!


Hårda tider börjar nu. Det var det enda jag hade att säga!bye bye miss american pie


Imorgon åker jag till Thailand i tre veckor. Jag förstår inte att inom några dagar ligger jag på vita stränder i över 30 graders värme och solar på andra sidan jorden. Inom några dagar äter jag thai mat, går i lösa linnen och badar i kristallklart vatten. Jag undrar hur det kommer bli. Jag undrar hur jag kommer på. Jag undrar vad jag kommer tänka på. Jag undrar vad som kommer hända som jag inte förväntar mig. Jag undrar vilka insikter jag kommer komma till. Vilka människor jag kommer att träffa..

Nej det är helt sjukt att jag ska till Thailand. Och ännu sjukare är det faktiskt att jag tagit studenten. De senaste dagarna har jag gjort mycket sjuka saker. Man ska inte vara någon som folk förväntar sig.


Ni får ha det underbart här hemma så ska jag också ha det. Puss och kramord är inte tillräckligaDet blir en riktig ego update med bilder, men jag har förfan tagit studenten!!!! Jag kan inte beskriva med ord känslorna över den här dagen. Lyckokänslorna var enorma, stämningen var obeskrivlig och jag kommer nog aldrig kunna sluta gråta över hur bra den här dagen var. Tack alla människor som gjorde den här dagen så himla underbar. Jag har så mycket kärlek och uppskattning i mig som jag inte vet vart jag ska göra av. Håller på att spricka!


RSS 2.0