bad stuffs

Jag mår dåligt, dåligt, dåligt.

Jag vill ingenstans. Jag vill bara kura in mig under mitt täcke och ta bort allt som jag gjort och ångrat :/ Jag vill försvinna långt bort, eller typ somna och vakna om lång tid då allting är löst, glömt och lämnat.

Uh, jag mår inte bra. Och nu ska jag åka till Dalarö och kröka där, hoppas det blir kul. I och för sig är det många som bangat och förlåt.. men jag tycker det är dåligt av folk att banga. Det är svikit att säga att man kmr men sen typ ångra sig plötsligt när det är en timme kvar tills man ska dra.
Jag saknar Anna. Och jag vill att något ska hända i mitt liv, jag vill träffa någon ny människa som kan göra mitt liv upp och ner och snurra det flera varv. Jag vill känna något nytt, jag vill ha spänning! Jag vill att det ska hända något som jag inte är beredd på. Träffa någon som jag blir totalt förälskad i eller whatever.
Jag vill träffa någon som jag saknar och som jag kan se fram emot att träffa.

Just nu är mitt liv vitt, grått och tråkigt. Uh! Rädda mig, någon.

Fast det kommer inte hända, jag vet. Så nu ska jag dra till Dalarö och träffa grymma människor som kan krydda upp mitt liv lite. Det kommer vara nya människor där, så det kanske är något ändå :)
Men jag mår verkligen inte bra.
Jag mår dåligt.
Jag mår dåligt.
Jag mår dåligt.

Aja. Livet suger ibland, och just  nu suger mitt. Jag brukar inte klaga, så idag tillåter jag mig själv till det faktiskt.

Ha det gött.

Dagen

Idag ska jag :

Dricka chailatte hemma hos Kajsa och umgås med henne
√ Äta middag hemma
√ Festa på Dalarö
√ Sova hemma

Den här dagen kommer bli grymt rolig!

Puss och kram :)


jag kunde varit bakis men..


istället sitter jag här och har aldrig mått bättre :) :) :)
Jag sket i att festa igår, jag banga ur bokstavligt talat. Det känns mer eller mindre asbra när resten av mina kompisar (i stort sett) ligger hemma och lider skiten ur sig pga lite för mycket av det goda igårkväll. Istället satt jag hemma och dega tills jag kom på att jag har en fantastisk fin vän som kanske kunde tänka sig att fika på cozy med mig! Frida var namnet :) Och det ville hon, så jag tog mitt pick och pack och drog mig in till stan med denna fantastiskt fina vän :) Det var trevligt måste jag säga. Där satt vi tills det stängde, 01.00 och sedan drog jag mig till kungsholmen där en viss Philip befann sig.

Jag blev i alla fall jävligt busted. Pappa hade tydligen ringt hem till Frida och av sin förvåning fått reda på att jag inte alls var hos Frida, utan jag var hos en kompis i stan- vilket han inte hade någon aning om. Jag hade tidigare sagt till honom att jag skulle sova hos Frida.
Äh, fyfan vilken jävla röra allt blev. Men dom va inte så arga idag, mitt straff blev att jag inte får sova borta på två helger bara, och det är lugnt för mig. Finns ett problem bara.. jag lovade mr. J att jag skulle slagga hos honom inatt, men jag kan ju inte säga att jag inte kan det längre för att jag sov hos Philip inatt och ljög om det inför mina föräldrar och att jag därför har utegångsförbud (under natten) Eftersom han ville att jag skulle sova hos honom igår kväll, men jag sa att jag inte pallade för att de va sent. Fast i själva verket kunde jag inte det eftersom jag skulle sova hos P. Fast det ville jag inte säga till honom!
Förstår ni mitt problem? Men jag får antagligen skylla mig själv. Fy pelle. Jag ska aldrig mer ljuga sådär ;O

Trots denna smörja mår jag väldigt bra faktiskt. Väldigt bra.
Puss.


Romme alpin 26/2
Friday I'm in love


Idag är det Fredag! Den sista dagen på lovet. Vilket känns piss. Inte för att jag inte saknat folk från skolan för det har jag verkligen! Varenda liten människa. Men det är så himla mycket plugg när jag kommer tillbaka så jag mår ill av att tänka på det :(
Det är två datakunskaps prov, ett specialidrottsprov och spanskaprov. Sedan kommer matteprov och andra prov också :/ Men en positiv sak är att vi inte längre har samhällskunskap och det vill säga bättre schema :) !

Idag pluggar jag specialidrott. Jag ska träffa Linda, jag skulle ha träffat Lussan och Sofia, men blev inte eftersom Linda både har mitt busskort och mina nycklar :/
Ikväll ska jag på fest med folk från klassen! Så nu ska jag platta håret. Sen ska jag nog slagga hos Philip ikväll, får tvinga honom att kma och hämta mig på festen :) Gäller att utnyttja folk med bil vettni ;)

Nu är plattången uppvärmd. Skriver nog senare!
Jag saknar Anna och Frida. Puss

forts.


Hur är en bra människa?
Här en fortsättning på hur jag anser att en bra människa är. Eller vad mina förebilder har för egenskaper snarare, bra människor finns det många av. Alla mina vänner är bra människor för exempel, eftersom de är mina vänner.

Stå på sig och våga säga ifrån -
Det finns inget ord för denna egenskap (Det borde det göra!) men det här är jätteviktigt tycker jag. Att våga säga ifrån om någon är illa ute, att våga uttala sig om sin åsikt när det gäller något speciellt. Det är så himla fel att falla för grupptryck, eller fel och fel. Men det är så synd, för ju fler som faller desto fler kommer falla. Om en vågar ställa sig emot ett ideal eller liknande, då kommer allt fler göra det. Och innerst inne så tycker alla människor att denne person är modig och stark. Men eftersom så många människor på denna jord använder andra som skydd för att dölja sin svaghet, så ställer sig folk och snackar skit istället. "tror hon att hon är något eller?" "hon vill bara ha uppmärksamhet" "det är fult och fel att tänka så". Och det är oftast ledar-typen som gör det här, resten följer med, i rädsla för att förlora. Men jag tycker uppriktigt sagt att denna egenskap ska man skaffa sig, eller ta vara på. Det enda som man är om man vågar säga ifrån eller stå på sig är stark, modig och uppriktig. Tro aldrig något annat. Att folk ser ner på dig, ger dig kommentarer, undviker dig etc. är bara ett tecken på deras svaghet. Och det är skitjobbigt, men varför bry sig? Jag menar, man vill väl ändå inte ha såna människor som sina vänner? Right?
Jaja. Det här känns lite som en högstadie-nivå. Jag får en bild av min högstadieskola när jag skriver det här. Men det är ändå något många är dåliga på.


Så, stå på dig. Annars kommer någon annan jävel att göra det

Love, peace and understanding

kom kampsång
När du gråtit dig torr, du slagit dig blå och när du ramlat omkull
När känslan att ingen förstår dig är mer än du kan ta
Ligg då kvar, för det är okej att vara svag

Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten
Kom kampsång, kom längtan till dom, som tappat den på vägen
Kom kampsång, kom mod och passoin till alla oss som ramlar och
Famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad

När du tappat dig helt, när du släcker om natten och tystnaden i ditt
Rum känns så stor att du inte kan andas
Blunda då hårt och viska att allt, allting kommer bli bra.

Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten
Kom kampsång, kom längtan till dom, som tappat den på vägen
Kom kampsång, kom mod och passoin till alla oss som ramlar och
Famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad


Do you love me?

min relation till svartvita bilder är väldigt stark. Så att ni vet. typ.

you feel lonely, don't you?


Jag är faktiskt ärlig i den här bloggen. Jag berättar när jag mår bra och varför och när jag mår dåligt och varför.
Jag kollade just igenom min blogg och insåg att jag aldrig klagar över mig själv eller mitt liv och det är inte alls så att jag är en fasad av något slag. Jag skriver inte direkt massor i bloggen som inte stämmer. Jag skriver inte att saker i mitt liv är helt underbart, om jag inte tycker det. Jag skriver inget för att ni ska tro att mitt liv är underbart etc. Grejen är att jag har verkligen mått såhär bra under den här blogg-tiden och om jag tänker efter så har jag inte gråtit på flera månader av att jag mått dåligt. Det är ren sanning.

Men nu mår jag inte särskilt bra. Eller det har blivit lite bättre nu senaste timmen.. Men jag mår faktiskt inte så bra.
Jag känner mig först och främst väldigt förrvirrad när det gäller allting. Det är ingen ordning alls och mitt liv pekar åt alla håll. Jag vet inte ens vart jag har mig själv! Mina relationer med folk är osäkra och ostabila och jag saknar trygghet.

- Jag känner för att ligga sked
Det är det bästa jag vet och jag är helt seriös. Jag känner mig aldrig så trygg som jag gör när jag ligger i sked. Det spelar inte alls någon stor roll vem det är, det kan vara någon random. Men så länge jag ligger sked så känner mig mig fullt tillfreds på alla sätt och vis, det är en helt underbar känsla som jag inte kan beskriva riktigt. Och de människor som känner mig vet att jag älskar att ligga sked eftersom jag alltid ber folk att lägga sig sked med mig.
och nu känner jag för att ligga sked, det är verkligen bara det jag vill. Jag vill kura in mig i någons varma famn, för just nu finns det ingen som kan få mig att känna trygghet genom att bara vara där. Jag behöver närhet, i form av skedliggande.

Någon som bangar?
I feel lonelyJag tänkte också tacka för en underbar dag i romme alpin med Christel, Linda, Stoffe och Martin. Jag hade verkligen sjukt roligt och det var länge sen jag skrattade så mycket. Jag menar det verkligen. Tycker också det var synd att Markus vakna med feber och inte kunde följa med, jag svär på att det hade blivit roligare med honom med. Sen vill jag tacka Christel för fint sällskap på igår kväll. Och sen becka för en härlig fikastund.

Tack för mig  ♥


25e februari 2009


Okej. Let's planera!

13.00 - 15.00 Tat lugnt faktiskt.
15.00 - 17.00  träffa min barndomsvän Becka.
17.00 - 18.00 Middag.
18.00 - 19.00 Packa till romme imorgon med älsklingar från skolan :)
19.00 ca. - ? Christel kmr hem till mig och sover här, får se vad vi hittar på =)

MItt liv är så jävla chill just nu. Jag känner mig problemfri och det är najs. Det är jävligt najs. Najsbajs.


Såhär glad är jag just nu! Ungefär så som man är på somrarna :)
bilden är tagen på Husarö i somras :) ♥det här är skiten


Öppna dina trötta ögon och släpp ut det!

Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom

Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid

Jag var ingen
Du var aprilhimlen

Som jag minns den...
och som jag minns dig...

Och jag hoppas att du kan se mig nu
Och jag hoppas att du....
hör mig nu→ håkan hellström - minnen av aprilhimlen ←

wanna join ?
Hur är en bra människa?


Ja, hur är en bra människa? Den frågan är så konstigt ställd egentligen. För finns det ett facit till det? Alla människor strävar väl innerst inne efter att vara en så bra människa som möjligt. Fast ibland undrar jag om faktiskt om det stämmer, för tänk vad mycket skit vissa människor ställer till med. Jag brukar faktiskt kunna känna med människor väldigt bra men i vissa fall har jag ingen empati alls.
Folk som klottrar och förstör genom att slå sönder busskurer och liknande - hur fan kan man göra så? Vad vinner man på det? Jag undrar om de som gör det ställt den frågan till sig själv någon gång. Mår dom bra av det? Nej, jag förstår verkligen inte.
Jag kan i vissa fall förstå folk som är otrogna, jag kan förstå om folk ljuger ibland, jag kan till och med ibland förstå människor som snackar skit. Men ibland känner jag verkligen ingen empati alls, det är så konstigt.

Nu kom jag bort mig lite. Hur som helst, alla har ju förebilder, right? Alla har någon man ser upp till. Som man vill vara som och så vidare. Så jag tänkte berätta lite om mina förebilder och hur jag anser att en bra människa ska vara.
Jag ser upp till många människor, så jag tänker nog inte lista upp dom. 
Men det här är typiska drag som mina förebilder har:

Ärlighet - Om man har det i sig kommer man komma väldigt långt. Att kunna vara ärlig är något man måste jobba med eftersom det är något som i vissa fall är svårt att vara. Men om en människa är väldigt ärlig mot mig, kanske uttrycker egna åsikter om en specifik sak, pratar rakt och erkänner saker. Ja, då har denna människa vunnit min respekt. Jag kan erkänna, jag är inte ärlig i alla lägen alltid, men jag försöker verkligen och jag jobbar på det. Tidigare tyckte jag det var viktigare att vara ärlig till utseendet, om man kan säga så? För mig var det viktigt att ha en egen stil och stå för den. Men nu i efterhand har jag insett att ändå om man går i rosa kläder och gröna bälten så kan man fortfarande vara en liten lort på insidan. Och tvärt om, om man inte har en speciell stil så kan man fortfarande vara väldigt stark, ärlig och egen på insidan och det är det som räknas. Jag struntar i vilka kläder människor har, jag blir gärna kompis med en person som liknar en riktig dum fjortis. Som Emelie i min klass, mitt första intryck av henne var att hon var fjortis helt enkelt. Men sen insåg jag att hon är allt annat utom fjortis, hon är störtskön och skiter många gånger i vad hon tar på sig. Nu kom jag lite ut ur ämnet igen. Men jag vill nämna en till sak om det här med ärlighet, det är faktiskt en utav anledningarna till att jag skaffat bloggen. Jag vill bli bättre på att vara ärlig (inte för att jag inte är det) Men jag vill bli bäst på att vara ärlig. Jag ska bli världens mest ärligaste människa! :)

Ojdå. Nu blev det ganska långt, jag som tänkte rabbla upp många punkter. Men om jag ska skriva såhär långt om varje punkt kommer ju blogginlägget bli allt på tok för långt. Så jag avslutar här och så fortsätter jag skriva en annan gång i ett annat inlägg :)

Nu ska jag gå och göra lite kaffe.

tjingeling så länge ♥

Don't go breaking my dreams


Vet ni något som jag hatar att många människor gör?
- Krossar andras drömmar
Det är nog något bland det värsta en människa kan göra mot en annan. Det behöver inte vara något stort, det kan vara något väldigt litet. Typ som att jag skulle säga något i form som "åh, i helgen ska jag vara nyttig!" och så kommer någon och ger mig en kommentar som "äh, inte en chans att du lyckas med det!"
Det är att krossa någons dröm. Eller kanske inte dröm, men mer som ett mål. Och mål är till för att nås och man sätter oftast inte upp mål som är omöjliga. Men det är omöjligt att uppnå något om ingen tror på det. Självklart kanske man inte tror på det någon säger, men varför hacka ner på personens hopp? Vad finns det för mening? Det enda som händer om detta upprepas är att denne person slutar sätta upp mål. Stora som små. Vilket kommer resultera i allt dåligt man kan tänka sig!
Mål och drömmar är det viktigaste vi har! Fattar ni inte det? Utan dom färdas vi inte framåt. Vi är alltid i behov av att se fram till något, eller sträva mot något.
Därför är jag glad att jag är optimistisk. Mycket av det jag säger att ska bli av, blir inte av. Men det blir fler grejer gjorda än om jag hade varit pessimist, då ingenting hänt i stort sett. Man måste våga tro på allt man vill, tro på att det går! För det går verkligen, ingenting är omöjligt. Jag tror stenhårt på det och det borde ni också göra.
Så, låt mig få misslyckas, låt mig få tro att allt går och att jag kan. För det är det som en gång kommer få mig att lyckas.

Tack å hej!


I don't miss you anymore


Idag fick jag ett sms från christel som gjorde mig väldigt, väldigt glad!

omg när du säger så kan jag inte stå emot! Pelle fan jag älskar dig, du är så jävla skön! Nu följer jag med men mitt internet fuckar så jag kan inte boka :(

Egentligen är det inget speciellt. Jag övertalade iaf christel att följa med till romme för hon hade ångrat sig och så får jag tillbaka det som svar.
Uppskattning är så himla viktigt. Det är nog det som krävs mest för att man ska kunna leva som människa, man måste verkligen kunna känna sig uppskattad för att nånsin kunna känna sig säker i sig själv.
Så alla människor som står mig nära. Ni vet vilka ni är. Jag uppskattar verkligen er! 100 %! jag tycker ni alla är helt otroliga människor som förtjänar allt gott i denna värld. Tack för allt ni nånsin gjort för mig! Jag lovar och svär att jag aldrig kommer glömma bort er. Och det är inge smör över huvud taget, jag svär på allting jag har.

Sen vill jag just idag speciellt tacka först Frida för en fin promenad, jag har saknat dig vännen. och ändå om vi kanske inte ses lika ofta som förut, så är du fortfarande en utav mina bästa vänner. Sen tack till Zarin och Ewe för en lyckad kväll med bio och middag, jag hade grymt kul. Och sen vill jag också säga grattis till Ewe som fyller år idag (klockan är halv ett på natten) ! Hoppas din dag blir jättebra, det förtjänar du.
Grejen är att varken Christel, Zarin, Ewe eller någon annan från skolan läser den här bloggen. Men jag tycker det är skönt att skriva bara :) Också bevis på att det inte är något smör.

Godnatt vänner. Glöm inte att alla är värda att accepteras och få en chans, döm aldrig.


godmorgon världen


Om exakt 8 minuter ska jag börja plugga, enligt mitt shema som jag tidigare gjort i alla fall. Nä, jag ska faktiskt plugga också :)
Nu är det bokat och klart för Romme på Torsdag! De som är säkra att de ska åka är jag, Linda, Markus, Christel, Stoffe, och Martin, Men troligtvis ska Zarin, Ewe, Eliiot, Norea, Fia och Leah också med! Fan vad kul det kommer bli.

Nä, nu är klockan 57 och jag ska göra mig redo inför plugg. Efter ska jag och Frida gå en lång, skön vinterpromenix :)

Tänkte bara säga godmorgon!
puss

med den här bilden..säger jag godnatt! Godnatt.
<3

oh my god
tänk om jag såg ut såhär och hade dom kläderna. Då hade jag vart värsta puddingen juh.
 

jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll


ikväll ska jag..

lyssna på kent på högsta volym
göra massor med situps
dricka massor med kaffe


Hoppas er kväll blir fetbra. <3varför blogg?


Jag bloggar för att få struktur på mitt liv. Eller känna struktur över mitt liv snarare. Jag vill kunna se på mitt liv ur fågelperspektiv och det gör jag genom att blogga och sedan läsa min egna blogg. okej, det lät mobbat.
Men sedan också för att få ner tankar som svävar runt i mitt huvud och som jag av någon anledning inte vill ha där. Sedan skriver jag också ner sådant som jag känner att jag vill dela med mig av .)

Jag saknar Anna! Hon är i sälen och som ni kanske förstått så fick jag inte följa med :( Hennes föräldrar tyckte att vi sa till försent. Jag hade verkligen velat följa med, vi skulle haft så jävla roligt! Vi hade faktiskt värsta planerna på att ragga upp snygga killar i backen och lära oss snowboard >< Åh, sälen hade vart perfekt för mig just nu!

Imorgon måste jag plugga. Jag ska försöka göra det, men jag vet att jag inte gör det om jag verkligen inte bestämmer mig för det. Så jag gör en grov planering för imorgon, så kan jag stryka varje sak som jag gjort .)

10.00 - 11.00 Gå upp, äta frukost, chilla
11.00 - 12.30 Plugga specialidrott
12.30 - 14.00 Träffa Frida ? :)
14.00 - 16.00 Lunch, chilla
17.00 - 22.00 Träffa tjejerna från klassen, bio eller filmkväll och käk :)
22.00 - 00.00 Chill hemma

Sådär. Grovplanering kallas det, undrar hur det kommer gå att följa den.
Nu ska jag gå och göra mig kaffe. Fast jag orkar inte. Men sugen är jag. Så jag går och gör kaffe.

tjingeling.

humörsvängningar, here I come!


Fan. Jag klarar inte av att inte blogga, så pausen är avslutad.

Just nu är jag jävligt arg, förbannad och irriterad på allt jävla ting. Jag vill bara slå någon (nej det vill jag inte) och sen vill jag typ skrika högt och springa runt och dra mig själv i håret. Gah, jag bubblar av ilska. Det känns som om jag håller på at sprängas! Jag är verkligen sjukt irriterad, uh det är så hemskt.

Men vet ni vad det värsta är? jag har ingen aning om varför! Ingen jävla aning. Det kan vara för att mamma har ryggskott och att jag måste vara hemma och sitta barnvakt åt henne hela dagarna. Jag får inte gå ut alltså, för att mamma kan ramla och måste ha någon tilll hands. Dessutom måste jag servera henne frukost, lunch och allt annat eftersom hon knappt kan gå upp ur sängen.
Självklart stannar jag hemma för mamma, jag vill ju inte att hon ska ha ont. Men det är verkligen sjukt frustrerande att inte kunna göra massa annat. Jag menar, vad fan ska jag göra hemma? Det enda jag gör är att vara slav åt mamsen. Det suger verkligen.

Jag tror att jag har en släng av pms.

Puss nu ska jag gå och dö.

toodels

Nä, nu tar jag en paus med bloggandet. Känns som om jag bara skriver för att skriva hela tiden >< Typ skriver vad jag gör hela tiden och det är trist.
Skriver när jag har nåt vettigt att skriva :D

Puss och kram!


dold talang


vill ni veta något som jag är verkligen kan? :) Något som är min specielité och som jag alltid lyckas med?
Laga pannkakor!
Nej, men helt ärligt. Jag gör nog världens goaste pankisar :D Och jag gör alltid pankisar, hela tiden. MInst en gång i veckan tar jag mig tiden till det. Det är så bra också, eftersom det också råkar vara min favoriträtt.

Nu är jag söndersliten sen helgen. Gårdagen blev inte som jag skrev att den skulle bli >< Jag gick på 20års fest ändå! och inatt somna jag runt, tja.. vad kan hon ha varit? 5 i alla fall. Som tur var så var festen rolig och det var roliga människor. Här är lite bilder:

Nu ska jag ut i snöstormen och åka med försenade pendlar hem till Linda.

Hej så länge!

sötsaker


Näj. Vet ni vad jag gör? Jag skiter i festande ikväll. Det gör jag :) Jag bjuder hem några istället och så gör vi marängsviss och kollar melodifestivalen istället. Så får det bli! Det känns bra.

Det har varit en bra dag faktiskt och jag har klarat mig helt själv. Jag brukar aldrig klara av att umgås med mig själv sådär över en hel dag, det är inte likt mig >< Men jag blir bättre!
Jag gick en promenad och det var så fint ute. Alla människor som jag gick förbi såg så glada ut, de log mot mig. Det var familjer som hade kvalitets tid tillsammans, det var nykära par, det var barn som åkte skridskor, det var tanter med stavar, det var medelålderskvinnor som stod mot träd och solade ansiktet. Åh, det var alla möjliga människor man kan tänka sig! Det kändes jättebra med en promenad, kvalitets tid med mig själv (a) Synd bara att min musik dog efter tjugo minuter. Sen ringde jag upp Camilla påvägen också, så jag fick växla några ord med henne också :)tror ni jag lyckas få min marängsviss att se såhär god ut?


Städa = ultimata deppmedicinen ?


Sagt och gjort och jag mår så himla bra nu! :) Huset är städat och jag har varit hos farmor. Nu ska jag hoppa in i sköna duschen och sedan ut och gå en tur. Hade inte bangat på att ta en joggingrunda men jag är faktiskt sjuk så det avstår jag den här gången. Jag har hört att man bränner mera fett om man går så det är ju en bra grej iallafall .)
Om man är lite deppig är det faktiskt en bra grej att städa, det funkar jättebra för mig. Man kopplar bort alla problem och flyter in i en annan värld (städvärlden) Och det är så jävla najs bara :D Sen efter känns allt så mycket bättre på något vis. Man får en kick! Samma sak med träning.

Ikväll ska vi beställa hem thai! Är verkligen sugen på det så det kommer bli najs, sedan är det fest på G igen (: om inte fest blir det väl chillkrök på Dalarö eller hos Kakan i Skogås. Är rätt så pepp!

Nu är det duschen nästa!

 ♥

sportlov


Nu har jag sportlov och det är så jävla skönt. Jag kan inte beskriva känslan jag hade när jag gick ifrån skolan igår, helt fantastisk. Jag och Anna stannade nämligen kvar i skolan och skrev en no-uppsats och en krönika som vi skicka in i sista sekunden. Sedan tagga vi hem till Anna stekpanna (a)

Jag orkar inte berätta så detaljerat om den här kvällen, eller jag vill inte. Men vi skulle i alla fall till Vällingby, men vi hamna i brandbergen och vi sluta i Tyresö hos Josef med Adam och någon Joel. De va skoj ;) Jag hade kul!
Idag känner jag mig risig, så min dag kommer att se ut såhär ungefär:

- Besöka farmor lilla
- Duscha
- Städa hela huset
- Gå lång promenad ensam med Ipod och mysiga kläder
- Festa hos Kakan (tror jag)

Konfamänniskor ville ses klockan 13, men jag känner inte för dom idag.

Pusshej


♥ - ♥
älskling jag tar steget ur vår sista dans


Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans
Hennes namn är Melissa Horn, och hon har många gånger fått mig gråta, av tusen olika anledningar. Jag minns en gång på lidingöbanan. Det var inte kul.
Men nu blir jag bara glad när jag hör hennes skära röst. Vilket betyder att hon förstärker känslorna som man har.

Och jag mår bra nu. Jag känner mig glad och tillfreds. Jag känner att jag kan vara mig själv, jag känner att jag vet vart jag har mig själv, jag känner trygghet. Och det tackar jag mig själv för .) Men också Frida. Och SPBE08.

The winner takes it all. bah.


Hett tips


Jag hatar att plugga. Jag hatar det inte bara, utan jag verkligen hatar det. Det är psykiskt självmord för mig, jag mår illa av tanken + att jag har koncentretaionssvårigheter vilket inte gör inte saken så mycket bättre. Om jag börjar plugga klockan 19, så har jag inte riktigt börjat plugga förens klockan är 21. Det är en hel jävla process för mig ><

Och ändå om ni kanske inte är lika extrema som jag är, så kan jag sätta mitt liv på att ni också hatar att plugga .) Så jag tänkte komma med ett bra tips till er. Eller det får iallafall mig att öppna boken (som är det största steget)
OkeY, here you go;
- Gör bra pluggstämning!

Åh, vad besvikna ni måste blivit där. Efter att ha läst allt jag skrivit om mitt braiga tips, så var det bara det. Men jag lovar att det funkar. Det är helt sjukt. Om det är i rummet ni ska plugga måste ni först städa, sedan bäddar ni sängen, tar bort kläder från golvet, rättar till mattan och allt det där. Gör rent på skrivbordet. Sedan så gör ni lagom fin, mysig belysning och sätter på lite kaffe. Sen tar ni fram all hjälp ni kan behöva (understrykningspennor, miniräknare, en extra penna, pennvässare, linjal osv) och lägger det fint på bordet. Efter att fixat allt det här svär jag på att man känner sig mer motiverad .) Det känns mycket bättre att sätta sig ner och plugga då. Med en kopp kaffe, och kanske en liten kaka?
Det här funkar iallafall för mig (a) Så vet ni vad jag ska göra nu? Städa.
Jag har två inlämningar kvar. En krönika i svenska och en naturkunskapsinlämning, sen har jag ett välbehövt sportov framför mig. Åh, de ska bli najs :)

Ibland facineras jag nästan av mig själv och mitt otroligt positiva tänkande

no party to go to?


Ja, gud besvarade inte min tidigare bön. I morse vaknade jag utan röst, jag var förkyld, hade ont i huvudet och ont i halsen, men det hindrar mig inte från någonting. Jag har sportlov snart och det ska ingen jävla sjukdom ta ifrån mig. Jag struntade i det iallafall, gjorde mig några scones och drog mig till skolan .) Trots sovmorgon till 12.20 kom jag en kvart försent ><

Två lektioner idag. Och vet ni? Kommer få VG i samhällskunskap A, jag har sänkt mig men VG är fan bra med tanke på vad jag presterat >< Efter skolan följde Anna med mig hem, vi tog lite kaffe och scones och satte oss i min soffa och prata om allt man kan tänka sig .) Det var mysigt.
Imorgon ska vi festa, ni anar inte vad sugen jag är. Jag har inte gjort det på riktigt på två helger så jag är verkligen hur sugen som helst! Antingen drar vi (jag och Anna) på någon hemmafest eller om Fanny lyckas fixa in oss, som hon trodde hon kunde, så drar vi på en 21-års fest :D Självklart är man mest sugen på den. Men imorn då jävlar, fan vad kul vi ska ha.
Jag skiter i vad alla säger, men jag vill verkligen festa. Och det är verkligen roligt om man inte gör det för ofta :)Fest med tjejerna i December.

Vad ska ni göra för att fira att det är sportlov? :)

Ett barn
Ett barn som kritiseras,
lär sig fördöma.
Ett barn som får stryk,
lär sig slåss.
Ett barn som hånas,
lär sig blyghet.
Ett barn som utsätts för ironi,
får dåligt samvete.

Ett barn som får uppmuntran,
lär sig förtroende.
Ett barn som möts med tolerans,
lär sig tålamod.
Ett barn som får beröm,
lär sig uppskatta.
Ett barn som får uppleva rent spel,
lär sig rättvisa.
Ett barn som får känna vänskap.
lär sig vänlighet.
Ett barn som får uppleva trygghet,
lär sig tilltro.
Ett barn som är omtyckt och älskat,
lär sig känna kärlek i välden.
 

varför jag? varför nu? varför?


Nu ska vi be.

Be för att  jag inte vaknar upp imorgon med en tjock hals och feber. Uh, varför nu? Varför just nu, ett stenkast från lovet? varför, varför, varför? Jag som skulle ha så kul på lovet. Jag var sjuk på jullovet också och jag har inte varit sjuk en enda gång under skoltid. Det här är fan inte rättvist, det är det fan inte.

Nu ska jag sova och klura ut ett svar om varför gud gör såhär mot mig. Eller är det kanske karma? Har jag varit elak? Förtjänar jag inte ett lov? Hm.

MEDMÄNNISKOR, SOV VÄL.If I lay here


Det är så konstigt att tänka på att vissa låtar kan ge en såna enorma tillbaka blickar eller flashbacks så att det nästan blir lite läskigt. Ni vet när man inte bara får upp en bild av att lyssna på låten, utan också en känsla och kanske en speciell lukt?

Jag har vissa låtar som får mig helt yr. Om jag blundar samtidigt som de spelas, kan jag för exempelvis tro att det är hösten 2006 och att jag sitter på mitt rum och väntar på att en speciell ska ringa. Jag kan då känna allt vad jag kände precis då, i den stunden. Men så fort låten är spelad, så försvinner allt. Dessa låtar får mig alltid att tänka tillbaka på ett specifikt ögonblick. Det är bara ett ögonblick, men ändå väcks flera tusen tankar och känslor upp inom mig. Allt som jag tänkte och kände precis i det ögonblicket återupplever jag. Allt känner jag när jag lyssnar på låten, allt som jag kände då vid det här ögonblicket. Jag får liksom bilder upp i mitt huvud, hur jag sitter på mitt köksbord och tittar på klockan som står på 23.13 och hur jag gungar med mina fötter av rastlöshet. Jag får en känsla inom mig som känns tom, rastlös, ensam men ändå väldigt förväntasfull på något sätt. Och jag känner en lukt som påminner om mitt gamla hus. Det känns så stort på något vis. Fast ändå är det bara ett litet ögonblick. Fast jag känner verkligen exakt så som jag då gjorde, bara på grund av några toner.

Det är så läskigt, men ändå vet jag att de minnena kommer jag bära med mig hela livet. Så fort den låten spelas, så kommer jag tänka tillbaka och komma ihåg. Är det inte ganska fint? Jag tycker det i alla fall.

If I lay here, if I just lay here
would you lay with me and just forget the world?


fina stunder


- I somras på min konfirmation
Det var nog i slutet någongång. Vi hade en helt vanlig gudstjänst och Mankan (prästen) hade precis läst en snutt ur en fin bok. Plötsligt sa han, under självaste gudstjäsnten att vi skulle gå upp på berget lite högre upp. Vi blev lite förvånade, men lydde. Väl uppe på berget bad han oss vara tysta, lägga oss bekvämt på rygg och titta upp i himlen. Vi gjorde som han sa och sen började han prata. och prata. Om livet, att hitta sig själv, att välja vägar osv. Jag låg emellan Magda och Moa och höll deras händer och såg upp på den ovanligt blåa himlen, fåglarna och deras kvitter gjorde att jag kände frihet. Plötsligt sa Mankan "ja, vem är det som bestämer allt egentligen? Vem är det som vänder vindarna? och tänder stjärnorna?" och innan vi ens hunnit reagera hörde man klangen av gitarr och han började spela "vem tänder stjärnorna" med Eva Dahlgren. Så låg vi där och såg upp i himlen, höll varandras händer och lyssna på den fina låten. Det låter kanske inte så underbart, men allt slutade i tårar och kramkalas. Om bara några dagar skulle vi åka hem och allt var så vackert bara, det var då vi insåg allihop att det snart var över. Att den underbara tiden tillsammans var slut, tre veckor hade gått. Det var så mycket känslor.

- Håkan konsert i oktober
Det var jag, Frida och Frida. Vi hade trängt oss nästan längst fram och det var ganska så proppat med folk. Det värsta med konserter är nog väntetiden tror jag, eller kanske det bästa? Jag var hur nervös som helst iallafall. Det var verkligen laddat på cirkus den kvällen. Och jag vet inte om det var jag, men det kändes som om vi väntade i evigheter, vilket gjorde mig mer och mer nervös. Jag hade verkligen myror i brallan! När Håkan sedan kom upp på scenen, trodde jag skulle dö. Och när man sedan hörde de introt på "tro och tvivel" dog jag nog. Borta blev jag iallafall, håret reste sig från mina armar och jag blev helt knäsvag. Jag fick nog en överdos av lyckopiller i gasform. Jag var så himla lycklig och min mun kunde inte sluta le. Åh det var så jävla bra! Det var så sjukt jävla bra. Det var bättre än kent konserten 2007. Och den konserten var jävligt bra.

- Min systers bröllop 2005
Jag hade aldrig varit på ett bröllop innan. Eller det stämmer inte riktigt, jag var pån ett då jag var 3 år, men det räknas nog inte eftersom jag inte minns. Hur som helst så var det Augusti 2005 och sommar i högsta hugg. Vi satt i kyrkan, alla var väldigt uppklädda och det var verkligen fint väder ute, helt fantastiskt. Kyrkporten öppnades och där kommer min syster, iklädd i brudklänning ingåendes. Hon var så vacker och lycklig så att det gjorde ont i mig ><
   Alla tårar som fälldes den här kvällen, alla tal, alla fina klänningar, alla skratt, all dukning och mat har gjort denna kväll till en kväll jag kommer minnas hela mitt liv. Hela kvällen var en kväll fylld med kärlek. Det var helt sjukt, jag hade aldrig varit med om något liknande då. Jag menar, allt var så lyckligt, alla var lyckliga, alla älskade varandra. Och det är väl det jag älskar med bröllop, all lycka och kärlek som utsänds. Jag kommer föralltid komma ihåg den här kvällen, för det första är det som mitt första bröllop. Och för det andra så var det min syster som gifte sig. Bröllopet innehöll bara personer som står mig nära och som jag älskar, vilket gjorde allt så mycket mer känslo-laddat för min del.

(Listan kommer bli lång...)

♥ Love, peace and understanding  ♥ 


Dagen D


Idag har dagen varit tråkig, enformig och händelselös.

Dagens bästa - Fick VG på engelskauppsats!! (jag kanske inte är så dålig på engelska ändå?)

Dagens sämsta - Vakna med ont i halsen och har det fortfarande ....

Dagens Tabbe- G+ på So-provet

Dagens asgarv- Jag och Christel (som vanligt) flumma hela dagen. Venne vad vi garva åt, massa crap. Vi har exakt samma dåliga humor. Men jag älskar det :)

Dagens personer- Sofia!

Dagens lunch -  Jag sket i lunchen.

Dagens prestation - Extremt obbigt fyspassidag igen ><

Dagens dagen - Samhällskunskaps A kursen avslutad

Dagens höjdpunkt - Bli av med naturkunskapsprovet!

Dagens lektion - So-lektionen. Då fick vi saft och kakor och jag tog flest kakor ><

Dagens suprise - Josef tog kontakt och ville ses ( :s :s :s :s )

Vi två, 17 årSkyll dig själv ingenting händer här
Men det gör ingenting om dina händer är här
Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig
Men nej, för jag har inte sett nån som dig än...

Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år
Och dom säger bla, bla, bla, bla
Du fattar ingenting
Och du svarar cha, cha, cha, cha
Ni får mig vart ni vill

Och dom säger bla, bla, bla, bla
Du fattar ingenting
Och du svarar cha, cha, cha, cha
Dom får dig vart dom vill

Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år
Sen vi var 17 år
Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år

Åh, jag började gråta när den här spelades på Håkan konserten. En utav Håkans absolut finaste låtar.


minnen av aprilhimlen


Jag vill sätta på mig strumpbyxor, köpa vårjackor, använda converse, skåda solen och krokus, jag vill vakna till blå himmel, jag vill känna lukten av friskhet, jag vill ut och jogga i pannband och utan nån jävla vindjacka, jag vill spela fotboll på gräset, jag vill uppleva dammigt grus i ögonen, jag vill se barn spela kula, jag vill lyssna på Amy Winehouse, Regina Spektor och Lilly Allen, jag vill gå promenader ensam, jag vill shopppa, köpa nya skor, jag vill se hur folk blir gladare, hur de går ut, jag vill inte veta av någon mer snö, jag vill ha minnen av aprilhimlen.

JAG VILL HA VÅR NU, OKEJ??


8 gig


På lovet ska jag vara nyttig. Vad tror ni om det? Låt mig få försöka i alla fall. Och jag ska börja gå till farsta de dagarna jag inte tränar fotboll eller har fys, man förbränner mer fett när man promenerar faktiskt. Jag ska gå hem också.

Men först måste jag skaffa en ipod, 8 gig. Fan vad mycket bra musik jag ska lägga in på den då! Men hur ska jag få den? jag tänker inte direkt lägga ut 1600 (eller vad det nu kostar) själv. Så jag måste få mina föräldrar att betala.

- jag får ta och städa hela huset ibland
- vara en ängel till dotter
- överasska mamma
- sitta mindre vid datan
- vara duktigare i skolan
- umgås mer med mina föräldrar

No matter what. jag måste ha en ipod, det känns som om mitt liv vore perfekt då (a)

Nu ska jag sova. Godnatt

kul grej


Jag är faktiskt inte alls beroende av att veta hur många som läser min blogg, jag kommenterar inte andras bloggar för att dom ska gå in på min, är inte det väldigt onödigt om man inte satsar på att bli känd? Jag kommenterar bloggar som skriver något som berör mig och sedan svarar jag ju självklart om någon kommenterar min. Jag kollar heller aldrig den där statestiken helt ärligt. Men nu gjorde jag det! Och det visade sig vara 10-13 personer som besöker min blogg varje dag, så det där strecket är typ helt rakt. Men det lär ju också vara samma personer som läser min blogg, det är ju knappast 13 olika personer. Det lär ju va folk som följer den typ, men vilka? Jag undrar verkligen. Eftersom det inte är så många som vet min blogg. Ingen i min skola för exempel. Hm..

kul grej :)

Nu ska jag börja plugga. 00.18, duktigt jobbat pelle! Grymt.
Godnatt på er.

åsikter och sådant


Jag ser verkligen upp till människor som står för saker och som verkligen brinner för något som dom tycker, men jag står för fan inte för något och det stör mig så in i helvette. Det är något som jag vill göra, det är något som jag också vill göra. Jag vill att människor ska se mig som en person som kan komma med bra och starka argument när det gäller något. Jag vill kunna påverka människor, ge dom en tankeställare! Få dom att ändra åsikt, se ur ett annat perspektiv eller åtminstone börja tänka efter, på grund av något jag har sagt. Åh, det vore ju rena drömmen! För jag älskar att påverka människor. Det finaste du kan säga till mig är att jag förändrat dig som människa, in a good way såklart. Det är den bästa komplimangen jag har fått och någonsin kommer kunna få.

Jag menar, folk som är vegitarianer. Dom är ju bara så jävla balla när de deltar i heta debatter och på något underligt sätt får andra att tänka efter och kanske också bli vegitarianer? Men jag är inte vegitarian. Jag skulle aldrig klara ett liv utan kött, det skulle inte gå. Men samtidigt är jag ingen djur-dödare. Jag är djurvän på många andra sätt.

Och folk som är med i debatter på TV, hur vågar dom? Det kan bara finnas ett svar, för att de är väldigt säkra på sin åsikt. Men jag har ingen sån åsikt för så fort någon säger något håller jag med den personen. Först kan jag tycka att kvinnan i röd scarf på TV är väldigt klok som tycker något, men när någon plötsligt kommer med ett argument mot henne så går jag fort över på den andres sida och tycker istället att kvinnan är dum i huvudet.

Så jag har bestämt mig. Jag ska spana och leta efter något som jag verkligen tycker och sen ska jag ta med det i bloggen och argumentera väl. Det ska jag banne mig göra, men det lär ta sin tid.
Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge ;) Right?20 saker.

10 saker jag tycker är bra med mig själv;

Jag tycker om att jag har väldigt blå ögon.
Jag tycker att min vikt är lagom.
Jag är har enkelt för att att prata med människor.
Jag kan vara väldigt oseriös men har också en tendens att prata seriöst och djupt med människor.
Jag är impulsiv och hittar ofta på massa konstiga saker.
Jag har bra musik smak.
Jag har fräknar.
Jag tror alltid det bästa om människor.
Jag skrattar väldigt mycket.
Jag är bra på att lyssna

10 saker jag tycker är dåligt med mig själv;

Jag tycker att jag har för breda höfter.
Jag tycker ofta att jag ser tråkig och trött ut.
Jag har komplex för mitt hår.
Jag tycker inte om mina tänder.
Jag är beroende av att alltid kunna prata med någon.

Jag är dålig i skolan.

Jag är rastlös av mig.
Jag har svårt att ta någons parti i för exempel ett bråk, i rädsla för att någon ska bli arg.
Jag ser för mycket upp till människor. Det spelar ingen roll vem det är, jag känner mig alltid underlägsen.
Jag har väldigt svårt att släppa taget om människor. 


det är nice, eller?


Det låter på något sätt härligt eller kul när man säger "jag ska dricka kaffe och plugga hela natten" - men när man väl är där är det hemskt.

Det låter så najs att säga "nu ska jag träna stenhårt varje dag i ett halvår, jag ska gå på gymmet, ut i löparspåret, köra intervaller, springa tills jag spyr, köra fys, spinning, gympa, yoga och allt var det nu är" - Men väl där är det ett rent helvette.

Det låter så bra och skönt att säga att man ska ta en dag helt för sig själv, inte ägna sig åt någon annan. - men när man gör det, känns det ändå tillslut ensamt.

Och så vidare. Jag har ingen aning om varför jag tog upp det här, jag har ingen baktanke alls i det. Det finns inget budskap eller något som jag vill förmedla på nåt sätt. Det var bara något jag tänkte på idag när jag var ute och sprang. För det var jobbigt att träna idag. Vi sprang 7-8 km i väldigt fort tempo och jag skojar inte. Vi sprang verkligen fort. Sen körde vi intervall i en lång och seg jävla backe. Den är sjukt lång, kanske 500 meter. 5 gånger ska man kuta upp för den, det är vad jag kallar mjölksyra. Men sen känns det alltid bra efter.
Nu ska jag dricka kaffe plugga naturkunskap hela natten ..... (a) och imorgon är det fys igen.

Take care!

what is love?
so true


no matter what

Vet ni vad jag känner? Jag känner att mitt liv börjar bli lite tråkigt och enformigt. Jag vill att något ska hända! Jag och Anna pratade om det idag och hon kände samma. Så i helgen innan hon (och kanske jag) åker till sälen ska vi vara lite random har vi bestämt. Ta lite risker ni vet, se till så att någonting händer. För vad har vi att förlora?
Men vad ska vi göra? börja prata med helt främmande människor på pendeln eller på andra offentliga ställen är en idé. Bara chansa typ. No matter what. Jag skiter i om jag gör bort mig, för nu behövs något hända. Jag är rätt pepp.
Så jag lovar att efter helgen har det hänt nåt .)

peace

något att se fram emot

På lovet ska jag kanske vara en hel vecka i sälen med Anna och hennes familj. Men detta är bara om hennes familj går med på det, får reda på det ikväll ... Hoppas!

Annars är det bestämt att jag ska

- Fika med konfirmander
- Ha ABBA-night med tjejerna från klassen at Fannys place
- Ha pyamasparty hemma hos mig
- Träffa Kajsa
- Träffa Magda
- Plugga specialidrott
- Åka till Romme en dag med Markus och några
- Festa
- Träffa Frida

Och andra saker jag vill och troligtvis kommer göra är att

-Träna
- Åka på spa med mamma
- Festa
- Laga mat
- Städa
- Träffa folk från klassen
- Klippa mig
- Chansa
- TA DET LUGNT

Jag tycker..


det är charmigt med blyga killar
att folk borde le oftare
hellre att en kille ska ha snygg rygg och snygga armar, än snygg mage
att alla som vill börja på en bra skola, ska börja på Östra Gymnasiet.
att sportlovet borde vara två veckor
att snus är det äckligaste som finns
om när det händer konstiga saker som man inte är beredd på
att min so-lärare är snygg, fast han egentligen är väldigt ful
att te är äckligt
om mig själv
att slitna jeans på killar är grymt snyggt
att världen vore mycket bättre om det fanns flera som Pippi Långstrump
jättemycket om mitt hus, det är mysigt och hemtrevligt
matte är extremt klurigt
det är en bra grej med små mysiga kafeér
om att vara spontan och impulsiv
att folk ska se till att vara egna och personliga
om second hand ändå om jag bara har ett plagg som är från second hand
att människor som står för saker är förebilder
om att komma hem till ett städat hus, tända lite ljus, göra kaffe och sen sitta i mitt rum och lyssna på typ bright eyes
att människor borde bemöta andra människor bättre
att Obama är grym
regn är fint när det är sommar
om alla årstider
människor borde ta ansvar för sina egna liv
att man ska älska mera
att Håkan Hellström är en fantastisk artist
inte att man ska ha sex första gången man träffar nån
inte att man ska ångra saker och ting
det är kul att veta om andras liv, så om ni behöver prata om er själva kan ni kma t mig .)
inte om när människor är snåla

sådär, jag kände för att uttrycka lite åsikter.
Mr. A

Idag träffade jag nog världens snyggaste kille. Han hette Adam och var dö snygg. Det var väldigt frustrerande, ibland hatar jag snygga killar. Men jag skojar inte när jag säger det, han var nog den snyggaste killen som jag någonsin träffat.
Åh gud, vad snygg han var. Helt perfekt. Skulle ha frågat om nummer ...

(a)


Nu ska jag lägga mig i min säng och strejka världen. Genom att släcka alla lampor, stänga dörren och kväva mina öron med Lasse Lindh.

Tack för mig.

dagens drog


Lilly Allen - Smile

Amy Winehouse - Tears dry on their own

Amanda Jenssen - So far away

Lars Winnerbäck - Du gamla fria nord

Håkan Hellström - Min huckleberry vän

Marit Bergman - Let's just fall in love

Regina Spektor - On the radio

Lilly Allen - littlest things

South - Pain't the silence

Amy Winehouse - Rehab

Dessa låtar kommer hjälpa mig igenom denna Söndag.

peace  ♥

det löser sig


Okej. Jag känner mig lite små patetisk när jag har ångest och lyssnar på timbuktus "det löser sig", bara för att dämpa ångesten ><

"Jag kastar bollen i luften ser var den landar
låter den studsa ler när den stannar
vet var jag är men är där jag hamnar
trevar och famlar lever och andas
blundar åt problemen som samlas
hot från den ene brev från den andre
fogden är sne och har kletiga vantar
tror inte det man, teven den stannar
livet är för kort för sånt
passerar såna bekymmer på min horisont
planerar aldrig i förväg, jag spar på tiden
tar ner det till en nivå där jag bara glider
tar det lugnt ingenting att stressa för
kvittar vad som väntar bakom nästa krök
inget jobb, inget slit, inget folk kommer hit
inget knas, inget skit för jag vet...


Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...
"

Ibland är det skönt att få vara lite patetisk. Lyssna på timbuktu och tycka synd om sig själv. Faktiskt så har jag hela natten tagit hand om fulla 93or. Jag har torkat spyor, skurat golv, diskat, spolat terasser, blivit nerspydd själv och så vidare..
och nu så har jag en dag med stört mycket plugg, en match och mera plugg framför mig. Jag har inte sovit, jag har inte ens vilat och dessutom har jag inte fått kaffe på år och dar känns det som ><
så ja, jag tycker jag förtjänar lite timbuktu. och stor jävla kopp kaffe.


KRAM, hoppas er alla hjärtans dag var mer lyckad .)

ikväll kände jag mig ensam


så jag skrev det till Frida. Nu skrev hon

"jag kmr med kvart i bussen :)?"


jag har världens bästa vän. pilutta er.


ibland undrar jag..


ibland undrar jag hur allt skulle bli om jag dog.

vilka skulle komma på min begravning?
vilka skulle inte gråta?
vilka skulle gråta?
vilka skulle inte kunna leva vidare?
skulle någon ta livet av sig?
skulle någon inte bry sig?
hur skulle min gravsten se ut?
vilka skulle besöka den regelbundet?
skulle någon inte kunna besöka den?
skulle min skola sörja?
skulle du komma på min begravning?
vem skulle bli mest förstörd utav mina vänner?
skulle min död förändra mångas liv?
skulle folk tänka annorlunda om mig bara för att jag dog?
ja. vad skulle egentligen hända om jag dog?

fast det är lite självupptaget att tänka så >< men ändå.

gräddnos

jag önskar att jag hade en katt. Jag skulle älska katten och ge den all kärlek man någonsin kan skänka till ett djur, den skulle få den finaste och dyraste kattmaten som gick att köpa och den skulle få sin egna lilla hörna i mitt rum. Jag skulle kela och prata med min katt varje dag och den skulle få ligga vid mina fötter om nätterna. Varje Fredag och Lördag skulle den få en tallrik med grädde. Åh den katten skulle få hålla mig sällskap hela tiden.

tänk om jag hade en katt. Den skulle ju alltid finnas där för mig.


egoism.Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Jo, det har jag, men jag har faktiskt slutat med det.


Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

Ja, men mamma säger det mest.

Har du ett syskon?

Två storasystrar


Har du varit full den här månaden?

hm. förra helgen var ju vit. men helgen innan det var jag det


Har du någonsin haft sex med någon?

Ja, det har jag.

Har dina föräldrar ljugit för dig?

Inte vad jag vet ><

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Jag tröttnar aldrig på frågor!


Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nej, inte sen imorse.


Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Ja det har jag


Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

Ja, det har jag.


Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

Nej.


Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

Jo, självklart.


Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

Nej, faktiskt inte!


Har du haft sex med mer än tre personer?

vad är det är för frågor?


Har du ljugit på någon fråga än då?

Nej!


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

Hon heter Frida .)


Vem älskar du?

Jag kan inte känna sånt. Men min familj och släkt såklart. Och Frida.


Vem hade du senast sex med?

J

Vem vill du bli full med?

Ewelito såklart. Men börjar sakna fylla med Frida .) och jag och Anna har nt vart fulla tsm än!

Vem är den bästa artisten?
Håkan Hellström


Vem pratade du senast i telefon med?

Anna !


Vem har du en liten crush i?

Ingen speciell just nu.

Vem är snyggast i världen?

T (a)

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Delar av min familj.


Vem är snällast i världen?

Poli!


Vem är din bästa kompis?

Samma fråga? Frida.

Vem vill du prata med?

Marre!


Vem sov du med senast?

Sov över hos Anna i måndas :O

Vem såg du full senast?

det var väl jimmie


Vem vet allt om dig?

Frida vet mycket. men man kan aldrig veta allt om någon.


Vem kysste du senast?

Det var J

Vem kramade du senast?

Anna tror jag :O


Vem kan berätta allt för dig?

Det avgör nog inte jag :P

Vem kan du berätta allt för?

Jag kan inte berätta allt för någon. Men för Frida kan jag berätta mkt.

Vem hatar du?
Jag hatar inte folk

rädsla

jag är rädd för att behöva gråta
jag är rädd för att känna ångesten i bröstet
jag är rädd för att inte veta vart jag ska ta vägen
jag är rädd för att känna mig ensam
jag är rädd för att bråka
jag är rädd för att hamna fel
jag är rädd att förlora allt som jag just nu har

tänk om jag inte skulle klara av det? jag vill bara att tiden ska stanna lite. Jag vet ju att jag kommer må dåligt någongång i framtiden, men just nu är allting så bra och jag vill inte att det ska försvinna. Tänk om jag inte skulle klara av motgångar? Tänk om jag är så svag? Jag vet inte och jag vill inte veta heller. Men jag vet att jag kommer få veta nångång.

det är hårt att leva hårt. och jag hatar humörsvängningar.
Hurricane Gilbert

Har nån hört nåt om Hurricane?
Det var år sen vi var små
Du sköts i bitar
Jag kanske gled emellan

Har någon sett till Hurricane?
Jag vill känna pulsen från stan igen
Jag har varit nere på gatan
Och letat efter Hurricane

-Chorus-
Visst känns det fint att va vid liv en dag till?
Visst känns det fint nu, Hurricane?
Åh, Hurricane
Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig
Alla talar om dig, Hurricane, åh Hurricane
-Chorus-

En dag försvann fru Hurricane
Hon lämnade ett hål och båda barnen
Jag tror du grät och sa:
"Först skratten
Sen dom där tårarna"

Har någon sett till Hurricane?
Du har betalat din skuld för att klara dig
Och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en
... Hurricane?

-Chorus-

Vad skönt att veta, min vän
När du tappar förståndet
Du inser snart igen
Att det inte är första gången
Att det inte är första gången

Hon var väl kärleken
Han var i mitten av en Hurricane

Och vem tror på evig kärlek?
Ja, vem tror på den nu?

Hur kan dom tro på evig kärlek
Hur kan dom tro på den nu
Hurricane

I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
En dag till
En dag till
En dag till


du var min armé

jag mår inge bra och när jag inte mår nå bra kan jag inte plugga. men om jag inte pluggar får jag ångest. Så nu har jag ångest.du har inte lust att rädda mig?

fredag den 13e

... undrar hur många som har den som rubrik idag :O

Jag stannar hemma ikväll = massa kaffedrickande och ätande av chokladbollar som jag och mamma gjort .) och lite bloggande såklart. Jag pallar inte dra till Adam ikväll. nä, jag pallar verkligen inte, inte nu såhär sent.
Jag ska försöka skriva en No-uppsats >< Får se hur det blir med det. Troligtvis blir det inte av.

Morgondagen då:

10.00 - Vibbe kommer med Leo och Ine som jag ska va barnvakt till
12.00 - Totte kommer och är barnvakt med mig. Vi gör plättar och myser med två småbarn, vi kan leka mamma pappa barn (a)
14.30 - Vibbe kommer och hämtar ungarna
15.00-16.00 - Ska träffa Magdis och fika. Sedan ska vi köpa present till Sofia
19.00 - Fest hemma hos Sofia! :)

Så det blir fullt upp. Me like.

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag? (vet att ingen kommer svara.. men ändå kul att fråga, för jag brukar aldrig fråga läsare något)

kyss


vardagsmotion

Åh, nu har jag varit ute och sprungit! Det är riktigt skönt faktiskt. Fast den här gången var det inte alls roligt. Det var i en skog där det var mörkt, halt och läskigt >< Jag sprang allt vad jag kunde bara för att jag var så jävla rädd.

Till saken iaf. Det kanske känns sjukt jobbigt att gå ut och springa men efter så känns det så jävla bra verkligen, det låter så fjantigt men man känner sig som en helt ny människa. Eller det är typ som efter man sovit, då är det en ny dag, nytt humör och nya krafter. Exakt så känns det efter man varit ute och sprungit. Jag var ganska irriterad och less innan jag drog på mig löpardojorna. Nu när jag kom hem är jag glad och pigg igen .) + att jag känner mig stolt över att jag sprungit och fått motion.

Men om man är så lat att man inte orkar det. Så kan man iallafall göra det till en van att..

- ta trapporna istället för hiss eller rulltrappor
- ta cykeln på somrarna istället för bussen
- ta popcorn istället för chips
- köp nötter och grönsaksdip istället för choklad och godis
- umgås genom att gå promenader
- drick grönt te istället för vanligt
- skippa socker i te och kaffe
- drick blå mjölk
- använd grahamsmjöl
- ät nyttig frukost (havregrynsgröt, müsli med lättyougyrt och banan, apelsin istället för koncenterad apelsinjuice)-
- gör lite situps och liknande övningar då och då (när man väntar på att något i mikron ska tina, läxpausen, om man får lite tid över osv)
- ät frukt!!! Gör fruktsallader. Ta frukt till mellis och frossa morötter
- Fyll tallriken med mer grönsaker
- Drick vatten till middagen. Lägg i några citronklyftor också.

... och om du ändå kommit såhär långt så kan du lika gärna gå ut och springa 1 dag i veckan :) Sedan köper du ett gymkort på friskis och svettis. Tar ett gympa pass där 1 gång i veckan och gymar på gymmet där 1 gång i veckan. Då har du tre pass i veckan + dina promenader som du tar ibland :O Du kommer definitivt må mkt bättre, jag svär!

Det behöver inte vara så svårt, gör det till något kul .)

Take care!


jag vill utomlands
Dagen

Nu har jag skrivit massa inlägg. Kanske rekord för en dag? men jag har ännu inte berättat om min dag. Vilket jag anser är skönt att göra .)

Jag har haft en riktigt jävla bra dag. Efter skolan åkte jag och Anna in till medborgarplatsen för att göra ett ärende som är lite för privat för att ta upp här i bloggen >< Men vi har träffat assköna människor hela dagen, helt sjukt. Fast samtidigt har det varit dåligt och nervöst- det är frestande att berätta vad vi gjort. Men jag kan inte :s

Hur som helst har vi ränt runt i medis väldigt länge. Sedan avslutade vi allt på tacobar .) Imorn bestämde vi oss för att vara hemma och plugga men jag tror jag går till skolan ändå. Jag får se ><
Jag tycker iallafall om Anna, det gör jag verkligen.

och en till sak, jag saknar att skriva dagbok. så jag ska faktiskt ta och göra det nu.

Godnatt, <3


    
  

näej!


jag tycker att det är patetiskt med singlar som deppar ihop sig när det ska bli alla hjärtans dag. Jag tycker det är riktigt jävla patetiskt. Jag är singel och jag tycker att dagen ska bli hur kul som helst! Jag har planerat upp hela dagen och jag tänker umgås med alla mina vänner som betyder något för mig. Alla hjärtans dag, är det bara något för par? Är inte det en dag som man ska sprida kärlek på? En dag att visa alla man älskar att man älskar dom? För mig är det det. och jag tänker verkligen göra det :)

Först ska jag träffa min bästa vän och göra röda hjärtplättar så ska vi äta dom med sylt och grädde. Åh vi ska göra jättefint! Sen ska jag fika med Magda och sen vi ska köpa present till Sofia. På kvällen ska jag på en fest hos Sofia där massa från min konfa ska vara! Det ska bli hur kul som helst. Det kommer antagligen drickas, men jag har valt att skippa den delen faktiskt .) Åh vad jag längtar :)

Så alla singlar som deppar ihop runt de här tiderna. Ta er i kragen och skärp er! Ni är fjantiga.

Make love, not war :)

Love is..

jag såg något så vackert idag. Något som gjorde mig väldigt glad.

Paola i min klass är en kort , söt liten blyger. Hon är världens snällaste verkligen, men hon tar inte för sig alls mycket och är ganska osäker av sig, hon är liksom svår att nå.. Vilket är väldigt synd, för hon har ett jättestort hjärta. Hon skulle aldrig någonsin vara elak mot någon, hon skulle aldrig säga emot eller protestera. Jag har aldrig hört henne snacka skit om någon, hon är genomsnäll helt enkelt, lite för snäll ibland. Men hon är också lite tillbakadragen av sig och ibland kan hon uppfattas som lite nedstämd och kanske en aningen tråkig? Men så är hon inte alls, men det är nog lätt att tro. Jag tror folk har fördomar om henne. Och det har nog gjort henne väldigt osäker, på sig själv. Men hon är verkligen en fantastisk människa, det är hon.
Till saken. Nu har denna tillbakadragna, blyga men ack så snälla människa träffat sin kärlek, I vår skola! Han heter Simon och går i tvåan. Han är likadan som henne, fast värre. Han klassas som emo och vad jag hört har han alltid varit den ensamma typen som är blyg, tillbakadragen och nedstämd. Folk har tyckt han varit tråkig och konstig. De här två människorna är iallafall helt underbart söta tillsammans, så man smälter rakt av. Det är äkta kärlek mellan dom och just nu lyser dom båda av lycka. Det är helt sjukt! Vart man än går så är dom tillsammans. Dom håller handen, pussar på varandra, sitter i varandras knän, kramas, skrattar, skuttar och äger hela vår skola. Det är dom mot världen. och jag blir så jävla glad när jag ser dom tillsammans! Idag satt iallafall jag, Anna och Linda på golvet längst bort i en korridor och snackar, plötsligt kom dom ut från skolsköterske rummet lite längre bort och så börjar dom gå framåt. Alla människor går mot oss men dom går motsatt håll och ser alltså inte oss. Och alla typ aktade sig för dom när dom kom där macherandes i korridoren. Och så höll dom varandras händer och typ småskuttade sig framåt, dom gjorde varsina glädjehopp, och det var verkligen hopp, dom hoppade sig fram. och jag ser verkligen på dom hur lyckliga dom är tillsammans. Dom struntade i alla blickar dom fick, det var liksom dom. och det är så svårt att förklara men det var verkligen en helt fantastisk syn, åh vad glad jag blev. Dom är så perfekta för varandra och dom behöver verkligen varandra. Jag är verkligen glad för deras skull, främst Paolas skull!
Men dom båda är helt andra människor utåt. Dom liksom går runt och skrattar högt, ler och hoppar i korridoren. I vanliga fall brukar dom gå själva och se ner i marken.

Åh. Sånt gör mig verkligen glad .)världen är en jävla liten värld


Jag vet inte om det är jag, med det händer mig hela tiden sjukt konstiga grejer som tyder på att världen är asliten.

- Jag och Ewe kom här om dagen fram till att vi var på samma sommarkryss i somras och vi satt typ bredvid varandra. Nu går vi i samma klass och då hade vi ingen liksom aning om att vi två skulle börja i samma klass någon månad senare. Men det är klart vi måste sett varandra! Vi kanske till och med hade ögonkontakt? Eller gick förbi varandra och nuddade varandra? Haha. Det är så konstigt att tänka på.

- Jag och Sofia praktiserade på samma ställe, fast vid olika tillfällen. Vi hade samma handledare och allt! (hon går också i min klass nu) Men coolt va?

- Idag träffade jag Patrik från min högstadieklass på pendeln. Han började prata med någon i telefonen från Dalarö och det visade vara Bumbi! Som är en av av Ewes bästa kompisar och som jag träffat två-tre gånger. Ofta liksom?! Och det visar sig att hans flickvän bor på Dalarö och Ewe har träffat henne och grejer :s helt sjukt.

- Jag träffar verkligen alltid folk jag känner överallt, på helt random ställen där man verkligen inte borde träffa folk man känner. Under en dag träffade jag och Anna på varandra av en slump två gånger. Anna skulle lika gärna kunnat vara vilken människa som helst och jag skulle ändå träffat henne två gånger under samma dag. Under helt olika tidpunkter, på helt olika platser. Helt sjukt verkligen :s

- På min konfirmation i somras träffade jag en tjej som heter Magda. Hon och jag blev jättebra vänner. Stället vi konfirmera mig på är ett ganska udda ställe som folk från hela Sverige kommer och konfar sig på. Men ändå visade det sig att jag och Magda hade gemensamma vänner.

- Jag var på en fest här om veckan. När jag kommer in där är Sara där! Sara är lika gammal som mig och vi känner varandra genom att våra mammor är bra vänner. Men vi träffas väldigt sällan, kanske en gång varanat år. Så det kom som en chock när jag kom in där och ser henne. Haha :) Det visade sig att mina kompisar känner hennes kompis xO

Jaja. Det känns som sånt här händer mig hela tiden och det börjar nästan bli lite obehagligt faktiskt >< Fast självklart är det sjukt kul! Det är roligt att tänka på när man sitter på tunnelbanan för exempel. "personen som sitter framför mig är kanske en människa jag kommer träffa senare i livet och lära känna, men just nu är personen bara en helt främmande människa som jag inte har någon aning om vem är"

hugs!


lycko recept

 - Uppskatta och gör små saker i vardagen
Det här är väl egentligen den viktigaste punkten. Man ska inte vänta på att bli lycklig, man ska inte se 20 år framåt och tänka att man ska va lycklig då och sen fokusera på allt för stora grejer för att bli lycklig om 20 år. Tänk nu idag. Vad ska jag göra för att bli glad idag? Ja, det kanske är att gå och äta frukost med en bra vän som man inte träffar allt för ofta. Det är kanske att göra eget spa, tappa upp ett bad och smöra in sig i mängder med krämer och olika masker. Det kan vara att städa hela huset för att glädja ens familj, det kan vara att köpa ett fint klädesplagg som man länge gått och suktat efter. Det är så jävla viktigt att hitta på små saker varje dag som får en att le. Sen är det viktigt att fokusera på sånt som händer också, att man hinner med en buss kanske? Eller att mamma lagat ens favoriträtt när man kommer hem? Eller att man tror man glömt mobilen men sedan upptäcker att den faktiskt ligger i bakfickan. Det kan också vara ett fint vykort eller ett telefonsamtal. Det är så dumt att gå och fundera på hur man en dag ska få sitt drömjobb, eller att man en dag ska gifta sig, eller bli kär. Fokusera på idag, vad ska du göra för att bli glad idag?

- Var snäll
Man blir glad av att göra andra människor glada. Det måste ni ändå hålla med om? Tänk att ni en grå måndag sitter på bussen hem och funderar. Plötsligt stannar bussen och en sliten kvinna med 3 stycken jobbiga, skrikiga och trötta ungar på 2-6 år försöker kliva in i bussen. Kvinnan kämpar tappert med att få barnvagnen in i bussen, hennes armar är fyllda med tunga ICA-kassar och du ser hur hon efter varje sekund blir mer och mer irriterad. Hon har mörka ringar under ögonen och ser inte ut att ha fått en blund under natten som varit. Om ni då går fram till kvinnan, hjälper henne med ICA-kassarna och sedan med barnvagnen, ler och säger några varma, snälla ord. Skulle det inte kännas lite bättre då? När ni liksom ser hur kvinnan lyser av lättnad. När hon ler varmt tillbaka och tackar dig, känns det inte bra då? Visst kommer man sedan sätta sig stolt på sätet och le lite smått inombords? Ja, det är klart man kommer. Så var snäll, man får igen det. Beröm folk på stan, fråga vart dom har köpt sina jeans och säg att de var grymt snygga, le åt främlingar och sprid lite glädje. Vad kan det skada?

- Var inte så seriös
Skratta åt det som kanske gör dig arg, ledsen och irriterad. Tänk inte att problemen är så stora, ta det med en klackspark. Jag menar, om 10 år så kommer inte jag direkt ångra och se tillbaka på att jag missade bussen den 12 februari 2009. Så varför haka upp sig? Varför låta små saker förstöra dina dagar? Sen tycker jag att man ska man vara allmänt oseriös, kanske inte 24 timmar om dygnet. Men jag menar, det är okej att skämta, skratta och driva med varandra. Världen går inte under då!
Jag vet inte riktigt, men det här har verkligen funkat för mig. Jag låter inte saker ta ifrån mig mitt humör, jag struntar i det istället.
Jag säger bara: Don't worry, be happy.
Och det låter så enkelt och klyshigt, men jag tycker verkligen det. Det behöver inte vara så svårt, krångla inte till det, tänk inte så mycket, var inte seriös och komplicerad.vet inte riktigt varför jag lägger in den här bilden här. Men bilden gör mig väldigt glad .) Den är tagen i Nordnorge i somras. Jag, cams och totte :)

Peace 


glädjerus


Jag är så himla glad just nu. Jag mår så jävla bra och jag känner verkligen hur mycket jag uppskattar mitt liv och alla människor som finns i det. Jag känner att jag älskar allihopa och jag är så jävla pepp på att leva livet, träffa nya människor, upptäcka nya platser, lyckas, kämpa, lära känna människor bättre, ha ABBA-night med tjejer från klassen, ha pyamasparty, få lov, älska mera, sprida glädje, lyssna på grymt bra musik, vinna, träna, supa, gå på konserter, åka bort, vara lycklig, skratta, lära mig massa, ta studenten, bli kär, skriva brev, plugga, gå långa promenader, bowla och allt som man kan göra i livet. Jag vill vara med om allt och jag vill se allt. och det ska jag göra också!

och det bästa är att jag ofta känner såhär. Jag har en sån himla livsglädje och sån jävla energi i mig, ni vet som man känner när man är nykär? Man vill bara springa runt, runt, runt och skrika. Man är lycklig helt enkelt och pirrig. Och det är precis så jag känner mig just nu. Och det är nog det bästa med mig, jag blir glad så himla lätt, jag har så himla enkelt för att se livet ljust ändå om det finns mycket som suger. Det finns så mycket som gör mig glad! Och jag uppskattar allting verkligen. Jag är så glad att jag är den jag är och att jag har det livet jag har. Känslan är obeskrivlig. Men om någon skulle fråga vad det bästa var med mig skulle det vara att jag har så lätt för mig att uppskatta saker och det behöver inte vara mycket. Det krävs inte mycket för att jag ska le, skratta och känna det här ruset.


Jag önskar att jag kunde ge bort lite av mitt rus till alla olyckliga människor här i världen, för det finns så många av den sorten >< För många.

Jag älskar dig iallafall. Jag vet inte vem jag säger det till, men jag älskar dig .)tjusigt


Elevrådet i våran skola har gjort en fin grej för oss på Östra gymnasiet tycker jag. De har sålt rosor hela veckan och det går till så att man köper en ros för 10 kr styck, sedan säger man vem rosen ska gå tll och idag ska elevrådet gå runt och dela ut rosor till alla som blivit tilldelade. Jag undrar om jag får en ros? (a) Jag vet att jag kmr få tre stycken iaf :D Man kan också vara anonym, så tänk om man får en ros anonymt? Spännande. Sen ska det vara mys och fika i caféterian också .) Myspys.
Jag och Alleh ska köpa massa rosor idag. Och vi ska faktiskt köpa rosor till några som är lite ensamma i skolan, anonymt. Förstå vad glada dom kommer bli .)

Nu ska jag snart dra mig till skolan. så puss och kram .)
ett tidsfördriv att dö förKolla vad man kan göra när man inte kan sova? fiffigt pelle, fiffigt.

En guldmedalj till mig, tack


Just nu är jag stolt över mig själv. Jag har lyckats med något som jag ytterst sällan lyckas med. Jag har gjort min hemtenta klar idag, precis som jag planerade! Den är klar och inskickad och ni anar inte hur bra det känns. Jag och Anna har som mål den här veckan att inte skolka eller komma försent någongång heller och hittills har det gått hur bra som helst. Åh, jag är så stolt över mig själv .)

Det är så viktigt det här med små mål. Observera små. Och då menar jag verkligen det. Först gör du en veckoplan på Söndagen. Du bestämmer vad du ska plugga på vilka dagar och vem du ska träffa och hur du ska få in träningen osv. Det har du med i planeringen .) Men sen när Måndagen kommer tittar du bara på Måndagen och låtsas som om det var den enda läxan du hade. Sätt ett papper framför de andra dagarna så att du inte ser dom, vad som helst. Och sen gör du vad som står att du ska göra på Måndagen och det är det enda du fokuserar på den dagen. Tänk inte på allt som händer nästa vecka, nästa månad, nästa år. Det är skitsamma. Börja med att klara av en dag bra, tillslut kommer en dag bli två dagar och tvp dagar bli veckor och så vidare. Till slut har du tre jävla bra år bakom dig :)
Tro mig, det här funkar .)

Nu är jag egentligen helt fel person att säga det här. Jag är väldigt bra på att komma med undanflykter men det ska bli ändring på det!

Inatt sov jag hemma hos Anna hur som helst. Vi hade jätteroligt .) Men inatt ska jag sova i min säng. Jag hoppas ni får en skön sömn, för det tänker jag se till att jag får.

Puss och kram. Vi ses.Örongodis


Jag känner mig lycklig, lättad och lugn. Allt tack vare en helt fantastisk låt som jag verkligen hyser mycket kärlek till. Den här låten vet jag att jag aldrig i hela mitt liv kommer tröttna på, den passar så perfekt in i mina öron. Den tröstar mig när jag är ledsen, den får mig att le när jag är glad, den förstärker mina känslor. Och eftersom jag oftast är glad, så gör den mig glad. Ändå om den är ganska tragisk i sig. Den här låten är nog med på min top tre lista, den är kanske till och med högst upp. Just nu är den det i alla fall.

Lars Winnerbäck - Du gamla fria nord
http://www.youtube.com/watch?v=GqnM14twgjA

Jag känner verkligen kärlek till den låten och det var väldigt svårt att hålla tårarna inne när Adam och Josef spelade och sjöng den för mig och Anna förra helgen. Den är så jävla vacker. Åh herregud.
Och ja, det finns många bra låtar som jag tycker att ni ska lyssna på. Men här är verkligen en låt värd att lyssna på. Jag förstår inte hur man inte kan älska den. Jag får inte nog.

Tack Winnerbäck iaf. Jag svär på att komma på din konsert någongång och om du spelar den här då, ja då kommer jag förevigt älska dig.shit

Här är mina läxor:

Samhällstenta - skulle vara inlämnad innan jul, så den måste in så snabbt som möjligt

Datakunskapsprov - Torsdag den här veckan

Samhällsprov - Måndag nästa vecka

Datakunskapsprov - Måndag nästa vecka

Naturkunskapsprov - Onsdag nästa vecka

Specialidrottsprov - Fredag nästa vecka

Svenskainlämning - Fredag nästa vecka

Naturkunskapsinlämning - Fredag nästa vecka

+ att jag jobbat ca. 15 mattetal under hela ettan. Åh, ibland älskar jag verkligen skolan .)

Nu ska jag gå och dö.

<3


take me home to the place I belong

Kan ni gissa vad det luktar i hela mitt hus just nu?

juste, scones!

Puss på er .)

Mhm.


Jag ska lägga mig tidigt ikväll och somna. Fattar ni det? Jag ska lägga mig tidigt och somna. Somna djupt, stenhårt och brutalt (om man kan säga så) Aja. Naturligtvis finns det en god anledning till detta, jag menar. Skulle jag lägga mig tidigt utan anledning?! Inte en chans.

Nej. Jag ska upp imorgon klockan 06.00 och göra scones! ja, så kreativ kan jag vara. Pilutta er som inte tror det! Jag ska duka fint med många, många ljus. Jag ska brygga kaffe (..håller på att lära mig det) och sedan äta scones med marmelad och ost. Som bakgrundsmusik ska jag ha lugna favoriter. Låter det inte helt undebart? Och för en gång skull ska jag gå tidigt till bussen, 5 minuter tidigare. Faktiskt. Jag ska också ta på mig fina kläder och platta håret.

Efter skolan ska jag och Anna åka in till Odenplan! Åh, gissa om jag längtar? Vi har så sjukt mycket att prata om.

Jaja. Hejdå på er. Nu ska jag göra chai-te och sen gå och dö i min säng. Toodels
 


Klassiska scones


Du behöver

Receptet är för 4 personer.

  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Gör så här

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.

Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!
dreams come trueJag har en dröm. En dröm som jag vet kommer slå in. Jag har en dröm, en dröm som jag tänker kämpa och slåss för. En dröm som jag är beredd att göra allt för. För jag vet att om jag gör det, så kommer den slå in. Därför kan jag säga redan nu idag att det kommer slå in. Eftersom jag ska göra allt och om ja gör allt så kommer den slå in. Och om den slår in så... nej. det räcker så.
Jag tycker iallafall att alla ska ta sig i lite i kragen. Jag menar, uppfyll dina drömmar, för de kommer inte uppfylla sig själva. förfan.


True story


Jag saknar känslan av att vakna tätt intill dig, jag saknar verkligen de mornar då det var du och jag. De nätterna som du höll om mig sådär som bara du kunde. Jag saknar känslan av att alltid kunna ringa upp dig, eller komma hem till dig. Jag saknar känslan av att du älskade mig mest i hela världen och att jag var den person som kände dig allra bäst. Jag saknar att kunna älska någon, men framförallt att kunna vara kär.

Jag saknar känslan. Men jag saknar inte dig, inte ens lite.kvällens sista cigarett

Jag tänder kvällens sista cigarett, du ler
Har skrattat gott åt alla dumheter, man ser

I flera timmar har vi
Bråkat om det som vart, gett raka svar och frågat
Druckigt ett vin och skålat
I flera timmar har vi, erkänt varenda svaghet
Det blev en underlig natt

Ska inte säga nåt till nån
Jag vet, det är vår hemlighet
Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet
Där finns vår hemlighet

Jag fimpar kvällens sista cigarett, du ler
Om nån minut så går jag härifrån och då ses vi
nog aldrig mer

I flera timmar har vi
Bråkat om det som vart, gett raka svar och frågat
Druckigt ett vin och skålat
I flera timmar har vi, erkänt varenda svaghet
Det blev en underlig natt

Ska inte säga..

Ja. Nu tänder jag kvällens sista cigarett.Here we go

Jag vill göra en planering över veckan. Så det blir en planering över veckan.

Måndag;
Väckarklocka 06.00
Göra kaffe, scones och nypressad apelsinjuice till frukost
Skola 8.30 - 14.15
Omprov Matte 15.00
Idrtottskriving ska lämnas in
Plugga Samhällskunskap och Naturkunskap med Anna på vårat pluggfik på Odenplan
Situps och ryggövningar

Tisdag;
Väckarklocka 07.02
Skola 8.45 - 14.50
Träning 18.30 - 20.30
Plugga Naturkunskap

Onsdag;
Väckarklocka 07.02
Skola 8.30 - 15.20
Naturkunskapsprov
Träning 19.00 - 21.00

Torsdag;
Väckarklokca 07.02
Skola 8.30 - 14.45
Bobby kväll på Östra Gymnasiet 20.00 (?) Linda och massa uppträder
Plugga specialidrott
Situps och ryggövningar

Fredag;
Väckarklocka 07.02
Skola 8.30 - 14.55
Inriktningsdag
Fest hos Kakan!
... Eller kväll med högstadiekompisar

Oj vad jag älskar att planera. och OJ vilken trist vecka jag har framför mig! Men jag är ganska glad iallafall.
Alla mina planer som jag lägger ut på bloggen är verkligen bara för mig själv. Jag vill se hur mitt liv ser ut och vad jag ska göra. Jag får liksom struktur, vilket gör att jag inte blir stressad.
Nu ska jag gå ner och dricka kaffe.

xoxo


Jag är en vampyr.


Jag vill laga en fantastisk wok för mamma och pappa ilkväll.
Jag vill städa hela huset.
Jag vill lyssna sönder Markus Krunegård.
Jag vill prata med Anna i telefonen.
Jag vill dricka mängder av kaffe och gå runt och lukta tobak.
Jag vill ha på mig bagiejeans, mysig tröja och sockor.
Jag vill göra scones.
Jag vill skriva dikter.
Jag vill börja läsa en bok.

Varför är det så svårt att göra det man vill? Jaja. Det är hårt att leva hårt.


Det regnade idag, det finns en mening med det


Never say I love you, if you really don't care
Never talk about feelings, if they arent really there
Never hold my hand, if you're gonna go
Never say hello, if you really mean goodbye
If you really mean't forever, why arent you here?Söndagsångest

Jag har ångest för att det är Söndag >< Och jag kan verkligen inte bli av med den. Egentligen borde man vara glad för att det fortfarande är helg och för att man har en hel dag av ledighet framför sig. Men istället går man med en klump i magen hela dagen, bara för att det är Måndag imorgon. Helgen har gått för fort, verkligen.

Fredag - Filmkväll på Dalarö med Ewe, Kim och Phílip
Lördag - Var hos Ewe en bit in på dagen. Melodifestivalen med Frida på kvällen med smoothie och fruktsallad
Söndag - Träning och plugg

Om jag ville kunde helgen sett ut såhär

Fredag - Hemmafest hos Clara
Lördag - 20års fest eller 18års fest
Söndag - Bakisdag

Somliga tycker att jag är dum i huvudet, men jag tycker att jag är väldigt smart faktiskt. Det känns bra att helgen blev som den blev, en lugn och fridfull helg - det behövde jag verkligen :)Dagens handlingslista

- Frysta hallon
- Frysta blåbär
- Naturell youghurt
- 2 bananer
- 2 kiwis
- 2 äpplen
- 1 apelsin
- Cashew nötter
- Pistage nötterKvällen spenderas med Frida, jag älskar dig .)

I'll love you til the end


Ingen vind blåsa omkull mig längre

 
Jag känner mig stark. Jag känner mig ovanligt jävla stark.

Åh, gårdagen blev så bra! Vi skulle egentligen bli 15 pers hemma hos Kim (ewelitos pojkvän) men något hände, så det blev bara jag, Kim, Ewe och Philíp :) Men det blev hur lyckat som helst ändå.
Först följde Ewe med hem till mig efter skolan, vi åt mellis och prata bara, hade kul som vanligt :) Sen kom Kim och hämtade oss med bilen och vi åkte mot Dalarö. Hemma hos Ewe drack vi kaffe, lyssna på lugna favoriter och snacka med hennes mamma :) Sedan sprang vi över till Kim. Jag orkar inte berätta så detaljerat. Men vi såg skräckfilm, rökte, rökte vattenpipa och snacka till 04.30.
Jag säger bara; No alcohol :)
Det är verkligen en vit helg. Jag menar, jag och Ewe fick chansen att dricka men vi valde coca cola, kaffe och vatten. Blev också bjuden på hemmafest, men är det vit helg så är det!

Imorse vaknade jag och Ewe sist. Kim lagade iaf pannkakor som frukost till oss och vi fortsatte snacka, Philip drog typ runt 3 på natten.

Nu är min bästa vän Frida påväg hem till mig. Hon ska äta middag här, sen ska vi bara vara nyttiga och titta på melodifestivalen! Det ska bli mysigt verkligen :) Vi är bjudna på 20-års fest men jag vill inte gå dit. Det känns verkigen bra måste jag säga.

Jaja. Hoppas ni tar hand om er.


Idag är det Fredag..


... och jag känner för att stanna hemma och göra något fint för min mamma. Som att städa hela huset och baka något riktigt gott tills hon kommer hem. Åh, vad jag vill det! Men nejnej.. Jag måste gå till skolan för att ha spanska och naturkunskap :( Det suger verkligen.
Jag skolkade första lektionen, specialidrott och tog istället sovmorgon till 11.15.

Helgen då:

Fredag: Städa huset. Laga och äta middag hos Ewelito på Dalarö, sedan filmkväll med tjejer från klassen + några killar. På kvällen ska kanske jag och Anna iväg på en 20-års fest (a)
Lördag: Träna hela dagen med Frida. På kvällen ska vi mysa och se på melodifestivalen .)
Söndag: Träning med laget. Sedan ska jag kanske iväg och fika med Magdis !

Det ska bli riktigt jävla skönt faktiskt. En vit helg, det var länge sen >< Nästa helg ska Kakan ha fest på Fredagen och på Lördagen ska jag på fest hemma hos Sofia, så det känns bra att ta det lugnt den här helgen :) Och för en gång skull känns det som att helgen kommer bli som planerad. Fast.. man vet ju aldrig.

Har sett klart one tree hill säsong 2, det var jävligt bra ett tag men sen slutade det grymt dåligt, så jag är en smula besviken nu om jag ska vara helt ärlig..
Jaja. Nu ska jag kila iväg till skolan, hoppas det blir kul trots extremt tråkiga lektioner!

Hugs!Tears and Rain


Idag mår jag inte särskilt bra faktiskt.

Skoldagen har varit rolig och så, det är inte det. Fast jag hoppade inte direkt av glädje när jag kom till skolan 8.30 och fick reda på att vi hade håltimme till 10.40 >< Tänk att få den feta sovmorgonen, jag som verkligen slet mig upp imorse >< Fast håltimmen blev inte alls så tokig .) Jag och Anna gick till skogås för att köpa choklad (vilket har resulterat i två finnar..) Och av någon anledning fastnade vi där, chokladätandes på en bänk i skogås centrum. Där satt vi och pratade om sjukt djupa saker i två och en halv timme! Vi glömde bort tiden, så poff var klockan elva och tja.. datakunskapen hade pågått i tjugo minuter så vi bestämde oss för att sitta kvar och prata lite till. Vi pratade verkligen djupt, typ massa om döden, livets mening, kärlek och så vidare. Allr djupt ni kan komma på .)

Sen var Elliot i skolan idag! Åh vad glada vi blev då :) Tänkte också medela att bråket som var igår är i stort sett löst!

Dagens +
Skönt med håltimme på morgonen

Jag och Anna har pratat djupt och lärt känna varandra ytterligare ett snäpp bättre

Elliot var i skolan!

Bråket från igår är i stort sett löst!
Vi har skrattat jättemycket verkligen
Vi såg världens snyggaste kille (och jag skojar inte.. det var världsklass på honom...)
Det är Fredag imorn!

Dagens -
Kunde fått sovmorgon till 10.40
Mattelektionen
Jag klanta mig. Slarva bort Julias penna och tog sönder Mys ><
Mamma sover inte och börjar må dåligt igen..
Det är fortfarande lite dålig stämning mellan vissa sen bråket igår (iofs helt förståeligt)
Jag börjar tröttna på att spela fotboll (hade spelarmöte idag)

7-6, + sidan vinner! Yay :) Näj. Det är nog mest min kära mor som oroar mig. Men det vill jag inte yttra mig så mycket om här.

c ya


 


det är vackert att vara ful, det är fult att vara vacker


Du är vacker om du är unik, vilket du är.

Godnatt


Have I told you lately that I love you?Have I?

Jag skulle vilja utbringa (?) en skål för...


MIN FARMOR SOM FYLLER 85 ÅR IDAG DEN 4 FEBRUARI.

Farmor är söt hon, det är alltid lika mysigt att komma och hälsa på henne. Ändå om hon är extremt virrig och ibland tror att jag är 4 år.  Men jag gör henne glad och då gör hon mig glad .)

Lilla, lilla farmor. Idag är det din dag.

<3

konservativ

 Jag är konservativ. Jag är jävligt konservativ. Jag börjar nästan bli tråkigt konservativ.

- Jag har haft samma shampoo och balsam i typ två år ><
- När min mobil gick sönder köpte jag en likadan på blocket för att den inte längre säljdes i affären
- Jag är extremt skeptisk till ommöbleringar
- Jag får alltid ångest när jag tappar kontakten med folk, även om det är människor jag inte tycker så mycket om
- Jag hatar när mamma spexar till maträtter. Som att hon lägger till en ny krydda eller liknande. Då vägrar jag äta ><
- Om ett par jeans skulle bli för små, skulle jag lätt kunna köpa ett par likadana till
- Jag tycker inte om när saker förändras. Jag vill ha det som det brukar vara!

Jag är dock inte negativ till nya saker. Jag älskar att träffa nya människor, det är nog något bland det bästa som finns.

Kyssge mig sommar
In Sweden we call it skitsnack

Jag går ettan på Östra Gymnaiset och läser Sam Beteende. Om man har valt denna linje läser man pedagogiskt ledarskap, psykologi, kriminologi, rättkunskap etc. Det är hur kul som helst och jag känner verkligen att jag hamnat rätt .) Men, det finns ett litet problem. Det är sällan killar som intresserar sig för den här sortens kurser, så min klass består av endast 3 killar, 29 tjejer. Många har sagt att det säkert kommer bli väldigt mycket bråk i våran klass och så, det var min första tanke med. Men det har det faktiskt inte blivit. Vi har verkligen haft jättebra sammanhållning hela klassen. Folk är ärliga, det existerar inget skitsnack och vi tar hand om varandra. Till och med lärare i våran skola har sagt att dom är väldigt chockade över hur bra våran klass blivit, efter så kort tid.

Men nu idag har vi haft vårat första bråk i klassen, mellan Leah, Kakan och Zarin. Jag vill inte gå in på detaljer men dagen har innehållit tårar, skrik, svett och tårar.. haha nej jag skämta :) Men det har faktiskt varit ganska dramatiskt om jag ska vara helt ärlig. Dom har skrikit på varandra, slagits lite, gråtit och mått allmänt piss. Jag tycker synd om dom, eftersom alla tre bra människor som egentligen är bra vänner. Jag tror och hopppas på att det löser sig, jag är ganska säker på att det kommer göra det. Jag tror också att detta kommer föra oss närmare varandra, för det gör bråk .)
Bråket uppstod av rent skitsnack. Onödigt, fult och falskt. Det leder ingenstans och det kommer alltid komma fram i slutändan, alltid.

Trots detta har jag haft två stora skrattanfall idag så jag mår bra iallafall .) Vi har haft brandmän på besök och det gjorde ju verkligen dagen ljusare. Finns det något mer sexigt än brandmän? ;) Jag, Christel och Ewe smälte rakt av! 
Näj. Nu ska jag kila på träning sedan blir det mer blogg ikväll!

Puss och Kram skumbanan <3
Jag skulle vilja säga tack till


Linda K
Ewe D
Anna D
Mardröm
Christel
Zarin
Poli
Fanny
Elliot
Leah
Kevin
Alleh
Kakan
Emelie

Och resten av alla underbara människor från Östra Gymnaiset. Jag skojar inte när jag säger att jag aldrig skulle kommit såhär långt utan er. NI är verkligen fantastiska människor allihop.Poli och jag

Tack som fan.


Intressant dag må jag säga!

Skoldagen var en helt vanlig en, varken rolig eller tråkig. Eller, jag har aldrig tråkigt i skolan, men den var inte sådär jäääättterolig med hundratusen skrattanfall, om ni förstår hur jag menar. Efter skolan åkte jag hur som helst in till stan med Linda! Vi hade som vanligt väldigt roligt. Min och Lindas reltion är väldigt speciell tycker jag. Hon går i min paralellklass och ändå är hon nog en av de bästa som jag träffat från Östra Gymnasiet. Hon är speciell hela hon! Hon går estet, sjunger som en gud, hon är översocial och överflummig och pratar överdrivet mycket och är allmänt väldigt oseriös. Men jag vet att bakom denna oseriösa Linda döljer det sig en seriös person med hundratals kloka tankar om allting, hon kan verkligen vara seriös och vi har så mycket delade tankar. Hon lyssnar alltid och hon kommer alltid med massa råd (fast hon inte vet om det själv) Jag känner i alla fall att jag kan säga allt till henne om jag skulle vilja det, det låter så dumt. Men Linda är en person man kan lita på och jag gör verkligen det. Jag känner igen mig i Linda och hennes beteende och jag tror hon känner det , det är en anledning till att vi går så bra ihop, jag och Linda. Det känns som om vi varit vänner i flera år och jag skämtar inte.

Påväg hem på tunnelbanan satt jag och messade med Frida och när jag sedan kom till Högdalen ser jag att Frida suttit precis bakom mig hela tbane resan! Helt sjukt att varken jag eller hon märkt något. Då fick jag mig ett gott skratt :) Det slutade iaf med att jag missade min buss, skolka min träning, följde med henne hem och var där hela kvällen (a) Jag ångrar det inte för jag hade grymt roligt. Ändå om vi verkligen hade tråkigt. Vi satt i hennes kök och pratade (skrattade) hela tiden i stort sett, jag hjälpte henne och packa och vandra runt i hennes hus som en hej-kom-och-hjälp-mig men det var trevligt iallafall! Gustav var också med, så umgicks med honom också :) Och ja.. vi åt semlor :)
och jag älskar Frida :)

Peace

Mod ?


Nu ska jag berätta en liten grej om mig själv. Det är såhär, att jag är väldigt rädd av mig, och jag menar inte bara rädd, utan jag menar verkligen rädd. Jag tror på spöken, jag börjar nästan gråta till skräckfilmer och jag är extremt mörkrädd. Man kan liksom skrämma mig hur lätt som helst, det är nästan lite överdrivet och.. pinsamt >< Jag blir rädd för minsta lilla ljud och jag sover alltid med lampa och musik i rummet. Jag fixar det inte annars, inte om jag är ensam.
Och nu är det såhär att jag har en skog nedanför mig. Den är inte alls stor men om man går igenom denna skog tar det endast 20 sek. till busshållplatsen (ja, så stor är den ungefär) och detta är ju hur bra som helst, men när det är mörkt om kvällarna är det liksom kolsvart i denna charmigt lilla skog. Självklart kan jag gå vägen runt skogen men det tar 5 minuter extra ska ni veta, och eftersom jag är som jag är så tar jag aldrig den vägen .) 
    Jag har nu bott i mitt lilla Fagersjö i sisådär 1 år och 8 månader och har under den här perioden jobbat på det här, speciellt med den här skogen. I början gick jag aldrig skogen efter 19.00, inte ens om jag hade en gäng kompisar med mig. Sedan tog jag steget och gick igenom den, fast inte ensam såklart. Så fortsatte jag så några månader, i början var jag hur rädd som helst och trodde att jag skulle dö, men sen började det kännas ganska tryggt tillslut. Efter ett tag kände jag att det var dags att ta nästa steg. Så jag gick skogen själv, men med någon som kunde lugna ner mig på telefon .) Det gick ju ganska bra! Ändå om jag höll på att skita på mig varje gång ><
    Sen har jag bara gått längre och längre. Jag struntade i telefonen och började prata med mig själv istället, eller så sjöng jag en trudelutt. Och nu har jag kommit så långt att jag kan jag gå igenom skogen helt själv sådär sent på kvällen när det är mörkt. Förstår ni det? Helt själv, inte ens någon på telefonen. Förstår ni hur bra det är ? Jag går igenom skogen helt jävla själv. Jag är fortfarande rädd men det blir bara bättre och det känns så himla bra! Det finns inga spöken, det finns inga monster. Det är bara en fin, fridfull och vacker skog som jag passerar när jag ska hem om kvällarna .) Inte farligt alls. Snart kan jag kanske passera den utan att vara rädd? Jag ska allt besegra min rädsla, det ska jag fan. Någongång (när jag är redo) ska jag stanna upp och börja prata med träden och bli kompis med berget .) Då kanske det blir lättare. Vem vet, det kanske slutar med att jag tom villigt stannar där ibland för att ha en liten pratstund med träden och stenarna?


Tja.. Mirakel sker ju! Man måste bara våga möta sin rädsla. Gå hand i hand med det man är rädd för. Jag tror stenhårt på att det är nyckeln till att sluta vara rädd för något. Det behöver inte vara spöken som det är i mitt fall, det kan också vara en person eller vad som helst annars som man kan vara rädd för här i världen.

Lycka till .)


Varje bild har ett budskap
Jag var länge ensam enda barnet
Ett monster underst i en hembyggd våningsäng
Och på håll såg jag ljusen dö i dimman
Precis när mörkret tändes upp igen

Och jag såg dig springa över skaren
I jakten på din sagolika vy
Och du lärde mig att fullständigt försvinna
In i dina tankar i ditt huvud står jag fri

Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs
I ditt öga var en storm jag såg
Som sommarsnö

I döda vinkeln ser jag allt du gör


I will always love you18 thing's you may not know about me


- Jag fick IG på matte nationellt i nian ><
- Jag väger 53,5 kg
- Jag har varit både emo (vad nu det innebär) och fjortis
- Jag testade vattenpipa senare än vad jag testade alkohol, rökning, snus och allt nu vad det är..
- Jag sminkar mig inte
- Jag har varit med och vunnit sanktan två gånger
- Jag hatar thé
- Jag avskyr att bli överasskad
- Jag pluggar bäst på fik
- Jag har varit kär en gång
- Jag älskar att planera, hatar dock att följa planeringen
- Jag älskar kaffe, men vet inte hur man brygger
- Jag kan inte säga marlboro
- Jag har 25 utskrivna dagböcker hemma
- Det går inte en dag utan att jag äter choklad
- Jag pratar väldigt, väldigt mycket
- Jag har extremt enkelt för att få skuldkänslor
- Jag älskar rivna morötter


Det är utsidan som ger insidan en chans...


Minns ni att jag igår skrev att jag önskade mig en ledig dag idag? Önskan blev uppfylld! Jag vet inte hur det blev så, jag vaknade och var inte alls särskilt trött (ändå om jag somnade 04.30 ca ><) Jag gick upp och sedan blev jag bara allmänt opepp, helt plötsligt. Så jag messade Anna och det visade sig att hon kände precis likadant .) Så jag tog mitt pick och pack (O.C-box, laptop, kalender, mobil osv..) och drog till mysiga Vistaberg i Huddinge och chilla gärnet hemma hos henne hela dagen, så jävla najs, Vi har titat på O.C, sovit, gjort glutenfria pannkakor, lyssnat musik och löst allt med Ewe, via telefon. Trots denna inte alls händelserika dag gick tiden så otroligt fort .)

Jag och Anna passar så himla bra ihop. Egentligen är vi ganska olika. Jag menar, hon tränar ingenting - jag tränar väldigt mycket, hon är från landet - jag från Stockholm, hon satsa(de)r på skolan - Det är mindre viktigt för mig, hon är ganska blyg - jag är inte alls blyg. Men ändå har vi alltid saker att prata om och vi förstår varandra .) Vi båda är väldigt avslappnade i varandras sällskap och jag är verkligen mig själv till 100 % när jag är med henne. Det är så konstigt, med tanke på att hon började i våran klass i December.

Jaja, tillbaka till rubriken: Det är utsidan som ger insidan en chans. Vi pratade om det idag, jag och Anna. Och vi kom fram till att det verkligen stämmer, det är så himla fel men det stämmer ändå >< Vi dömer människor efter deras utsida. Har ni tänkt på hur det första intrycket aldrig stämmer? Och det beror ju på att det första intrycket 90 % handlar om utseendet. Jag hade dock velat skriva en lösning på det här nu, men jag har ingen! Har ni? Det är väl bara att man själv tar sitt ansvar och tänker på det helt enkelt. Alla människor förtjänar en chans, korta som långa, tjocka som smala, bleka som bruna, brunetter som blondiner. Herregud, utsidan har verkligen ingenting med insidan att göra, man kan se grymt snäll ut, fast man egentligen är en player ovh tvärt om.
Jag tror också att det här är anledningen till att många "misslyckas" i kärlek. Vi dömer människor, vi anser att vi känner varandra efter att ha setts efter en gång. Då vet man tydligen hur den här personen är. Aja, jag vet inte hur ni tänker, men jag tänker i varjefall ändra på det här när det gäller mig .)

Puss på era näsor gott folk .)


03.27 - vad håller jag på med?


Jag har så mycket konstiga tankar jag, kring livet. Det måste nog vara på grund av mina sömnproblem, eller egentligen är det bara dåliga vanor när det gäller sömn. Jag menar, jag har ju inte problem med att sova. Jag sover bara vid fel tillfällen >< Hur som helst, det är på natten man tänker. Det är på natten innan man somnar som man bestämmer sig för att ändra sina vanor när det gäller mat, det är då man kommer fram till vad man vill med livet, vad man ska göra i veckan, det är då man inser att man är en bra/dålig människa och det är då man sätter upp sina mål för att förbättra sig. Det är så konstigt egentligen, eller?

Känns som om jag pratat mycket om livet på sistone, idag för exempel. Jag och Anna umgicks från klockan 11-12 tills 5 och vi pratade om livet i mängder. Hur man formas som människa, vad man anpassar sig till och varför, hur det kommer sig att folk är så olika, vad man värdesätter själv i livet, vad skillnaden är på människor ute på landet och i staden osv.


Jaja- Jag måste iallafall ändra på mina vanor när det gäller sömn .) Jag är så trött på att inte kunna somna! Morgondagen lär inte bli så rolig.. jag känner för att stanna hemma ><


Peace

We belong together

 Okej. Helgen blev väl inte alls som jag tänkt mig, som vanligt .)

Fredagen blev fylld med massa kaffe och bloggande. Det var för en gångs skull jävligt skönt, så det ångrar jag inte. På dagen var jag i högdalen och simmade 40 min med Camilla, en barndomsvän :) Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det kändes mer som en fikastund än en simtur :) Eftersom vi pratade så mycket.

På Lördagen skulle jag och Anna ses och plugga, men så blev det verkligen inte! Istället åkte jag hem till henne och vi typ pratade, provade kläder och fixa oss massa :) Sen skulle det bli krogen på kvällen. Men så blev det inte heller, vi flyttade upp det :) Vi åkte iställer hem till Josef och sen hängde vi där jag, Anna, josef och Adam hela kvällen. Jag och Anna var lite smånervösa innan måste jag ju erkänna >< Hela kvällen var jättelyckad! Vi typ snackade, lyssnade när Adam och Josef sjöng och spelade. Spelade TV-spel och tja.. skrattade mycket :) Sov över där också. Vi fick chansen att dra på en stor fest vid flatenbadet och en annan vid brandbergen, men det blev chill hemma hos Josef istället :)

På söndag vaknade vi runt 9, städade. Sen mötte jag Anna (som sovit hos Adam) och vi två gick till Espresso house och åt frukost där i två timmar. Sedan blev det dags för lunch haha (a) Så då åkte vi till kungshallen och dela på en satai kyckling. Sen kom jag hm rint 16.30 :) Egentligen skulle jag fika med Magdis och gå på bio med Linda, Norea, Fia och Eve .o Menmen..

Jag är jättenöjd med helgen. Den har varit impulsiv och rolig .)

Peaceeee

Förlåt .(


Okej, nu är det såhär att jag har jättelätt för att få skuldkänslor. Och nu har jag extremt mycket skuldkänslor vilket jag mår extremt dåligt över. Så nu måste jag skriva av mig här, säga förlåt, ursäkta mig och ja.. lätta på mitt hjärta :)

Förlåt mamma och pappa för att jag sa att jag skulle sova hemma hos Anna men sedan drog till Josef och sov där utan att säga till och jag förstår att ni blev oroliga eftersom min mobil var död och ingen svara hemma hos Anna. Förlåt!


Förlåt
Clara och ewe för att jag inte hörde av mig till er om krogen. Jag vet att jag lovade, men vi valde att flytta krogen, så jag glöme helt enkelt bort att berätta det. Eftersom det inte var viktigt längre!

Förlåt Ewe för att jag lovade att jag skulle dyka upp på den där festen men aldrig gjorde det. Förlåt för att vi drog en story om att jag var jättepackad och knappt kunde prata, för att vi inte vågade berätta att vi faktiskt inte hade någon lust att dra dit.

Förlåt Linda, Norea, Fia och Ewe för att jag aldrig hörde av mig eller dök upp idag när vi skulle se på bio. Min mobil var död och jag försökte verkligen få tag på Lindas nummer, men eftersom jag inte var hemma gick inte det. Och jag hade ingen aning om när vi skulle ses eller vart! Förlåt.

Förlåt Sofia och resten av laget för att jag inte dök upp imorse på matchen, det blev ett missförstånd mellan mig och Richard. Och jag svarade inte på ditt sms för att min mobil var död och jag var inte hemma .(

Förlåt världen!


RSS 2.0