och så var helgen över igen..


Igår var jag på fest och det var riktigt roligt, otippat nog. Lite kort om den: Den var i roslagsnäsby, typ norrtälje. Det var på ett utbytesstudent hem så det var folk i alla åldrar och från alla möjliga länder! Så blev en engelsktalande natt :)
Dom hade verkligen gått in asmycket för haloween temat. Det var helt sjukt mycket spex inne där vi var. Typ "blodstänk" på speglarna, badkaret var fyllt med vatten och en svag nyans av rött och sen låg det en kniv i vattnet. Det var massa "spindelnät" överallt och typ låtsashänder som stack ut lite här och var. Alla var också utklädda så riktigt kul var det :) 

Gratis fylla blev det också. Jag och Anna raggade upp en tysk och drack upp två flaskor vin med honom inne på hans rum, lyssnade på sunkig tysk musik, åt mörk choklad och pratade om livet. Och dansgolv var det, äkta dansgolv! Och det var sjukt kul. Den här festen var nästan bättre än förra helgens haloween fest, av någon anledning :) Vi fick skjuts enda hem också, till dörren. Klockan blev dock väldigt mycket, jag tror hon var halv 7 när vi kom in genom dörren.

Lite pics:











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0