she loves you, ya yaInatt har jag dansat nykter till David Bowie, The Beatles (som jag för övrigt ska redovisa om imorgon..), James Brown, Jackson 5, The Foundations och Elvis Costello. 60-70 tals tema och det var en hel del man kunde faktiskt! Kom hem runt halv 4 och hade en riktigt bra kväll! Det var lite jobbigt att vara nykter i början, men man ska kunna släppa loss nykter också, och det gjorde vi verkligen!
Det blir nog många fler kvällar där och alla som vill ska följa med! Det är nämligen en krog... utan vakter! Helt asm. Och rolig musik, sköna människor, rolig anläggning osv.
Helkul var det iallafall!

Idag har det varit fint väder och det utnyttjade jag och Anna genom att ta en promenad! Sedan har jag övningskört och ikväll blir det att plugga till engelska redovisning imorgon. Känner mig inte nervös nu, men jag vet att jag kommer bli det.

Ta hand om er vänner, så ses vi säkert! :)
nu kan du få mig så lätt

Jag gick till skolan idag och det var som jag förväntade mig en väldigt onödig dag. Vi fick kondomer och en hel massa upprepning om könssjukdomar sen högstadiet. Lite sådär lagom skoj.

Idag har jag sovit ikapp mig också, två hela timmar. Jag hade inte klarat kvällen utan den sömnen, men ändå så kommer jag troligtvis inte kunna somna ikväll. Och tänka sig, imorgon är det Fredag och då ska jag och Lisa ha våran efterlängtade te och uppesittarkväll!
Mår bätttre idag som ni hör. Fick precis ett samtal från Skåne som gjorde mig lite varmare också. Nu ska jag plugga det sista på svenskan och imorgon ska jag köpa en ny dagbok jag tittat ut. Godnatt med er!

peace
längtar bort


Seriöst. Titta ut, det här är absolut inte normalt! Sverige har blivit ett onormalt land. Nej men helt allvarligt, jag klarar inte av den här snön och kylan längre. Det är nästan bud på att stanna hemma idag :(

aldrig nöjd.Jag är verkligen inte nöjd med tillvaron just nu. Någonting är fel på mig och jag vet inte vad det är. Tusen tankar i mitt huvud.
Mitt självförtroende suger verkligen.

känner igen dig?


Vi alla har olika försvarsmekanismer. Har gått igenom dom på psykologin (som för övrigt är ett jätteintressant ämne..) men dom är nog nyttiga att vara medvetna om! :)

Rationalisering: Man förskönar sitt beteende. Egentligen försov man sig men istället för att säga som det var så "förskönar" man sitt beteende genom att säga att klockan aldrig ringde, bussen kom inte, mamma väckte mig inte osv..

Bortträngning: Istället för att göra något åt ett problem så försöker man tänka på det så lite som möjligt, för "då kanske det försvinner.." Så om man inte pratar om det och inte låtsas om det så finns det inte. Ett enkelt sätt för att slippa ta itu med dom riktiga problemen. Man ljuger och lurar sig själv. Bortträngning är en kortvarig lösning på ett problem. Minnet trängs bort men ångesten finns kvar och individen vet således inte varför den känner ångest

Förnekande: Förnekande betyder att man helt enkelt förnekar verkligheten. Man tränger inte bort impulser men man blundar för informationen..

Förskjutning: Då man kanske går runt och är arg eller bara har dåliga känslor inom sig så händer det att man tar ut dessa känslor på andra. Kankse på kompisar, föräldrar och liknande.. Det här kallas förskjutning.

Projektion: Det här kan man använda sig av om man har en dålig egenskap som man egentligen inte vill ha. Så istället för att inse att man faktiskt har den så påstår man att andra människor har den.


Ja, det där var bara några. Men det handlar mycket om att kunna vara ärlig mot sig själv! Och stå för sig själv och sina egna handlingar. Det är skitsvårt men viktigt tror jag :)

blöta strumporNär jag kommit på något jag vill förändra i mitt liv så vill jag alltid göra det nu,nu, nu! Ändå om det är något som jag vet tar sin tid. Jag vill inte vänta, för jag är så. Jag kommer ofta helt plötsligt på en dag att nej nu vill jag inte leva såhär längre, nu vill jag göra något annat av mitt liv. Men det tar ju faktiskt ett tag förns man hunnit bryta sina livsvanor som man inte är nöjd med, men jag vill byta tills imorgon, förändra mig nu. Inte ta några veckor på mig. Åh.

Jag känner mig lite smådeppig faktiskt. Är det för att det är snökaos... igen ? Eller är det för att något inte stämmer men som jag inte riktigt vet inte vad? Eller är det för att jag inte har något speciellt att se fram emot? Eller är det helt enkelt för att man ibland bara är lite deppig ? Jag vet inte. Hur som helst så hatar jag att känna något och inte kunna göra något åt det, när jag verkligen är redo för att göra något åt det. Men när man inte vet så är allt man kan göra att sitta och vänta på bättre tider. Typ.

Och för övrigt så hatar jag fördomar. Det är något som jag verkligen älskar med Anna, för hon har inga fördomar. Hon går alltid in med en neutral bild första gången hon träffar en person. Hon har aldrig några förutsatta meningar om personer och hon ser verkligen till så att hon får sig en egen bild. Jag tycker det är så jävla fel och gå runt och "tro" saker om människor som man kanske inte känner eller bara känner lite. Typ få för sig saker om personer fast man i fråga aldrig träffar människan. Det är utifrån sånt här skitsnack uppstår, man påstår sig veta saker om en person som man kanske inte pratat med på flera år.
Tänk om alla människor skulle gå in för att ha en positiv bild av alla i ens omgivning, sluta leta fel på folk. Gå in för att lära känna människor och utifrån det bilda sig en uppfattning.
Jag förstår inte hur vissa männsikor kan må bra av att hela tiden leta fel på andra människor, seriöst.


vad livet har att erbjudaJag har hittat en sak på mig själv som jag inte är nöjd med men som jag faktiskt inte kan förändra. Jag vet inte hur jag ska göra. Och om det går att ändra så krävs det nog en lång process för att det ska hända något.

life is a bitch sometimesjust do itSkola. Plugg. Måste plugga. Nej fan jag har inget val, jag måste göra det! Det är inte så jävla hemskt.'
something will tear us apart


enough

Helgen har varit bra, men inte alls som jag hade planerat. I fredags var det meningen att jag skulle hem till Lisa, men den stackarn har drabbats av halsfluss så vi bestämde att vi fick ta det en annan dag helt enkelt. Krya på dig Lisa! På Lördagen skulle det vara filmkväll hemma hos Ewe men det blev inställt in i sista sekunden. Istället umgicks jag med Anna hela kvällen. Vi tog oss en rundtur i Örby och sedan satt vi på var sin stol, i mitt kök i ungefär 4 och en halv timme och bara pratade. Jag tror jag somnade runt halv fem.

Jag längtar iallafall till våren och igår insåg jag att våren förknippar jag faktiskt med örbyskolan. För på de vårarna hände det så mycket! Jag kommer ihåg allt. Hur vi spelade kula om rasterna och hur vi kutade ut när klockan blev 09.20 för att ta ett av fotbollsmålen. Jag minns hur vi lekte land och rike och hur mycket vi en period spelade king varje rast. När jag promenerade i örby igårkväll så väcktes jättemycket minnen. Sakerna vi gjorde, sakerna vi sa, sakerna vi var och betedde oss som. En jättebra tid faktiskt då jag personligen inte tänkte så mycket, jag var mest ett barn som strosade runt. Men trots det så är låg-mellanstadiet en del av mitt liv som jag har mycket fina minnen ifrån.

Men nu ser jag inte längre fram emot att få spela kula om håltimmarna, det där är bara ett minne blott. Nu ser jag fram emot att få kunna ta av mig jackan när vårsolen blir lite för varm, jag ser fram emot de finaste vår dagarna, då man när man går ut direkt möts av den friska vårdoften och då den blåa himlen nästan bländar en. Och de små knopparna på träden som sakta börjar visa sig, jag längtar tills det första vårtecknet! Eller till att bara få kunna gå i converse och ta cykeln överallt. Jag längtar till att få gå långa promenader med winnerbäck i öronen, för det är också vår för mig. Men mest av allt längtar jag tills att man får se hur folk blir gladare och hur det sakta med säkert blir mera liv i staden. För det är vad som händer då våren närmar sig. Människor blir gladare och mår bättre, även jag.
Jag vill se ljuset! Jag vill se framtiden, för i dessa tider är mycket mörkt och suddigt där framme. Och våren gör allt så mycket klarare.
I vår ska jag leva, det har jag lovat mig själv. Jag ska göra det bästa av varje dag och försöka se möjligheter istället för omöjligheter. Jag ska kämpa för mig själv och för alla runt om mig. Den här våren ska jag vara lycklig, jag ska verkligen se till att jag är lycklig.
buh!

Fredag - Hem till Lisa och dricka te!
Lördag - Plugga, fira ma&pa och filmkvälla med tjejer från klassen
Söndag- Plugga och träffa Linda kanske? :)ego inlägg


Lovar du att vara ärlig?
visst :)
Du heter: Helena
Smeknamn: Pelle
Låt som när du är ledsen sörjer till? Finns många låtar som är sköna att lyssna på när man är ledsen, men Boston med Augustana är en bra låt!
Beroende av: Choklad, ljus, kaffe och städat rum ><
Vad tror folk om dig? Beror ju helt på om det är människor som känner mig halvbra eller människor som inte känner mig alls. Går inte att svara på frågan :O
Stämmer det? ...
Vad får du oftast komplimanger för?: Att jag är väldigt bra på att lyssna och förstå andra. Utseende mässigt får jag oftast komplimanger för mitt hår!
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag vene, att jag spelar i ett div 2 lag? Att jag vunnit sanktan två gånger, haha jag vet inte :)
Hur imponerar man på dig?: Man har cool klädstil, kanske står för något speciellt eller bara är speciell på något sätt :) 
Brukar du skratta för dig själv?: Ja, haha :)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hej Pelle! Hur är det med dig? Jag har lyckats bli sjuk och har haft lite feber idag. Om du vill och tar risken att bli smittad så får du jättegärna komma ändå!" /Lisa
Var bor du?: Fagersjö
Trivs du där?: Stormtrivs! 
Äger du några converse: Självklart
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Brukar du bli för full: Om jag vill, haha
Är du allergisk mot något: Näj :))
Hur svarar du i mobilen: "Aa, hallå?"
Antal timmar sömn inatt: Typ 7 :/
Brukar du komma i tid: Jag är SÄMST på att komma i tid !
När mår du bra: När folk omkring mig mår bra, efter jag tränat, när jag har något att se fram emot, på fredagar, då jag sovit, då folk säger fina saker till mig, när jag har gjort något bra och ja.. finns massa tillfällen då jag mår bra!
När blev du fotad senast: Det vet jag inte, säkert i helgen :O
Hur känner du dig nu: Tillfreds
Vanligaste färg på dina kläder: svarta :(
Vad tycker du om fötter: Har ingen speciell åsikt faktiskt ;D
Vad saknar du: lite fler fikastunder här i livet
Hade du en bra kväll igår: Ja, Anna var hemma hos mig och vi åt blåbärspaj och umgicks med mamma :)
Favorit dryck på morgonen: Kaffe och juice
Rakar du benen: Innan fest och på sommaren, annars får dom va :D
När brukar du oftast gå och lägga dig: Förut var det allt för sent, klockan kunde gå till 3-4 men nu försöker jag komma i säng till 11 :)
Är du blyg?: Nej, men har kommit på mig själv på senaste bli lite nervös och osäker ibland om jag ska prata inför en grupp eller liknande. men det kanske inte är blyg :O
Sysslar du med någon idrott: yes, fotboll :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, jag tror att man kan vid första ögonkastet känna att det här kan bli något, han var speciell. Men för att bli kär i någon måste man lära känna personen mycket bättre, anser jag.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ta reda på varför killar är så konstiga och skriva upp det på en lapp och lägga någonstans där jag sedan som tjej kan hitta den. Så får jag reda på alla svar om varför killar alltid beter sig som dom gör. Jag skulle alltså om jag var en kille för en dag skriva ner lite tankar och åsikter och hur jag fungerar och tänker, exakt. Sen skulle jag väl testa på ett annat också, som inte tjejer kan (;
Är du nöjd med ditt liv: Ja självklart, annars skulle jag inte leva det
Är du bortskämd: Nej inte med pengar, men eftersom jag är ensamt barn hemma är jag bortskämd med uppmärksamhet från mina föräldrar. Det brukar mina systrar säga iaf, haha :)
Vad gör du i morgon: Firar mamma och pappa, och har filmkväll med tjejerna från klassen :)
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Jag vet inte. Alla kändisar är ganska korkade på något sätt.
Vad längtar du till?: Hm.. Ingenting speciellt faktiskt. Det ska bli trevligt o träffa Lisa ikväll :)
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag har jättebra vänner och äkta vänskapsrelationer, helt klart.
Vad använder du för shampoo?: Wella tror jag ;O
Hur gammal är du: 17. snart 18... säger vi
Tycker du om någon just nu: Jag tycker om jättemånga just nu!
Gröna eller röda äppeln: röda, gröna är så plastiga
Gillar du golf: höhö, nä
Vilken tid gick du upp idag: Lite över sju
Har du sovit i din egna säng inatt: jaa
Har du strumpor på dig nu: Ja, Leahs sockor :)
Är det okej att gråta: Nej, om man gråter är man en MES. haha, dum fråga!
När grät du senast: I fredags, för exakt en vecka sen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, resa, resa och spara! Shoppa skulle jag göra och ge pengar till mina nära!
Bär du glasögon eller linser: Nänä, kanon syn på mig!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Verkligen inte
Har du piercing: Bara i öronen :O
Vill du gifta dig: Inte nu, men den dagen kommer väl :)
Vill du ha barn: samma svar här som förg. fråga :)
Solar du ofta: Jag har solat solarium två gånger i mitt liv
Är du bra på att laga mat: Jag är faktiskt riktigt dålig, har ingen känsla för matlagning överhuvudtaget! Jag kan göra pannkakor. That's it.
Är du flygrädd: Nä, det pirrar ju bara lite i magen!
Hur vig är du: Ovigast i laget?
Är du musikalisk?: Nä, men musik tycker jag ju om :)
Vad dricker du helst när du är törstig: Beror på. Dagen efter fest så dricker jag juice. Efter träning vatten och allmänt törstig är ju mjölk riktigt gott :)
Vilken är din favoritglass: Choklad av alla dess slag
Tror du på ett liv efter döden: Ja!
Tycker du om sushi: En tugga sen blir det äckligt
Vad äter du helst när du ser på film: Typ chips och cola :)
Har du tandläkarskräck: Nejnej :) 
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska, utan tvekan
Vilken ögonfärg har du: blåå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Anna brukar säga att jag tar tuggor av mina naglar...
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Ganska ofta, lagom tycker jag :O
Senaste låt du hörde: Säkert - Jag grät mig till sömns efter alla dar


10 saker du kanske inte visste om mig:

jag har en jättejätteliten navel
jag får jättelätt gåshud
jag tänder ljus HELA TIDEN
jag tycker dassboken är en jätterolig bok
jag har verkligen kass taktkänsla
jag har ett litet hemligt intresse för foto
jag har tvångstanke att jag varje morgon när jag ska kolla horoskopet i metro så måste jag bläddra igenom varje sida i tidningen ändå om det bara är horoskopet jag vill läsa
jag har väldigt långa ögonfransar
jag grät när piotr i idol kom vidare i idol

Bra saker jag gjort idag!- Gick upp direkt när klockan ringde och kom inte försent. Behövde inte springa till bussen!
- Smsade och skänkte 10 kronor till katastrofen i Haiti
- Stannade i skolan och gick på alla lektioner trots att jag velat dö av trötthet hela dagen och övervägde att gå hem typ varanan sekund
- Fick ryck och tänkte att jag skulle göra allt emot hur jag kände. Så jag städade skåpet, rensade papper, var ambitiös och pratade med Fanny på expen om lite individuella val osv
- Fick tillbaka engelska uppsats och det visade sig vara VG+ (!!!) Förra veckan fick jag också tillbaka samhällstentan som är halva samhälle B betyget och på den fick jag MVG. Sen har jag fått VG+ på mina två senaste historia inlämningar också. Förlåt, men jag måste få skryta eftersom det här är så olikt mig. Det lönar sig att äta frukost och planera sin tid !
- När jag kom hem städade jag hela mitt rum och plockade ihop alla mina saker som ligger utspritt i hela huset
- Jag har också gjort klart och skickat in psykologi läxan som ska in på Fredag

Så idag har jag varit duktig och gjort mycket bra saker! Tyvärr så går jag runt och småäter hela tiden. Jag är hela tiden sugen på något, vilket i dessa dagar alltid resulterar i att jag äter hur mycket apelsiner som helst. Har fått apelsin-sjukan. Och eftersom jag har mens går jag runt och äter mängder av choklad också.

Kära pappa fyller år idag också! Han ska få salt och pepparkar av mig.

Kram!


balans


OJ-OJ-OJ, hej och hå vad duktig jag är på att blogga! Jag bara hör hur applåderna vällar över mig.

Nej men vad är det som händer egentligen. Jag sitter i mitt kök. Och dricker te. Senaste skvallret ur mitt liv, jag har börjat dricka te! VAD HAR HÄNT??? 1, det går emot mina principer. 2, jag har faktiskt alltid tyckt att det smakar riktigt äckligt. Typ nån lös, blaskig dryck med en väldigt svag smak av någon äcklig krydda. Men nu, helt från ingenstans tycker jag det är gott och skönt att dricka. Nästan så jag inte vill erkänna det för mig själv.

Okej, men helt ärligt nu. Januari månad, vad är det för något? Januari månad 2010 betyder för mig filmkvällar, te-drickande, träning och skola. Ganska så trist, men det är faktiskt vad jag känner för. Ska försöka umgås så mycket som möjligt med olika människor och hitta på saker!

Här har vi mitt nya rum förresten! Snart kommer det också in en ny säng, TV och lite små andra dealjer (typ kuddar, gardiner, mattor, ljus osv) Längtar!


what comes around goes around

Grattis på 18årsdagen Frida! Du förtjänar det bästa och jag hoppas din dag blivit helt perfekt. Jag älskar dig
lista över året

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, hur mycket som helst.

Höll du några av dina nyårslöften?
Helt ärligt så minns jag inte ens vad för nyårslöften jag hade

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Dog någon som stod dig nära?
Farmor

Vilka länder besökte du?
Italien, Danmark, Frankrike, Tyskland och massa länder som vi åkte igenom i somras när vi var påväg till Frankrike. Sen var jag i Norge och det var väl det.

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
ja, kanske en liten äkta romans?

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Jobbigt. Jag har jättemånga minnesvärda dagar från året! Kan inte alla datum såhär på rak arm.

Vad var din största framgång 2009?
Hm. Framgång och framgång, jag har växt mycket i mig själv och gjort mycket saker som fått mig att komma mig själv närmre.

Största misstaget?
Inget särskilt, men många dumma saker man gjort på fyllan som var helt onödiga. Och sen små bråk med kompisar som ocksp varit onödiga.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag blev sjuk under flera tillfällen på hösten, men ingenting extremt.

Bästa köpet?
Ipoden helt klart! Men också klackskorna! 

Vad spenderade du mest pengar på?
Det var nog fika, mat, godis och alkohol :/

Gjorde någon/någonting dig riktigt glad?
Ja, alla roliga och överraskande händelser! Och sedan massa nya vänner, gamla vänner, kvällar med människor man trivs med och skratt i mängder. Familjen också!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Håkan Hellström - Jag har varit i alla städer
Kings of leon - Sex on fire
Melissa Horn - Jag kan inte skilja på
Michael Jackson - Black or white
Lars Winnerbäck - Du gamla fria nord
Gyllene Tider - Flickan i en cole porter sång
Veronica Maggio - 17 år
Sister Hazel - Your winter

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket, mycket gladare! Jag har varit lycklig i år

Vad önskar du att du gjort mer?
Tittat mer på film, gått fler promenader, träffat gamla vänner, umgåtts med familjen och gett mig själv mera tid

Vad önskar du att du gjort mindre?
Analyserat killar ?

Hur  tillbringade du julen?
Hos syster i fredrikstad med familjen :)

Blev du kär i år?
Nej, det blev jag inte

Hur många one night stands?
haha vilken fråga

Favoritprogram på TV?
Paradise Hotel

Bästa boken du läste i år?
Marian Keyes - Vattenmelonen

Största musikaliska upptäckten?
Ingen speciell tror jag

Något du önskade dig och fick?
Jag önskade mig ingenting specifikt

Något du önskade dig och inte fick?
Nej, som sagt, önskade mig ingenting speciellt

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag gick i skolan och höll mig glad hela dagen! Trots att det var hårda tider. På kvällen gick jag på golden hits med mamma och pappa och såg på en jättebra show!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lite fler äkta killar

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Olika för varje dag! Men i somras var det mycket jeansshorts och klänningar. Annars munktröjor och jeans typ :)

Vad fick dig att må bra?
Roliga händelser, hela sommaren, familjen, fina vänner och långa samtal 

Vilken kändis var du mest sugen på?
eh, leonardo dicaprio?

Vem saknade du?
Jag saknade olika personer vid olika tillfällen.
framtidenNytt rum = nya tag

Jag är jättenöjd med mitt rum. Mitt vita rum med min brun mönstrade fondvägg, vita möbler och snart ny säng och TV, kommer bli underbart.
Jag ska samla på mig doftljus, fina detaljer och tavlor som jag ska pryda rummet med. Jag längtar tills det blir helt klart!

Imorgon börjar vårterminens schema, vilket innebär att jag imorgon börjar 13.40 med psykologi! Skönt!

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

Den låten passar riktigt bra för mig just nu, riktigt bra! Och jag mår bra nu känner jag. Jag har gjort mycket nödvändigt under en tid och det har gett fina resultat. Är lite småstolt över mig själv när jag ser tillbaka på höstterminen:

Pluggade och planerade
Spenderade mina pengar rätt
Festade och såg till att jag hade roligt
Utmanade mig själv
Såg till att vara ärlig mot mig själv
Förändrade saker som jag ville förändra
Insåg mycket om mig själv

Det här ska jag göra under vårterminen:

Fortsätta med allt jag gjort under hösten
Träna mera och vara nyttigare
Mindre festkvällar, mera filmkvällar
Hålla rummet mera städat
Komma i tid och sluta försova mig
Lägga mig i tid
Umgås mer med familjen


Nu ska jag lägga mig och vila lite, lyssna på Melissa Horn och skriva lite dagbok. Puss


mycket på en dag


Idag har jag hunnit med att träffa många människor! Utan att stressa alltför mycket. Helt otroligt faktiskt.
Igår bastade jag med fridorna och cicci, vi sprang ut i snön och hade oss. Det var riktigt roligt. Dom fick mig att känna mig lycklig. Sedan sov vi där och på morgonen åkte vi in och åt frukost på café string.
   Efter det åkte jag hem till Lisa. Vi drack te, pratade massor som vanligt och tog sedan massvis med bilder. Jag fick agera modell vilket var hur kul som helst när man fick se resultatet av hennes megabra systemkamera! Bilder här under strax. 
  Efter Lisa åkte jag hem till Fia för att äta middag där. Sedan umgicks vi i några timmar, riktigt trevligt! Och nu är jag hemma och väntar på Linda som ska sova här! Hej och hå, jag känner verkligen att jag utnyttjar jullovet!

Lite bilder från när jag och Lisa var ute :
FÖRRESTEN SÅ ÄR LISA 18 ÅR IDAG!! SÅ STORT GRATTIS TILL HENNE <3<3du vet hur jag kan bli


Idag är en tatagigrejer-dag! så, vad ska jag göra?

- Skicka in engelskan
- Skicka in idrotten 
- Skicka in specialidrotten
- Måla rummet
- Städa

Och sen ska jag strukturera upp mina dagar av det sista på detta jullov, vem jag ska träffa när osv.
men nu, plugga!


on the radio


Sådär ja, då var man inne i ett nytt år. Intressant. Och som vanligt sitter man och ser ett år tillbaka om tänker "tänk för ett år sen, då trodde jag aldrig att saker och ting skulle bli som dom är idag!" och den tanken gör en lite fnissig eftersom man då börjar undra över hur saker och ting ser ut nästa nyår. Jag vet ju att saker kommer vara annorlunda, men vad har jag ju ingen aning om. Jätteroligt att tänka på tycker jag, haha.

Jag inledde året på ett bästa möjliga vis känner jag. Jag började göra om mitt rum! Med en Anna närvarande, vit målarfärg och några penslar så började vi göra magi i mitt rum. Så nu har jag ett vitt rum :) ska göra några strykningar till, men det är fortfarande vitt liksom. Sen blir det att sätta upp fondvägg, inskaffa ny säng, ny tv, lite nya kuddar, överkast, någon tavla och annat som kan göra rummet fint. Jag känner mig ivrig att få det klart! Perfekt start på det nya året också.


Och om gårdagen finns det inte så mycket att säga om. Det var jag, Anna och en massa främlingar. Vid tolvslaget var vi på strandvägen och såg fyrverkerier ut mot vattnet, sedan var vi på två fester som var nära strandvägen. Folket var trevligt och väldigt generösa, vi fick var sin flaska champagne var. Hemma var vi halv 5 och då blev det billys pizza i mitt kök, otroligt gott som fyllekäk. Tidigare blev vi bjudna på efterfest hos mina grannar men det blev nog försetn för det. Men det hade varit väldigt roligt dock! Har ingen kontakt med mina grannar alls.
Men fina var vi iallafall, här är lite bilder

ja, det var väl det. Kram på er!
RSS 2.0