hejrå!


Nu drar jag iväg till Trosa med familjen Zander. Sedan vidare mot Frankrike och sist Fredrikstad hos syster =) Hemma 2a juli, vi ses då! kmr sakna allihop <3



PUSS & KRAM




pms ?


Jag har haft en asbra dag och nu ska jag packa. Jag borde vara glad, men jag känner att jag är på g att bli irriterad. Vad gör man åt sånt?

..

shopalholic?


Jag har sovit gott inatt. Eller vänta, jag har sovit jävligt gott inatt. Snacka om att jag behövde den sömnen som denna natt gav mig, jag låg och log när jag vaknade. Så skönt var det! Jag känner mig bokstavligen som en helt ny människa. Har inte lika ont i kroppen längre och halsen är förvånansvärt bra. Natten gjorde min dag!

Idag har jag varit på stan med Frida, Frida och Cicci. Vi (eller jag) har shoppat på riktigt för första gången på väldigt, väldigt länge! Det har varit väldigt mysigt faktiskt med bra väder och allt.
Jag lägger in bilder på vad jag köpt senare =)

Allt känns så himla bra bara. Vi 4 barndomsvänner på stan en riktig sommarlovsdag. Vi 4 som gått igenom allt man kan tänka sig tillsammans. Vi är en del av varandra. Vi har format varandra från att vi lärde oss hur man räknade plus och minus. Vi har bytit bokmärken, skrikit på varandra, delat kompishjärtan, åkt på långa resor tillsammans, haft långa uppehåll, snackat hur mycket skitsnack som helst om varandra, spelat tjejsnack, dygnat, varit varandras första-handsval men även andra-handsval, hatat och älskat varandra, sovit under samma täcke, köpt likadana skor, haft första fylla tillsammans, hittat oss själva bland varandra, bråkat om skitsaker, lånat varandras kläder, bott i varandras hus, lärt känna varandras familjer, pratat telefon i timmar,  inte pratat på dagar, veckor, månader och till och med år. Vi har varit ifrån varandra, tänkt att vi aldrig mer ska prata. Trott att vi inte kommer ses igen, umgås igen. Men av någon anledning har vi alla fallit tillbaka till varandra. Av någon anledning så faller vi alltid tillbaka i våra egna spår.
Vi har varit med om för mycket, vi har nått alla gränser. Ändå så fortsätter vi vara vänner. Vi 4, på 4 olika håll. Det handlar om 8 olika relationer, men det är vi 4 i grunden. Alla har olika relationer till varandra men ändå så vet vi alla att det är vi 4.

Jag vet inte varför det är så. Men det spelar ingen roll, för huvudsaken är att det känns bra och tryggt.
och det gör det, det gör det verkligen.
Jag älskar er tre.





see you soon?


Jag har inte sovit bra på två hela nätter och imorse vaknade jag och var tjock i halsen. Dessutom har jag gått runt och haft ont i hela kroppen sen Lördags, av någon anledning...

Det har varit hetsiga dagar nu i det senaste och det är fortfarande hetsigt. Igår var jag på en.. astråkig fest i Södertälje, kände inga o alla som var där kände alla :( Menmen, ibland får man stå ut med sådana också. Det blev lite bättre mot slutet då jag o Annis kom i kontakt med lite shyssta grabbar.
Idag har jag åkt pendel hela dagen. Det suger att Lindis bor i Södertälje, fy! Frida råkade få med sig mitt busskort igår när hon åkte hem så jag blev tvungen att låna Lindas imorse. Klockan halv elva cirkus, åkte jag från södertälje direkt till skolan i skogås, först buss från linda, sedan pendel till älvsjö sedan där en annan pendel till skogås. Där fixade jag det sista med ansökan om specialutformat program, skönt! Sedan åkte jag från skogås med buss till farsta och bytte där ifrån med buss hem till mig. Väl hemma var jag tvungen o möta upp Frida för att hämta mitt busskort och när jag sedan fått det fick jag dra mig iväg till södertälje igen ... Jag åkte direkt från södertälje med pendel till stuvsta sen och tränade. och nu är jag hemma från träningen igen. PHU! Mina krafter är verkligen inte dom bästa ikväll.

Jag hoppas på en skön nattsömn inatt i MIN säng, ENSAM. Utan att FRYSA eller SVETTAS. Eller VAKNA varje timme..
Imorgon väntar en ny hetsig dag. Jag ska in till stan med Frida, Frida och Cicci. Ska köpa nya kläder för alla mina pengar som jag har (A) cirkus 1000 kr. Bättre än att vara pank. Sedan ska jag packa för typ 16 dagar framåt. Någon som vet hur man gör det?
Ann-jeanette kommer imorgon också. På Torsdag blir det begravning och sedan bilresa till Trosa med familjen Zander där midsommar ska firas! :)

Jag har också tusen frågor till Frida om allt o inget. Hoppas hon är redo att besvara dom :O

godnatt


If you love me, won't you let me know ?


Jag vet vad jag vill ha. Jag vet att jag kan få det, men när jag får det så vill jag inte ha det. För det är inte rätt. Varför är det fel?
Eller är det mig det är fel på? Är jag för kräsen?

Men nej.. för jag vill så himla mycket.






 


Min sommar


Herregud, min sommar är så spikad! Och jag kommer inte sitta hemma och mögla hela sommaren så som jag trodde =)

10 juni - 18 juni - Hemma!
18 juni - 20 juni - Trosa med familjen Zander
20 juni - 21 juni - Bilåkning till Tyskland med familjen Zander och övernattning där.
21 juni - 27 juni - Frankrike med familjen Zander!
27 juni - 28 juni - Bil till Malmö
28 juni - 2 juli - Tar tåg från malmö och kmr till Fredrikstad 28e, är där med Annis till 2a juli
2 juli - 20 juli (eller 25e) - Hemma! Jobbar 7-12 juli
20 (eller 25e) juli - obestämt datum - Nordnorge :)
9 augusti - 17 augusti - Gotland
17 augusti - 24 augusti - Hemma!
24 augusti - skolan börjar ....

På ett sätt suger det att rada upp sommaren såhär, det känns som om sommaren är hur kort som helst och som om den är slut snart. Samtidigt tycker jag det är skönt med planer =) !
Idag har jag varit duktig också (kolla listan nedan!). Snart ska jag in till Farsta med Annis och handla lite sommarkläder, underkläder o bikinis :)

regnpussar!

Lite pics' från försommaren 2009 :) 


        


måndagsbarn?

Vet ni vad jag gör? Jag kopierar listan i förra inlägget o klistrar in här och sen stryker jag varje sak jag gjort, så får vi se hur långt jag kommer idag :)

- Jag måste lämna tillbaka filmerna
- Jag måste gå till skolan o leta reda på Javier, Sofia och SYO. Dom måste skriva på ett papper om min ansökan om specialutformat program. Och jag är inte ens hundra på att dom är där. och då får jag problem ...
- Jag måste bestämma mig vad jag ska ha på mig på begravningen
- Jag måste packa
- Jag måste köpa lite nya sommarkläder
- Jag måste städa
- Jag måste tanka på pengar på mobilen
- Jag måste ringa Linda, Anna, Frida C, Frida och Ann-jeanette. Måste också prata med Vera och antagligen träffa henne o få pengar.
- Jag måste raka benen
- Jag måste sortera O.C boxarna

saker som skaver


Jag har så mycket jag måste göra :( Allting ligger o skaver på mig som ett skavsår. Det känns som läxor alltihop :(

- Jag måste lämna tillbaka filmerna
- Jag måste gå till skolan o leta reda på Javier, Sofia och SYO. Dom måste skriva på ett papper om min ansökan om specialutformat program. Och jag är inte ens hundra på att dom är där. och då får jag problem ...
- Jag måste bestämma mig vad jag ska ha på mig på begravningen
- Jag måste packa
- Jag måste köpa lite nya sommarkläder
- Jag måste städa
- Jag måste tanka på pengar på mobilen
- Jag måste ringa Linda, Anna, Frida C, Frida och Ann-jeanette. Måste också prata med Vera och antagligen träffa henne o få pengar.
- Jag måste raka benen
- Jag måste sortera O.C-boxarna

OCH ALLT DET HÄR MÅSTE JAG GÖRA INNAN TORSDAG!!!
... För då ska jag till Frankrike med Frida och hennes familj! och så blir jag där en vecka. Påväg hem från Frankrike släpper Bosse av mig vid Malmö där jag tar tåget direkt till Ann-jeanette och sedan är jag där i några dagar :)
Det här är bara planen, det kan bli ändringar!

Jag ska försöka göra allt det här idag. Trots att jag haltar o trots att jag känner mig hängig och sjuk... Tror ni jag fixar det?




09.06 framför The O.C

Jag mår så himla dåligt, har aningar om att jag är/börjar bli sjuk.

För det första spelade jag macth igår
1. Det var en timme att köra dit
2. Planen var ren lera
3. Det regnade och var askallt (mkt vind)
4. Vi hade inga avbytare
5. Det var med B-laget
6. Jag blev kapad och blev skadad. Hade inte samvete att gå av eftersom vi inte hade några avbytare så jag sprang runt och haltade i 25 minuter ca. Sen gick jag av ändå.
7. Det var skitlångt avstånd mellan planen och omklädningsrummet och omklädningsrummet och parkeringen.
8. Jag var svag eftersom jag drack igår, inte så bakis, men trött
 Typ 5 minuter efter mig gick Malin och Helle också av pga stukade fötter (bevis på att planen var för dålig för att köra på)

Hur som helst. Vi tre åkte hem tidigare och blev tvingade att sitta 1 timme i bilen vilket var en mardröm. Alla hade fruktansvärt ont och jag frös och hackade tänder.
Så hela gårdagen och hela natten har jag haft frossa och svettats i omgångar. Somnade dessutom i soffan och vaknade klockan 4 o gick o la mig i min säng. Sen dess vaknade ungefär varje timme och nu gick jag upp. För tillfället är jag varm, men snart lär jag börja frysa.

OCH FÖR ALLA SOM UNDRAR SÅ HAR JAG INGA PENGAR PÅ MOBILEN, SÅ RING MIG IFALL NI VILL FÅ TAG PÅ MIG :)

peace


ånger


gah jag börjar få ångest för igår. Jag förstår inte att man aldrig lär sig och att man gör så mycket på fyllan som man kommer ångra.

Fan nu har jag match och kommer träffa Malin som också var där igår x) Hon lär garva åt mig. Jävla skit alltså, jävla skit.. :P

fan fan fan fan helvette. Jag vill inte!

sommarlovsstarten


Onsdag - Skolavslutning. Thaimat i gästrummet i garaget med linda och anna. Vi delade på en dunk vin och avslutade kvällen på en fest i Östertälje med mycket nytt folk :) Hade en väldigt bra kväll !

Torsdag - Vaknade hemma hos Lindis. Sedan skyndade jag mig hem för att sedan åka vidare mot huddinge och sitta barnvakt i några timmar åt Leo och Ine :) Frida var med mig och det var hur mysigt som helst. Efter det hade jag träning och sedan gick jag o Frida nattpromenad. Hon sov hos mig också. Vi hade också roligt o allt :)

Fredag - Regnig dag. Pratade telefon och städade hela morgonen, senare kom Anna och Linda hem till mig och vi hyrde skräckfilm, åt godis och snackade. Blev även mycket skratt denna kväll :)

Lördag - Match på dagen och fest med 3orna på kvällen. Träffa massa roliga nya människor och hade en bra kväll!

Söndag - Idag. Jag ska övningsköra och spela match sen får jag se om jag ska till han Micke ikväll också, det beror på orken och lusten! :)

puss jag älskar sommarlov


sommarkänslor trots regn!


Nu är det sommarlov och det börjar kännas nu!

Igår hade jag hur som helst en rolig kväll. Jag har haft en väldigt rolig vecka för övrigt känner jag, med mycket nytt folk. 
Jag och Anna var iaf på fest och det var askul för det var massa av våra f.d 3or som var där och som vi tidigare inte umgåtts med men velat. Micke som hade festen skjutsade oss båda vägarna och pappa har blivit jätteslapp med tider och sånt så jag slipper oroa mig och passa massa tider hela tiden. Jag orkar inte gå in på detaljer om hela kvällen men det var skitkul iaf och jag ångrar inte att vi gick dit, för det var vi nära på att inte göra av någon dum anledning!

Självklart finns det alltid massa saker man ångrar efter fyllekväller och det kan man inte komma undan, det är bara att bita i det sura äpplet och skratta åt det eller något :) Jag har tyvärr inga bilder från kvällen eftersom jag glömde kameran. Men vi kanske ska dit ikväll eftersom det var så himla trevligt igår tyckte vi alla, så vi sa att vi skulle göra om det. Då ska jag ta med kameran!

Jag tycker på tal om ingenting att frida kan ta och komma hem nu, saknar henne.

pussokram


barn är kärlek





















Idag satt jag och Frida barnvakt åt Leo och Ine och jag insåg då hur mycket lycka barna sprider. Ledsen att det blev så himla många bilder jag la ut nu, men jag kunde inte välja bort någon. Alla är så fina och alla beskriver vad just barn innebär: kärlek!


orginell skolavslutning















Till en början sög denna dag. Det var dåligt väder, jag och Annis missade två bussar och kom 45 minuter försent och det enda vi fick när vi kom till skolan var rektorns extremt tråkiga tal.

När vi kom hem var det också tråkigt, vi var inte alls glada, trots att vi precis fått sommarlov (??!!) Allt var depp och inte alls bra! Men sedan tänkte vi att livet faktiskt är vad man gör det till. Så vi planerade en grym kväll i rummet vid mitt garagre. Först storstädade vi (första bilden) och fjantade oss med fula kläder. Sedan började hon och jag dricka vid fem. Medans fixade vi oss assnygga och hade galet roligt. Tog fina bilder som jag lägger in senare. Runt halv åtta var vi lagom dragna och då dök linda upp. Vi tre åkte och handlade thai och fortsatte dricka och ha galet kul i .... mitt garage. Sedan fixade vi in oss på en fest i Östertälje och drog dit. Träffade massa roliga människor på vägen dit och allt var väldigt lyckat =) och alla tre fick en riktigt bra fylla tillsammans! :) Det är så det ska va!

+


Det verkar gå så bra för allihopa och det är jag så himla glad för. Allas liv verkar ljusna! Och det är så bra bara.

ett liv


Mordet i Stureby är en tradgedi. Jag tycker det är så hemskt och det berör mig på alla sätt och vis, jag sörjer med hennes familj och de som stod henne närmast och det här borde få folk att tänka lite mer tycker jag, det kan hända vem som helst när som helst, för man vet aldrig när döden inträffar.
Ta inte folk förgivet, snacka inte skit om människor, bete dig snällt mot alla i din omgivning. Tänk vilka skuldkänslor folk som betett sig illa mot henne måste ha, tänk vilka skuldkänslor de som snackat skit om henne eller glömt bort henne och tagit henne förgivet måste ha. Det är så hemskt, så sorgligt. Sånt här borde inte ske.

Jag är lite deppig ikväll. Jag vill ha sommarlov nu och det här mordet är verkligen något jag tänkt på, det är så tragiskt.



RIP therese


en kort, men lyckad Gotland trip


Vänskap och fotboll i en o samma bild. Jag och Fia <3



En underbar helg på fina Gotland med hela laget! Vinst med 4-1 och en riktigt rolig match, det börjar gå bra igen !
Laget har kommit närmre varandra + att jag o Fia har haft asroligt tillsammans som vanligt :)
Efter matchen åkte vi och firade 7-e vinsten (av 8a matcher) på en restaurang med stor TV där vi såg Sverige-Danmark matchen, som blev en besvikelse, men vi var glada ändå. Fint hotell var det och en fantastisk hotell frukost, ibland önskar man att man bodde på hotell lite oftare...

Nu är jag hemma igen och njuter av att det snart är sommarlov. I Fredags var jag på 3-ornas student, det var både roligt och sorgligt. Sedan fikade jag med Frida i väldigt många timmar (lite för många), men det var hur trevligt som helst och jag älskar att det finns såna som henne :)
På kvällen kom Annis hem till mig o vi åkte o handlade munkar och ballerina, sedan snackade vi hela kvällen så som bara jag och hon kan :)

Idag är det Söndag och Lindis är påväg hem till mig, ikväll ska jag träffa Frida också och prata med Annis.

Puss, jag är glad!

mot gotland


Nu bär det av mot Gotland med laget, kommer hem söndag. Hare bra o allt så hörs vi :) !


pussen


skolavslutningsklänning?


 

eller

 

vilken tycker ni?

happyness




 
 


dagboken 3/7-2008



Han stack med allt jag gav honom. Han stal allting, jag litade på honom. Utan mig skulle han inte vara någon idag, det är jag som stöttat honom, dragit upp honom från mörkret. Det är jag som gett honom självkänsla och självförtroende och det var jag som täckte ensamheten. Det är jag som fått honom att känna sig älskad. Det var jag som fick honom att våga tro på livet och allt. Jag gav honom ljus och han mig. och han vann över mig, jag gav allt jag hade till honom, för jag tänkte att vi kunde dela på det. Jag litade på honom och lutade mig mot honom. Vi kompromissade varandra bra kände jag, jag behövde honom så himla mycket, och han behövde mig.
När han sedan fått allt av mig, när hela mitt liv ligger i hans händer, när jag är som mest kär och beredd på allt. När jag verkligen gett honom mitt sista skriver han ett jävla sms och drar. Tack och hej liksom. Så står jag där, gråtandes på en busshållplats och inser vilket skämt och vilket jävla misstag jag är. Med tomma händer och tom själ, med ingenting kvar gråter jag, jag spricker. Jag ser hur mitt liv rasar, går i bitar, försvinner bort utan att jag kan göra något åt det. Jag kan bara se på. Och jag gråter på ett sätt jag aldrig gjort förut.

Han utnytjjade mig. idiot. Känslokalla människa utan varken hjärna eller hjärta. Jag undrar om han har några känslor? Han tvivlade på min kärlek, därför tog han mig förgivet, Det var lugnt att han sårade mig. Drog sådär. Ett sms. Äsh, jag klarar mig väl alltid.... Särbarn. Jag hatar honom.
Jag fattar inte. Betydde jag så lite? Var jag inte värd mera? Är jag så liten och värdelös att det är okej att spotta på mig när jag ligger ner i gruset? För så kändes det. Strö salt i alla sår bara, gör det. Jag har ju inga känslor ju, jag klarar mig ju utan dig, skit i mig bara.
Han stack med allt, så nu har jag ingenting kvar. Inget jävla självförtroende. Inga egenskaper. Jag är tom, jag är ingen alls. För allt jag var gav jag till honom, han fick det av mig, bokstavligen.

Jag tänker inte ta i, jag orkar inte ta i, jag kan inte ta i. Jag har sjunkit ner till botten nu, Fan ta honom, fan åt allt, åt helvette med mitt jävla liv. Mitt jävla liv som inte är något längre. Dra!
Fan det hjälper inte att jag skriver i den här jävla boken. ingen hör mig ändå och jag som inte ville bli såhär, jag ville inte bli den dumpade, den olycklige, den ensamma. och nu är jag det ändå. Vilket skämt jag är, ett stort jävla skämt  som man skrattar åt.

1 och 1/2 år och jag får ett jävla sms



För er som läste det där och inte förstod det så är det där ett utdrag från min dagbok som jag skrev i somras. Jag har inte läst det sedan det hände. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Men allt känns bara overkligt när jag tänker tillbaka på det, att jag mådde så dåligt, att det tärde så mycket på mig. Och att jag nu glömt bort allt.
Det är så sjukt att man kan känna något så starkt och att det verkligen inte blir som man känner, jag trode starkt på att jag skulle bli ensam och olycklig för evigt. Herregud.
Hela grejen har gett mig väldigt mycket. Och jag kanske borde säga det att det jag skrev då var något jag kände då och det var dagen efter jag blivit dumpad, jag var alltså väldigt upprörd. Så ha lite överseende typ.


 

kloka ord


"Jag tycker om vissa  människor jättemycket, men det behöver inte betyda att de får mig att må bra"
Det där stämmer galet bra! Jag tycker också om massa människor, men dom behöver inte få mig att må bra för det och jag tror det är viktigt att man man umgås med de som får en att må bra, speciellt om man är inne i en dålig period. Men det är svårt att se gränsen emellan människor som får en att må bra och som man bara tycker om asmycket. Hur vet man det? Men om man hittar gränsen och om man kan se det, så borde man verkligen tänka på det och faktiskt prioritera :O

"Ibland saknar jag personer som egentligen inte betyder så mycket"
Det där gör jag med. Alltså jag kan sakna människor som jag aldrig haft en speciell relation till, är inte det konstigt? Att bara sakna någon sådär?
Men jag tycker av någon anledning om onödiga relationer. Dom är sköna att ha. Eller?

nej nu är klockan 02,14 och jag ska nog försöka sova. Imorgon ska jag köpa hem jordgubbar och börja äta det och flingor till frukost. Mums.

Godnatt alla fina människor!

-


Jag kanske borde börja läsa en bok?
Kanske go back to gamla pelle ett tag? Ni vet hon som sitter på fik i converse och funderar över alla människor som går utanför.

Men jag är så hetsig, jag måste leva mitt liv. Jag måste göra det bästa av det, jag kan inte bara ta det lugnt. Men trots detta så är jag en lugn person, jag stressar aldrig, går alltid långsamt, skjuter upp saker och utstrålar "äsh, det löser sig", jag tar ofta saker som de kommer, jag beskrivs som spontan och jag gör mycket spontana saker, jag är impulsiv och gör också mycket impulsiva saker, men grejen är att jag är inte så som jag känner mig.

Jag känner mig stressad och det min hjärna går verkligen på högvarv hela tiden. Tusen tankar om allting. Mest om mig själv och om hur jag ska göra, leva och vara.
Gjorde jag rätt?
Gjorde jag fel? Hur borde jag gjort?

Men det är så jobbigt ibland, att tänka så mycket. Varenda sak jag gör är genomtänkt, det är helt sjukt men det är så. Men kombinationen av detta + allt annat gör att jag tillslut blir knäpp. Det är skola och fotboll, press från alla håll och jag orkar inte det tillslut.
Jag orkar inte vara perfekt. Men jag vill inte misslyckas, för jag är rädd.



ilska


Jag blir så jävla arg på mig själv. Varför kan jag inte bara slappna av? Varför kan jag inte bara låta saker hända? Varför måste jag tänka så mycket? Varför kan jag inte bara släppa allt och ta det lugnt för en gång skull? Varför måste jag haka upp mig på allt? Varför analyserar jag så jävla mycket? Varför måste jag gå runt och spänna mig hela tiden? Varför är jag så rädd för att förlora? Varför tror jag att jag förlorar om jag inte anstränger mig så som jag gör? Varför är jag en sån perfektionist med mig själv och allt jag gör? Varför är jag så rädd för att göra fel? Varför?

Jag fattar inte. Jag är så rädd för att förlora alting jag har så jag överanstränger mig för att ha kvar allt och det leder till att jag hela tiden går på högvarv och aldrig kan stanna upp och bara ha det jag har. Jag måste hela tiden fortsätta och göra allt i snababre tempo hela tiden.
Jag är så trött på att vara komplicerad, jag är trött på att tänka så mycket. och jag stör mig på att det här är så svårt att förstå. Jag förstår mig själv, men det har tagit en lång jävla tid.

jag kan andas igen


Jag har inte kunnat andas normalt på några veckor nu. Jag har haft en stor klump i magen som består av allt dåligt man kan tänka sig + ett tungt tryck över bröstet, och jag har gjort allt för att inte denna klump eller detta tryck ska ta över hela mig och mitt liv. Andra dagar har det gått, andra dagar har det inte gått alls.

Men grejen med mig är att jag hatar att må dåligt. Eller det gör väl alla, men jag hatar det så mycket att jag kan döda för att inte känna av den känslan. Vilket resulterar i att jag gör allt för att försöka lura mig själv att jag mår bra och på cupen lurar jag andra i min närhet också. Det är inte förens den dagen det brister som jag kan förstå hur dåligt jag mår, men dagen efter det brustit är jag tillbaka i jagfårintemådåligt-banorna igen. 
Men jag kan hur som helst meddela att min klump är borta och jag kan andas normalt igen. Ikväll hände det, ikväll försvann det där.
Så om jag betett mig konstigt de senaste veckorna är det antagligen för att jag uppriktigt sagt inte mått så bra!

Fast det är ändå inte helt bra och jag vet inte varför och det är lite jobbigt. Jag har gjort så mycket bra idag, men ändå är det något som saknas.

- Jag har bokat biljetter till Gotland
- Jag har bokat de dagar jag ska jobba i sommar
- Jag har lämnat in tratten, det sista arbetet i skolan, så nu är jag FRI (??!)
- Jag har tränat bra och blivit peppad av min tränare
- Jag har städat

Allt är så himla bra bara. Vad är det som är fel? Vad saknar jag?

- Begravning den 18e = sorgligt och allt. och ingen jugoslavien-resa
- Frida drar och kmr nt träffa henne på hela sommaren känns det som
- Sommaren känns av någon anledning.. dålig och händelselös? känns som alla åker bort
- Jag oroar mig för Gotland och hur saker kommer bli
-,Jag lider med Anna av vissa anledningar
- Jag har lovat Ewe att vara med henne på hennes systers student på Fredag, men jag vill ju se våra treor springa ut, vad fan ska jag säga?!
- Känns som att Linda är borta mkt i sommar, fast hon menar tvärt om. Hur ska jag överleva utan henne?

- Treorna slutar och skolan kommer bli galet tråkig i 2-an...
- Mina betyg är typ dåliga i år, sämre iaf.

och jag har inget extra just nu som jag kan glädja mig åt, jag känner mig typ negativ och sådär.

Jag kanske inte mår så bra ändå? </3



 


stört.


Det här är sjukt, men jag är klar. Det är helt jävla sjukt, men jag är det.


lindas sko :)

slutspurten



Jag har ett arbete kvar att göra. Men jag orkar inte, jag är för trött, för sänkt och för sliten för att göra det.
Men jag måste. Jag har inget val.
Gud, ångest över bröstet.

helgen dåh














Bra Fredag. bra lördag. Väldigt dålig Söndag.

hare bra !

RSS 2.0