fan, fan, fan




det skulle vart du.


du är dum


Jag lyssnar på billy talent och är riktigt jävla arg. Pms-anfall eller något?
Jag försöker ju så himla mycket. Ändå backar du i rädsla för något som jag inte riktigt kan sätta fingret på, du säger ingenting, du bara är. Du är dum.

du får mig att andas





Frida bangade inte, som tur var. Vi hade det bra iallafall, det kändes bättre att vara ute ett tag, för båda kan jag tänka mig :) Fick också växla några ord men Anna, vi har inte setts på hela helgen så det kändes bra att få prata lite. Nu ska jag väl försöka plugga lite (?). Men inte utan kaffe och mina rostade mackor med ost o gurka!
Vi har också kommit fram till att Anna ska klippa Frida också, roligt roligt!

Hoppas ni tar hand om er  ♥

Ångest ?


Skolan börjar verkligen kännas jobbig nu, ni vet när man ständigt har den där klumpen i magen och det känns som om den inte kommer försvinna förens skolavslutningen. Det är riktigt jobbigt. Den ligger verkligen och skaver och då kan jag inte riktigt njuta av allt som går så bra utanför skolan då :/ Men jag ska försöka lida mig igenom skoldagarna. Jag har iallafall fina människor att träffa, och det hade jag inte på högstadiet. Inte på samma sätt.

Nej nu ska jag gå ut och lufta tankarna. Kanske ta en lugnande cigg med Frida, Frida? är du på?



Lyckad helg!


Jag är så nöjd med den här helgen, den har verkligen varit riktigt bra.

I Fredags så åkte jag raka vägen hem efter skolan, solen sken som aldrig förr och jag låg och vila i hamocken i några timmar. Runt halv sex drog jag hem till bästa vännen och åt upp deras våfflor. Var där i någon timme vilket var mysigt, vi typ kollade på bilder, hoppade studsmatta och hade trevligt :)
Sedan drog jag mig till Örby för att träffa Cicci som jag inte haft en relation med på ett och ett halvt år, det gick otroligt bra. Vi gick runt i några timmar och pratade. Det kändes bra :) Runt elva mötte jag Tomas och så sedan gick jag promenad med honom i 2-3 timmar också. Kvällen avslutades hemma hos Frida och jag sov där :) Mys !

Lördagen körde Gustav hem mig och väl hemma låg jag utomhus i hamocken och samtalade med min käraste mor i någon timme. När det sedan blev eftermiddag var det match på Stuvsta IP mot Enskede FF och jag fick starta! Dock råkade jag ut för en lårkaka och kunde därför inte spela andra halvlek. Kan meddela att jag har stora problem med att gå normalt just nu, smärta kallas det!
När jag kom hem skyndade jag mig så att jag kunde vara i Högdalen till halvåtta, jag kom i tid också! Jag och Frida handlade chips o godsaker. Kvällen blev galet lyckad! Det var jag, hanna, magda, frida o linda i min glasveranda med infravärme, kakor o chips, musik, gitarr o sång, spel o mkt prat o skratt. Linda och Frida sov över också :) Det var sjukt mysigt. Vi tände massa ljus o så :) Det blev dock inga bilder tagna! ><

Idag, Söndag, har jag umgåtts hela dagen! Först med Linda och Frida (dom sov ju här) sedan gick Linda och Camilla dök upp istället. Vi tre gjorde pannkakor och hade piknik på min gräsmatta. Det var hur roligt som helst, vi skrattade nog hälften av tiden. Sedan drog Camilla o jag o Frida blev kvar. Vi gick sedan ut på en promenad o jag följde henne hem. Vi kom idag fram till att vi har umgåtts 22 timmar på raken :O

Aja. Galet lyckad helg, precis sånt här tycker jag om. Tack alla fina människor som gjorde den! :D <3

I just want you to be my hero




Jag har glömt säga det, men jag har klippt lugg! Kan ni förstå det? Jag har också klippt av 1 dm av topparna och sen uppklippt också. Eller jag och jag, det var min kära Anna som gjorde det. Jag blev faktiskt nöjd, tänk jag som alltid haft samma trista frisyr. Det känns bra! :)

sen en tid tillbaka


Ja det är så mycket som händer just nu. Kan berätta lite

-Jag och Cicci har tagit upp kontakten och det ser faktiskt riktigt ljust ut, mot allas förväntningar
- Jag och T har börjat lära känna varandra
- Serien har dragit igång
- Jag och Ewe bråkar. eller nått. Hon bråkar med mig.
- Jag och Fia blir bara bättre och bättre vänner och samma med mig och Anna
- Frida och jag är som vi är, bara vi vet :)
- Jag har klippr raklugg !

Nu är det match mot Enskede FF, ikväll kommer Frida, Magda, Linda och Hanna hem till mig. Vi ska typ chilla vid bryggan, se solnedgången, va i glasverandan, äta godis, spela musik, kanske kan linda ta med gitarren?

PUSS

lyckorus


Jag är glad. Riktigt glad o jag vill bara kura in mig i din famn o stanna där länge. Skulle det skada?

Godnatt ♥

jag tänker på en ängel


Det kliar i mina fingrar, jag måste köpa mig en dagbok. Imorgon ska jag gå och köpa en dagbok, för det finns så mycket tankar i mig just nu som jag inte kan uttala mig om här i bloggen. Ni anar inte! Jag måste, måste, måste bara måste få skriva ut allt.

Nej, jag måste inskaffa det. Innan jag blir knäpp. Nu undrar ni väl allt vad det är jag går runt och funderar på? (; Vad hemlighetsfull jag känner mig :)



snodd lista från blondinbella !


Lovar du att vara ärlig?
  Jag är en ärlig människa

Du heter: Helena Synnöve Hammarström

Smeknamn: Pelle, Pellan

Låt som när du är ledsen sörjer till? Whiskey lullaby - Brad Paisly, My heart will go on - Celine Dion, Utan dina andetag - Kent, Klåparen - Kent
Beroende av: Choklad och.. choklad

Vad behöver du mest just nu: Ledighet och någon som håller om mig om nätterna

Vad tror folk om dig? Att jag är väldigt snäll, ärlig och nyfiken på andras liv
Stämmer det? Ja, det stämmer bra det.

Vad får du oftast komplimanger för? Jag får mest komplimanger för min insida, annars för mitt hår och mina ben.

Vad säger du för att imponera på någon? Att jag vunnit sanktan två gånger och örebrocupen en gång där jag dessutom blev matchens lirare :D
Hur imponerar man på dig? Man erkänner något man inte är så stolt över. Men det som imponerar mest är när "tuffa" killar visar känsliga sidor.

Brukar du skratta för dig själv? Haha ja, för ofta. Ibland kan det bli väldigt pinsamt.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:"haha det är en vanlig säng^^ fast skön :P Haha, de är ju snällt xD sover ni inte i samma säng? :P de låter ju bra det iaf :d fast jag lär ändå somna tidigt >< haha.
Var bor du? I en villa i lilla Fagersjö :))

Trivs du där: Jag stormtrivs !

Äger du några converse: 4 st. men ett par böt jag med en tjej på fyllan, har inte fått tillbaka dom. ett par är för trasiga för att kunna använda, ett par är vinter-converse och ett par går finfint att använda :)

Sprit, cider, vin eller öl: Beror på vad det är till. Förkrök: cider. Middag: vin. Om man vill bli full: sprit. Typ när som helst: Öl
Vad har du för mobil: eh.. en gammal nokia 200 kr på blocket? jag vet, det låter som ett skämt >< :P

Nästa mål i ditt liv: Sommarlov!

Hur svarar du i mobilen: "a, hallå"

Vem ringde du senast? Jag ringde hem :)

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han skulle kma till träningen med min högersko som jag glömt hemma.. hehe
Antal timmar sömn inatt: 4-5 cirkus

Sov du ensam: yes :)

Brukar du komma i tid: På något undelrigt sätt gör jag alltid det ändå om jag försover mig varje dag. Jag undrar vad mitt knep är..

När mår du bra: På fredagar och om jag har mycket planer. Sen mår jag bra av uppskattning, fast vem gör inte?

När blev du fotad senast: Hm, det var nog igår på matchen :O

Hur känner du dig nu: Skoltrött men ändå ganska så glad.

Vanligaste färg på dina kläder: jag vet inte! svart kanske?

Vad tycker du om fötter: Det är väl inte den vackraste kroppsdelen kanske..

Vad saknar du: Jag saknar nog ingenting just nu, konstigt nog.
Favorit dryck på morgonen: Iskall mjölk. Direkt ur paketet :O

När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan 01.00 - 03.00
Är du blyg? Nej, det kan jag verkligen inte påstå.

Sysslar du med någon idrott: Jag spelar fotboll i div.3
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Verkligen inte. Man kan inte bli kär i någon man inte känner. Okej att man blir förtjust. men kär.. nä.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Tja.. skulle väl testa att runka? haha. Nej men jag skulle gå runt i massa snygga kläder som allt för få killar inte förstår att dom bör bära :)

Är du nöjd med ditt liv: Absolut!

Vad är det värsta du vet? Spindlar, falska människor, ytliga relationer, stress, plugg, tidigar mornar, kroppsideal, mjukost, och utseendefixering
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Vet inte. Men allt för mycket till choklad ><

Vad längtar du till? Gotland i sommar! Och Nordnorge och sen längtar jag efter alla människor som jag ska lära känna bättre :)

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, mitt liv baserar på äkta vänskap. Jag prioriterar alltid bort oäkta. De människorna betyder inget för mig. De träffar jag inte. Jag kan umgås med människor som jag känner mindre men de behöver inte vara oäkta för det. Men oäkta vänskap, fyfan.
Vad är det finaste du fått? Jag blir glad när jag får brev.
Om fem månader: Är det September. Då är sommaren över och treorna har slutat skolan, vilket kommer suga. Jag kommer antagligen redan vara skoltrött. Förhoppningsvis läser jag INTE spanska 2
Om ett år?: Då hoppas jag att jag har kontakt med människor som jag idag tycker om, men jag hoppas också på att jag träffat nya fina människor. Kanske någon fin pojke ramlat in i mitt liv också?

Du samlar på: Ingenting faktiskt. Gamla busskort? utskrivna dagböcker? typ.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Det beror på över vad. Men Anna skulle nog vara den första :O

Har du strumpor på dig nu: Ja, två olika :)

Är det okej att gråta: Det är helt okej! Men jag gör det inte.

När grät du senast: Hm. Faktum är att jag gör allt för att inte gråta, det är så hemskt och jobbigt! Om jag gråter, då mår jag verkligen dåligt. Sist jag grät var väl kanske på Åland.. :/

Bär du glasögon eller linser: Nope, jag ser som en jävla uggla 8)
Har du piercing: Näej.
Vill du gifta dig: Nja, inte så pepp på det nu kanske..

Vill du ha barn: Självklart!

Är du bra på att laga mat: Det enda jag kan göra är pannkakor.. men dom gör jag riktigt bra!
Är du flygrädd: Nej, eller jo.. lite kanske

Hur vig är du: Jag klassas som ovigast i laget, faktiskt. Så inte så särskilt. jag hatar att stretcha, det är så tråkigt!
Vilken är din favoritglass: Alla sorters av choklad!

Tror du på ett liv efter döden: Jag tror på allt!

Bor dina föräldrar tillsammans: haha faktiskt :P

Vilken ögonfärg har du: Blåa

Röker du: Brukar bli jävligt sugen på fest alltså..

Hur ofta tränar/motionerar du: minst 5 gånger om man räknar med idrottspass

Vad är det viktigaste i livet?: Att känna sig uppskattad som den man är och trygg. Det tror jag.


när verkligheten tränger sig på


Jag är trött, har ont i huvudet, mycket plugg, ångest och klockan är halv två på natten. Fan vad bra alltså. Så jävla grymt jobbat! Applåder till mig.
Jag behöver verkligen vara ledig! Jag fixar inte press, ett år i skolan tar verkligen död på en. Jag ska vila galet på sommarlovet :)

Fyfan. Jag vill sova och inte vakna, går det? jag vill verkligen. blääh.
Men jag är glad för att jag börjat lära känns dig iaf, det gjorde min kväll. Med det lilla du sa. Tänk att jag dras till dig på ett sånt där konstigt sätt, det är nästan lite skrattretande.

Puss på er, nu ska jag plugga lite,

why so alone?


Allting är bra nu tror jag. Men jag ligger efter i skolan så himla mycket! Ush. Jag ligger verkligen efter och det är faktiskt jobbigt att tänka på allt. Det är heller inte bara att jobba ikapp sig, ta en helg och göra det. För det är massa som jag inte förstår! :( och jag tycker det är psykiskt självmord att göra det. Ush.. dö.

° Jag har fått IG på två matteprov, de två måste jag göra om för att få g i kursen :( Och jag vet inte när jag ska hinna plugga så pass mycket för att lyckas med G.

° Jag har en svenskainlämning på 4 sidor som skulle vara inlämnad för någon vecka sen. En bok som man ska göra reccension på och jag har inte ens läst ut den boken.

° Jag förstår ingenting av spanskan och har fått G på ett prov, IG på ett och ett annat skolkade jag. Jag hoppade också omprovet i det provet jag fick IG på + att jag har skolkat en del spanskalektioner. Jag är så IG i den kursen :( Fuck.

° Har precis börjat med ett nytt ämne i naturkunskap, ekologi. och vi har en jättestor uppgift som ska vara inne om iofs ganska länge, men jag förstår verkligen ingenting och det känns som om jag är den enda :/

° Har fått IG på ett naturkunskapsprov och det ska jag göra om i slutet av terminen. Hur ska jag palla plugga om allting till det? Hur? Så jävla dumt också, eftersom det bara var ett poäng ifrån G.

° Jag och Sofia ska hålla lektion på ped.led om två veckor ungefär. Hur ska vi hina planera allt till den och så när jag har massa massa annat jag måste jobba ikapp mig i? Den här lektionen är också avgörande för både mitt och Sofias betyg i pedagogiskt ledarslap. Om vi går MVG får vi det i kursen också. Fan.

° Imorgon har jag en stor svenska skriving som jag tycker verkar väldigt svår. Måste plugga massa till den idag egentligen, men jag har inte ork. Är dö-trött.

° Har en novell i människokunskap som är ganska avgörande för det betyget har jag hört, jag har skrivit den men den är ytterst dålig så jag vågar inte lämna in den.. Har planer på att skriva en ny. Men hur ska jag hinna det? Men jag pallar inte skicka in en som är stört dålig :S

Ush vad hände med gamla pelle? Som ägnade sina helger till att fika på mysiga fik och som gick långa promenader för sig själv? Vad hände med hon som skrev ner sångtexter och nöjde sig med allt som var i sin lilla bubbla? Vad hände med hon som pluggade efter skolan på fik och ringde långa telefonsamtal för att bli en glader? Ja, vad hände egentligen med hon i randiga strumpbyxor?
Ja, jag vet inte.

peace.

taggad för macth


- Utvilad
- Druckit mycket vatten
- Bra frukost
- Mentalt förberedd
- Väskan packad
- Ätit bananer och dextrosol
- Mycket kolhydrater igår

Men jag är galet nervös! Det var länge sen jag var det inför en match, tidigare har jag kommit bakis och oförberedd utan sömn och spelat.. uselt. Men nu är jag verkligen förberedd och laddad, det första jag tänkte på när jag vakna var matchen och jag tänkte på det hela dagen igår också. Vi ska möta Älta där mina gamla tränare är och där typ halva enskede-laget befinner sig i också, om jag hamnat på bänk hade jag avlidit. Så det gäller att man prestrerar bra nu! Är galet nervös, nu är der seriepremiär också och om man vill ha en plats i startelvan så måste man spela bra hela tiden, så nu gäller det verkligen att inte sabba något :S

Vi har ett jävligt bra lag iaf:
Måvakt: Camilla
Back f vänster: Elise, Emelie, Lisa, Pecka
MIttfält: Ida-Linn, Anna, Åsa (Defensiv)
Forward f vänster: Pelle, Nettan, Kaj



Hoppas verkligen att vi vinner och att jag gör en bra match!
Wish me luck :)


 

myspys.


Nu känns allting riktigt bra må jag säga. Hade en riktigt mysig dag igår faktiskt.





Vi var ett gäng hemma hos Alleh och grillade :) Det var verkligen roligt eftersom att det för en gång skull var så många som kunde komma ;O Silvia kom till och med! Det var ett tag sen man träffade henne. Kakan tog med sig sin Poppi också, de turturduvorna :) Galet söta tsm.
Det var dock lite kallt att sitta ute men vi värmde oss med infravärme-lampor, filtar, dricka och ja :) Så det gick bra ändå. Jag och Anna fick en ytterst intresannt resa hem också. Resan dit var iofs inte heller så tokig.

Sedan sov vi hemma hos mig, somnade runt 3 kanske. Klockan sex vaknade vi båda och var av någon anledning extremt sugna på oboy. Allt resulterade i två överpigga Anna o Pelle. Jag gick runt och städade hela morgonen och sen åt vi till frukost pankisar på sängen, bokstavligen. Vi satt på golvet och använde min säng som bord.

Ikväll ska Frida och kanske nån mer kma hem hit och basta =) Och imorn är det match! Ska tagga som fan. Har planer på att träffa tomas också, får se hur det blir.

hejsvejs!

tävlingsinstinkt


Fyfan vad jag ska ladda inför matchen på Söndag, jag tänker vara så jävla förberedd. Fan vad jag ska kämpa!

nej nu äre dusch nästa. men fan, på söndag. DÅ JÄVLAR!

slut på sura miner!


Iallafall för den här veckan. Men jag kan ändå förlåta mig själv för att ha varit så deppig och negativ mot allt och alla de senaste dagarna, för det är faktiskt första veckan efter lovet, då är det ALLTID okej att vara negativ. Eller, egentligen har man nog inget annat val. För går det ens att tänka positivt på såna veckor? Nej. skulle inte tro det va.

Nu är jag glad igen. Iallafall för ikväll.

- Jag är glad för att jag är med i startelvan i helgen (premiär match för serien mot ett bra Älta och det är väldigt tuff konkurens i laget nu) Jag är överlycklig rättare sagt. Det betyder faktiskt stört mycket ;O

- Jag är glad för att Fia är min vän.

- Jag är glad för att det är fredag imorgon och det är grillpartaj hemma hos Alleh med tjejerna från klassen och det var ett tag sen jag festa med dom. Mys säger jag bara!

- Jag är glad för att jag är den enda i hela klassen som är klar med kursen datakunskap

- Jag är glad för att vi egentligen inte har så jävla mycket plugg som jag gått runt och inbillat mig

- Jag är glad för att jag träffade Magda igår och för att vi hade en väldigt trevlig stund tillsammans bara vi två, för en gång skull

- Jag är glad för att jag umgicks med Fia idag efter skolan

- Jag är glad för att jag har de vännerna jag har och ni vet vilka ni är

Tack för mig.

hard work


Jag är så skoltrött. Jag är så jävla skoltrött och jag orkar verkligen inte. Jag skjuter upp allt jag har eller struntar i det, vilket leder till ångest hela dan varje dag. Fyfan, men jag orkar verkligen inte ta tag i något. Jag orkar inte.

Kan inte någon ta mig här ifrån? För jag orkar inte vara pressad och jag orkar inte att jag måste göra saker. Jag fixar det inte, inte nu.

Jag orkar inte med falska människor, jag pallar inte skitsnack, jag vill inte höra smör från människor som inte känner mig.
Men jag vill känna något. Jag vill känna att jag lever.





ikväll har jag ångest


Ja, jag känner hur det kryper fram nu.

För skolan
För allt som jag inte har
För allt som jag hade
För allt som jag kunde haft
För allt som jag borde
För allt som jag vill
För allt som jag inte vill
För allt som inte går som det ska
För mig själv
För folk som mår dåligt
För allt

Jag har mer eller mindre ångest för allt helt enkelt. Och det är jättejobbigt och jättehemskt.



Men det kommer gå över. Det gör det alltid. Nu ska jag nog gå ut och röka upp min sista cigg, bara för att det kändes skönt.


veckans måsten


Jag har tänkt lite över min situation nu den här helgen och den här dagen. Och jag är inte riktigt nöjd om jag ska vara helt ärlig.
Jag lever inte riktigt mitt liv så som jag vill leva det nu känner jag. Eller idag har jag gjort det på sätt och vis, jag och Anna kände för att vara onyttiga och slösa bort pengar, så vi var onyttiga och slösade bort pengar helt enkelt, gjorde vad vi kände för liksom. Vi åt två stycken panpizzor var och delade på en ben&jerrys glass och sen låg vi och tittade på mamma mia. Det var väldigt.. skönt. Jag har saknat Anna.

Men ändå är det något som inte riktigt stämmer i mitt liv. Det är något jag saknar typ. Men vad?
Jag får fundera vidare på det imorgon.
Jag ska iallafall meddela att jag börjar känna mig skoltrött och det är inte bra, inte alls. När jag är skoltrött så är det verkligen extremt också. Hoppas, hoppas, hoppas inte att det blir värre. För det vore verkligen fruktansvärt.

Nu ska jag sova. För mina sömnvanor måste jag definitivt ändra på. Godnatt  ♥

det finns ett ord.



 

 

och det ordet är trygghet


you are


Jag är verkligen inte redo för skola, verkligen inte. Jag känner verkligen starkt hur mycket jag inte vill gå dit, eller snarare hur mycket jag vill göra annat. Ha sommarlov, det vore helt fantastiskt. Jag vill inte. Jag vill sova och inte vakna, det vill jag alltid när jag har något framför mig som jag inte vill gå igenom. Fyfan.

Idag har jag iaf tagit fina bilder med Frida
















where do you go when you're lonely?





jag är bra på att vara själv, men dålig på att vara ensam



when the stars goe blue


Hemma från träningsläger!

















Jag har haft roligt, riktigt roligt. Skrattat så jag vikt mig faktiskt, så mycket skrattade jag ibland. Men jag har faktiskt inte gjort så mycket där borta, fast tråkigt har jag inte haft. Mycket av resan gick självklart åt till att träna. Annars har vi suttit på bryggor och solat, gått promenader, pratat, lyssnat på kent, sovit, ätit (stört god frukost), ätit glass och ja.. tagit det lugnt. Haft paus från verkligheten. Riktigt skönt må jag säga.
Hoppas ni haft det fint här hemma. Nu ska jag träffa Stoffe! peace


HEJDÅ STHML


Nu bär det iväg på träningsläger! Hopas att ni får det fint här hemma, ha inte för kul bara.

Kram!


pelle a la klassiker


Jag har gjort det igen. Vilken jävla klant jag är, så jävla misslyckat. Haha, jag skrattar åt mig själv :P
Ni vet att jag hade massa planer inför idag? Nu är hälften ändrat. För mitt jävla busskort ligger i Annas väska hos anna. I FUCKING VISTABERG!!!!!!!!!!!!!!

Så jag blir hemma idag :) Kul, skitkul. Anna kommer komma hit med mitt busskort mellan 5 och 6 och tills dess blir jag hemma. Jag har ingen remsa och noll pengar på mobilen. Så jävla fail jag är.....

Fan vad frustrerande. Aja, nu hinner jag packa iaf. Och tjejerna kommer kanske komma hit istället :P och om jag packar nu så kommer jag troligtvis hinna träffa Stoffe ikväll. Men åh, jag orkar inte ens bli arg på mig själv. För det här är så galet typiskt mig att göra. Bara jag som lyckas med sånt :)

något stressigt


Idag ska jag hinna med att göra dö-mycket saker. Ni anar inte ;O Jag får stress mage bara av tanken..
Okej såhär ser den ut:

Jag ska till stan med Linda, Norea, Fia och Nanna
Jag ska träffa Christel och fika med henne
Jag ska träffa Frida och ge henne pengar
Jag ska äta middag på helgesta med Lisa, Camilla, Frida och Frida
Jag ska fika med Stoffe och sedan gå en promenad med honom på söder
Jag ska packa, eftersom jag åker imorgon
Jag ska prata i telefonen med Sofia
Jag ska prata i telefonen med Anna

GAH! Hur fan ska jag hinna med allt detta? Jag måste typ blivit dum i huvudet eller något. Klockan är snart halv ett också.. Fast jag ångrar ju iofs inte att jag tog sovmorgon :)


Det är svårt att se igenom stenar


Jag vet inte om det är för att det är natt eller vad det är. Men jag känner mig så less just nu. Jag är less på alla desperata, falska, oseriösa och oäkta människor. Jag känner mig trött på allt löjligt smör från människor som inte ens känner en och jag är trött på kåta killar som bara pratar massa skit för att få ett eller två ligg.

Jag vill ha människor som känner mig och som bryr sig om mig. Jag vill känna att jag verkligen är någon för folk. Jag vill inte vara vem som helst, jag vill inte vara "hon där" eller "nån".
Ush vad less jag är. Kan inte bara någon okänd människa dyka upp från ingenstans och bara vara sådär helt underbar och normal? Vad är det som är så svårt?

Ibland har jag verkligen svårt att förstå mig på andra människor. Är det mig eller dom det är fel på? Det är frågan det.

Sen är jag så jävla trött på all egoism som existerar i den här jävla världen, man borde bry sig mer om varandra och ta hand om varandra. Istället för att göra allt för att folk ska tro att man har "det bästa livet" och istället för att prata om sig själv hela tiden. Jag förstår bara inte hur vissa människor kan vara så galet självupptagna ibland.
Jag är trött på det, så jävla trött.


jag förstår bara det som är svårt


Vet ni vad jag vill ha just nu?
Jag vill ha någon som ligger här bredvid och håller min hand.


If you leave me now


Åh vilken härlig kväll jag har framför mig. Jag ska :

- Duscha länge
- Börja titta på OTH säsong 3
- Äta mackor
- Dricka kaffe
- Titta i album
- Blogga
- Inte sova alltför sent

Det kommer bli underbart! :)



hemma och galet trött


Hemma nu efter en heldag i stan med Ewe. Anna följde inte med "/ Det var jättemysigt ändå, vi gick hela drottninggatan och slutade i tegnérlunden där vi satte oss för att sola och äta dumle. Träffade på Josef och WW också, av en slump såklart. Jag vet inte varför, men jag träffar alltid folk jag känner när jag är i stan. Helt galet :S

Nu är jag hemma men ska åka härifrån igen om 35 minuter, träning på G. Jag är stört trött, vill egentligen bara lägga mig ner och sova i 3-4 timmar, najs det vore. Men nejnej, jag måste ta på mig fotbollsdojorna och köra fotboll i nån timme, skitkul när ögonen går i kors.
Orkar nog inte kröka ikväll, Stoffe prata något om promenad på södermälarstrand och kaffedrickande, det låter lite mer frestande. Men jag tror nog att det lutar mot en lugn kväll, har fått låna OTH säsong 3 av Linda, så kanske ska se på den. Jag får se hur jag känner mig efter träningen!

Hoppas ni har haft en bra dag :) ♥

påväg in till staden


Solen skiner idag mina vänner! Och jag ska in till staden me Ewelito och Anna, vi kmr nog chilla och äta glass eller nått. Nej, men egentligen åker vi in för att hjälpa Ewe att hitta present till hennes Kim ! ;O
Det är så skönt med lov! fast på ett sätt känner jag att jag inte har lov >< Har massa tider att passa ändå, som träningar för exempel. Jag tycker att vi borde få ha egen träning den här veckan eftersom vi på Torsdag åker till Åland på träningsläger ;O Visst?

Ikväll har jag som sagt träning och sen kanske jag ska till tanto och kröka med massa >< Hehe. Får se om jag drar dit, beror på hur omständigheterna ser ut lite. Ni vet.. vilka som ska dit, om det är kallt, om man får tag i dricka, hur mkt klockan är osv..

Nej, nu ska jag börja dra mig in till staden. Eller iaf göra mig klar för att dra in dit :)
Hoppas ni får en jättebra dag allihop! Jag tycker alla kan skänka en tanke till Frida som har nyckelbenet av, hon kan alltså inte göra så mycket :( Ush för skador.

puss.


minnen av aprilhimlen, helt klart.









Våren är här, här, här! Jag känner det :D
Jag har cyklat, gått runt i linne, blivit rosig om kinderna, ätit glass, haft på mig solglasögon, sett massa fina fåglar, gått promenader, umgåtts med fina människor, druckit kaffe i solen och så vidare. Detta är = VÅR


för dig





Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig




taget från obstinate.blogg.se

A picture of you in your room.

Klockren bild

A picture of you on your birthday.

2007 tror jag

A picture of you in one of your favourite outfits.

Skjortan ska inhandlas..

A picture of you making a goofy face at the camera.

Jag och Frida i ett nötskal..

A picture you miiiiiight have edited to make yourself more attractive.

Bra pose. Not.

A picture of you truly being yourself.

jah...

A picture of a time in your life that's over, but you wish it wasn't.

Husarö 2008, underbara tider

A picture of you when you were anything but happy.

Barcelona 2007

A picture of you that you had no idea was being taken.

Konfirmationen, spontanbild och inzoomning

A picture of you when you were a different person than you are now.

Emo och rebellisk

A picture of you with someone you love.

MIn mamma.

A picture of how you'd like the world to see you.

Go och glad, kexchoklad

A picture that describes how you'd like to spend every day.

Nära folk som bryr sig och accepterar mig

A picture of a time when everything was changing. 

Snacka om att saker förändras..

A picture that makes your heart hurt.

En som en gång betydde något

A picture that makes your heart smile.

Min bästa vän.

A picture of one of the best nights of your life.

hehe. Bröllop 2007, första fylla x)




kom änglar och ta mig dit


O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån



tack för er existens



Jag har de finaste vännerna på den här jorden och det tycker jag verkligen.

<3

uppskattning är något bland det finaste som finns


Uppskattning är nog något bland det finaste som finns. Och om man uppskattar folk i sin omgivning så kommer man få tillbaka det så jävla mycket.
Fick precis ett sms av Sofia:

Jag vill bara att du ska veta om att det finns ingen som jag trivs med på samma sätt som jag trivs med dig. Du får mig alltid att vara migsjälv. du är bäst pelle

Jag vill att ni ska veta att sånt här får mig att börja gråta. Så glad blir jag.



just like a pill


Jag har så mycket energi i mig just nu, så jag kan inte koncentrera mig på plugget överhuvudtaget.. Det går inte! Jag borde typ gå ut och springa av mig eller något. För det här går inte. Jag sitter typ och hoppar i min säng upp och ner! Herregud.. jag måste varva ner allvarligt. Jag har ju tvp tentor som jag måste skicka in idag! :S

Vad ska jag göra?
Jag vill springa.
Jag vill dansa.
Jag vill skrika.
Jag vill dansa.
Jag vill träffa alla och berätta för alla hur mycket jag tycker om dom.
Jag vill hoppa.
Jag vill lyssna på hög musik.
Jag vill gå en promenad.
Jag vill jag vill !

Fattar ni hur lycklig jag är just nu? Vilket jävla lyckorus jag har just nu. Helt galet! Jag kan ju inte sitta hemma och plugga när jag känner såhär.. Det går ju inte! Då dödar jag ju ruset. Haha! jag bara sitter här och skrattar och ler hur stort som helst.
och jag brukar störa mig på människor som aldrig ser problem och som tycker livet är underbart och blbala. Men jag vet verkligen hur man kan må dåligt, men jag vet också hur man kan vara riktigt jävla glad. och nu känner jag bokstavligen att mitt liv är underbart just nu. och att jag älskar alla människor som finns i det (ändå om jag kanske inte gör det) Jag blir så tacksam när jag är glad av någon anledning, jag vill bara träffa alla människor som nånsin påverkat mig i mitt liv och tacka dom och berätta hur bra dom är. Jag vill ge alla allt.


nej, jag måste fan lugna ner mig :S





stort liv



Jag vill bara skrika ut all glädje jag har i mig nu! Det var galet länge sen jag mådde såhär bra.
Jag vill dansa. Jag vill dansa tills jag inte orkar mer. Åh vad jag vill dansa!

åh..


.

dance, baby, dance


Jag är så jävla glad just nu! Har haft en helt otrolig dag och just nu är jag helt uppe i varv.. Jag måste verkligen lugna ner mig! :S :S

Okej. Hela skoldagen har jag i stort sett suttit ute på våran terass i skolan och solat, känner mig nästan lite smått solbränd nu =) Efter skolan åkte jag, Anna, Tomas och Stoffe in till stan och hade skojskoj! Träffade Fridas kompis Siri också :P Av en slump såklart.
Halv 4 mötte jag upp konfakompisarna. Det var jag, Magdis, Moa, Lisa, Anna, Tuva, Emma, Jessica, Sofia och Hanna =) Vi satte oss med take-away kaffe och kladdkaka på kungsan och hade det assoft. Va riktigt kul att träffa allihop idag måste jag säga. Åh gissa om jag saknat gänget!
Av slump träffade jag idag Camilla & Isa-lee, emelie & Fanny, Martin, Fia & Norea. Så jävla knas att världen kan va så liten :S

Nu har Magda och Hanna också betalat in till Gotland och idag fick jag reda på att Christel kan helt klart följa med. Kommer bli så sjukt jävla kul!
Helgen är också lite ändrad. Imorgon ska jag på fest hemma hos Tomas med Anna :P Och på dagen ska jag träffa Jimmie! (Han ska fixa dricka..)

Anna ska typ också klippa mitt hår =)

Jag är lycklig nu, jag är så jävla lycklig nu! Jag är så jävla jävla glad världen.


the way you make me feel





make me feel free


ett tidsfördriv att dö för






Jag är en seriös, djup, flummig och tävlingsinriktad fotbollspelare. För alla som undrar, det går inte alls ihop. Men det är jag. Jag älskar att spela fotboll, jag älskar att vinna.

Har precis spelat match i mina nya adidas copa mundial, så jävla sköna, ni anar inte :)) Vi spelade mot Älvsjö AIK som spelar i div. 1 och förlorade med 3-1. Men vi spelade grymt mot dom, för att vara ett div. 3 lag!
Nu har jag en kväll med plugg framför mig. Men jag är ganska glad för det.
Stoffe ringde mig innan och muntrade upp mig lite, så det har hållt i sig.

Hugs!


timglas


Du är en tröst för gråtna ögon, du är min fallskärm när jag faller om natten

Jag var dum inatt och inte somnade förns halv 4. Dum Pelle, dum. Nu kommer jag vara död idag och spela dåligt på matchen och inte kunna plugga. Men faktiskt så läste jag lite inatt, så jag är typ på sida 150, inte 60 som jag var på igår runt tolv.... Aja får proppa i mig frukost och försöka leva på det.
Utvecklingsamtal nu också, det är inget sånt här överseriöst samtal då föräldrarna måste med, så det känns ganska okej ändå. väl. kanske. typ.

Hejråååå

I'm alone, just like you


Jag klarar mig aldrig ensam och jag kommer aldrig göra det. Det är så hemskt, men så fort jag mår dåligt kan jag inte ligga hemma och bara må dåligt, vänta på att det typ går över.
Men ibland måste jag det, många gånger klarar jag mig undan. Men ibland, ibland så gör jag inte det. Jag avskyr känslan av ångest, den kryper verkligen sakta fram och kväver en tillslut. Man får bara vänta tills man är kvävd eller tills det släpper, men man kan inte göra något samtidigt. Inte plugga, inte läsa. bara vänta.

Men det kommer inte släppa, inte den ångesten som skaver mest. Inte förens jag har gjort allt plugg kommer bara en liten del av ångest vara kvar. Den som inte får en att brista ut i panik, men som ändå är där bakom och smyger. Den som alltid finns där, det handlar bara om att på bästa sätt glömma bort den. Fast den är där och när man ska sova kommer man på den ligga där bakom nånstans och smyga..

Ensamhet, osäkerhet, tvivel, hopplöshet & rädsla






och ramlösa blir vin


Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd



Åh jag vill ha något äkta, seriöst och på riktigt. Jag vill ha något som känns.



oh, baby


Lars Winnerbäck, dammigt grus, nya kläder, solljus, gladare människor, mindre plugg, impulsiva promenader, ledighet och påsk, James Blunt, Ipod, smsande, tajts, sommaplaneringar, nya människor, glada tider, barnskratt, cykling, match tittande, shopping, långa telefonsamtal, ljudet av gitarr, vårjackor, fotboll ute på konstgräset, sockor, rastlöshet, musik, uppesittar kvällar med filtar, fina vänner, solen i ögonen, nostalgi, kaffedrickande utomhus, städning, leenden, förändringar, fundersamhet, palestinasjalar, hård träning, vänskap, förståelse & kärlek, läsande, fina sångtexter, sommardoftande regn, lugn och ro, bada, i väntan på sommar, dagboksrivande, converse och allt annat som gör våren värd att gå igenom.

Men känner ni inte det? Känner ni inte att våren är här nu?
Det gör iallafall jag.

Men det är vissa saker jag måste göra innan jag kan njuta av det ordenligt. Och det är skola, jag har två jobbiga saker kvar i skolan. Och det är en stor naturkunskapsinlämning och en romananalys i svenska. Båda ska vara inlämnade på Fredag och jag har inte börjat med någon överhuvudtaget >< Men det kommer lösa sig. Bara jag får dom gjorda.. Sedan har jag en novell också, men den går snabbt att göra (har redan skrivit en typ, behövs bara finslipning)
Har match imorgon också, som kommer ta stora delar av dagen. Men lite ångest kan inte göra sån stor skada..

Jag måste köpa en Ipod iallafall. Jag vill inte, utan jag måste, för jag klarar inte av det här längre. En 8gig måste jag ha >< Problemet är bara pengar.. har ca. 500 på kontot, men det räcker inte på långa vägar.
Jag återkommer med lösning på problemet.

/Vänskap till alla de som behöver det  ♥



...

Jag skrev ett fint inlägg, men det försvann. Men vad gör man ?

RSS 2.0