drugs and other stuffs


kvällssolMitt liv just nu innehåller:

Väldigt mycket jobb
Väldigt mycket alkohol
Väldigt mycket nya människor
Väldigt mycket förändringar
Väldigt mycket självförtroende
Väldigt mycket högklackat
Väldigt mycket Lars Winnerbäck
Väldigt mycket random händelser
Väldigt mycket dagbok
Väldigt mycket lyckorus och flow
Väldigt mycket städa och fix
Väldigt mycket mamma
Väldigt mycket Utmaningar

Mitt liv just nu innehåller inte:

Plugg
Träning
Körlektioner
Mat
Rastlöshet
Håkan Hellström
Foto
Sömn


the winner takes it all


jobba jobba joooobbbbaaa


Fan vad mycket det är att lära sig, jag dör. Det är liksom tusen olika burgare, tusen olika tunnbrödsrullar, tusen olika övriga menyer, jättemycket tillbehör, olika storlekar på sakerna, olika korvar, olika röror, olika grejer som ska vara  till olika menyer, olika pålägg beroende på vilken burgare dom beställt osv osv osv.... Och sen liksom ordningen på allting, kassan ska man lära sig, vart alla grejer finns, olika beställningar och massa lappar att hålla reda på. Och ingen kund beställer utan att antingen ta bort någonting eller lägga till någonting, då måste man komma ihåg det också. PANIK! Och sen står liksom alla och tittar på när man gör allting. och sen är det kö, och så ska man göra det snabbt och så får man inte glömma allt kunden lagt till eller tagit bort. Och sen huvudräkning i kassan när man ska ge växel, sämst jag är!! Aja. Sjukt bra erfarenhet iallafall. Men jag vill bara komma in i det så jag slipper känna prestationsångest. Just nu känns det som om jag aldrig kommer kunna jobba "på riktigt", känns som jag måste ha inlärning i ett år. Nu blir det iallafall jobb för min del typ seriöst varje eller varanan dag två veckor framåt. Stöööört.


Puss


studentskiva


Igår var jag på studentskiva. Fan i jävlar vad kul det var! Kan inte beskriva hur obesrivligt mycket jag längtar till min studentskiva! Igår jobbade jag mitt första pass på E4baren, det gick bra. Det är jättemycket att lära sig och självklart känner jag att jag aldrig kommer lyckas med det, men jag har förstått att det är normalt att känna så. Jag fick jättebra respons efteråt iallafall och det kändes väldigt nödvändigt faktiskt. Jag ska snart åka iväg och jobba mitt andra pass!

Alltså kolla på min vecka! (från och med Torsdagen)

Torsdag - Pub med Fabian och Lisa
Fredag - Krök med Lea
Lördag -  Tog det lugnt. Övningskörde, målade min garderod, sov, duschade osv.
Söndag - Första passet på E4an, studentskiva på Rose
Måndag - Skola, jobba andra passet på E4an
Tisdag - Skola, Jobba 15.30- 18.00 med barnen, studentskiva på Collage
Onsdag - Skola, Jobba 15.30-18.00 med barnen
Torsdag - Skola, jobba tredje passet på E4an
Fredag - LEDIG!!!!!!!!!!!
Puss Adjö!


NEJ
Mars har varit en riktigt bra och framgångsrik månad!

Jag har:

Börjat jobba som barnvakt

Varit på Malta med tre fantastiska individer. Bara här gjorde jag många mentala förändringar. Hela Malta resan tog mig verkligen framåt i mig själv. Jag ska inte ens försöka förklara.

Umgåtts ovanligt mycket. Jättemycket nu när jag tänker på det! Jag har varit på studentpub med eve, hemmafest med lea, varit hemma hos Magdis och ätit lunch, haft Moa sovandes över, haft mellissällis med Anna, fikat med Christel & Björn och sovit över hos Christel ett flertal gånger, haft pannkaksmys med Emelie, Elin, Christel och Jennifer, druckit öl med Anna och Jesper, Pubat med Fabian och Lisa två gånger, gjort kladdkaka med Emelie G och haft henne på sovbesök, gått vårpromenad med Lisa, varit på Eves släktmiddag och druckit kaffe med Fia i min soffa! Sjukt mycket jag umgåtts!

Fått ett till extrajobb + sommarjobb

Beställt hem böcker och börjat läsa

Köpt en jeansjacka

Känns som jag hunnit med så sjukt mycket den här månaden, och den är verkligen inte slut än. Jag kommer också få jobba mitt första pass på E4an, gå på studentskiva, åka till IKEA, plugga sönder projektarbetet, övningsköra och börja fixa min garderob! Jag uppskattar verkligen att må bra. Och jag uppskattar verkligen att jag varje dag när jag kommer hem inte har tappat bort något, speciellt inte nycklarna. Jag blir lika glad varje gång faktiskt.
att få röka upp ett helt ciggpaket på en torsdagIgår drog jag ut helt spontant med Fabian och Lisa, det kändes helt underbart rätt. Det är inte varje torsdag man unnar sig att röka upp ett helt paket cigg, bli lite lullig och missa tuben hem för att sova över på odenplan.

Jag är glad. Puss.be the change you want to see in the worldIdag har jag längtat tillbaka ovanligt mycket till de stunderna jag umgicks med Rylan på Malta.small moments, big memories

Frukost på Dalarö i helgen. Jag älskar att vara på dalarö.RESPEKT för dig själv, RESPEKT för dom andra, ANSVAR för dina handlingar


Varför är människor rädda för att visa att man är stolt över sig själv? Varför är det att "våga" om man står upp för sig själv?

Det borde vara en absolut självklarhet, och det ska inte vara något konstigt att älska sig själv och sitt liv. Människor skapar sina egna liv, människor skapar sina egna jag. Det finns ingenting som heter tur, otur, ödet eller slumpen.

Jag har förändrats det här året. Och förändringen grundar sig i att jag blivit mycket mera självisk och egoistisk, jag har börjat ta mig själv i första hand och jag har slutat göra saker för att andra ska bli nöjda när jag själv inte vill det egentligen. Att vara självisk och egoistisk borde inte vara något dåligt. Att prioritera sina egna behov, umgås med de männsikorna man vill, göra de sakerna man känner för, leva sitt liv på det sättet man vill, alltid stå upp för sig själv, alltid vara ärlig till den yttersta graden, alltid vara sig själv i alla lägen är något som bara resulterar i en välmående själ med ärliga relationer runt om. Denna inställning har också gjort mig mycket mera självtändig och jag är faktiskt mycket nöjdare med mig själv nu.

Man ska alltid ta sina egna behov allra först, människor omkring kommer alltid ha åsikter, men faktum är att du är huvudperson i ditt liv, dina åsikter om ditt liv är så mycket viktigare än andras. Det är viktigt att respektera andra påvägen, men man ska inte anpassa sig eller vara rädd att uttrycka sina åsikter.


check check


Jag har verkligen fått ett sommarjobb, jag har verkligen fått det! Ett jobb! Det här är så stort och så bra så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det har varit en så stor ångestfaktor i mitt liv så länge och helt plötligt är min sommar räddad, mitt liv och mitt mående för stunden också för den delen. Det är så bra!! Jag är så glad!!KARMA

Jag är verkligen på topp just nu, igår gick jag runt hela dagen och konstaterade hur bra jag faktiskt mådde. Jag hade en jättebra kväll i Fredags och spenderade Lördags dagen hemma hos eve på Dalarö. Vi gjorde helt enkelt en fantastisk lista på spotify, åt frukost som vi hade köpt med oss och mådde allmänt toppen i varandra sällskap.
Mycket smågrejer gör mig för stunden väldigt glad. Hittade en underbar affär igår som jag inom snar framtid kommer bli stammis i, hela mitt nästa studiebidrag kommer gå till den affären. Jag har beställt hem bra böcker, satt upp en karta i mitt rum, börjat älska Lars Winnerbäck igen, fått studentmössan, kan dricka kaffe ur kaffemaskinen igen, precis fått en ny mobil, tagit fina bilder i veckan, jag har minnen från Malta som jag kan leva på, jag har vänskapsband jag förstärkt och jag har kommit till en del insikter senaste veckan (helt underbar känsla!) Jag har inte heller jättemycket plugg och våren börjar verkligen kännas av nu när det liksom är ljust klockan fem. Och det faktumet att jag verkligen kommit ur allt kaos som jag fick leva med i höstas är bara det en stort ljus! Mamma och pappa är allmänt glada, snart får jag flytta in mina kläder i en walk-in-closet, trivs i mina kläder för stunden och det har hänt lite småsaker som boostat mitt självförtroende rejält på senare tid. Dessutom så har jag massvis med att se fram emot som studenten och Thailand i Juli.

Aja, den alla största anledningen till att jag mår så bra är helt enkelt för att jag får vara mig själv. Jag gör det som verkligen är jag, mina relationer känns ärliga och allt jag gör och säger gör och säger jag från hjärtat. Det är en underbar känsla att känna att man är sig själv och att man lever sitt liv precis efter hur man själv är. Att känna att man kan vara ärlig i sitt liv, det är verkligen något värdefullt.


svar ja!


Läste nyss något förjävla bra som är förjävla sant så det finns bara inte:

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”. Lite kunskap bakom ”jag vet inte”. Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.
everything happens for a reason
Snart tar jag studenten, sen ska mitt liv börja. Jag vill verkligen börja mitt liv och jag vill komma igång, jag vill komma in i mitt liv, vara mitt uppe i det, jag vill bara börja för jag orkar inte bara låta dagarna gå och leva för att göra det bästa av dom i väntan på mitt liv efter studenten typ. Jag har fått ut allt jag kan av gymnasiet nu, jag är redo för studenten. Ändå om det antagligen kommer vara det absolut läskigaste jag någonsin gjort, jag är så rädd- samtidigt som jag är fruktansvärt redo och taggad. Jag är livrädd för mitt liv, men det faktumet kommer göra att jag gör något bra av det tror och hoppas jag.

Uttrycket "Everything happens for a reason" har jag alltid tyckt har varit väldigt klyshigt och jag har aldrig riktigt förstått innebörden av det. Men nu har jag skapat min egna lilla tolkning av det. För mig menas det att alla människor gör som de gör av olika anledningar, varje människa är på ett visst sätt av någon anledning, det finns orsaker till att människor tar de beslut de tar, bra som dåliga. Ingen människa är ond eller dålig, det handlar alltid om vilka erfarenheter man har eftersom det är de som gör att man agerar på det sättet man gör. Det finns anledningar till allt. Jag tror att om man är arg på någon så handlar det inte om att personen man är arg på har varit elak eller ond, utan att man inte har förståelse för varför en person gjorde som den gjorde helt enkelt.


plötslig insiktKärlek slutar oftast dåligt, just för att människor kämpar så mycket för den tills den är helt förstörd och tills att det finns noll hopp kvar. Fram tills att det finns noll hopp kvar känns det ändå värt det ifall det skulle lyckas, kärlek är något så otroligt fint och det finns ingen människa som inte tycker det. Därför slutar de flesta kärlekshistorier dåligt och tragiskt, just för att man kämpar sönder den.this is a start of something goodFikat med Christel och Björn idag. Det var nice, hon som serverade mig chai var trevlig också.
LIGHTSImorgon ska jag inte ställa klockan, imorgon ska jag låta mig själv sova så länge jag bara orkar. Sen ska jag ha tålamod, och jag ska orka vänta ut den här våren. Jag vill bara ta studenten och ut i livet, börja leva. Jag vill göra allting som jag har planerat mitt huvud, så mycket mål, så mycket planer. Jag är så ivrig.

Peace out!ONLY TO BE WITH YOU

Om man tvekar på att göra något ska man alltid fundera över vad man egentligen har att förlora. När jag står inför val så brukar jag alltid tänka hur jag vill se tillbaka på mitt liv när jag är gammal. Kommer jag önska att jag tog chansen/risken? Eller kommer jag tycka att jag var smart som levde tryggt och inte gjorde något som var alltför vågat? Det är en absolut en smaksak och det finns inget rätt eller fel, men varje gång jag tänker på det sättet slutar det oftare med att jag gör något än att jag hoppar över det, just för att det är så jag vill se tillbaka på mitt liv som gammal.kärlek på andra sidan jorden


Jag har haft den bästa veckan i mitt liv. Det går inte att beskriva vad jag varit med om och hur jag upplevt den här veckan. Den har varit så jävla bra och innehållt så otroligt mycket. Bilderna beskriver mer än vad jag någonsin skulle kunna uttrycka mig, men bilderna kan trots det ändå inte beskriva. Vi vet iallafall, jag har fått umgås med 3 stycken underbara männsikor och varit med om så mycket. Jag mår riktigt bra just nu, jag känner att jag verkligen lever och det var så länge sen jag fick känna på den känslan. Jag mår så bra i min själ och jag har fått minnen och erfarenheter för livet som jag kommer kunna bära med mig. Jag vågade inte ens drömma om att det skulle bli en så fantastisk vecka som det faktiskt blev! Gud vad jag är lycklig. LYCKLIG!


M som i musik (och malta också för den delen)


Regina Spector
David Gray
Lars Winnerbäck
James Blunt
Maria Mena
Cat Stevens
U2
Daniel Adams-ray
Kent
Kate Nash
Joshua Radin
Lisa Ekdahl
Håkan Hellström
Hoffmaestro
Lasse Lindh
September
Five for fighting
Veronica Maggio
Miike Snow
Amy Winehouse
Melissa Horn
Familjen
The KillersRSS 2.0