för att jag är så himla glad över alla människor jag fått lära känna, både de människorna som jag bara lärt känna på ytan och de människorna jag kommit nära in på djupet. Jag gråter för att jag är så glad för allt jag fått uppleva, jag är så glad över att jag hamnade i den klass jag hamnade i. Jag gråter över att jag fick chansen att lära känna alla fantastiska människor jag gjort. Jag är så djupt tacksam, alla är så fina människor. Det är så sorgligt att det man byggt upp tillsammans i skolan kommer att försvinna. Jag vet att jag kommer ha kvar många människor, men det man hade gemensamt i skolan försvinner. Det är det som man byggt upp utanför skolan som kommer vara kvar. Jag tror inte jag förstår nu, även om jag faktiskt ligger här och gråter, hur sorgligt det här faktiskt är.

Människorna jag lämnar nu har jag verkligen sovit över hos tusen gånger om, gråtit inför när livet varit så jävla surt och haft så många snefyllor tillsammans då vi gråtit, spytt i samma toalett och missat bussarna hem på. Människorna jag lämnar nu har förgyllt mina dagar i tre år, jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag faktiskt gjort i skolan. Jag lämnar människor jag rest ihop med och bråkat med för att sedan bli vänner med igen. Jag har varit uppe hela nätter tillsammans med dessa människor, haft filmkvällar och bakkvällar tillsammans med dom. Dessa människor har jag nu i tre år bytt kläder med, själv kramat så många då de gråtit, människor jag lämnar har jag haft långa långa telefonsamtal med, träffat killar tillsammans med. Vi har gjort arbeten och redovisningar tillsammans, dansat på krogen ihop tills våra fötter inte orkat längre. Jag har fått ta så mycket skit och kärlek samtidigt. Människor jag lämnar har stundtals irriterat mig, men har även blivit de jag saknat något otroligt på sommarloven. Jag har gått på sega hemmafester ihop med dessa människor, fikat ihop med efter skolan. Det är människorna i skolan man smsat då plugget känts som mest tungt. Alltså det går bara inte att summera, jag är bara så otroligt tacksam. Jag vet inte hur jag ska kunna visa min uppskattning så att det är tillräckligt. Vi har haft det så jävla roligt och så jävla bra, och vi har tagit varandra framåt. Vi har varit med i varandras förändringar och sett utvecklingen hos varandra. Jag är så innerligt tacksam över vad alla människor gett mig. Ord är inte tillräckliga. om jag ger dig mina tårar, är stark när du är svag


Om jag är säker på mig själv, men inte är för självgod. vill du ligga med mig då?

Jag känner för att vända på dygnet, röka sent in på nätterna, prata skit med människor man inte känner, skratta utan att bry mig hur jag ser ut, dricka för mycket alkohol utan att bry sig om jobb dagen efter, ha på sig samma tröja en dag för mycket, ha sex i morgonljuset, bli full på vin klockan 6 på dagen, dansa barfota på ett uselt dansgolv, spela mycket högre musik än vad som är okej för grannarna, bränna mig efter en dag liggandes i solen. Jag vill inte vara perfekt längre, och jag behöver inte det heller. Skolan finns inte längre, jag måste inte vara duktig i övrigt för att orka skolan, för det finns ingen skola att orka med längre. Jag behöver inte hålla mitt liv i bra skick på alla plan. Det gör ingenting om jag vänder på dygnet. Det gör ingenting!

Jag är i ett bra läge i mitt liv. Jag tycker om mitt liv här där jag står just nu. Peace out
jag vet inte hur man gör


Köpt mobil
Gjort allt i skoloan
Köpt underkläder
Köpt bikini
Jobbat
Städat
Haft studentfotografering
Dekorerat flaket
Skrivit upp mig för sommaren
Mått bra


om du aldrig provat hur kan du då vara säker?


En vecka till studenten idag, en vecka! Min kropp mår inte bra, den är sliten och trött. Jag har fruktansvärt ont i ryggen och ständigt huvudverk känns det som. Sömnbrist, jag har ingen matlust och äter inga riktiga måltider. Lever i princip på kaffe och knäckebröd. Men fan, det är så jävla mycket som är så jävla bra just nu att jag bara inte kan ligga och böla över min kropp som inte orkar.

Allt jag behöver är sömn, sen är jag på benen igen!
GLADGLADGLADGLAD


Ibland inser jag bara hur underbar min mamma är. Kom hem nu idag och då har hon bakat rabarber paj och hela huset doftar underbart gott. Hon har också städat mitt rum jättefint och tänt ett vaniljljus! Åh vad jag bara älskar min mamma ibland! KÄRLEK00.53Min största rädsla är att jag ska sluta våga misslyckas, det är vad jag är absolut mest rädd för faktiskt.springa i regn och röka på ängar


Jag mår för bra för att bry mig om skitsaker. Jag mår för bra för att bry mig om jag lagt på mig några kilon, om håret är lite fett. Jag mår för bra för att bry mig om bekräftelse eller killars uppmärksamhet. Jag mår så bra just nu att jag inte bryr mig om det där MVGt jag kunde fått i Idrott. Jag mår för bra för att ha ångest över att jag spenderade 20 kr på en chokladkaka bara sådär. Jag mår för bra för att bry mig om saker och ting jag inte kan få, mår för bra för att vara avundsjuk. Jag mår för bra för att bry mig om att min hållning ibland kan vara dålig. Jag mår för bra för att ha ångest över att jag sovit för lite. Jag mår för bra för att bry mig om vad folk tycker. Jag mår så bra just nu att jag inte är lättirriterad. Och varje gång allt det här jag nämnt är något som stör mig, då mår jag inte bra. Men så fort jag mår bra i själen blir allt det här saker jag inte lägger energin att tänka på, eller må dåligt över.

Jag mår så bra just nu, och jag lovar att aldrig ta det förgivet. Om jag bara visste vem jag skulle tacka så skulle jag tacka den personen varje dag.

Jag känner för att ligga ner i gräset och titta upp mot himlen, jag känner för att lyssna på 70tal och röka en hel natt på någon annans balkong, jag känner för att cykla barfota, jag vill gå ut och unna mig äckligt många drinkar jag verkligen inte har råd med. Jag känner för att ha sex i en bil. Jag känner för att lyssna till andra människors kärlekshistorier, jag vill ha sommar. Nattliga bad, jordgubbar på en filt inne i stockholm, jag vill sitta på en uteservering på mariatorget och gå på second hand. Jag vill gå på sega hemmafester där folk röker på. Jag vill ligga på en brygga en hel dag för mig själv och lyssna på veronica maggoi på högsta i lurarna. Jag vill så mycket, och allt jag vill kan jag göra. Människor har så mycket förväntningar, det är så fruktansvärt skönt att motbevisa dom.

Dancing in the moonlight- Thin Lizzy. Absolut den bästa låten just nu!
ABCJag har inga speciella mål nu. Och jag tror inte att jag kommer hetsa efter att skaffa mig det i sommar. Jag vill nog bara leva, festa, träffa nya människor, vara spontan, göra allt som faller mig in, ta risker, inte tänka så mycket. Sen vill jag vakna upp någon gång där i slutet av Augusti och känna något i stil med "vart fan är jag i mitt liv just nu?"

För vem vet. Kanske blir jag kär? Kanske blir jag lesbisk? Kanske blir Stockholm ett himmelrike fullt av möjligheter? Kanske gör jag karriär? Vinner på lotto?

Allt jag vet nu är att det är två veckor kvar tills jag tar studenten, och det är helt sjukt. Jag ser fram emot den dagen så otroligt mycket, inte för att jag slipper skolan. Utan för att den dagen kommer hela klassen vara tillsammans, alla kommer vara så lyckliga, så kärleksfulla och stämningen kommer vara på topp. Den dagen kommer jag inse min kärlek till min klass och min skola, och känslan av kärlek är den bästa som finns.

Jag har jobbat ikväll, och skrivit upp mig lite i sommar. Puss och kram!


nedräkning


2 dagar tills jag gjort den sista grejen i skolan
6 dagar tills betygen sätts
11 skoldagar till studenten
15 dagar till studenten

Springer runt i mina studentkläder hemma nu. Jag är så galet stolt över mig själv, över hur jag kämpat, över allt jag tagit mig igenom under gymnasiet, över hur jag tagit mig upp igen efter misslyckanden, över hur jag försökt gång på gång, över hur jag lyckats, varit stark, stått emot. Jag är stolt över vad jag lyckats åstadkomma, stolt för de gångerna jag kämpat när jag inte orkat. Stolt över hur jag stått ut med stressen och pressen. Jag är stolt över allt jag prestrerat! Jag är så himla bra. Jag förtjänar att ta studenten, jag förtjänar det så jävla mycket!
it takes a fool to remain sane


Tisdag 17e- Samhälle C föredrag, kommunikations inlämning
Onsdag 18e- Dubbellektion på idrotten, jobba E4baren 17-00.30
Torsdag 19e- Prov boll&racket
Fredag 20e- Jobba E4baren 17-00.30, sova hos Eric
Lördag 21a- East festival
Söndag 22a- Häng med Annis och Nattie
Måndag 23e- Betygen sätts!
Tisdag 24e- Studentfotografering, jobba med barnen 15.30-18.00
Onsdag 25e- Flakdekorering, jobba med barnen 15.30-17.30, jobba E4baren 18.00-00.30, LÖN!!!!
Torsdag 26e- Jobba E4baren 17.00-00.30
Fredag 27e- Studentbal!!!
Lördag 28e-
Söndag 29e- Jobba E4baren 17.00-00.30
Måndag 30e- Jobba E4baren 17.00-00.30
Tisdag 31a- Jobba med barnen 15.30-18.00
Onsdag 1a- STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Torsdag 2a-
Fredag 3e- Grillkväll + utgång med tjejer från Bäckahagen (Om inte: Jobb på E4baren 17.00-00.30)
Lördag 4e-
Söndag 5e- THAILAND!!!!!!!!!!!!!!!
Hejhej livet, här kommer jag!NO STRESS

Jag älskar min långklänning!


15 MajMår fruktansvärt dåligt just nu. Min kropp orkar typ inte mera, känner mig så utsliten och paj i kroppen så det finns inte. Har inte sovit, inte ätit, inte duschat. Jag har jobbat, varit uppe sent, druckit alkohol och gått på reservbatterier allt för länge nu. Jag är stressad och så utsliten så jag orkar inte ens sitta rakt. Jag mår illa och varje rörelse jag gör känns som en ansträngning. Jag orkar verkligen inte mera nu, fyfan!

Jag gör saker som jag egentligen inte orkar. Jag tar på mig saker som är för mycket. Men samtidigt så har jag haft bra dagar. I Fredags var 11 tjejer från klassen hemma hos mig och vi grillade. Och igår var vi ett gäng tjejer som grillade hemma hos Frida, vilket också var väldigt lyckat. Sen var jag på Erics och deras spelning, vilket var jättekul såklart.

Jag har bra dagar, men min kropp gör ont pga stress och sömnbrist. Jag känner verkligen hur min kropp inte mår bra. En vecka kvar i skolan, en vecka kvar att stå ut. KämpaaaAjLigger och är väldigt stressad. Jag har gått på högvarv för länge nu känner jag, jag har pressat mig själv för hårt. Fan vad jag behöver vila, men det kommer inte bli någon vila förens den 5e Juni då jag åker till Thailand. Jag har vetkligen tagit mig vatten över huvudet. Jag hinner inte sova, jag hinner inte äta, jag hinner knappt bara stanna och andas. Just nu kan jag inte ens njuta av saker och ting som är så bra.

Hur ska jag hinna?HEY SOUL SISTER

Jag mår riktigt bra nu ska jag säga er, riktigt lycklig känner jag mig.I was born to do this!Igår skrev jag ett inlägg om att jag ville ha en oansvarsfull fylla (som inte blev publicerat). Jag skrev att jag ville partaja utan att tänka på konsekvenserna och för en kväll bara inte bry mig om att göra allting så jävla bra. För jag har blivit så fixerad vid att göra varje sekund i mitt liv på bästa möjliga sätt = tillåter mig inte själv att fela osv. Och igår fick jag vad jag önskade. Tappade bort min mobil och var hemma halv sex, och idag jobbar jag 15.30-17.30 och 18.00-24.00.

Puss och kram, jag tror mitt hjärta blöderHEJ
IDAG ÄR DET SOMMAR!!!!PLUGGMODE

Sitter i min glasveranda precis såhär just nu och pluggar Geografi/Svenska, lyssnar på Vinyl i bakrunden. Jobba 17-00 ikväll och det känns bra.

Detta har jag kvar i skolan:
Geografi/Svenska Uppsats
Kommunikations essä
Samhälle C senarium
Svenska redovisning
Boll & Racket prov

Åh det är så nära nu! Och om månad befinner jag mig på andra sidan av jordklotet. Puss
love is friendship set on fireSliten, äcklig och ofräsh chey här. Men som mår väldigt bra å andra sidan. Det är ju mycket i skolan osv, börjar göra det till en vana att må bra. Det är bra!

Jag får bra betyg helt random. Typ VG+ på två grejer i svenska, och VG+ på filosofitenta, och typ MVG på kriminologi provet. Det går bra nu! Har absolut inget vettigt att dela med mig av. Igår var jag på Dalarö hos eve. Vi drack kaffe, gick powerwalk, gjorde mat med fetaost, tittade på greys anatomy och bara umgicks.

Och jag jobbar, numera som anställd, det känns skitbra. Och vill verkligen inte ha pojkvän. Och det var typ det. Puss
något stort på gång


Drömmar om att bo i Madrid. Festa i Barcelona. Tågluffa förbi Amsterdam. Leva i ett förhållande på Malta. Haffa one night stands i Berlin. Jobba som volontär i Mexico. Ha en lägenhet i Köpenhamn. Jobba på ett café i Aten. Ligga på en strand på Hawaii. Drömmar om ett liv här i Stockholm, göra om min egen lägenhet, skriva en bok, dricka kaffe ur glas, köpa långklänningar på second hand, läsa igenom gamla dagböcker, ha tebjudning hos grannen, planera för resmål. Drömmar om att gå olika kurser, lyssna till föreläsningar, lära känna nya människor. Drömmar om att satsa på mig själv, gå ut och springa om mornarna, jobba tills jag spyr, påbörja relationer, avsluta relationer. Drömmar om att åka till England med någon otippad.  

Blablablablabla. En månad kvar tills jag är fri att forma mitt egna liv. Jag är inte längre rädd för att misslyckas.
datum att se fram emot9 Maj- Studentskiva
11 Maj- Studentskiva
19 Maj- Sista grejen blir gjord i skolan
21 Maj- East festival
23 Maj- Betygen sätts
24 Maj- Studentfotografering
25 Maj- Flak dekorering
27 Maj- Studentbal
1 Juni- STUDENTEN
5 Juni- Thailand


Mamma


Vad skulle jag annars göra?

snart fulländad


Idag jobbade jag första gången på mitt jobb som anställd. Jag kan inte beskriva hur mycket det betyder för mig! Gick på stan med mamma innan. Vi gick på second hand och mamma betalade två jättefina klänningar till mig. Utöver det köpte jag två böcker, jag ska dit snart igen. Att köpa böcker på second hand är typ det smartaste jag någonsin gjort.
Skolan är en liten del av mitt liv nu. Allt utanför skolan är så stort, så mycket. Och jag är så glad över vilka steg jag tagit i mig själv. Gud vad viktigt det är att tillåta sig själv att vara mänsklig.


RSS 2.0