mina öron är förälskade


Radiohead - bittersweet symphony
John Mayor - free falling
Johnny Cash - cry to me
Bon Iver - skinny love
Mando Diao - dance with somebody
Joshua Radin - I'd rather be with you
Coldplay - lost

och nu ska jag gå ner, ta en kaffe och två mackor med ost o gurka på och sedan läsa om filosoferna och alexander den store! Det ska bli skitgott och skittråkigt. Jag längtar tills imorn då historiaboken kan få stanna i skåpet.

hare socker





she's gonna rice


Lite dålig uppdatering på senaste måste jag ju säga. Men mitt liv är ganska packat med saker att göra just nu känner jag. Många tankar i mitt huvud om allt möjligt faktiskt. Mycket människor som kommer och går, nya människor som dykt upp och gamla vänner som hört av sig.

Så vad händer i mitt liv just nu?
Igår kom Ann-jeanette med Stian & Magnus överasskande på besök hem till oss. Galet roligt faktiskt, älskar allihop. Imorgon har jag Historiaprov och har ägnat mig åt det sen klockan 9 imorse. Efter skolan stannade i stort sett hela SPBE08 kvar och pluggade till typ klockan sex i skolan, det var faktiskt trevligt. Att stanna i skolan och plugga med klassen alltså. Helt otroligt att det var så många som gjorde det och alla sprang runt och hjälpte varandra och gav svar på frågor osv :) Det är vad jag kallar samanhållning!

Jag har för övrigt sovit ganska dåligt på sistone. En natt var jag så förbannad så jag kunde inte somna, min ipod hade nämligen fuckat upp sig och jag var fruktansvärt förbannad, jag började faktiskt gråta så arg jag var! Menmen, jag hade väl en släng av pms också. Stackars micke som råkade vara inne på msn då.
Och en annan natt råkade jag och Anna prata lite för länge i telefonen, 4 timmar om jag ska vara exakt. Halv 3 var klockan när vi la på, underligt att två människor som går i samma klass och umgås så mycket kan ha så mycket att prata om på telefon bara sådär, spontant. Det är väl vänskap antar jag :)

Go och glad är jag också. I onsdags gick jag lång promenad på morgonen och gick runt och log till alla pensionärer och fick faktiskt riktigt många leenden tillbaka! I Måndags var jag och Crillan på ett fik och pluggade efter skolan. Det gick asm, sen påväg träffade jag på Emilie och vi försökte trycka in allt vi hade och säga till varandra på en liten tid, det gick sådär. Men som tur är så ska vi träffas nu på måndag, om jag längtar! :D

Och igår träffade jag magdis och linda efter skolan, vi typ åt oss tjocka på mellis och kladdkaka, mysigt ju. och imorse så tog jag och Mickan en promenad till skolan, jag åkte buss förbi henne och hoppade av i typ farten och sen hade vi sällskap :) Och nu ska vi fortsätta med det. Bara för att det var så trevligt :) 

Och igår bjöd Kevin mig på en delicatoboll. och jag och zarin ska ha fest tillsammans. och på höstlovet ska vi i klassen på kryssning. och jag har varit duktig och tränat och pluggat. och bästa mamma har städat mitt rum och lovat mig nya skor, ny jacka och ny tjocktröja! och i helgen ska vi ha middag med konfisarna och jag och anna ska på rulig fest med ruliga människor! Och på fredag ska jag till annelie för hon fyller år.

phu, vilket inlägg. Men det är mitt liv just nu iaf :) och det känns typ riktigt bra va.  










rödljus


Jag är sjukt trött. Jag har sjukt mycket plugg. Jag känner mig sjukt stressad.


punkt.



i helgen har jag


inte haft mina kläder på mig
fått skjuts till högdalen av någon random dennis
blivit bjuden på kändisfest (..men kom aldrig dit, eftersom min mobil försvann)
dansat i tyresö
tappat min mobil
åkt med en cp bussshaffis
tittat på stuvsta match
spelat match, vunnit med 10-0
lyssnat oavbrutet på min ipod
övningskört 2 gånger
laddat ner musik
inte sovit särskilt bra
pluggat allt för lite
pratat i telefonen en hel del
tittat på idol (heja erika!)
ätit tapas med laget
tagit 2-3 timmar på mig att kma hem från medis, pga särtunnelbanorna

helgen har varit bra! och nu är det förövrigt höst. mys.




if you're a bird, I'm a bird


Det finns så mycket jag vill göra i mitt liv. Det finns så många olika saker jag vill vara med om, jag kan inte sätta fingret på vilket liv jag faktiskt vill leva. Men frågan är om jag behöver välja?

Jag vill ha veckor då jag tränar dag in och dag ut, går upp tidigt, promenerar och leva på havregrynsgröt. Samtidigt som jag vill gå på de vildaste festerna och dansa tills mina ben inte kan längre, jag vill känna ruset och glömma de vardagliga problemen som man annars går runt och tänker på. Men jag vill också ägna tid åt de äkta vännerna, gå promenader och prata om alla livets problem och hinder. Jag vill dricka kaffe och gå runt i converse och halsdukar. Jag vill shoppa snygga kläder och äta på restaurang i klackskor. Jag vill lägga ner mycket tid på mig själv, lyssna på konstig musik och plugga ensam på fik som ingen visste att det ens var fik. Sen vill jag träffa alla som jag inte träffar så ofta men som ändå är helt fantastiska människor och som man inte vill gå miste om. Jag vill lära känna nytt folk och ägna mer tid åt det, samtidigt som jag älskar de kvällarna då man är med en av de närmaste och gör typ ingenting.
Jag vill fika. Jag vill fika i timmar. Och jag vill ut och jogga, köpa nya joggingkläder så jag kan göra det. Sen vill jag göra ett album och göra om mitt rum lite. Jag vill lägga mina pengar på nya fina kläder, accesoarer. Och jag vill umgås mer med min mamma. Jag vill att hon och jag ska gå promenader och sen ska hon ha gjort bullar som vi ska äta.
Men skolan är också viktig, och det skulle verkligen kännas bra om jag kunde ägna mig till det ganska mycket. Sen vill hitta nya ställen att vara på, nya fik, nya promenadställen, nya områden. Jag vill börja läsa och skriva mera och jag vill lägga ner tid på människor som jag vill lära känna men som jag aldrig riktigt gjort.
och jag vill lägga mig tidigare om kvällarna. och gå upp tidigare.


Och allt som jag vill göra hinner jag inte. Jag kan inte göra allt, hur mycket jag än vill. Allt jag vill göra hinner jag göra på ett helt liv, men jag vill börja med allting imorn. Göra klart allting imorn. Så jag kan skapa mig nya saker att hitta på.

Imorgon ska jag iaf gå upp tidigt, och om solen skiner, ska jag ut på morgonpromenad. Det har jag lovat mig själv och då blir det så. 


 


det finns bra låtar, och sen finns det bra låtar


Jag har en dag då min hjärna ryms av mycket tankar. Ni vet såna där dagar då man verkligen sitter och tänker på något speciellt när man sitter på bussen och tittar ut genom fönstret. En sån dag har jag.

Igår var det en bra kväll. Jag och Crillan var på fest i Tyresö och det var kul. Mycket folk, dansgolv, dricka och crillan :) Dock försvann min mobil, inga kommentarer på den saken.
Jag mår bra men ändå inte så bra. Jag ska skriva av mig ikväll om det.

puss


life is.. ?


Så jävla konstigt. Jag förstår ingenting. Och man blir inte vettigare av att analysera och tolka, jag blir inte det iallafall. Mycket är en röra, en gröt som där man inte kan se några detaljer. Allt är så mystiskt och jag förstår ingenting.
Fast lite roligt är det iaf :)

Jaja. Nu är det kaffe och engelska som gäller. Jag hostar och vill sova. Men måste man så måste man. Jag måste.
bye'



många bollar i luften


Imorgon har jag engelskaprov, det känns lite sådär. Men det finns mycket som glädjer mig just nu ändå, trots allt:

- Jag och Anna har tagit upp kontakten igen. Nu har vi pratat tfn några gånger, känns riktigt bra!
- På Fredag ska jag träffa en viss person. Jag och Anna (den andra anna) döplanerar, blir nog bra fest där på kvällen också, tror vi :)
- Nu ska jag springa hem till lisa! Käka billys pizza o prata om livet osådär.
- Snart är det helg (:


pussokram!



välförtjänt sömn


Efter en natt utan sömn, så ska jag sova. Här och nu, i min soffa.
godnatt

en sak till



Här om dagen upplevde jag dagdrömmning för första gången på riktigt! I typ 3 minuter var jag helt borta. Och jag bokstavligen vaknade när dom sa i bussen "skrattmåsvägen". Jag typ hoppade till lite och kom på mig själv suttit och stirrat in i reklamskylten framför mig några minuter. och dagdrömt. Det var lite häftigt faktiskt.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och tänka på vilka fina vänner jag har. pussel



höjden av lycka?


Iblad undrar jag hur lycklig man egentligen kan bli. Jag sitter här i mitt rum, ensam. Jag har en hel del plugg, börjar känna mig lite smått krasslig och mamma är inte hemma. Dessutom är det långt till nästa lov, jag har ingen pojkvän, fick IG i spanska, har stukat finger o har några lårkakor. Börjar tidigt imorgon och det är Måndag idag.

Det finns ju saker som inte är helt bra. Men ändå känner jag mig så himla lycklig. Jag håller på att spricka känns det som. Ändå är jag bara 16 år, har hela livet framför mig fullt av roligheter. Jag menar jag måste ju för exempel vara mer lycklig på mitt bröllop? Eller när jag är nykär? Eller får mitt första barnbarn? När jag precis anländit i typ Chile och ska vara där med de bästa vännerna några veckor? (inte för att jag tänkt det, men ni förstår)

Det känns inte som om jag kan vara mer lycklig än vad jag är just nu, men det vet jag att man kan. Seriöst, jag kommer dö på min bröllopsdag. Jag kommer seriöst dö av lyckorus, undrar om man kan det. Efter typ min bröllopsdag kommer man kunna det.

Det är den bästa känslan. När man inte kan somna för att man är så himla glad, det är den bästa känslan här på jorden. Och jag vet inte om det är unikt att känna så, men jag är så jävla glad att jag kan det. För det kan jag verkligen.

/KÄRLEK OCH VÄRME TILL ALLA SOM BEHÖVER DET



jag dör


Jag dör, jag dör, jag dör, jag dör. Jag bokstavligen dör. Det här händer inte mig, sånt här händer inte mig. Jag dör av lycka. Jag dör.





kan. inte. sova.


Jag har sovit ungefär 3 timmar inatt eller så. Och jag har gått runt som en zombie hela dagen, bara längtat till att jag ska få lägga mig ner och sova, längtat tills kvälllen.

Men vad händer när jag får sova? När natten äntligen är här? Jag kan inte somna. För mycket tankar, för många känslor i magen. Min mage vänder sig upp och ner pga allt jag just nu känner. Det är en bra känsla, men jag behöver den här sömnen inatt. Jag behöver den så himla mycket. Vad ska jag göra? Jag kan inte slappna av.

Och jag är frustrerad över allt jag vill ha men inte har. Jag vill köpa skinnjackan på H&M och sen ett par benvita converse. Jag vill verkligen köpa det. Blir helt galen när jag tänker på det, jag måste ha det. NU! Och sen är jag glad över mycket. Jag ligger och tänker på många bra saker och jag tänker på saker jag vill göra och ta tag i nu i veckan och jag blir frustrerad över att jag inte kan göra klart dom nu. Jag måste vänta tills veckan börjar och sen måste jag göra de olika sakerna på olika dagar. Och jag kan inte vänta! Jag vill ta tag i det nu, göra allt nu. Så jag får det överstökat!

Och jag ligger som vanligt och funderar och analyserar. Över olika händelser och människor. Och kommer på saker jag inte tänkt på tidigare. Men jag behöver verkligen sova.


I don't like my clothes anymore


Jag har så mycket tankar just nu. Men jag kom just fram till hur mycket jag förändrats under gymnasiet, det är helt otroligt. Och då menar jag inte utseendemässigt, fast där är jag iofs också förändrad.
Jag har blivit mycket starkare och jag har mognat. Jag har blivit ärligare mot mig själv. Det är helt sjukt när jag tänker på det.

När jag ser tillbaka på hur jag tänkte för ett år sen. Jag trodde jag visste, för jag ville så gärna veta. Jag trodde verkligen att jag visste.

Vi människor dömer andra väldigt mycket. Vi fokuserar och bryr oss om andras liv, men det alla måste inse är hur mycket det verkligen inte spelar någon roll. Vart leder det någonstans? Mår man bättre av det? Mår jag bättre över att gå runt och analysera över hur någon annan mår? Det enda som spelar roll är orden man skriver i sin egna dagbok, som ingen annan läser. Det är dom orden som beskriver hur du egentligen mår och om dom orden är dåliga ord så måste man vara ärlig mot sig själv och våga ifrågasätta det. Det enda som spelar roll är att jag kan blunda och verkligen känna att jag mår bra. Och om jag gör det, då ligger saker rätt till. För vem finns det att lura? Varje människa har blivit tilldelade var sitt liv. Alla människor är olika och vill olika, det bara är så. Så alla människor i den här världen borde ta sig i kragen och ta tag i sina liv, istället för att fokusera på andras.

Folk fokuserar så mycket på att visa sig lyckliga, starka och bra, fast insidan kanske är något helt annat. Det är helt sjukt mycket fokus på att få andra att tro att man själv mår bra. Men är det värt? Facebook till exempel. Det är en jättebra sida, verkligen. Men hur många spionerar inte på andras liv där? Hur många försöker inte genom bilder och olika uppdateringar visa hur lycklig man är? Och visst det är ju bra, men det finns så många som inte är så lyckliga som dom försöker få folk att tro att dom är.

Vad fan spelar det för roll? Vem försöker alla lura?

Det här inlägget blev ganska fumligt och jag vet inte riktigt om jag fick sagt det jag ville säga. Jag vet inte om ni riktigt förstår vad jag menar, ni som läser.
Men jag vill väl bara säga att man borde anstränga sig för att vara ärlig mot sig själv och verkligen känna efter vad som gör en glad och lycklig. Och att ändå om det är svårt, så måste man sluta tänka på hur andra människor lever sina liv. Och hur glada alla verkar. För mycket är fasader och ändå om det inte spelar någon roll om det är fasader eller inte, så måste man se till att man inte påverkas. För det spelar ingen roll alls. Ingen jävla roll över huvud taget.




cola-incidenten


Förresten så hände det en underlig sak imorse. Jag och Anna var påväg hem och plötsligt blev vi så otroligt sugna på cocacola och visst gick vi in i närmaste kiosk, risken fanns dock att jag inte hade pengar på kortet. Men varför inte chansa? Så jag tog en burk och ställde den vid kassan och tog fram mitt kort. "Vi tar tyvärr inte kort" sa han i kassan. Nähe tänkte vi och vände oss om och då vi precis skulle börja gå så säger frågar han mig om jag bor här i närheten, ja svarar jag och tittar lite undrande på honom.
"Ta den du och så kan du komma och betala den en annan dag isåfall"

Jag och Anna stod som två frågetecken. Han liksom gav oss en burk cola! Så vi gick ut ur kjosken med en cola som vi inte ens hade betalat. Fatta vad konstigt :S Hur kan han vara säker på att vi kommer tillbaka och betalar? Han tog inget nummer eller något sånt heller. Han sa bara "Ta den och betala den en annan dag om du har vägarna förbi". Typ.

Och jag var inte ens säker på om jag hade pengar på kortet. Konstig händelse måste jag ju säga.


söndagskänslor















I helgen har jag umgåtts mycket med Anna. Hon är en väldigt bra människa, jag tycker synd om folk som inte har henne som vän. Hon är nog en av de personerna som gett mig mest.

Annars har jag stukat mitt lillfinger, fått 3 lårkakor, gått upp i division två och firat det med en bag in box och dans i för små utrymmen, jag har sett "I am sam" och bästa linda har sovit hos mig. Jag har varit på 11års kalas och druckit lite för mycket kaffe.
Pluggat har jag gjort allt för lite.

Men jag är glad iallafall. Riktigt glad.

Och Emelie! Jag vill jättegärna fika med dig. Vi måste ta tag i det där och ta oss tiden att disskutera minnen och livet i allmänhet med varandra :)




Tid. Vem har sånt?


Jag har allt utom det känns det som. Eller jag har ju tid, jag gör ju mycket saker, men det finns ju så himla mycket mer jag skulle vilja hinna med. Det finns så många människor jag vill träffa oftare och sådär, men samtidigt går jag ju i skolan och har läxor så dom måste jag ju också lägga ner tid på.

Det känns som om jag alltid har något att göra. För det finns ingenting jag vill prioritera bort, men jag vet ju att jag måste. Det går inte på något annat sätt.

Vilka otroliga problem jag har. Nej, nu är det duschen nästa!




mjaw


Jag har inte berättat om min helg, och den har varit en väldigt underlig helg om jag säger så:

Fredag- Stan med Anna. Match och lugn kväll!
Lördag- Match. Party med Anna & Emelie, sjuk kväll. Natten tillbringade jag och Anna hemma hos micke med filmtittande!
Söndag- Seg men ändå rolig dag. Knappt sovit. Crillan kom hem till mig på kvällen och sov över, vi åt pizza och tog det lugnt :) Träffade höga estlänningar på ICA.
Måndag- Sovmorgon 12.40, en lektion. Jag och Annis umgicks och på kvällen/natten var vi med Danne & Micke, impulsivt, men mycket trevlans!
Tisdag- Kom hem 3 natten innan. Knappt sovit. Friluftsdag som var hur chill som helst! Köpt min ipod och tränat :)

Och veckan ser ut såhär:

Onsdag- Sovmorgon 11.15. Tänkte gå upp tidigt o gå en promenad och lära känna min nya vän (ipod), sedan räkna lite matte och ha en lugn morgon! Skola till 16.30, sedan match på kvällen :)
Torsdag- Skola, programdag. Brukar oftast vara chill-dagar som inte betygssätt :) Träning på kvällen!
Fredag- Jag och Linda ska ha filmkväll bara vi två :)
Lördag- Match och på kvällen antagligen party med Anna och kanske Emelie :)
Söndag- En dag för plugg och träffa andra folkens!

pussel!






"Om du vill hatas, hata. Om du vill älskas, älska."


Folk spenderar för mycket tid till att fokusera på andras liv. Vem blir lycklig av det?

Jag har fått min ipod nu, så därför är jag lycklig idag! Och resten av livet också för den delen. Jag har haft en bra period nu och när jag får pengar igen ska lägga ut dom på sjalar, strumpbyxor, halsdukar, mössor och fikabesök.

ciao



Förra hösten var en bra höst, men den här ska bli bättre. och annorlunda.




min mamma är den bästa






och idag åker hon iväg och är borta i 10 dagar :(

sunday, bloody sunday


Fan för mig! Just nu är det fan för mig! Och ändå slutar jag aldrig lova mig själv samma sak. Jag förstår inte vad det är som är svårt, jag förstår inte. Jag vet inte hur man gör. Fan för mig, jag är äcklig.

Hur som helst är det Söndag idag vilket suger. Jag ska inte göra så mycket. Plugga lite rättskunskap, övningsköra om jag orkar, säga hejdå till mamsen som åker till nordnorge i typ 10 dagar och sedan ska jag umgås med Christel ikväll. Jag ligger efter i sömnen, somnade runt 7-8 i morse, sov 1 timme och sedan somnade jag igen här hemma och sov i 2-3 timmar. Inte okej :/

Jag längtar iaf mest tills jag kan hämta ut min ipod, vilket lär bli nångång den här veckan. Gud vad den typ kommer ta över mitt liv känner jag.
Mer då? Jag känner mig allmänt förvirrad bara.



nödvändigasakerogöra lista


- Skicka ín bilder jag vill ha o sen göra album till mormor (har köpt själva albumet)
- Köpa ipod (dom var slut, kmr nya imorn) + lägga in all musik osv!
- Plugga

- Inhandla nödvändiga saker (som sjalar o tajts)
- Fixa skåpet (imorn!)

Nu ska jag sova.

fred på jorden


bara för att jag älskar den här resan



                                



logik


Jag har gått runt och tänkt på en sak väldigt länge. Och jag menar verkligen länge, kanske två år eller så. Egentligen är det inte särsilt smart eller sådär, det bara är och ni kommer inte förstå poängen. Kanske för det inte har någon poäng iofs. Men jag måste bara få det ur mig, denna tanke :)

Har ni tänkt på att allt vi alla gör här i världen gör vi för att en dag uppnå maximal lycka? Minsta lilla drag vi gör i livet gör vi för att bli så lycklig som vi någonsin kan bli. Men den stora, kluriga och komplicerade frågan är ju vad man ska göra för att bli så lycklig. Det måste vara olika för alla och alla gör ju misstag, vilket betyder att man hela tiden chansar på vad man själv behöver göra för att uppnå denna maximala lyckokänsla. Kör lite på magkänsla och sådär, och ändå om vi aldrig kommer få reda på det så fortsätter vi att klura på den här frågan.
Allt vi gör.
Plugga, träna, äta, umgås, festa, knarka, städa, jobba, prata, shoppa. Gör jag det tillräckligt? Måste jag göra det mer? mindre? Blir jag lyckligare om jag slutar? Börjar? Fortsätter?

Klart man kan veta vad som gör en lycklig. Men jag vet liksom inte vad som händer i framtiden, om 10 år kanske jag kommer ångra att jag inte tog skolan mer seriös? Antagligen kommer jag väl det. Eller så blir jag glad att jag inte pressade mig själv för hårt och att jag tog dagen som den kom, för att jag är lycklig idag 10 år senare och anser att jobb och pengar inte har någonting med lycka att göra. Eller så ångrar jag mig grovt. Hur ska jag veta?! Alltså måste jag chansa, men kan man lära sig att chansa rätt? Har en person med erfarenheter större chans att chansa rätt?

Gud jag har verkligen gått runt och klurat på det här. Och alla tycker ju olika, vissa planlägger sin framtid och säkrar den genom att lägga ner mycket energi på skola och sådär. Medans andra tycker att man inte behöver det, man lever för dagen. Fast gör man det för att man inte orkar?
Jag vet inte.

Det enda jag vet att just nu mår jag bra, just nu är jag lycklig. Jag är glad som jag lever, alltså borde jag inte ändra något? Men tänk om jag borde det? Tänk om jag gör det och tänker om 10 år att tack GUD att jag ändrade på mig när jag var 17, annars hade jag inte suttit här idag...
Men jag vågar inte riskera något, jag vågar inte. För jag mår så himla bra just nu, och jag vill fortsätta med det. Och eftersom jag inte vet bättre får jag väl fortsätta leva som jag gör. Eller hur?



LYCKOPILLER



Jag är världens gladaste, för vet ni vad?! Jag ska på LARS WINNERBÄCK den 8e november, HELT GRATIS! :D :D Och jag ska dit med världens bästa Fia som har världens snällaste pappa som bjuder. Borde jag vara lycklig eller borde jag?! Alltså high five på den, pellis plockar poäng!





jag tänkte sova..


Men nu ska jag liksom städa istället :) Så imorn när jag vaknar är mitt rum helt perfekt, städat o fint o luktar gott. Det var dessutom länge sedan mitt rum fick en riktig genomkörare :O

Mitt schema är förresten ändrat lite (in a good way)
På måndagar har jag endast en lektion! Börjar 12.40, slutar 14.15! :) Sedan blir den mattelektionen flyttad till tisdagar istället och då slutar jag 14.14, istället för 13.40, men jag tror jag överlever 30 minuter. Det är värt det. Och sen har jag ju aerobics på torsdagar från 15.00-16.15, och det kanske inte låter så jättebra. Men jag plockar på mig poäng som jag slipper läsa i trean :)

Imorgon ska jag köpa min ipod och jag har nästan exakt 1500 och min ipod kostar cirkus 1300 och de 200 jag får kvar har jag tänkt att betala lite småskulder. Fan vad allt flyter på här i livet :)

Och här är en handlingslista på saker jag verkligen ska köpa:
sjal
halsduk
mössa
vantar
tajts
strumpbyxor
baslinnen
baströjor
benvita converse
underkläder


pussel


:)

Namn: Helena
Piercingar: Öronen, men det är ytterst sällan jag ahr något där ;P
Tatueringar: noll, men har funtat på det faktiskt!
Längd: vad kan jag vara? 170?
Skostorlek: 37 oftast
Hårfärg: Blond

Är du kär i någon: Nej, det är jag inte !
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej jag stormtrivs :O
Tänker du på självmord: Verkligen inte
Dricker du: Ja det gör jag. Men inte lika mycket i höst :)
Röker du: Nej, eller det är gott på fyllan och om man tappat bort en 500lapp och en mobil under samma dag...
Vilket shampoo använder du: jag vet faktiskt inte :P
Vilken parfym använder du: can can, paris hilton
Gillar du att tvätta: jag vet inte hur man gör.. ska lära mig

Senaste...
Film du hyrde: The notebook med Crillan =) <3
Låten du lyssnade på: "when the love takes over"
Personen du ringde: Tja.. min mobil är ju borta och jag ringer aldrig folk från hemtfnen ><
Tv program du tittade på: IDOL!!
Personen du tänkte på: jag tänker på många :)

För eller emot...
Långdistansförhållande: Det är väl upp till dom i förhållandet? Herregud, jag kan ju inte säga om det passar mig eller inte. Det beror ju helt på!
Utnyttja någon: självklart emot?
Självmord: Emot
Teenage smoking: alltså det är ju upp till en själv. Men det är väl inte bra att nån röker överhuvudtaget :O
Att använda droger: Nej, det är ju bara onödigt!
Sex före äktenskap: Varför inte?
Köra onykter: har någon någonsin sagt att det är bra?
Förhållanden: FÖR :) !

Antal...
Gånger du varit kär: 1 gång på riktigt riktigt. Men jag har nog varit det en gång till om man tänker efter :)
Gånger ditt hjärta brustit: 1 gång, som sticker ut tusen gånger mer än någon annan gång
killar du kysst: finns det någon som räknar?
Personer från grundskolan du har kontakt med: många :O
Gånger ditt namn varit med i tidningen: no idea!

Senaste...
Bok du läste: det var länge sen alltså.. måste vart i somras då jag läste marian keyes "vattenmelonen"
Personen du fick mail av: hahah david? ngt internet spam tror jag :P
Personen du fick brev av: Brev? jag ahr iaf fått många vykort :)
Personen du fick sms av: Min mobil är spårlöst försvunnen ..
Saken du köpte: imorn blire ipod!!
Vad har du gjort idag: Skola, sen stan med anna sen åkte jag och anna hema till mig o lekte =)
Brukar du svära mycket:
Har jag inte tänkt på, men det gör jag säkert :(
Hur tidigt stiger du upp: En timme innan jag ska åka :O
Gillar du att slåss: Nej, verkligen inte. Men jag har hört att jag blir vålsam på fyllan .. höhö
Vad ska du göra ikväll: Jag funderar på att baka kladdkaka :) men jag borde inte! för jag ska träna o få bort onödiga saker som sitter på kroppen istället =)
Är du seriös: Jag kan vara väldigt seriös
Vad är du allergisk mot: ingenting alls vad jag vet :D
Var har du ont: Jag har noll smärta i kroppen, galet skönt!
Använder du hårspray: nope
Kan du stå på händer? nej.. men jag kan jula :D
Favorit serie: The OC, utan tvekan! :)


later!

på torsdag blir du min.








höstens räddning




Jag har så jävla bra planer inför framtiden :)

Köpa ipod
Köpa halsdukar, vantar, sjalar och mössor
Köpa converse
Satsa på skolan
Satsa på fika
Satsa på vänner
Satsa på familj
Satsa på seriösa saker
Satsa på musik
Satsa på H&M:s barnavdelning






det känns bra nu


Idag efter skolan åkte jag och Christel in till Farsta C och satte oss på waynes coffie och pluggade matte. Och vi pluggade verkligen matte. Det var seriöst och vi läste igenom allt noggrant och var koncentrerade, nu ligger vi båda där man ska och vi förstår. Men jag måste ju säga det, matte B är GALET svårt. Ett tag satt vi båda där som två frågetecken, men vi fixade det tillslut =)

Jag ligger inte efter någon annanstans och det är lugnt i skolan. Jag har fina vänner, fin familj, fin klass, fin skola, fint hus, fint land, fint väder, fint allt. Mitt liv är fint :)

pussel





älska blondinbella


 "Att känna sig vacker har ingenting att göra med vikten, hur hyn ser ut eller hur tjockt håret är. Hur du känner dig sitter i ditt huvud, den nivå av självkänsla du har."

Läs hennes senaste inlägg på blondinbella.se
Så jävla bra skrivet, så jävla bra sagt. Så jävla bra hon är.



att uppskatta, eller att inte uppskatta


Det är väl ett val man gör.

Men jag måste iaf berätta hur mycket jag uppskattar alla omkring mig, alla varma ord jag får höra som kommer rakt ifrån hjärtat. Det är dom orden som känns mest. Och det är dom och ni som gör mina dagar till lite bättre och finare.
Min helg har varit rikitgt bra. Jag har gjort saker som jag mår bra av, umgåtts med folk som får mig att må bra. Och jag har skrattat! Och det är i stort sett hela min plan inför hösten. Må bra! Jag har tänkt mycket i helgen, pratat mycket om det. Och jag ska verkligen satsa på att må bra i höst, jag ska koncentrera mig på mig själv och mina vänner. Inte lika mycket fest, mer skola, mindre killar, mer hälsosamt. Och nyckeln till att leva hälsosamt och må bra är tror jag, att umgås med rätt människor!

På Torsdag ska jag köpa min Ipod och då kommer jag vara lycklig, då har jag allt som jag behöver. Bästa vännerna och en ipod. Jag är så himla glad, så himla lycklig.
Nu ska jag jobba lite matte, innan jag ska somna själv i mitt rum. Blir första gången jag sover själv sen en vecka tillbaka nästan, så det blir skönt.



Puss&Kram



grym helg, med de bästa















vänskap gör en lycklig











vill. tillbaka. nu.







RSS 2.0